Digital ID kommer til Norge…PLUTSELIG??

MED BAKGRUNN I EGEN OPPLEVELSE DENNE UKE HVOR JEG SKULLE TA UT PENGER I MINIBANKEN TIL MIN BANK. DET SOM SKJEDDE VAR AT JEG FIKK UT KUN KR. 500.- OG SALDO KR. 50.- DER JEG HADDE FLERE 1000 PÅ KONTO DAGEN FØR.

DET SIER MEG AT VI ER LIKE VED AT BANKENE FØRST LEGGER NED MINI BANKER FOR DERETTER Å STOPPE ALLE UTTAKFRA VÅRE KONTOER. DOLLAREN KRASJER OG VI KAN GLEMME HVA VI HAR PÅ KONTOER. NÅR JULEN ER OVER KAN MAN MULIGENS SE BORT FRA HVA VI HAR PÅ KONTO.

DNB KJØPER OPP MINDRE BANKER SOM ER I FERD MED Å GÅ OG DVS AT KUN DNB BLIR DEN BANKEN I SOM VIL KUNNE STYRE/ KONTROLLERE NORGES TOTALT ! OG FOLKET I NORGE LAR DETTE SKJE! MAO FOLKET SKAL IKKE EIE NOE MEN VÆRE GLAD(WEF). OG DET NORSKE FOLK SOVER…FORTSATT!

No MORE Cash in Europe! The Digital Wallet is almost here | Redacted with Clayton Morris

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.