En annen COVID-vaksine ved bruk av abortert babycellelinje stopper forsøk etter deltakerens ‘uforklarlige sykdom’

Dette er andre gang forsøk på koronavirusvaksine ved hjelp av en cellelinje utviklet fra vev fra en abortert baby er stoppet på grunn av en alvorlig medisinsk bekymring. Ons 14. oktober 2020-11: 07 EST

Utvalgt bilde
SHUTTERSTOCK

Patrick DelaneyAv Patrick Delaney
FØLG


New Brunswick, NJ, 01.10 4 , 2020  ( LifeSiteNews )  –  kliniske studier for en av de viktigste potensielle coronavirus-, som benytter cellelinjer fra en avbrutt baby, er blitt midlertidig stoppet på grunn av en alvorlig medisinsk komplikasjon i et av det s deltakere .  

Johnson & Johnson (J&J) ga ut en  uttalelse  på vegne av deres farmasøytiske avdeling Janssen mandag og kunngjorde at de “midlertidig har stoppet videre dosering i alle våre kliniske studier av -vaksinekandidatene ” på  grunn  av utviklingen av en ” uforklarlig sykdom ” hos ett individ.  

Denne pausen påvirker alle studier av J & J-vaksinen, inkludert Janssens store kliniske fase 3-studie som startet 22.  september og  forventer  innmelding av 60 000  frivillige  og 215 forskningssteder. 

Selv om den spesifikke deltakerens sykdom ikke er frigitt, blir den evaluert av et  ” uavhengig overvåkingsorgan for datasikkerhet” samt selskapets “interne kliniske og sikkerhetsleger.” 

J & J-uttalelsen insisterer på at slike bivirkninger “er en forventet del av enhver klinisk studie, spesielt store studier”, og de har “forhåndsspesifiserte retningslinjer” som gir protokoller for å stoppe slike studier når de står overfor en “alvorlig bivirkning.” 

Imidlertid stansing av disse kliniske forsøk skjer med en bakgrunn av bekymringer  hevet  blant ekspertene  vedrørende  den potensielle risikoen for styrtcoronavirus-vaksiner til sluttbruker i løpet av noen måneder, en prosess som normalt ville kreve år å oppnå.   ABONNER deg til LifeSites daglige overskrifterABONNEREOSS Canada Verden katolikk

På grunn av den stramme tidsfrister som kreves av Trump administrasjonens  Operation Warp Speed , F ood og  D rug  En dministration  har  tillatt  disse potensielle vaksiner å være direkte testet på mennesker  uten først å fullføre den nødvendige dyreforsøk  for å sikre   og effekt.  OPPRETTELSE: Nei til sanksjoner fra myndighetene og selskaper for å nekte COVID-19- 

Videre er denne  bestemt vaksine  fra J & J anvender  den humane føtale cellelinje PER.C6  for dens  utvikling ment . PER.C6 fostercellelinjen ble avledet fra retinalvev hentet fra en 18 uker gammel babygutt som ble abortert i Nederland i 1985  og  senere ble omgjort til en fostercellelinje i 1995. 

Dr. Alex van der Eb, som utviklet PER. C6-cellelinje, fortalte  FDA-høringer i 2001  at cellelinjen ble utviklet fra  retinalvev fra en  18 uker gammel fødte baby.

“ Jeg isolerte netthinnen fra et foster, fra et sunt foster så langt det kunne sees, som var 18 uker gammel. Det var ikke noe spesielt med en familiehistorie, eller graviditeten var helt normal frem til de 18 ukene, og det viste seg å være en sosialt indikert abort  –  abortus  provocatus , og det var bare fordi kvinnen ønsket å bli kvitt fosteret .. . det som ble skrevet ned var ukjent far, og det var faktisk den  grunnen  abort ble forespurt. ” 

Dette er  andre gang  forsøk på koronavirusvaksine ved hjelp av en cellelinje utviklet fra vev fra en abortert baby er stoppet på grunn av en alvorlig medisinsk bekymring. Siste måned Astrazeneca, som bruker HEK 293 cellelinje,  kunngjorde  en “frivillig pause for vaksinasjon i alle forsøk” på grunn av hva New York Times  rapporterte  fra sine kilder for å være “ en diagnose av  tverrgående  myelitt, en inflammatorisk syndrom som påvirker  den ryggmargen og blir ofte utløst av virusinfeksjoner. ”   Selv om studier i U . K .  har  nå  gjenopptatt,  i henhold  til T han Wall Street Journal ,  de  forblir  “ på vent ”  i USA 

Mellom mars og august i år, Trump Verkets s  Department of Health and Human Services  kunngjorde  tildelingen av  nesten $ 1,5 milliarder  til Johnson & Johnson for utvikling, testing, produksjon ,  og leveranse av 100 millioner doser av denne vaksinen med alternativet å kjøpe mer. 

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.