Nano-teknologi brukes i vaksiner – Den transhumane agendaen er i høy gear med COVID

Operasjon Coronavirus arbeider hånd i hånd med Nanotech Agenda

av Makia Freeman
The Freedom Articles

Nanoteknisk agenda – som involverer plassering av små sensorer, enheter og maskiner målt i nanometer inne i menneskekroppen – får et løft fra den nåværende falske pandemien som jeg har merket Operasjon Coronavirus .

Min tidligere artikkel Hydrogel Biosensor: Implantable Nanotech to be used in COVID Vaccines? diskuterte muligheten for at de kommende COVID-vaksinene kan inneholde nanoteknologi finansiert av kalt hydrogel, en biosensor som vil overvåke kroppen din, samt sende og motta informasjon til 5G Smart Grid.

Imidlertid er det mye, mye mer til historien.

NWO-sammensvorne har ikke bare planlagt denne svindelen i flere tiår , men har også planlagt nanoteknisk dagsorden også i lang tid; nå, med adventen av COVID, smelter de to agendaene sammen med uhyggelige implikasjoner for menneskeheten.

Denne artikkelen vil se nærmere på agendaen for nanoteknologi og den nåværende tilstanden til nanoteknologi i eksisterende produkter som . Dagsordenen er allerede langt mer avansert enn mange mennesker skjønner.

2008 Paper Outlines Plan for å konstruere en Nanorobot maskinvarearkitektur

En forskningsrapport fra 2008 med tittelen Nanorobot Hardware Architecture for Medical Defense analyserer i detalj hvordan nanotekniske enheter som nanorobots kan brukes til forskjellige formål som “medisinsk forsvar” og “epidemisk kontroll.”

Den sier at den gir detaljer om en “integrert plattform og maskinvarearkitektur for nanoroboter-applikasjon i epidemisk kontroll, som skal muliggjøre sanntids in vivo-prognose for biofarlig infeksjon.”

Ideen er å plassere nanoteknologi i kroppene våre som kommuniserer i sanntid med Smart Grid (drevet av 5G) for å gi intim informasjon til myndighetene om oss.

Wayne fra Alchemical Tech Revolution gir en flott kommentar her . Følgende er noen sitater fra papiret:

“For områder i offentlig katastrofesituasjon eller konfliktsoner er fravær av drikkevann, noe slags drivstoff, strøm og mangel på tårn for nettverkskommunikasjon, inkludert kabel og trådløs telefoni, konstant. I en slik situasjon er den tilgjengelige infrastrukturen langt fra ideell for å muliggjøre et medisinsk laboratorium i stor skala med presis og rask analyse. For et slikt aspekt kan nanoroboter integrert med nanobiosensorer bidra til å overføre sanntidsinformasjon ved hjelp av internasjonale mobiltelefoner for trådløs dataoverføring gjennom satellittkommunikasjon. Faktisk bør nanoroboter bety en effektiv og kraftig klinisk anordning for å gi dyrebar biomedisinsk overvåking, både for soldater og for sivilbefolkningen. “

Legg merke til hvordan de innrømmer at det er dobbel bruk (for militære og sivile) som vanligvis forbinder et våpensystem med en annen bruk. I dette tilfellet skjuler de det dypere formålet (innebygd overvåking) med det overfladiske formålet (en medisinsk applikasjon):

“Fra smitteøyeblikket kan noen smittsomme sykdommer vise de første symptomene etter timer, en uke eller lengre tid, som år eller til og med tiår. Det betyr for eksempel at når de offentlige myndighetene la merke til infeksjonen fra en forurenset person som viste ytre , hadde et  nok tid til å spre seg gjennom en sirkel av venner og arbeidskamerater til det infiserte offeret. I mellomtiden kjørte disse kameratene viruset fremover, og hadde startet en katastrofal kjedesirkel. Bruk av nanoroboter med innebygde nanoenheter for epidemisk kontroll i sanntid, som laboratorium på en chip, kan være nyttig for å unngå alvorlig forurensning med store proporsjoner. “

Ovennevnte sitat antyder faren for smitte, og spesielt et virus, som en grunn til at du villig underkaster deg nanoteknisk agenda og blir innebygd i nanoteknologi.

Det appellerer til begrepene smitte og kimteori, men spesielt siden COVID-svindelen startet, stiller en rekke modige uavhengige forskere og leger spørsmålstegn ved disse ideene , noe som forsterker den nåværende medisinindustriens forretningsmodell for petrokjemiske piller og vaksiner .

“Vi implementerte en systemsimulering og arkitektur av nanoroboter for å registrere blodstrømmen, og målrette biokjemiske endringer mot patologiske signaler. Faktiske fremskritt innen trådløs nanoelektroniske enheter og deres bruk i implementeringen av nanoroboter brukt på epidemikontroll, illustrerer hva kommende teknologier kan muliggjøre når det gjelder helseovervåking i sanntid. Tilnærmingen for in vivo-overvåking av kjemiske konsentrasjoner bør også gjelde for andre. ”

Som Wayne sier, er disse tingene kontaktsporing på neste nivå . Glem en app på telefonen din; planen er å overvåke in vivo (foregår i en levende organisme). Det er mange viktige sitater fra papiret, men her er en siste:

“Frekvenser fra 1 til 20 MHz kan med hell brukes til biomedisinske applikasjoner uten skade.”

Er implikasjonen at det kan være skade hvis frekvensene er høyere enn 20MHz, for eksempel i området 30-100 GHz på 5G?

Studie 2017 viser nanotekniske forurensninger som allerede er vidt tilstede i vaksiner

Den nanoteknologi invasjonen er allerede her. Det er ikke et spørsmål om “vil de plassere nanoteknologi i vaksiner” siden de allerede har gjort det.

Denne italienske studien 2017 med tittelen New Quality-Control Investigations on Vaccines: Micro- and Nanocontamination details details an forbløffende utvalg av nanokontaminanter i vaksiner, inkludert partikler laget av bly, kadmium, cerium, jern, titan, nikkel, zirkonium, hafnium, strontium, wolfram, gull, sølv, platina, antimon, vismut og aluminium.

Studien (som analyserer 44 typer av 15 tradisjonelle vaksiner) sier at disse forurensningene er “ikke biologisk nedbrytbare og ikke biokompatible” , at inkluderingen av dem er “ikke erklært” og at deres tilstedeværelse er “uforklarlig.”

Det gir fordelen av tvilen til Big Pharma og dets kontrollere når den konkluderer med at “hypotesen vår er at denne forurensningen er utilsiktet, siden den sannsynligvis skyldes forurensede komponenter eller prosedyrer for industrielle prosesser (f.eks. Filtrering) som brukes til å produsere vaksiner, ikke undersøkt og ikke oppdaget av produsentene. Hvis hypotesen vår faktisk er tilfelle, vil en nøye inspeksjon av arbeidsstedene og full kunnskap om hele prosedyren for vaksinepreparering trolig tillate å eliminere problemet. “

Å vite bakgrunnen for den menneskelige mikrochipingen og nanotekniske agendaen, vil jeg foreslå at det er en annen måte å se ting på.

Studien avslører hvordan disse nanopartiklene kan samhandle med kroppen på negative måter og forårsake skadelige effekter:

“… undersøkelser viste at noen partikler er innebygd i et biologisk substrat, sannsynligvis proteiner, endotoksiner og rester av bakterier. Så snart en partikkel kommer i kontakt med proteinfluider, oppstår en nano-bio-interaksjon og det dannes en “proteinkorona”. Nano-bio-interaksjonen genererer en forbindelse av større størrelse som ikke er biologisk nedbrytbar og kan indusere uønskede effekter, siden den ikke blir gjenkjent som selv av kroppen. Figur 5a-5f viser eksempler på disse nano-bio-interaksjonene. Aggregater kan sees (stabile sammensatte enheter) som inneholder partikler av bly i Meningitec, av rustfritt stål (jern, krom og nikkel) og av kobber, sink og bly i Cervarix. ”

“Etter å ha blitt injisert, kan disse mikropartiklene, nanopartiklene og aggregatene forbli rundt injeksjonsstedet og danne hevelser og granulomer … Men de kan også bæres av blodsirkulasjonen, og unnslippe ethvert forsøk på å gjette hva som blir deres endelige destinasjon … Som det skjer med alle utenlandske kroppene, spesielt små, induserer de en betennelsesreaksjon som er kronisk fordi de fleste av disse partiklene ikke kan nedbrytes. Videre kan protein-corona-effekten … på grunn av en nano-bio-interaksjon … produsere organiske / uorganiske komposittpartikler som er i stand til å stimulere immunforsvaret på en uønsket måte … Det er umulig å ikke legge til at partikler på størrelse som ofte er observert i vaksiner kan gå inn i cellekjerner og samhandle med DNA … “

“I noen tilfeller, f.eks. Som forekommer med jern og noen jernlegeringer, kan de korrodere og korrosjonsproduktene har en toksisitet som påvirker vevet …”

Så her er spørsmålet å tenke på: er disse såkalte utilsiktede og farlige nanokontaminantene bare partikler som skadelig påvirker menneskers helse på flere måter, eller er de også nanosensorer som kan motta og overføre data til Smart Grid?

Nanoteknologi er i forkant av Cutting-Edge Vaccine Research

Nanoteknisk agenda er nært knyttet til vaksiner.

For eksempel viser denne studien fra 2019 nanopartikkelbaserte vaksiner mot respirasjonsvirus fordelene med nanotekniske vaksiner :

“Konvensjonelle vaksiner basert på levende svekkede patogener utgjør en risiko for reversering til patogen virulens, mens inaktiverte patogenvaksiner ofte fører til en svak immunrespons. Underenhetsvaksiner ble utviklet for å løse disse problemene. Imidlertid kan disse vaksinene lide av en begrenset immunogenisitet, og i de fleste tilfeller er den induserte beskyttelsen bare delvis. En ny generasjon vaksiner basert på nanopartikler har vist stort potensial for å takle de fleste begrensningene ved konvensjonelle vaksiner og underenhetsvaksiner. Dette skyldes nylige fremskritt innen kjemisk og biologisk konstruksjon, som tillater utforming av nanopartikler med en nøyaktig kontroll over størrelse, form, funksjonalitet og overflateegenskaper, noe som fører til forbedret antigenpresentasjon og sterk immunogenisitet. ”

Denne studien av COVID-19-vaksine i juli 2020 og en potensiell nanomateriell vei fremover forklarer hvordan det er mange nanotekplattformer som vil bli inkludert i fremtidige vaksiner:

“ Nanoteknologibaserte tilnærminger gir muligheter for løsninger på leveringsutfordringen ved å smugle vaksinen til passende cellepopulasjoner og subcellulære steder … Modernas mRNA- er basert på en lipid nanopartikkelplattform, men det er mange andre nye nanoteknologier for levering av nukleinsyrevaksiner … Nanoteknologi , inkludert kationiske nanoemulsjoner, liposomer, dendrimerer eller polysakkaridpartikler, har blitt benyttet for å forbedre stabiliteten og levering av mRNA-baserte vaksiner. “

Den kommende Moderna COVID-vaksinen finansiert av NWO-frontmann og eugeniker Bill Gates er en ny type teknologi: en mRNA-vaksine som bruker nanoteknologi.

Dette gjelder andre COVID-vaksiner som er under utvikling. COVID-plandemien blir brukt som påskudd for å løpe enda raskere frem med nanotekniske vaksiner, som til slutt akselererer den sentrale NWO (New World Order) -ordningen: den menneskelige mikrochipingsagendaen.

Nanoteknisk agenda via COVID er på full skjerm :

“Nanomaterialer spiller en viktig rolle i alle aspekter av vaksinedesign, levering og administrasjon. Nanopartikler muliggjør multivalent antigenpresentasjon og stabilisering av antigener ved administrering, de kan tjene som hjelpestoffer for å øke immunresponsen, og de kan fungere som bærere for målrettet levering av antigener. Faktisk er en mRNA-vaksine levert av en liposomal nanopartikkel blant kandidatene som for tiden er i kliniske studier mot SARS-CoV-2. Selv om det fortsatt er et faktum at ingen mRNA- eller DNA-vaksine for øyeblikket er godkjent for noen sykdom, krever levering av nukleinsyrer en eller annen form for modifisering eller en nanodeenhet for å forhindre nedbrytning i kroppen, og liposomale innretninger er faktisk allerede godkjent for RNA-levering, riktignok ikke ennå for vaksiner. ”

Avsluttende tanker om den akselererende dagsorden for nanoteknologi

Det var det! Det er spill på! Alle tingene som mange alternative forskere har skrevet, snakket og advart om i mange år, kommer.

Operasjon Coronavirus er inngangsporten for å bringe inn den nye verdensorden. COVID har vært unnskyldningen fra tyranner for omtrent alle drakoniske begrensninger under solen.

Nå, med den kommende COVID-vaksinen, vet vi at den vil omfatte en slags nanoteknologi, siden det er en mengde nanoteknologiplattformer som jeg har skissert ovenfor, i tillegg til ting som hydrogel .

Ulike studier og farmasøytiske selskaper selv sier åpenbart at det vil være nanotekniske COVID-vaksiner. Med planer om å gjøre denne vaksinen videspredende, administrert av (som innrømmet i både USA og Storbritannia) og “så obligatorisk som mulig” (ifølge Aussie-statsminister Scott Morrison), er tiden ute for folk å våkne opp til nanoteknisk agenda – før det er for sent.

Les hele artikkelen på The Freedom Articles .

Mer om nano-teknologi.

Har du problemer med å motta nyhetsbrev? Se:

Hvordan slå internettsensur og lage din egen nyhetsmating

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.