National ARMs Grand Jury Petition ‘Vaccine’ Crime Evidence blir sendt til Washington State og Nevada guvernører og advokatgeneralerNational ARM’s Grand Jury Petition ‘Vaccine’ Crime Evidence Being Sent to Washington State and Nevada Governors and Attorney Generals

DR. JOSEPH SANSONEDR. JOSEPH SANSONE21. MARS 2024

MAR 21, 20245959

17171010

DelShare

Les Writing of Mandamus innlevert i Florida høyesterettRead the Writ of Mandamus filed in Florida Supreme Court, Søker å tvinge DeSantis til å forby distribusjon av C19 Nanoparticle Injections, Seeks to Compel DeSantis to Prohibit Distribution of C19 Nanoparticle Injections

Som styremedlem i As a board member of the Nasjonalamerikansk renessansebevegelseNational American Renaissance Movement, Det gleder jeg meg over , I am pleased to announce that Nasjonalt ARMNational ARM sender en 85 og 90 sider Grand Jury-begjæring som inneholder bevis på C19 ‘ ' forbrytelser til State og Nevada, guvernører og statsadvokatgeneraler. is sending an 85 and 90 page Grand Jury petitions containing evidence of C19 ‘vaccine' crimes to the Washington State and Nevada, Governors and the State Attorney Generals. Nasjonale ARM-erNational ARM's Grand Jury Petitions oppgir at C19-skudd skal være, Grand Jury Petitions State that C19 shots should be, “ Utestengt øyeblikkelig og kriminell etterforskning bør begynne ”“Banned Immediately and Criminal Investigations Should Begin”

Washington State og Nevada bringer totalen til 15. stater for å motta Grand Jury Petition. Merk: dette er ikke en rettslig handling. Dette er et forsøk på å anspore passende undersøkelser og forhåpentligvis be noen om å gjøre jobben sin…Washington State and Nevada bring the total to 15th states to receive the Grand Jury Petition. Note: this is not a legal action. This is an attempt to spur appropriate investigations and to hopefully prompt someone to do their job…

Tidligere ble dette beviset forelagt guvernørene, advokatgeneralene, sammen med påtalemyndigheter og lensmenn i Previously, this evidence was submitted to the Governors, Attorney Generals, along with prosecutors and sheriffs in IndianaIndiana, , GeorgiaGeorgia, , ArizonaArizona, , PennsylvaniaPennsylvania, , New MexicoNew Mexico, , South CarolinaSouth Carolina, , OhioOhio, , CaliforniaCalifornia, , TennesseeTennessee, , TexasTexas, , IdahoIdaho, , Florida Florida og and New JerseyNew Jersey

Dette dokumentet ble utarbeidet av This document was prepared by Nasjonalamerikansk renessansebevegelseNational American Renaissance Movement President, og NJ kriminell forsvars- og rettsadvokat, President, and NJ criminal defense and trial attorney, David MeiswinkleDavid Meiswinkle. Dette dokumentet på 85-90 sider viser 153 utstillinger av bevis og hevder at statlige og føderale forbrytelser er begått. Dette dokumentet krever et øyeblikkelig mot C19 ‘ ' og etterlyser kriminelle etterforskninger. Dokumentet viser også personer av interesse.. This 85-90 page document lists 153 exhibits of evidence and asserts that state and federal crimes have been committed. This document demands an immediate ban of C19 ‘vaccines' and calls for criminal investigations. The document also lists persons of interest.

Forbrytelser inkluderer, drap, racketeering, brudd på biologiske våpenlover, forræderi og folkemord. Crimes include, murder, racketeering, biological weapons violations, treason, and genocide. Nasjonalt ARMNational ARM har til hensikt å fremlegge bevis for vaksineforbrytelser til lokale påtalemyndigheter og rettshåndhevelse i alle 50 stater. Dette handler delvis om å fjerne sannsynlig denierbarhet. intends to submit evidence of vaccine crimes to local prosecutors and law enforcement in all 50 states. This is partly about removing plausible deniability.

Både Executive Summary og Full Document er synlige og nedlastbare på følgende lenker. Both the Executive Summary and the Full Document are viewable and downloadable on the following links.

Washington State Washington State SammendragExecutive Summary

Washington State Washington State Grand Jury PetitionGrand Jury Petition

Nevada Nevada SammendragExecutive Summary

Nevada Nevada Grand Jury PetitionGrand Jury Petition

Dette er en lenke til National Arm President David R. Meiswinkle, This is a link to National Arm President David R. Meiswinkle, introdusere Grand Jury Petion som beskriver forbrytelser begåttintroducing the Grand Jury Petion outlining crimes committed som er sendt inn i 15 stater. that has been submitted in 15 states.

Florida Department of Health har nylig The Florida Department of Health has recently ba om stoppcalled for a halt til Covid mRNA-injeksjoner. Jeg har nylig sendt inn en to Covid mRNA injections. I have recently filed a Writing of Mandamus in the Supreme Court of FloridaWrit of Mandamus in the Supreme Court of Florida å tvinge guvernør DeSantis til å forby jabben og riksadvokaten Ashely Moody til å konfiskere hetteglassene og foreta en rettsmedisinsk analyse av innholdet.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.