Krigere av flammende sannhet står høye mot den store dragen og slangen fra gammel tid, faren til all løgn og bedrager for alle verdens nasjoner.

Bilde

Flere personer har spurt meg hvordan vi blir angrepet, og hvilke metoder som brukes for å få oss til å tie. Jeg vil forklare det i dette innlegget… Sørg for å lese til slutten.

Vår hovedoperasjon er å kringkaste kraftige e-poster fulle av sannhet til hundretusenvis av lesere. Vår aktive abonnentliste er på 340 000 personer. Dette er hjertebanken til StopWorldControl.com Fra disse hundretusenvis av lesere sprer sannheten seg til millioner over hele verden.

Vi påvirker også hundrevis av andre organisasjoner over hele verden som plukker opp rapporteringen vår og sender den til jordens ende.

Vår siste film «The Mystery of Israel» ble delt på tjue språk over hele verden, og i Amerika sendte flere av de største sannhetsplattformene den til sine millioner av følgere.

Den største alternative nyhetsplattformen i Nederland, FrontNews , ble godt kjent etter å ha kopiert vår banebrytende rapport ” Hvordan pandemien ble planlagt med en hensikt “. Dette ble deres mest sette innlegg gjennom tidene og lanserte denne plattformen til betydning. Men det var vårt innhold.

Dette skjer over hele verden, og vi applauderer det. Uansett om navnet vårt er nevnt eller ikke, det som betyr noe er at rapportene våre vekker opp hundrevis av millioner til sammen over hele verden.

Neste uke vil jeg være på The Highwire med Del Bigtree, og snakke om WHOs og FNs drift for å stelle barn i barneskoler for pedofile.

Jeg skal også være på Natural News igjen med Mike Adams, og var på Zeee Media med Maria Zee fra Australia for to uker siden. Det er planlagt et intervju med en japansk nyhetsstasjon, og ett er planlagt i Nederland, hvor vi delte ut flere millioner flyers for å vekke publikum.

Alt dette er drevet av e-postene våre, sendt ut på syv språk til hundretusenvis av mennesker over hele verden.

Dette er hvordan de prøver å ødelegge oss

Bilde

 hvordan ble vi nylig sensurert, igjen? Ved å stenge ned vår evne til å sende ut e-poster til våre hundretusenvis av lesere. Dette er andre gang at myndigheter som kontrollerer truet selskapet hvis tjenester vi bruker, med at de ville få problemer hvis de ikke deplattformerte oss. I hovedsak blir vi ikke sensurert av selskapet selv, men de blir presset til å gjøre det.

Derfor kunne jeg i nesten tre måneder ikke sende e-post til vårt internasjonale publikum.

Resultatet av dette er at besøkende på StopWorldControl.com faller fra gjennomsnittlig 30 000 per dag (med topper på 200 000 per dag) til 5 000 per dag. Det fører også til at vår økonomiske stopper opp, da vi opererer basert på donasjonene som kommer fra e-postene. Hvis vi ikke kan sende e-poster, slutter folk å donere.

Som et resultat måtte jeg pause arbeidet til vår viktigste webutvikler, som er ansvarlig for å gjøre innholdet vårt tilgjengelig på syv språk.

Etter en måned med søk fant vi en tjeneste for å sende ut e-postene våre igjen. Dette selskapet lovet at de ikke vil sensurere oss, siden eieren er en lidenskapelig veteranpatriot som vet hva som står på spill. Så vi burde være trygge denne gangen. Men vi har hatt mange tekniske problemer når vi begynte å jobbe med dem, noe som forsinket gjenopprettingen av oppdraget vårt ytterligere. Det er fortsatt en pågående kamp.

Sliter med å holde seg i live

 toppen av det har helsekollapsen jeg opplevde gjort at jeg kjempet for å holde meg i live de siste månedene. Binyrene mine har krasjet fullstendig, noe som har forårsaket feil i hjertet mitt. Binyrene er kroppens kontrollsenter for de fleste av våre fysiske funksjoner og når de svikter kan alt svikte. Det er et resultat av for mye stress de siste årene. Men jeg er i bedring, og klarer å fungere delvis igjen.

Det var et fullstendig guddommelig mirkel hvordan jeg klarte å lage filmen ” The Mystery of Israel ” i en tid med så svakhet.

Men jeg kjente en ubeskrivelig ild og kraft komme over meg, for å jobbe med denne avslørende filmen, selv om jeg risikerte livet mitt ved å gjøre det. Det virket som om Guds hånd var så tung på meg, at den løftet meg fra en utrolig svakhet til et sted for å gjøre noe som var umulig.

For meg viser denne typen mektige opplevelser meg at vårt oppdrag er av største betydning.

Det er alltid mitt dype ønske og bønn at det jeg gjør vil gi fatale slag til den verdensomspennende sataniske eliten. Vi kan gjøre tusenvis av ting, men jeg vil gjøre de tingene som effektivt rammer dem på en fatal måte. Og det er det denne filmen gjør. “The Mystery of Israel” avslører hvordan er kontrollert av de samme enhetene som også kontrollerer Israel. Hensikten med Hamas er å gi Israel en unnskyldning for å begå sine grufulle forbrytelser mot menneskeheten. Fordi de tross alt bare “forsvarer seg selv”.

Beseire demoniske drager

 lenge det renner blod gjennom årene mine, vil jeg gjøre alt i min evne for å presentere den krystallklare, ubestridelige sannheten på en mest mulig kraftfull måte. Selv om det knuser verdens største festninger i hodet til ekstremt forførte mennesker, som slår ut mot meg som ondskapsfulle ulver, for å knuse deres “guddommelige bedrag”.

Menneskeheten må våkne opp fra sin induserte psykose, og begynne å se virkeligheten, slik at vi kollektivt kan sette en stopper for ondskapens evige terror. Det er derfor jeg lager verdens beste bevisrapporter, nettsider og filmproduksjoner for å vekke menneskeheten.

Vårt nr. En utfordring er at ingen med betydelige ressurser er villige til å støtte oss. Mens mange andre mottar utrolig støtte fra alle slags milliardærer og millionærer, er vi avhengige av vanlige folk for å fortsette vår virksomhet. Det er derfor hver gjør en forskjell. Vi tapte bokstavelig talt alt, de siste månedene. Jeg bare skrapte i overflaten med det jeg forklarer. Skadene er mye større. Men jeg vil ikke kjede deg med alt.

Faktum er at vi er en stor trussel mot den sataniske kabalen over hele verden, fordi vi ikke går på akkord. Vi viker ikke unna å fortelle alt.

De fleste andre sannhetsplattformer frykter konsekvensene av å vise hele bildet. Hvem er de skyldige? Hva er deres identiteter? Hvor befinner de seg? Dette er hva jeg avslører i den banebrytende rapporten om verdensherredømme . Jeg spiller det ikke trygt, men går helt ut. Drager blir ikke beseiret når vi holder tilbake. Vi må gå alt ut og gi det ene fatale slaget etter det andre, til denne gamle slangen, for å avsløre dens gift for menneskeheten.

“Den store dragen ble kastet ut – den gamle slangen kalt Djevelen og Satan, som forfører hele verden.” (Åpenbaringen 12:9)

Vi har den allmektige på vår side, kongen av alle konger, den ultimate dragedreperen.

Men Han arbeider i oss og gjennom oss og i vår midte, og det er opp til oss å svare på dette eller ikke. Vi kan alle være stille og ignorere Kristi dytt inni oss. Eller vi kan svare og la brølet av befrielse runge fra hvert kar i vårt vesen.

Jeg ber alle som verdsetter vår krigføring om å stå sammen med oss, og hjelpe oss å komme oss igjen fra dette umptende forsøket på å ødelegge oss. Ikke hold tilbake, men følg vårt eksempel for å slå gjennom.

Vi har mange kraftige planer, som jeg vil avsløre i fremtiden. Din støtte vil gjøre det umulige mulig. Elitene trodde aldri de ville møte så hard motstand fra folk som deg og meg. Vi er en bevegelse over hele verden på hundrevis av millioner. Dette er enestående.

Ikke gi opp. Ikke mist håpet. Se gløden fra den lyse nye dagen i horisonten. Hold tankene dine innstilt på seieren som er sikker.

Du og jeg, vi lager historie, i ordets mest bokstavelige forstand. Ikke fordi vi er så fantastiske, men fordi vi lytter til stemmen til Skaperen som arbeider i oss for å skape en vakker fremtid for menneskeheten.
Gi en generøs donasjon i dag. Vær vill og aggressiv når du gir, så vi kan gi enda et slag til elitene som prøvde å ødelegge oss. 

Bruk denne lenken for å hjelpe oss med å finne utvinning under denne angrepstiden:

https://www.stopworldcontrol.com/support

Tusen takk!

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.