HØYRES VALGSAKER FOR 2025: KLIMAHYSTERI, EU OG HASJ? v/ RAINER PRANG.

Klimahysteri har lenge vært øverst på blokka i Høyre, og partiet har som et av tre på Stortinget sagt rett ut at “ må inn i EU”. Det nye nå er hasjen.

“De gode klima-vedtakene”, handel og vandel og ikke minst “” er Høyres nr. 1 begrunnelser for at Norge “ikke skal sitte på gangen” som et EØS-medlem, men gå all in i EU.

Ingen nedside, kun oppsider med norsk EU-medlemskap og begreper som Acer, EUs fjerde energimarkedspakke, mer vind- og solkraft, mer vannkraft til EU og dermed også høyere strømpriser, hører med når Høyre vil slutte seg til EU.

Vi i Norge skal bare tåle det “fordi vi har råd til det” og fordi det er viktig for Norge at EU når sine klimamål (?)

“Sikkerhet” via EU er pjatt fra Høyre, fordi og Finland – som begge er EU-land – kjappet seg inn i , da russerne invaderte .

At USA forlater NATO er lite sannsynlig, uansett hvilken president som befinner seg i Det Hvite Hus, kort og godt fordi USA er en mega-stor leverandør av våpen globalt, og uten NATO-kunder…..

KLIMAHYSTERIET HAR INGEN GRENSER

Høyre vil bygge ned hav og land i Norge med vindkraft. Energien skal fosse ut derfra til et EU, der sektmedlemmene Erna elsker er sykelig opptatt av “fornybar”, men ikke mer enn at de fyrte på 15 kullkraftverk helt fram til påsken i år, for å kunne holde hjulene i gang i Tyskland.

gjorde under sine åtte år som statsminister ingenting for å få på plass thorium i forskernes bevissthet.

Norge har verdens femte største thorium-forekomst, og er det noe som kunne ha blitt et industrieventyr av dimensjoner for Norge er det thorium-reaktorer, nå når USA og EU ser at kjernekraft er veien å gå for fornybar energi.

NÅ KJØRER VI PÅ HASJ

For å nå nye velgere kan apotek-salg av cannabis være en god løsning, heter det fra Unge Høyre.

Unge Høyre-leder Ola Svenneby ønsker at hasj kan selges på Vinmonopolet eller apoteker, i stedet for at det selges av kriminelle på gata.

– Vi må innse at flere politifolk ikke er løsningen for å knekke gjengkriminaliteten, sier Unge Høyre-leder Ola Svenneby til VG. Han sier at dersom det var sant at mer politi er veien å gå, ville alle land gjort det.

– Men det har ikke funket noe sted. Vi må fjerne markedet i stedet, sier Svenneby.

Forskning antyder uansett hva Svenneby hevder, at bruk av marijuana kan føre til bruk av andre ulovlige stoffer og utvikling av avhengighet til disse stoffene.

Noen studier har vist at voksne som rapporterte bruk av marijuana, hadde større sannsynlighet for å utvikle alkoholproblemer innen 3 år.

I tillegg viser forskning at tidlig eksponering for cannabinoider hos ungdom kan redusere hjernens reaktivitet senere i voksenlivet og øke sårbarheten for avhengighet av andre stoffer senere i livet.

Dette kan bidra til økt risiko for å bruke andre stoffer. Det er viktig å merke seg at ikke alle som bruker marijuana, går videre til bruk av “sterkere” stoffer, og andre faktorer som sosialt miljø spiller også en rolle i en persons risiko for stoffmisbruk.

Men alt dette har sikkert Høyre tenkt nøye igjennom, for Gud forby at mer politi kommer på gata, ransaker “rette vedkommende” uansett hudfarge, og derfra og ut slår kraftig ned på de som selger og bakmennene deres, på en slik måte at man ikke fristes inn i narkotikasalg.

KOKAIN ER ET ØKENDE PROBLEM

Det er store penger å tjene på narkotika, og ser man til Sverige har man gjengene som slåss om revirer og de store pengene. Drap, bombeeksplosjoner mot bygninger og politi, korrupte politifolk og bestikkelse av offentlige myndigheter.

På vei inn i Norge? Ja, men snakk ikke om det – da blir du hetset for sammenligningen av “svenske tilstander” selv om alle vet at det er sant.

Men er det hasjen som er greia da? Er det i hasjen de store pengene ligger?

Nei, det er i kokain pengene ligger og det flommer inn i og Norge fra blant annet Columbia.

Det har vært en markant økning i bruk av kokain i Norge. Ifølge Folkehelseinstituttet (FHI) sin rapport “Narkotika i Norge” fra februar 2023 viser at bruken av kokain blant unge har økt fra 2021-2022.

I 2022 rapporterer 4,7 prosent av unge mellom 16-30 år at de har prøvd/brukt kokain en gang eller mer det siste året. Rapporten viser at kokainbruk er mer vanlig blant gutter enn jenter, og i større byer og på østlandsområdet enn i resten av landet.

Det har også vært en generell økning i kokainbruk i den generelle befolkningen i årene etter pandemien. Unge og unge voksne har høyest rapportert forbruk.

Omtrent syv prosent av befolkningen mellom 16-64 år har forsøkt kokain minst en gang i løpet av livet, og to prosent har brukt det i løpet av det siste året (2023).

Flere undersøkelser og statistikker viser en økning i kokainbruk i Norge, spesielt blant unge voksne.

Hva blir det neste fra styringspartiet Høyre:

Salg av kokain på polet og apoteket, fordi det ikke finnes politi noe sted i verden, som har klart å stoppe det?

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.