Dette kan være en av de viktigste dokumentarene du kan se akkurat nå

Gitt dagens hendelser og eskaleringer mellom , Israel, og USA, er dette kanskje en av de mest viktige dokumentarene du kan se akkurat nå.

Alle kriger er bankmenns kriger

Hvis du fortsatt er fanget i venstre mot høyre, Israel mot Palestina, mot -narrativene, og behandler geopolitikk og krig som om det er en fotballkamp der du heier på en side, må du ta deg 45 minutter til å se dette i sin helhet.

Jeg delte denne dokumentaren for noen uker siden, og mange satte pris på den. Men nå er det viktigere enn noensinne at så mange som mulig ser den for å virkelig forstå den dype og øyeåpnende sannheten bak disse ordene. Hver eneste konflikt har hatt makter over seg som finansierer begge sider med skumle hensikter og en bredere agenda som ikke er i folkets sanne interesser.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.