Dr. Ron Paul Interviews Robert F. Kennedy, Jr. Who Admits the CIA Killed his Father and Uncle

August 15, 2020 1:09 pm

av Brian Shilhavy
Editor, Health Impact News

I det som sikkert vil være et historisk intervju, intervjuet den tidligere kongressmedlem Dr. Ron Paul advokat Robert F. Kennedy, Jr., på sitt daglige Liberty Report-program i dag (fredag ​​14. august 2020).

Mens Dr. Paul starter programmet med å oppgi at hovedgrunnen til at de inviterte Kennedy til å programmere var å diskutere , kommer Dr. Paul rett inn i et spørsmål som mange amerikanere har stilt spørsmål ved i over fem tiår: Hva var sannheten bak attentatene mot president John F. Kennedy i 1963, onkelen til Robert F. Kennedy, Jr., og Robert F. Kennedy, hans far, i 1968, og hvilken rolle spilte CIA i det?

Kennedy begynner med å nevne en bok han har skrevet, American Values , som han sier dokumenterer familiens nesten 75 år lange kamp med CIA.

Han sier kampen med CIA startet på midten av 1950-tallet da president Truman ba bestefaren hans, Joseph Kennedy, om å tjene i en kommisjon kalt “Hoover-kommisjonen.”

Deres oppgave var å se på CIA, fordi CIA opprinnelig ikke ble chartret for å delta i paramilitære aktiviteter, fikse valg, myrde verdensledere og blande seg inn i andre lands demokratier.

Mr. Kennedy nevnte at CIA ble opprettet med stor motvilje av både demokrater og republikanere, fordi forløperen til CIA, “Office of Strategic Services”, et militært hemmelig etterretningsbyrå, ble likvidert etter andre verdenskrig, fordi troen på den tiden var at hemmelige politiorganisasjoner var i strid med et demokrati styrt av en grunnlov.

I de dager, da amerikanere tenkte på hemmelig politi, tenkte de på “Stasi” (tysk hemmelig politi), eller de tenkte på “KGB” (russisk hemmelig politi), eller de tenkte på “Gestapo” (Nazi-Tyskland-hemmeligheten politiet).

Så det var debatter i Kongressen da CIA ble lansert, og både republikanere og demokrater trodde ikke at dette var noe Amerika burde gjøre.

Da CIA ble startet, skulle det utelukkende være et “spionasje” -program for å samle etterretning. Det var ikke meningen å blande seg inn.

Men Alan Dulles, den første direktøren for CIA, hadde tilsynelatende andre planer, og snart styrte de demokratiene i Guatemala, og over hele verden. Så da Joseph Kennedy var i Hoover-kommisjonen, anbefalte han å avvikle CIA.

Mr. Kennedy fortsetter:

Alan Dulles manipulerte loven, og gjorde mange avtaler for bakrommet for å få disse enorme hemmelige budsjettene og begynte virkelig å engasjere seg i alt ondskapen. Og bestefaren min var i en kommisjon som så på dette og så hva de hadde gjort.

Og da de styrtet demokratiene i Guatemala og Iran og over hele verden, sa han “vi skulle avvikle det. Vi skulle fjerne Plansdivisjonen, som var divisjonen “skitne triks”.

Alan Dulles tilgir aldri ham eller min familie for det. Og da onkelen min kom inn og gjorde svinebukta, fyrte han Dulles.

Da president Johnson kom inn i rommet, i Østrommet i Det hvite hus, sto jeg ved siden av min far da han sa til faren min at Lee Harvey Oswald nettopp var drept av Jack Ruby, han fortalte faren min og Jackie det, og Jeg sa til min far: “Elsket Jack Ruby familien vår?”

Og ingen svarte på det spørsmålet.

Kennedys far oppdaget senere at Jack Ruby var koblet til mobben og til CIA. Han trodde at CIA drepte broren, president John F. Kennedy.

Mens Kennedy uttaler at “du ville være en idiot for ikke å tro at president Kennedy ble drept av en konspirasjon,” trodde han opprinnelig ikke om drapet på sin egen far.

Han mente at bevisene mot Sirhan var overveldende, inntil Paul Schrade, en av farens beste venner og som sto ved siden av faren da han ble skutt, og en dag tok en kule på hodet og fortalte ham at faren ikke ble drept av Sirhan, og at han trengte å se på obduksjonsrapporten.

Mr. Kennedy uttaler at han var motvillig, fordi han ikke ønsket å komme inn på alle “konspirasjonsteoriene” der ute om farens død.

Men han gjorde det som en fordel for Paul Schrade fordi han var en slik helt, og etter å ha undersøkt det i et par dager, var det tydelig at Sirhan ikke kunne ha drept faren.

Hør på resten av intervjuet nedenfor, der de også snakker om hvordan Mr. Kennedy motvillig ble en talsmann for foreldre til barn som ble skadet av vaksiner, en karriereendring som nesten har ødelagt ham. Før det var han en vellykket advokat som saksøkte selskaper som forurenset miljøet.

De snakker også om at nedleggelsene og sosial isolasjon over COVID, ledet av Anthony Fauci, dreper mange flere mennesker enn COVID.

Men før du ser på dette historiske intervjuet, la meg fortelle deg nøyaktig hva du ser på.

Du ser på to menn, dr. Ron Paul, som selv var en karriere som republikansk kongressmedlem, og Mr. Kennedy fra en berømt demokratisk familiekarriere, som begge er enige om spørsmålene om medisinsk tyranni som vi står overfor i dag, fordi de begge forstår at trusselen til Amerika i dag over frykten for COVID, er et ikke-partisansk spørsmål.

Mr. Kennedy siterer faktisk ordene som ble talt av Franklin Delano Roosevelt ved hans åpning som president i 1933, midt i den store depresjonen, “Vi har ikke noe å frykte, men frykter seg selv,” fordi “” er verktøyet for tyranner. Tyranner styrer av frykt, og ved å hevde at de er de eneste som redder mennesker fra den opplevde trusselen som forårsaker frykt.

Det skjer i dag, på en enestående måte, med COVID-frykt.

Dette er ikke et dyrt “polert” intervju som du vil se på propaganda-bedriftsmediene der intervjuerne i utgangspunktet er underholdere og fremstår som modeller fordi de er så godt kledd og elegant, men der de i utgangspunktet handler og følger et manus for å produsere et budskap globalistene vil at publikum skal tro.

Dr. Ron Paul var kjent som “Dr. Nei ”i kongressen fordi han i utgangspunktet ikke kunne kjøpes av lobbyistene. Han var flykirurg i på begynnelsen av 1960-tallet, like etter Bay of Pigs-hendelsen på Cuba, og er derfor veldig kjent med Kennedy-familien og deres politiske karriere.

Han blir 85 år neste uke, og noen ganger mister han plassen i notatene sine under intervjuer, men han er fremdeles langt mer intelligent enn karrierepolitikere i dag, ganske enkelt å følge mengden fordi de ikke vet hvordan de skal tenke selv.

Mr. Kennedy har en talehindring og er tydeligvis ikke den mest veltalende å lytte til, men hans lidenskap for det han tror og hans kunnskap om problemene er uten sidestykke.

Hvis du vil vite sannheten og lære de virkelige nyhetene, er dette langt mer interessant og informativt enn noe du vil se på bedriftens kabelnettverk.https://www.youtube.com/embed/_kJdOtnBUcw?feature=oembed&enablejsapi=1

Kommenter denne artikkelen på VaccineImpact.com .

https://youtu.be/_kJdOtnBUcw

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.