Breaking News: Virolog blåser fløyta på hoax-pandemi – Virus KAN IKKE overføres – Dr Stefan Lanka

Det onde som utvides rundt hele kloden, hjulpet og motvirket av ‘Death Cult' Cabal-munnstykket Mainstream Media vokser på en daglig basis. Den glaring sannheten å huske er … Germ teori er falsk.  genereres i kroppen, de kommer ikke utenfor kroppen. Virus er ikke levende, virus er ikke smittsom. Virus kan ikke overføres mellom mennesker eller overføres mellom arter. – Dr Stefan Lanka – Virolog

Mainstream Media løgnere, hjulpet og overvåket av globalistiske regjeringer ødelegger selve stoffet i samfunnet vårt. Mainstream Media er munnstykket til den globalistiske Luciferian marxistiske sosialistiske kabalen og en CIA-operasjon som ødelegger livene våre, familiene, kulturen med sin høye kriminelle overdrivelse av den falske Så kalt pandemi som er lett påvist falsk!

“Social Distancing” er uprøvd pseudovitenskap særlig når det gjelder å stanse SARS-CoV-2-virus. På sin hjemmeside gir CDC ingen koblinger til noen fagvurdert sosial distanse som styrker dens offisielle veiledning. Vi har blitt betinget av å akseptere sosial distanse uten bevis. Regjeringer i verden torturerer Vi folket i verden ulovlig.

Praksis for sosial distansering er også en form for tortur utviklet av CIA for rundt 70 år siden, med det formål å bryte ned helsen til de som regnes som “statens fiender”.

Virusen eksisterer ikke !! IKKE EN REGERINGSENHET HAR FORTSATT FAGLIG VITTELSE AV COVID19! DET ER IKKE BEVISENDE VETENSKAPLIG BEVIS OM AT NOEN VIRUS FORVISER NOEN Sykdom! DET ER IKKE PATHOGENISKE (Kan produsere sykdommer) VIRUSER.

Hvis du forteller en løgn stor nok, ofte nok, vil mange komme til å tro det. Du vet kanskje den siste løgnen som Covid19. Virus er ikke levende, virus er ikke smittsom. Virus kan ikke overføres mellom mennesker.

Testene er falske. Det er ingen tester for . De tester for genetisk materiale som alle har. Hvis du har fått en influensa, eller noen gang har hatt influensa, vil du teste positiv for Covid-19. En frukt, en PawPaw testet positivt for Covid19! Seriøst spøker jeg ikke.

Når du bruker maske puster du inn ditt eget karbondioksid, noe som senker oksygenivået, forårsaker hypoksi, irreversibel hjerneskade og luftveissykdom. Å bære en maske gir ingen beskyttelse mot noe virus og har ingen grunnlag i vitenskap. De har ingenting å gjøre med helse og alt å gjøre med kontroll! Menneskeheten må slutte å blindt adlyde autoritet! Slutt å anskaffe seg for dumt! 

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.