FNs Agenda 2030 plan for nedbygging av verdens nasjoner. Erna Solberg er en av to ledere for innføring av planen (Video)

1. February 2019 by Hans Christian Færden

https://youtube.com/watch?v=I90ka-Br5CQ%3Fversion%3D3%26rel%3D1%26fs%3D1%26autohide%3D2%26showsearch%3D0%26showinfo%3D1%26iv_load_policy%3D1%26wmode%3Dtransparent

Videoen du her kan se ble laget kort tid etter at FN introduserte sin oppdaterte klima/Agenda 21 plan. Planen for en FN styrt verden uten suverene landegrenser.

Før jeg går videre må det være helt klart at videoen over her og min tekst ikke er noen objektiv og klinisk beskrivelse av det som nå kalles Agenda 2030. Tvert i mot er den en tolking basert hva vi alle kan se blir gjort på daglig basis. En tolkning basert på erfaring. En tolkning som tar de 17 punktene i FNs Agenda 2030 og setter dem opp mot den virkeligheten vi ser, både fra historiebøkene og rundt oss.

Et svært skremmende moment knyttet til FNs Agenda 2030 er at Erna Solberg i følge Regjeringen.no er en av to ledere for implementering av denne planen, verden over.

Ser vi hennes regjerings råkjør mot norsk suverenitet og for globalismens løsninger kan vi ha fått en forklaring. Spesielt om vi også inkluderer egen IT-minister og digitalisering av absolutt alt, inkludert penger. Full bankkontroll av alt og alle. Dette er som hånd i hanske med FNs plan.

Men er det en jobb for FNs globaliseringsplan hun ble valgt av sine landsmenn og kvinner for?

Related

Trump: – Dette kan bli siste gang dere ser meg på en stund

7. August 2020

In “Politikk”

Den squalenbaserte vaksinen Fluad – som å kaste bensin på bålet?

28. July 2020

In “Globalisering”

Youtube, Facebook og Twitter blokkerer informasjon som sannsynligvis kunne reddet mange liv

30. July 2020

In “, finans og kontanter”

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.