Advokat Lin Wood er også trygg på at den dype staten vil bli beseiret og at Biden vil gå i fengsel . Her er intervjuet:

blob:https://www.brighteon.com/6a3f1a89-3637-4d19-8ed2-454980e21188

Her er hele transkripsjonen av Howie Carr / Lin Wood-intervjuet:

Howie Carr:
I morges våknet jeg og så på tweets, og jeg så en tweet fra L. Linwood. Han er en kjent advokat. Vi kan komme inn på noen av sakene, for eksempel har han hatt Nicholas Sandmann fra Covington Catholic. Han var involvert i Richard Jewell-saken mens han var tilbake. Jeg tror han representerer Kyle Rittenhouse nå og Kenosha-skytteren som forsvarte seg.

Han jobber med kampanjen for utfordringene, og han la ut en tweet klokka 2:35 i morges. “Tid til å hvile, komfortabelt i min tro på at @realDonaldTrump vant en historisk skredseier over hele nasjonen 3. november. Vær tålmodig. Biden vil aldri være president for vår nasjon. Tvert imot vil Biden sammen med mange andre være en innsatt. Vær tålmodig. Stol på Trump “.

Lin Wood er med oss ​​nå. Takk for den oppmuntrende tweeten. Det forbedret virkelig humøret mitt, og jeg er sikker på at hundretusener, om ikke millioner av andre mennesker i morges Linwood.

L. Linwood:
Takk, Howie, og det er en glede å snakke med deg. Den tweetet var klokken 02.35, og det snakker ikke bare til jeg tror tiden og krefter jeg har lagt ned i dette, men det gjenspeiler virkelig innsats døgnet rundt av medlemmer av advokatfaget og vanlige mennesker. i dette landet som er bestemt, og ikke bare avdekker sannheten, men å avslører sannheten. Når alt er kjent, er jeg 100% trygg på at Donald Trump vil være til stede i USA i fire år til, og jeg er like trygg på at Joe Biden og folket liker ham at de har prøvd å stjele dette valget, og begikk forbrytelser i årevis. De skal alle i fengsel.

Howie Carr:
Hva får deg til å være så optimistisk? Jeg mener, det er fremdeles tid, men vi kommer fram til datoene for fristen for sertifisering av velgeren starter omtrent ni eller ti dager fra nå. Som du vet er det så vanskelig å bevise en svindel med stemmesedler, spesielt når de har blandet de dårlige stemmesedlene med de gode stemmesedlene for å gjøre det umulig for lovlydige deler av befolkningen å gjøre noe med dette. Hvorfor er du trygg? Hva får deg til å tro at vi kommer til å vinne?

L. Linwood:
Jeg tror på oss, folket. Dette var et godt planlagt, sannsynligvis nesten i to tiår, angrep for å styrte vår regjering. Hva ble det godt gjort i den forstand at vi prøvde å skjule feilen? Jada, men det var for massivt. Donald Trump overrasket til og med fienden med de store marginene han vant og nøkkelstatene de hadde rettet mot å stjele.

Midt på natten begynte de å måtte produsere titusenvis, i noen tilfeller hundretusener av falske papirstemmer, de hadde holdt kjeft med COVID.

Vil dette løses av domstolene? Ja, men jeg tror ikke at det nødvendigvis må løses av domstolene før folket i dette landet er fullstendig anerkjent av det ugjendrivelige beviset for at Joe Biden er uekte. Folkene hans var falske. Han prøvde å stjele dette valget, og han mislyktes.
Folket i dette landet vil faktisk gjøre det folket i dette landet skal gjøre. Folket vil bestemme hvem USAs neste president vil være. Det vil bli bekreftet av domstolene når det gjelder froskens lovlighet, men mellom nå og når alle disse fristene kommer til å gå.

Bevisene som vil bli lagt ut over tid vil overbevise enhver rettferdig og objektiv amerikaner, til og med mange som ikke støttet Trump, om at det var et samlet beregnet forsøk på å stjele vår regjering og vår frihet. Så prosessen, posten vil vise at de selv drepte mange mennesker i dette landet. Disse menneskene er foraktelige. De er kriminelle fremover. Jeg er sikker på at det ikke vil være mer korrupsjon i Det hvite hus. Donald Trump kommer til å tømme sumpen, følg med.

Howie Carr:
Jobber du i en bestemt tilstand eller jobber du bare med den overordnede strategien?

L. Linwood:
Jeg jobber spesifikt med en søksmål som blir anlagt i Georgia, der valget i Georgia må anses ulovlig og ugyldig fordi demokratene fikk statssekretæren i Georgia til å inngå en samtykkeoppgjør og søksmål i mars i år, der statssekretæren endret valgreglene vesentlig i forbindelse med fraværsavstemmingen. Loven tillater ikke statssekretæren å gjøre det. Det må gjøres ved et føderalt valg av statens lovgiver.

Howie Carr:
Akkurat som i Pennsylvania.

L. Linwood:
Akkurat som i Pennsylvania, like langs de samme juridiske grunnlagene som Justice Alito styrte da han skilte stemmeseddelen. Staten Georgia vil til slutt måtte ha guvernørordren, tror jeg, vi må ha ordren, regjeringsordren, en spesiell sesjon i lovgiveren. De vil erkjenne at valget var ulovlig og ulovlig, at det sannsynligvis er umulig uten at det tar lang tid å vise nivået av svindel og den faktiske antall teller. Slik at lovgiveren under disse omstendighetene velger og velger velgerne. Disse velgerne fra delstaten Georgia vil stemme på Donald J. Trump.

Howie Carr:
Det er den enkleste måten, og det er den konstitusjonelle måten å løse denne massive svindelen på, men gjør du –Linwood, tror du virkelig at lovgiverne i Georgia og de andre statene, som i utgangspunktet er, bortsett fra Nevada, er kontrollert av republikanerne i begge grenene. Tror du virkelig lovgiverne har helheten til å gjøre det?

L. Linwood:
Vel, lovgivere eller , og de fleste av disse statspolitikerne, de må stille til valg i løpet av et par år. Enten de har kahunas til å gjøre det eller ikke, er for mange av dem i regjering fordi de vil ha makt, innflytelse og penger. De vil sannsynligvis bli der. Hvis de vil bli der, vil de følge folks vilje. Folks vilje og dette valget var overveldende å gjenvelge Donald J. Trump, president USA.

Jeg er sikker på at president Trump vant et historisk skredvalg. Det du hører nå i media, det er løgn. Media har løyet til dette landet som et propagandaverktøy for folket som prøvde å velte vår regjering i årevis. De preparerte oss, de spilte oss, men du lurte oss en gang, ok, du kommer ikke til å lure folket i dette landet to ganger. Vi vet hva de har gjort nå. De har blitt kalt i tide. Mange mennesker kommer til Howie i fengsel.

Howie Carr:
Rudy Giuliani sa i dag til Steve Bannon at de har tre varslere fra et av disse programvareselskapene, som angivelig var involvert i dette på et multistatlig nivå som allerede har kommet frem. Er det sant, så vidt du vet?

L. Linwood:
Vel, jeg vet at det er varslere. Jeg tror det sannsynligvis kommer til å være mye mer enn tre, men jeg kan fortelle deg at bevisene kommer til å være ubestridte. At Dominion-stemmeautomatene opprinnelig var i Venezuela, betalte tilbake kubanske penger, og deretter fant veien inn i dette landet i forretningsforhold knyttet til George Soros og Clinton-stiftelsen.

Det tar ikke rakettvitenskap å finne ut hvem som står bak innsatsen for å styrte regjeringen vår. Det er den globale elitisten. Det er kriminelle som Clinton-kriminalitetsfamilien og landet kommer til å finne ut at det har vært et stort engasjement fra . Vi kommer til å gjennomgå noen vanskelige dager og uker fremover, men vi kommer til å seire. Frihet kommer til å herske, men det blir vanskelig.

Når det er over, vil ting i dette landet komme tilbake til dagene da vi levde et fruktbart liv og vi skulle kvitte oss med hele sumpen, disse sumpdyrene som har brukt regjeringen vår, brukt skattebetalernes penger til å stikke den inn sine egne lommer. Som Joe Biden, som Bill Clinton, som Hillary Clinton, som Barack Obama,

Howie Carr:
Kan alt dette oppnås skjønt innen 14. desember når valghøgskolen møtes.

L. Linwood:
Hør, tidspunktet for alt dette vet jeg ikke noe om. Jeg er sikker på at dette vil fortsette på tidspunktet som vår president angir. Jeg vil tenke at i løpet av de neste dagene vil vi lære mer og mer om bevisene som etablerer forbrytelsene som er begått. At beviset i løpet av en tidsperiode, rimelig tid, vil ha kommet opp til et punkt der folket vet hva som skjedde i dag, vil akseptere at det var en feil, et tyveri av vårt valg, og da vil folket kreve rettferdighet og ansvarlighet. Vi har ventet på det fra Jeffrey Epstein-saken. Vi har ventet på det fra John Durham-saken. Vi har ventet på det fra den bærbare datamaskinen Hunter Biden, den bærbare datamaskinen Anthony Weiner. Vi har ventet på det nå for valgtyveri og svindel. Alle disse tingene kommer til å bli avslørt. Hver løgn, Howie, hver løgn med tiden vil bli avslørt.

Howie Carr:
Jeg håper bare det er i tide. Jeg håper bare det er nok tid til å få ut alt. Det er allerede meningsmålinger der ute av de samme menneskene som sa at Joe Biden skulle vinne i et skred som sier at over halvparten av befolkningen i landet allerede mener at dette var et falskt valg, men de vanlige media …

L. Linwood:
Ja, disse tallene vil vokse. Disse tallene vil vokse.

Howie Carr:
Vanlige medier, folket du har saksøkt, Gud velsigne deg for å gjøre det. De kommer til å si, “Å, det er over. Det er over. Hva disse karene – Linwood og Howie Carr, og alle som lytter og ser på dem. De er konspirasjonsteoretikere ”.

L. Linwood:
Vel, “det er en konspirasjonsteoretiker”, jeg har hørt den setningen. Jeg vet hva den ble utviklet for å gjøre. For å nedskjære mennesker som forteller sannheten, folk som forbinder prikkene. Ikke glem at et av de store selskapene er en av de mest korrupte organisasjonene i verden, CIA. Tro meg, de har prøvd å korrupte dette landet siden 1950-tallet.

President Eisenhower sa, da han holdt sin siste tale til landet før John F. Kennedy ble innviet, at den største trusselen mot dette landet ikke var ekstern, det var internt. Det var det militærindustrielle komplekset. Når det er avdekket, vil det være mange mennesker i CIA og de nasjonale sikkerhetsbyråene. De kommer også til å sitte i fengsel.

La meg gi deg noen virkelig, virkelig, veldig gode nyheter. Alle disse korrupte menneskene i media som har tjent penger som propaganda også, CBS, ABC, NBC, CNN, The Post, New York Times, Atlantic Mother Jones, du kalte listen. De vil også bli ødelagt, for de vil ikke ha noen troverdighet i det hele tatt. Dagene for å se på vanlige medier er over fordi de kommer til å bli avslørt som løgnere og de falt for det, men de falt ikke virkelig for det, de var en del av det. De skal alle ned Howie, skulle ha en ny dag i Amerika.

Howie Carr:
Jeg håper det Linwood, men hør, vi er ute av tid, men fortsetter å legge ut de tweets i de tidlige morgentimene, noe som kan muntre alle opp, som er på.

L. Linwood:
Jeg vil at alle skal føle seg bedre om dette fordi alt kommer til å ende bra, stol på meg.

Howie Carr:
Greit Linwood, vil du representere Richard Hopkins, postforsendelsen i Erie Pennsylvania. Jeg tror han vil saksøke Washington Post for å lage den historien om ham i dag.

L. Linwood:
Vel, jeg mener, han må komme til meg. Jeg vet ikke at min praksis ville tillate meg, men jeg har en kamp tilbake.

Flere nyheter om dyp tilstand

Det hele var SKAM! John Durham skal angivelig være redd for “blowback” fra Biden-administratoren, så han slipper “Russiagate” -proben, selv når “flere personer” skal tiltales for spion mot TrumpTrump-advokat Sidney Powell erklærer at Kraken allerede var UTSLAPPET … og resultatene begynner bare å dukke oppBill Gates hyret BLM-“studenter” til å telle avstemninger i slagmarkstateneCIA Democrat House Rep. Tar ledelsen over GOP-utfordreren etter 14 616 stemmer funnet på “Memory Stick”Sydney Powell: “svimlende” bevis på stemmesvindel, Dominion-maskiner konstruert av Kina, Venezuela, Cuba og DESIGNET for å stjele valg over hele verden … løslat Kraken!Trump har vunnet som standard – her er hvorfor!‘Sats aldri mot meg': Trump er sikker på at han får 270 valghøyskolerAgent som tvinger varsleren til USPS-avstemningssvindel er en homofil anti-TrumpTidligere politimester: Her er 13 måter president Trump kan redde Amerika mens han kjører haters nøtterDet er på tide for Trump å avklassifisere ALT

blob:https://www.brighteon.com/4beb20a3-1ef8-4f66-bc72-ca0be458c04a

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.