Det gjenstår 5 dager…..HVA kan jorden forvente vil skje?

I skrivende stund opplever man mindre vulkanutbrudd samt . Til og med her i har man opplevd et “mindre” jordskjelv målt i området Ålesund samt et mindre vulkan utbrudd i Japan.

En vulkan er og registrert et mindre utbrudd på Island. Til og med 15 nov vil det foregå “testing” av bla anlegget i Ramfjordbotn utenfor samt et av verdens største HAARP anlegg som er i Gakona Canada. Mao så kan man OG muligens forvente at andre HAARP anlegg vil utføre testinger innen 15 nov.

Ut fra disse testinger kan man muligens forvente at en større katastrofe kan finne sted i nær fremtid. Om så skulle skje at de tester flere HAARP anlegg samtidig (noe de KAN gjøre) så vil det få et omfang uten sidestykke.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.