Siste fra Thorbjørn Morstad (Nanokjemiker) 05.03 2024.

Når vi leser… på “3D Graphene Oksid” dreier det seg om 3-dimensjonale Nano-Krystaller opprinnelig fra Bly/Graphene. Om slike krystaller kommer ut (via flyenes Jet-Ventiler) som mikro-fragmenter av krystallene, vokser krystallene raskt tilbake og bli hele. Slike Krystaller slutter aldri å gro. Når Krystall-partiklene fra Grapheneoksid lander på bakken eller i vannet, affekterer dette alt liv. 🙁

“Dette går på Helsa Løs!”. Å begripe Nano-kapslenes rolle i nano-kjemien, begynner å haste!!!. Vi må bevisstgjøre hvilken betydning nanokjemikalsk Grapheneoksid har m.h.t andre fremmed oksider / kapsler i kroppen!!!. Her👇 forteller og viser b.l.a Dr. Ana Mihalcea hvilke egenskaper 's Hydrogele besitter. Om vi ikke vet hvordan fienden ser ut eller hvordan fiendens våpen virker ???. Er vi mange nok, som har fått med seg forskjellen mellom Nano-størrelser og Nano-kjemi ?. Nr 1. Nano-kapsler og Nano-kjemikalske OKSIDER..er en og samme sak. Nano-kapslenes geometriske BELTE (under kapsel-membranen) avslører hvilke metaller eller mineraler Kapslene opprinnelig kommer fra. Derfor er det VIKTIG å ha mikroskop som forstørrer 8000- 9000X, slik at vi kan se Nano-kapslenes belter!!!. Grapheneoksidets hovedrolle (sammen med Hydrogele) er å og fore alle de andre bio-syntetiske partiklene vi nå har fått i kroppen. Ingen Grapheneoksid, ingen Karbon-Nano-tubes!. Ingen Grapheneoksid, null Koagulasjon for blodcellene. Her gjelder også Alkalin-produkter!. Videre: Samtlige Polymer, Nylon, Gummi og Plastikk- referanser er variasjoner av Nano-Fiber. D.v.s at presise frekvenser, temperaturer, fuktighet v.v tørrhet og strålinger..sørger for at Nano-kapslene formes og blir til..feks Nano-Fiber. Vi har sett at Nano-Kapsler kan bli til Nano-Krystaller..i kroppen!!!. Hvordan ?. Fordi Hydrogelen isolerer Nano-kapslene fra oksygen og fuktighet. Perfekt tilstand for Nano-krystallenes fødsel. Et annet og VIKTIG svar: Ettersom Nano-kapsler og Krystaller ligger på det nano-kjemikalske stadiet ETTER Isotop og gass-stadiet, kan Nano-kapsler bli til alt tenkelig materier, mens Nano-krystaller forblir Nano-teknologiens antenner (bio-sensorer) og informasjons-sentere. 🍀💜

Jeg skriver: Halvor og mange andre som ham, er “farlig uinformert” 🙁 Halvor har null erfaring med Nano-kjemi (ut ifra hans bidrag jeg leser her). Farlig uinformert…som oppfordrer andre til å ta tannlege-bedøvelser, med null respekt eller viten om andre Forskere og Leger. Farlig uinformert, fordi BÅDE Karbon og Bly-funn er lokalisert og vitenskapelig fastslått av Professorer innen det Nano-kjemikalske feltet..men Halvor vet ikke dette. Karbonet det er snakk om i bedøvelser og i de siste årenes , er langt ifra Karbonet “Halvor” tenker på. IGJEN!!!..for at oksidet (inkludert flytende plasma) fra BLY (Pb) skal kunne bli til superledende Nano-Kapsler (eller nano-krystaller), er metallet Bly helt sentralt for feks Karbon-Nano-tubes, serum-varianten, nano-fiber-varianten og oksidet. Legg ut om din vitenskapelige erfaring om Nano-kjemi Halvor. Om du har null erfaring..så, please step aside og hold dine farlige “råd” for deg selv! 🙏

Har skrevet side opp og sider ned om dette!!! Spre og Del informasjon IGJEN&IGJEN!!!. Grapheneoksid (fra Bly (Pb) har blitt registrert i Tannlege-bedøvelser, siden 2017!!! 👇 Dr Diane Kazer bruker seg selv som eksempel m.h.t Grapheneoksid innsprøytet (via bedøvelse) i hennes tannkjøtt og nerver. Dr Kazer ble selvsakt alvorlig syk. Veien fra Tannkjøttet og opp til Hjernen er ikke lang!. Bedøvelse-giften går også inn i ben-strukturen!. Ved å se nærmere på Dr David Nixon's fotografi (fra mikroskop), ser det ut som at Nano-roboten “Theragripper” fra (Johns Hopkins-universitetet) ble raskt utviklet!!!. Øverst, på høyre siden i bildet, ser vi en (1) Superledende “kabel”, laget og formet av Graphene-partikler med Nano-fiber som membran. ALTSÅ, en superledende kobling fra et organ, nerve-lomme, årer, i blodet eller fra vev…til !!!. Nano-roboten sender ut info/impulser via Nervesystemet (til Hjernen) i form av setninger eller lyd. Derav; “Guds stemme”. Roboten fungerer konkret, som en Killswitch. IGJEN, derav: “Du vil ingen ting eie og være lykkelig”. Mikro-roboten er designet for å stikke seg inn i ben-strukturen..som Lipide-Nano-partikler er designet for radikal DNA-forandring..Derav, “Gen-terapi”😡. Jo mer vi holder oss informert, jo bedre kan vi forsvare oss. Når skal ett eller flere upartiske , leger eller forskere uttale seg klinisk, om sjø-plasmidene i “MasterPeace”, Nano Zeolite Chelator infusert med marint plasma ?. I mellomtiden, selvfølgelig renset vann og revitaliserte vann-molekyler, Vit C, D3 og MMS. Shilajit og EDTA-gele er supert!. 🙂💜

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.