Eksperter På Epidemiologi, Helse, Toksikologi, Fysikk Og Ingeniørfag Enig: 5G Stråling Er Giftig For Mennesker

19. Januar 2021

av Ethan Huff

Commission for å studere miljø- og helseeffektene av Evolving 5G satt sammen en studie som fant ut at trådløse enheter og tårnene som driver dem skader mennesker, planter, dyr og insekter.

Denne skaden er forresten betydelig, og endrer menneskekroppen, spesielt på måter som for mange mennesker resulterer i alvorlig kronisk sykdom og en levetid med smerte og lidelse.

5g Giftig for mennesker

Fordi 5G- krever at antenner plasseres mye nærmere hverandre enn eksisterende 4G- og 3G-teknologier, blir allmennheten utsatt for stråling på nivåer som aldri før er sett gjennom menneskets historie.

“ Strukturen som kreves for å 5G vil plassere celleantenneporter nær hjemmet og arbeidsplassen din, noe som gjør det nesten umulig å unngå og øke risikoen for overdreven oksidativt stress som kan føre til angst, depresjon og Alzheimers, ” advarer Dr. Joseph Mercola.

“ Det er viktig å bli involvert i å bidra til å forhindre implementering av 5G ved å kontakte lokale lovgivere og signere lokale begjæringer, ” legger han til. “ Vurder å ta skritt i hjemmet ditt for å redusere eksponeringen. ”

Hvis 5G Egentlig Bare Var Omtrent “ Raskere Hastigheter, Ville ” Fiberoptikk Ha Nok

studere: Streamingvideo med 5G bruker mye mer energi enn streaming med fiberoptikk

Som det viser seg, har den landsomfattende installasjonen og aktiveringen av 5G-tårn funnet sted i varphastighet i hele Wuhan coronavirus ( ) “pandemi.”

Nådeløse lockdowns og “ opphold hjemme ” ordrer har gjort det enklere enn noen gang for 5G-utleverere å gipse nasjonen i nye tårn.

Med alle distrahert av “ -viruset, er ” regulatorer hurtigsporingsgodkjenning for 5G-installasjon akkurat som for president Donald Trumps “Operation Warp Speed” COVID-19 jjabs.

Under dekke av å bringe “ raskere ” og mer “ effektivt ” til de millionene mennesker som takket være plandemien nå jobber hjemme, de som presser 5G, blankt landet vårt med en teknologisk dødsdom.

I følge Jonathon Adelstein, leder for Wireless Infrastructure Association, er 5G “ 4G på steroider. ” I sannhet er det faktisk et helt nytt spekter som opererer kl millimeter bølgelengder, som “unzip ” humant DNA og gi mulighet for ekstern manipulering og manipulering av menneskekroppen.

“ Det er ikke de raskere hastighetene på 5G som er bekymret for forskere, men snarere distribusjonen av trådløse data når de i de fleste tilfeller kan dirigeres lettere og mindre kostbart over fiberoptiske kabler,” Dr. Mercola advarer.

Alle Unntatt Ett Kommisjonsmedlem Var Enige Om At 5G Truer Alt Liv

Etter at House Bill 522 ble vedtatt i New Hampshire, og opprettet en 5G-undersøkelsesgruppe, kom kommisjonen til konklusjonen at 5G er grunnleggende farlig for stort sett hele livet.

De 13 medlemmene, hvis ekspertise spenner fra epidemiologi og bedriftshelse til toksikologi, fysikk, ingeniørvitenskap, elektromagnetikk og den trådløse industrien, fant at i henhold til tilgjengelig vitenskap, 5G-stråling er i utgangspunktet utrygg.

“ Det er bevis på at DNA-skader kan oppstå fra stråling utenfor den ioniserende delen av spekteret, ” kommisjonens medlemmer skrev i en rapport.

“ Kommisjonen hørte argumenter fra begge sider av denne saken med mange som nå sier at det er funn som viser biologiske effekter i dette området. Dette argumentet blir forsterket når millimeterbølger innenfor mikrobølgeområdet begynner å bli brukt. ”

Deres anbefaling er å starte “ en uavhengig gjennomgang av gjeldende RF-standarder for den elektromagnetiske strålingen i mikrobølgespekteret 300 MHz til 300 GHz,” formålet er å identifisere alle helserisikoer forbundet med mobilkommunikasjon.

Dr. Joel M. Moskowitz, PhD., Fra University of California, Berkeley skrev i en artikkel for Scientific American at fordi 5G vil følge 4G i stedet for å erstatte den, kan det også være “ synergistiske effekter ” fra “ samtidige eksponeringer ” til begge.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.