Den sjokkerende grunnen til at Pfizers koronavirus-vaksine krever lagring ved -70 ° C … fordi den inneholder eksperimentelle nanotekniske komponenter som ALDRI har blitt brukt i vaksiner før

Onsdag 18. november 2020 av: Mike Adams
Merkelapper: bivirkninger , dårlig helse , dårlig medisin , koronavirus , folkemord , Moderna , mRNA , nanoteknologi , Pfizer , bivirkninger , vaksinekrig , vaksiner

Den sjokkerende grunnen til at Pfizers koronavirus-vaksine krever lagring ved -70 ° C … fordi den inneholder eksperimentelle nanotekniske komponenter som ALDRI har blitt brukt i vaksiner før

Onsdag 18. november 2020 av: Mike Adams
Merkelapper: bivirkninger , dårlig helse , dårlig medisin , koronavirus , folkemord , Moderna , mRNA , nanoteknologi , Pfizer , bivirkninger , vaksinekrig , vaksiner
Omgå ved å dele denne lenken:

Ny

Kopier URL4.440VISNINGER

Bilde: Den sjokkerende grunnen til at Pfizers koronavirus-vaksine krever lagring ved -70 ° C ... fordi den inneholder eksperimentelle nanotekniske komponenter som ALDRI har blitt brukt i vaksiner før

Natural News ) Du ser rapportene over hele nyheten: Pfizers nye coronavirus- krever lagring ved -70C (-94F), som er mye kaldere enn Nordpolen. Hvis den ikke lagres ved denne temperaturen, begynner ingrediensene å brytes ned, og den fungerer ikke. For tiden hevder uten bevis at vaksinen er “90% effektiv.” Men denne påstanden er lite mer enn bedriftens propaganda designet for å øke aksjekursene gjennom falske anslag.

Men hvorfor må disse vaksinene holdes på -70C i utgangspunktet?

Svaret viser seg at de inneholder potensielt farlige ingredienser som aldri har blitt brukt i før .

Som Children's Health Defense forklarte i en 6. august-artikkel , er “ som gjennomgår kliniske studier, inkludert Moderna-vaksinen, avhengig av et nanopartikkelbasert” bærersystem “som inneholder et syntetisk kjemikalie kalt polyetylenglykol (PEG).”

CHD fortsetter med å forklare:

Bruken av PEG i medisiner og vaksiner blir stadig mer kontroversiell på grunn av den veldokumenterte forekomsten av uønskede PEG-relaterte immunreaksjoner, inkludert livstruende anafylaksi.

Omtrent syv av ti amerikanere kan allerede være sensibilisert for PEG, noe som kan resultere i redusert effekt av vaksinen og en økning i uønskede bivirkninger.

Hvis en PEG-holdig mRNA-vaksine for Covid-19 får FDA-godkjenning, vil økningen i eksponering for PEG være enestående – og potensielt katastrofal.

Moderna-dokumenter og publikasjoner indikerer at selskapet er godt kjent med sikkerhetsrisikoen forbundet med PEG og andre aspekter av sin mRNA-, men er mer opptatt av bunnlinjen.

Lipidnanopartikler forårsaker hyperinflammatoriske responser i kroppen, noe som fører til alvorlige reaksjoner, sykehusinnleggelse og potensielt DØD

Hvorfor brukes LNP (Lipid Nanoparticles) i disse vaksinene? Som CHD videre forklarer:

LNPer “innkapsler mRNA-konstruksjonene for å beskytte dem mot nedbrytning og fremme cellulært opptak” og, i tillegg, rev opp immunforsvaret (en egenskap som vaksineforskere tamt beskriver som LNPs ‘”iboende adjuvansegenskaper”)

Med andre ord er LNPene adjuvanser , noe som betyr at de er designet for å forårsake hyperinflammatoriske responser hos mennesker, når de først er injisert. Dette gjøres i et forsøk på å indusere dannelsen av antistoffer som deretter gjør det mulig for vaksineprodusenten å hevde høye “effektivitetsrater”, selv når de samme hjelpestoffene forårsaker alvorlige bivirkninger.

I følge nylige vaksineprøver utført av Moderna, opplevde 100% av mennesker i høydose vaksineforsøksgruppen bivirkninger.

https://www.brighteon.com/embed/ec689a28-b3ba-44a5-a982-bff8b65a1047

Storbritannias regjering forberedte seg på en bølge av vaksine

Bivirkningene forårsaket av mRNA-koronavirusvaksiner er så utbredt at den britiske regjeringen nylig innrømmet at de forventer en massiv bølge av “bivirkninger” / bivirkninger av koronavirusvaksine. Som beskrevet i min forrige artikkel, “ VACCINE DEATH WAVE: UK government posts offer for AI system to process the forventet flom av COVID-19 vaksine skader og bivirkninger beskrevet som en ‘direkte trussel mot pasientens liv' “:

Den britiske regjeringen har lagt ut et bud og en kunngjøring om tildeling, og søker et (AI) system som kan behandle den forventede flommen av covid-19 vaksine skader og bivirkninger.

Dette budet forklarer, med myndighetens egne ord:

MHRA søker raskt et programvareverktøy for kunstig intelligens (AI) for å behandle det forventede høye volumet av Covid-19-vaksine (ADS) og sikre at ingen detaljer fra ADRs reaksjonstekst blir .

Med andre ord vet de allerede at disse vaksinene kommer til å drepe et stort antall mennesker.

David Knight presenterte en britisk varsler på showet sitt i dag som avslørte at koronavirusvaksineadjuvanser demonstrerer en 97% sterilitetsrate hos kvinner som tar vaksinen. Dette er hva som skjer når du overfører proteinsyntesen til onde selskaper som forfølger en global avfolks agenda:

https://www.brighteon.com/embed/b3fa3cc5-0d43-4e56-8d8d-c6ee2b4093ef

Coronavirus vaksine dødsfall vil bli kategorisert som covid-19 dødsfall for å holde svindelen i gang

Viktigst av alt, når folk begynner å dø av koronavirusvaksiner, vil medisinsk institusjon kategorisere alle disse dødsfallene som “covid-19 dødsfall” for å hevde at pandemien blir verre .

Dette vil skape en helt ny syklus av død, mediehysteri og obligatorisk vaksinepolitikk. De vil i sin tur drepe enda flere mennesker, og mates inn i den samme tilbakemeldingsløyfen som resulterer i at enda flere blir vaksinert og drept.

Til syvende og sist vil vaksinene i seg selv trolig drepe flere mennesker enn coronavirus . Og vi vil ha oppnådd George Orwells autoritære medisinske mareritt der “behandlingen” holder pandemien i all evighet, alt mens hele svindelen brukes til å knuse menneskelig frihet og slavebinde mennesker i sine egne hjem og leiligheter, over hele verden.

Dette er hva som skjer når du lar Big Pharma samarbeide med den dype staten for å knuse menneskelig frihet og jobbe mot deres endelige mål om massemord mot menneskeheten .

feirer utvilsomt akkurat nå, selv før massedødsfallet begynner.

Hvis du vil overleve alt dette, må du motstå koronavirusvaksinen for enhver pris . Motstå vaksinevold med alle midler til selvforsvar du har tilgjengelig, ellers blir du drept.

(Kom tilbake senere, vi legger til en podcast og et flytdiagram til denne historien …)

AstraZeneca-vaksinen er forresten laget med aborterte humane fosterceller fra en 14 uker gammel baby. Så hvis du blir injisert med denne vaksinen, er det medisinsk kannibalisme , og du støtter babyens kroppsdeler for innhøsting av profittindustrien (dvs. Planned Parenthood baby chop shops).

https://www.brighteon.com/embed/e536da0c-7935-41eb-babe-416034e154c3

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.