Nye CDC-Numre Viser Lockdown’s Deadly Toll On Young People

Center for Disease Control and Prevention (CDC)  avslørte  onsdag at unge voksne i alderen 25-44 år så den største økningen i “overdreven” fra tidligere år, et imponerende hopp på 26,5%.

Den bemerkelsesverdige økningen overgikk til og med hoppet i overdreven dødsfall hos eldre amerikanere, som har mye høyere risiko for -dødsfall.

Videre, ifølge CDC, var 100.947 overflødige dødsfall ikke knyttet til COVID-19 i det hele tatt.

Nye CD-numre viser Lockdown's Deadly Toll On Young People

Siden slike unge har svært lav risiko for COVID-19-dødsfall – 20-49-åringer har 99,98% sjanse for å overleve viruset , per  CDC-  data – har det blitt antydet at den sjokkerende økningen i dødsfall i stor grad skyldes dødsfall av “fortvilelse” eller dødsfall knyttet til vår “kur” mot sykdommen: lockdown-tiltak.

Tidligere Food and Drug Administration (FDA) kommisjonær Scott Gottlieb, en av de mest høylydte og tidligste  fortalerne for lockdown-tiltak , innrømmet dette mye i løpet av et onsdagens nyhetsopptreden.

“Jeg vil mistenke at en god del av dødsfallene i den yngre kohorten var dødsfall på grunn av fortvilelse av andre årsaker,” innrømmet Gottlieb (se videoen nedenfor).

“Vi har sett en økning i overdoser, og jeg vil mistenke at en god del av de overdrevne dødsfallene i den yngre kohorten var fra overdoser av og andre dødsfall som ble utløst av noen av implikasjonene av at vi har gått gjennom for å prøve å avtale med COVID-19. ”

Kritikere  roundly  spottet  president Donald Trump tidlig i pandemien for advarsel om overdødelighet av fortvilelse i henhold lockdown.

Folkehelseeksperter og andre etterlyser nå i økende grad   en slutt på tunghåndede tiltak, og siterer et voksende bevismateriale for at slik politikk har drastiske negative for amerikanernes fysiske og mentale helse.

Muligens har den sterkeste virkningen vært forverringen av en annen amerikansk helsekrise:  opioidepidemien . Dødsfall fra opioider økte allerede da de første estimatene fra CDC viser at 2019 var det verste året på rekorden med omtrent 71.000 dødsfall.

Krisen har forverret seg i mer enn 40 stater under pandemien, ifølge en analyse av lokale nyhetsrapporter fra  American Medical Association .

Fra begynnelsen av året til slutten av august har foreløpige tellinger av overdosedødsfall steg med 28% i Colorado, 30% i Kentucky og 9% i -staten i løpet av samme tidsramme i fjor,  ifølge  The Associated Press.

Samtaler til selvmord Hjelpetelefoner  piggete  blant pandemien som mennesker, isolert i retning av offentlige helsemyndigheter og redd for å pådra COVID-19, led angstanfall og psykiske sammenbrudd.

Calls to the Disaster Distress Helpline, som tilbyr emosjonell til mennesker midt i en naturkatastrofe, hoppet 890% i april sammenlignet med april 2019. Lokale politimyndigheter og helseforetak på steder som Fresno, California og Los Alamos, New Mexico, er  rapporterer  signifikante økninger i dødsfallet ved selvmord, noen ganger så høyt som 70% i løpet av en måned.

Mange nødlidende ropte ut etter å ha mistet en jobb eller til og med huset deres etter at regjeringsmandater ble stengt, kastet USA til den høyeste  arbeidsledigheten siden den store depresjonen.

Hjemmeordrer ødela småbedrifter og presset anslagsvis 8 millioner amerikanere i fattigdom, ifølge en nylig  studie  fra Columbia University.

I slutten av august fant Yelp for eksempel   at 97 966 små bedrifter ble tvunget til å lukke dørene sine permanent på grunn av begrensninger for låsing.

97 966 Små bedrifter ble tvunget til å lukke dørene sine permanent på grunn av begrensninger

Se:https://platform.twitter.com/embed/index.html?dnt=true&embedId=twitter-widget-0&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1318877295680118785&lang=en&origin=https%3A%2F%2Fhumansarefree.com%2F2020%2F11%2Fnew-cdc-numbers-show-lockdowns-deadly-toll-on-young-people.html&theme=light&widgetsVersion=ed20a2b%3A1601588405575&width=550px

Kilde: DailyWire.com

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.