University Of Washington Og Johns Hopkins University Report: 5G Radiation Is Killing Animals And Wildlife

7. Februar 2022

lang rapport omtrent 5G-eksponering har funnet ut at denne nyvunne strålingskilden skader helsen til skapninger som lever i naturen.

Rapporten på 150 sider, satt sammen av forskere ved University of Washington og Johns Hopkins University, inneholder tre seksjoner, hvorav den første så på hvordan miljømessige EMF-er (elektromagnetiske frekvenser) har økt radikalt de siste årene.

University of washington og johns hopkins University report 5g stråling dreper dyr og dyreliv

Den andre delen så på hvordan levende organismer påvirkes av disse EMF-ene. Det avslører hvordan “ effekter er blitt observert hos pattedyr som flaggermus, hjortedyr, hvaler og pinnipeds blant andre, og på fugler, insekter, amfibier, krypdyr, mikrober og mange arter av flora. ”

Den tredje delen fokuserer på EMF-eksponeringsgrenser og utsiktene til nye forskrifter for å bedre beskytte levende vesener mot skaden forårsaket av denne konstante flommen av ikke-ioniserende stråling.

“ Denne veltalende gjennomgangen gir innsikt i tapte muligheter for kreftforebygging eksemplifisert med asbest, tobakk, visse plantevernmidler og nå RF (radiofrekvens) stråling,” sa en talsperson fra Environmental Health Trust (EHT).

“ Forfatterne fremhever hvordan økonomiske hensyn ble foretrukket i stedet for kreftforebygging. ‘ En strategi for å så tvil om kreftrisiko ble etablert for flere tiår siden og er nå vedtatt og implementert på en mer sofistikert måte av telekomindustrien angående RF-EMF-risiko for mennesker og miljøet. Industrien har den økonomiske makten, tilgangen til og medier, mens bekymrede mennesker er uhørte. ' ”

D.C. Lagmannsretten Avgjorde Til Fordel For Begjæring Som Krever Større FCC-Regulering Av Cellulær Stråling

Devra Davis, grunnleggeren av EHT, sa at det har vært kjent i ganske lang tid at cellulær stråling av alle slag er farlig for dyrelivet så vel som for mennesker. Og likevel har den føderale regjeringen vendt det blinde øye for vitenskapen og i stedet fremmet interessene til Verizon, AT&T og T-Mobile.

“ Vi har mer enn nok forskning til å utløse nye reguleringshandlinger for å beskytte dyrelivet, ” en talsperson fra EHT er videre sitert.

“ FCC skal ha gjort en full gjennomgang av miljøbelastningen av 5G-nettverksdistribusjon før de strømlinjeformet hundretusener av 5G-celletårn over hele landet. ”

Tilbake i august, D.C. Lagmannsretten avgjorde til fordel for en begjæring inngitt av EHT mot Federal Communications Commission (FCC). Retten fant at FCC ikke har gjort nesten nok for å adressere det voksende bevismaterialet som knytter EMF-er til negative helseeffekter, selv på nivåer under hva FCC anser som “ trygt. ”

Retten bemerket også at FCC ikke har reagert tilstrekkelig på innenriksdepartementet etter at den tok opp spørsmålet om miljøskadene som EMF forårsaker spesifikt på trekkfugler. (Relatert: The National Institutes of Health (NIH) publisert en rapport viser at både 5G og 4G er skadelige for mennesker og andre levende vesener).

Bedriftsmediene, derimot, som er kjøpt og betalt av den trådløse industrien, har spottet for og hånet ideen om at 5G er noe annet enn fantastisk og fantastisk.

Fake news-giganten CNN publiserte for eksempel et propagandastykke fra 2020 med tittelen “ Hvorfor konspirasjonsteoretikere synes 5G er dårlig for helsen din og hvorfor eksperter sier ikke å bekymre deg. ” Innholdet i dette falske nyhetsstykket er akkurat hva du kan forvente.

“ Når 5G kommer til nabolag over hele landet, vil nivåene av trådløs stråling øke betydelig, ” advarer Davis, som mener at tiden nå er inne for å handle.

“ Vi har ikke luksusen av tid til å fortsette å diskutere denne saken med den trådløse industrien. Voksne, barn, kjæledyr, dyreliv og miljøet vårt er alle sårbare. ”

Referanse: Citizens.news

Johns Hopkins Study: 99% Av Alle Covid Prior-Infeksjoner Resulterte I ‘ Natural Immunity ' Det Varte Minst 650 DagerForrige Innlegg

International Criminal Grand Jury Investigation: ‘ Psychopathic ' Globalists Used COVID To Commit ‘ Crimes Against Humanity 'Neste Innlegg

Relaterte Artikler

som tvang til å slå seg tilbake etter at mange nasjoner avviser pandemitraktat

HELSEVESENINSPIRASJONW.H.O.

WHO Tvang Til Å Slå Seg Tilbake Etter At Mange Nasjoner Avviste Pandemisk Traktat

HAF4. Juni 2022

monkeypox er det siste verktøyet som brukes til å innlede den store tilbakestillingen

STOR TILBAKESTILLINGHELSEVESEN

Monkeypox Er Det Siste Verktøyet Som Brukes Til Å Bruke I Den Store Tilbakestillingen

HAF31. Mai 2022

Kina helsevirus

HELSEVESEN

Wuhan Bio Lab Gjennomførte Funksjonsforskning På Monkeypox Virus

HAF29. Mai 2022

monkeypox

KONSPIRASJONHELSEVESEN

The Untold Story Of The Monkeypox

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.