En kriger trer tilbake…Merete 04.01 2024-

Fremover nå kommer jeg til å holde meg mest mulig i bakgrunnen. Jeg har vært aktivist i over 30 år. De første årene stilte jeg opp i demonstrasjoner foran Stortinget for eksempel, holdt appeller med et heller skralt publikum. Selv om det kostet på alle mulige vis gav jeg ikke opp før jeg innså at immigrasjonen av shariastyrte mennesker har gått for langt. Nå er det ingen veg tilbake samme hva som skjer, og og drap er blitt dagligdags i og generelt. Jeg prøvde hvertfall med alle midler, men innser nå at det var til ingen nytte dessverre. Så ble jeg lidenskapelig opptatt av å advare mot mRNA injeksjoner som jeg anser som enda farligere enn sharia, om mulig da, kanskje er det omtrent like farlig på sikt? Det gjenstår å se for våre stakkars etterkommere som blir sittende igjen med et rasert til slutt. Nå er vi kommet til 3-5 år … Hva jeg mener med det? Jo, innen 3-5 år etter første injeksjon av mRNA vil et stort antall mennesker falle fra, både her i landet og i alle land der mRNA i kvaksiner er blitt brukt. “Influensakvaksine” er nå anbefalt og immunforsvaret kollapser spesielt hos de som tidligere har tatt “kvakken” og som nå tilfører den såkalte “influensakvaksine” som også nå skal inneholde mRNA. Organsvikt kan bli resultatet, og en vanlig influensa kan bli fatal for mange, spesielt eldre og de svakeste, de såkalte useless eaters. Vi vil alle miste kjære og kjente, og det er nå for sent å advare mot dette. Mange har tatt både 4. 5. og 6. stikk i tillegg til influensakvaksine, så mer er det neppe å gjøre for disse. Nå er jeg 54 år og kjenner jeg har mistet nok energi på vegen. Det koster å gå mot strømmen. Håper virkelig at det kommer et botemiddel som kan redde de fleste før det er for sent, og at myndighetene innser at de må sette på en nødbremse og reversere det som reverseres kan, men har rett og slett mistet håpet nå. Mange sier at om en gir opp har en tapt, så da har jeg tapt, noe jeg vel egentlig visste i alle mine kampklare år, innerst inne. Jeg hadde vel et håp om at vi skulle bli mange nok til at folk ville høre, men vi har hatt mainstream media mot oss i alle år, og folk sitter klistret til nyheter og tror det som blir fortalt der. Vet at det finnes flere “nyvåkne” som er klare til intens kamp videre og ønsker alle masse lykke til fremover. Kjemp for alt hva du har kjært ❤️.

Veldig trist flotte Merete. Jeg skjønner deg godt. Var så heldig å treffe deg 2 ganger. Første gang årsmøte i Sian 2014 og andre gang Seljordfestivalen 2022. Alltid blid og hyggelig. Mange vil savne en sann kriger som står opp for sannhet og rettferdighet. Slike som Merete skulle det vært flere av. Takk for at du er den du er.

Med vennlig hilsen

Jan E Winås

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.