Bill Gates Medisinske Politistat Gjør Sine Intensjoner Tydelige: Ta Vaksinene Eller Miste Jobben Din

HAFHAF8. Oktober 2020

av Lance D Johnson

The New England Journal of Medicine blir bak er djevelsk plan krav eierskap over ethvert menneske og kraft vaksinere dem på ubestemt tid.

Den totalitære planen, utgitt i den prestisjetunge medisinske tidsskriftet, avslører strategier for å tvinge overholdelse av - til enkeltpersoner og familier gjennom manipulasjon, tvang, tapt inntekt og sosial utstøtning.

Bill Gates medisinske politistat gjør sine intensjoner klare Ta vaksinene eller miste jobben din

Kliniske studier har allerede blitt utført for å bestemme den beste måten å tvinge befolkningen til å overholde kommende eksperimentelle RNA-modifiserende injeksjoner.

Denne artikkelen advarer om at “manglende overholdelse skal medføre en straff” som inkluderer isolasjon og tapte inntekter.

Avisen krever at straffene er “relativt betydelige”, inkludert “suspensjon av sysselsettingen eller bestillinger hjemme.”

De forfatterne av NEJM papiret kommer fra , Stanford University og Indiana University – institusjoner som er finansiert av Bill og Melinda Gates Foundation , de obligatoriske vaksine fanatikere som er interessert i befolkningskontroll og eugenikk.

Bill Gates Lanserer Sin Spillplan For Å Svekke Mennesker I Samsvar

Arrangement 201 , arrangert av Bill Gates i 2019, la grunnlaget for å vaksinere 7 milliarder mennesker på planeten ved hjelp av pandemimeldinger.

Den kommende vaksine-teknologien er en ny RNA- og cellemodifiserende plattform som omprogrammerer ribosomer fra humane celler for å produsere egenskaper til virusspike-proteiner, som øker eksperimentelle immunresponser.

Obligatorisk vaksinasjon er ikke bare åpen kontroll over menneskers kropp og sinn (menneskelig slaveri), men vitenskapen i seg selv er en form for fysiologisk slaveri, som omprogrammerer menneskelige immunforsvar for å være avhengig av den evige bruken av RNA-terapiinjeksjoner og deres eksperimentelle modifikasjoner av menneskelige celler. .

Bill Gates og hans eugenetiske venner vil ha menneskelig overholdelse, og det begynner med å svekke befolkningen med mot levebrødet, noe som ses i de totalitære folkehelsesvarene som ble utført i 2020.

Friske mennesker trues med hjemmearrest, isolasjon fra familie og venner, oksygenreduksjonskamring gjennom obligatoriske masketrusler, blant andre voldelige negative forsterkninger som tvinger overholdelse av en medisinsk politistat og en tvungen av ny verdensorden .

Mennesker har blitt tvunget til å tro at de vil få friheten tilbake så snart en vaksine er tilgjengelig, og det er denne typen tvang som er motsatsen til hva frihet egentlig handler om.

Arbeidsgivere Vil Bli Truet Med Nedleggelse Og Søksmål Til De Tvinger Ansatte Til Å Bli Vaksinert

Fordi folk generelt har overholdt andre ubrukelige medisinske forskrifter i 2020, erkjenner de sentrale vaksineplanleggerne at frivillige tiltak først vil fungere.

Avisen hevder at “seks substansielle kriterier” må oppfylles før staten kan tvinge folk til å vaksinere gjennom straff.

Opprinnelig vil folk la vakt ned fordi planen først er å “oppmuntre til frivillig opptak … ved hjelp av midler som offentlige utdanningskampanjer og gratis vaksinering.”

For de som i utgangspunktet ikke følger, vil de bli beskyldt for fremtidige utbrudd av luftveissykdommer og fremtidige kunstige utbrudd skapt av overfølsom, falsk positiv PCR-testing som fortsetter å oppdage ikke-smittsom viral rusk som bare foreviger pandemimeldinger.

Når disse dissensentene er sosialt utstøtt, vil de overholde. Andre vil til slutt bli overbevist om å underkaste seg fordi det er “til beste for alle.”

De vil ikke bli merket som “antivitenskapelige” og være de utstøtte blant sine jevnaldrende.

Hvis disse planene ikke fungerer, vil arbeidsgivere bli truet med å sette folkehelsen i fare hvis de ikke tvinger sine ansatte, leverandører og / eller kunder til å underkaste seg vaksineprotokollen.

Arbeidsgivere, redde for å bli stengt eller saksøkt for ikke å implementere CDC-reglene, vil til slutt presse folk til hjemmearrest eller oppsigelse fra arbeid.

Denne voldelige tvangen blir allerede utført med sosial distansering og maske mandatprotokoller, som var ment å måle menneskelig samsvar før vaksinen ble gjort tilgjengelig.

Dette økonomiske presset og levebrødet vil i siste instans tvinge etterlevelse av vaksine i stor skala, med mindre folket gjør opprør og krever slutt på medisinsk tyranni.COVID Passforsøk På United Airlines I Storbritannia – Og Så Begynner Det …Forrige Innlegg

Relaterte Artikler

Det begynner Covid Pass Trials på United Airlines i Storbritannia

STYREKORONAVIRUSNYHETERNWOPOLITISTAT

COVID Passforsøk På United Airlines I Storbritannia – Og Så Begynner Det …

HAFHAF7. Oktober 2020

Us Professors Say Lockdowns 'had Little Effect on the Spread Of Coronavirus'

KORONAVIRUSFALSKE FLAGG

Amerikanske Professorer Sier At Lockdowns ‘Hadde Liten Effekt På Spredningen Av Coronavirus'

HAFHAF7. Oktober 2020

Kanadiske leger og professorer i medisin kommer sammen for å motsette seg en andre låsing

KORONAVIRUSINSPIRASJONNYHETER

Kanadiske Leger Og Professorer I Medisin Kommer Sammen For Å Motsette Seg En Andre Låsing

HAFHAF7. Oktober 2020

N95 masker fra Kina

KORONAVIRUSHELSEVESENNYHETER

Eksperter: Opptil 70% Av KN95-Masker Fra Kina Oppfyller Ikke Helsestandarder

HAFHAF7. Oktober 2020

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.