Satanistisk Pave Francis Sider Med Bill Gates Og Sier COVID Vaksine Må Være ‘Universell Og For Alle Mennesker’ Til Tross For At Den Er Laget Av Aborterte Babydeler

HAF26. August 2020

I sin tale på onsdag ettermiddag kom den argentinske paven med sine kommentarer i sammenheng med å motsette seg rike land og folk som fikk COVID-vaksinen.

“Det ville være trist hvis vi prioriterte COVID-19-vaksinen til de rikeste menneskene,” erklærte [ satanist ] pave Frans. “Det ville være trist hvis denne vaksinen ble eiendommen til denne eller den nasjonen og ikke var universell og for alle,” fortsatte han.

av Geoffrey Grider

Satanistisk pave Frans sider med Bill Gates og sier at covid vaksine må være 'universell og for alle mennesker' til tross for at den er laget av aborterte babydeler

Satanist ] Pave Frans har støttet globale eliter som når det gjelder en Coronavirus-vaksinasjon, og sier at den skal være “universell og for alle.”

Det var bare et tidsspørsmål, og nå er det her. Pave Francis slutter offisielt med de globale elitene som Bill Gates når han ber om globale COVID-vaksinasjoner, husk at disse vaksinene vil inneholde aborterte babydeler.

Ikke glem at disse vaksinene er det valgte våpenet for den nye verdensorden , og husk at med de globale COVID-vaksinene kommer global digital identifikasjon.

Jeg antar at alle møtene på høyt nivå med Microsoft i Vatikanet har resultert i partnerskap på en rekke nivåer, ikke sant? Jeg tror det.

“Og jeg så kvinnen full av de helliges blod og av Jesu martyrer. Og da jeg så henne, undret jeg meg med stor beundring. Og engelen sa til meg: Hvorfor undret du deg? Jeg vil fortelle deg mysteriet om kvinnen og dyret som bærer henne, og som har de syv hoder og ti horn. ” Åpenbaringen 17: 6,7 (KJB)

Måned etter måned ser vi på den nye verdensordenens spillere avsløre deres agenda , og for den gjenfødte bibeltroende som har dømmekraften til Den hellige ånd, er det bokstavelig talt det enkleste i verden å erkjenne det vi ser.

Men hva med de menneskene som ikke er født på nytt, og som ikke har helligåndsevne? Vel, det er du som tar vaksinen og mottar implanterbare immunitetspass fra ID2020 .Satanistisk pave Il Cornuto satanisk håndtegn

Den satanistiske paven viser stadig “håndtegnet” Jeg elsker satan

Pave Frans Støtter ‘Universell' COVID-Vaksine ‘For Alle, WHO Begeistret

FRA LIVSSTEDNYHETER: I sin onsdag ettermiddagstale kom den argentinske påven med sine kommentarer i sammenheng med å motsette seg rike land og folk som fikk COVID-vaksinen.

“Det ville være trist hvis vi prioriterte -vaksinen til de rikeste menneskene,” erklærte pave Frans. “Det ville være trist hvis denne vaksinen ble eiendommen til denne eller den andre nasjonen og ikke var universell og for alle,” fortsatte han.

Vaksinekritikere, inkludert miljøadvokat Robert F. Kennedy Jr., advarer om at viktige deler av testingen blir hoppet over for å utvikle en COVID-.

Kritikere advarer om risikoen for storskade og andre helserelaterte som kan skyldes en stort sett uprøvd vaksine som plutselig injiseres i millioner.

Tidligere i år varslet en kanadisk vaktboks for LifeSiteNews om farene ved som utvikles for raskt.

Ted Kuntz, president for Vaccine Choice Canada (VCC), et grunnlagt av familier som har lidd av vaksinereaksjoner eller skader, advarte i mai om at kanadiere burde være bekymret for sikkerheten til en koronavirus-prøvevaksine produsert av .

Noen myndigheter, som professor Giuseppe Tritto, en internasjonalt kjent ekspert innen bioteknologi og nanoteknologi, har advart om at det å utvikle en enkelt vaksine for et der den opprinnelige genetiske koden holdes tilbake av kineserne, og som allerede har mutert til et dusin forskjellige stammer, er “Ekstremt usannsynlig.”

Dette har resultert i at mange spekulerer i en skjult agenda bak det globale presset for en COVID-vaksinasjon.

Noen kirkeledere, som erkebiskop Carlo Maria Viganò og den amerikanske biskopen Joseph Strickland , har oppfordret katolikker til å avvise COVID-vaksiner utviklet ved hjelp av cellelinjer fra aborterte babyer.

Paven begynte sin onsdagstale med å si at koronaviruspandemien hadde avslørt de vanskelige situasjonen til de fattige “og den store ulikheten som hersker i verden.”

Selv om coronavirus ikke gjør unntak mellom mennesker, sa han, hadde det likevel funnet “i sin ødeleggende vei store ulikheter og diskriminering” og til og med økt dem.

Satanist ] Pave Frans sa at det må være et dobbelt svar på situasjonen: både en kur mot det “lille viruset” av COVID-19 og en kur for det “store viruset”, “det for sosial urettferdighet, for ulik mulighet, marginalisering og manglende beskyttelse for de svakeste. ”

Han bemerket at alle er bekymret for de sosiale konsekvensene av pandemien, og at mange ønsker å gå tilbake til “normalitet og ta opp økonomiske aktiviteter igjen.” Imidlertid advarte paven at denne “normaliteten” skulle bidra til sosial urettferdighet og miljøskader.

“Pandemien er en krise, og vi kommer ikke ut av en krise uendret,” sa han. “Enten drar vi bedre eller så går vi dårligere.”

Satanist ] Pave Frans erklærte at vi burde forlate bedre, bedre sosial rettferdighet og miljøtilstanden.

“I dag har vi en mulighet til å bygge noe annerledes,” sa han. Den direktør i Verdens helseorganisasjon (WHO) offentlig ekko paven håp om at verdens fattige inokulert mot viruset. ( Les mer )

Via Nowtheendbegins.comRadical Transgender Bandwagon Ødelegger Jenters Kropper Og Ødelegger Deres Mentale HelseForrige Innlegg10 Grunner Til At Den Store Pyramiden I Giza Kan Ha Vært En Gigantisk EnergimaskinNeste Innlegg

Relaterte Artikler

Bill Gates donerte $ 250 millioner til vanlige medier de første 6 månedene i 2020 alene

BIG PHARMABILL GATESMSM

Bill Gates Donerte $ 250 Millioner Til Mainstream Media De Første 6 Månedene Av 2020 Alene

HAF27. August 2020

Endelig!  Noen i Msm eksponerer Bill Gates

BILL GATESSTYREMSMPROPAGANDA

Endelig! Noen I MSM Utsetter Bill Gates

HAF27. August 2020

Doktor uttrykker bekymring over transhumanisme og ny Mrna og Dna vaksine teknologi

TRANSHUMANISMEVAKSINER

Doktor Uttrykker Bekymring For Transhumanisme Og Ny MRNA Og DNA-Vaksine-Teknologi

HAF26. August 2020

Bill Gates 'navn i Jeffrey Epstein Little Black Book

BILL GATES

Krav: Bill Gates Var Avhengig Av Porno Og Sex – Melinda Var Hans Cover

HAF25. August 2020

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.