COVID-vaksineskader: En krise skjult i vanlig syn – Live Stream 15. mars 2024: COVID Vaccine Injuries: A Crisis Hidden In Plain Sight – Live Stream March 15, 2024:

ANA MARIA MIHALCEA, DOKTORGRADANA MARIA MIHALCEA, MD, PHD5. MARS 2024

5. MARS 20247575

12121616

DelShare

Bli med 15. mars for denne viktige hendelsen med Covid 19-vaksinkrisen. Jeg får æren av å diskutere nanoteknologi for selvmontering i C19-skuddene og avbøtningsstrategiene. Join us on March 15th for this important event featuring the Covid 19 vaccine injury crisis. I am honored to be discussing self assembly nanotechnology in the C19 shots and mitigation strategies.

Foredragsholdere vil inkludere: Speakers will include:

Dr. Marivic Villa – lege for 2000 skadde individer på Villages i FloridaDr. Marivic Villa – physician for 2000 vaccine injured individuals at the Villages in Florida

Advokat Warner Mendenhall, som representerte Brooke Jackson i rettssaken mot 3,3 billioner dollar mot PfizerAttorney Warner Mendenhall, who represented Brooke Jackson in the 3.3 Trillion Dollar Trial against

Advokat Todd Callender, grunnlegger av advokater for funksjonshemmede rettigheter, og er advokat for posten i forsvarsdepartementets søksmål mot vaksinemandater for det amerikanske .Attorney Todd Callender, founder of Disabled Rights Advocates, and is the attorney of record on the Department of Defense lawsuit against vaccine mandates for the US Military.

Advokat Rachel Rodriquez, administrerende direktør i Vires Law, som inngav en kriminell klage mot Fauci og fem andre høytstående embetsmenn – Attorney Rachel Rodriquez, CEO of Vires Law, who filed a criminal complaint against Fauci and five other high ranking officials – Floridians Seek Justice!Floridians Seek Justice!

Dr. Joseph Sansone, forfatter av Ban the Jabs-resolusjonen og styremedlem i National American Renaissance MovementDr. Joseph Sansone, Author of the Ban the Jabs Resolution and Board Member of National American Renaissance Movement

Dr Lee Vliet – administrerende direktør i Truth for Health FoundationDr Lee Vliet – CEO of Truth for Health Foundation

Chuck Barham – Chief Marketing Officer for Freedom SquareChuck Barham – Chief Marketing Officer of Freedom Square

Andre inkluderer: Others include: Nick CaturanoNick Caturano, Dr. Michael Uphues, Dr. Brian Haack, Dr. Michael Uphues, Dr. Brian Haack

Utvalgte Covid-offerhøyttalere inkluderer Michelle Utter, Danielle Baker, RN, Cody Hudson, Lyndsay House, Lynette Milakovich, Steve Odonia, Dedra Long, Lyndsay Briones, Drew Outstanding, Karolina Stancik, og Earnest Ramirez. Og mer.Featured Covid shot victim speakers include Michelle Utter, Danielle Baker, RN, Cody Hudson, Lyndsay House, Lynette Milakovich, Steve Odonia, Dedra Long, Lyndsay Briones, Drew Outstanding, Karolina Stancik, and Earnest Ramirez. And more.

Merk kalenderne dine og ikke gå glipp av denne kraftige hendelsen!

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.