Politiets detektiv: 50% av de plutselige spedbarnsdødene skjedde i løpet av 48 timer med vaksinasjon — Men ingen får lov til å si det

I et intervju med Steve Kirsch hevdet en tidligere politidetektiv at omtrent halvparten av de plutselige spedbarnsdødssakene hun etterforsket viste at barnet hadde fått vaksinasjon de siste 48 timene. Men koronere nevnte aldri på dødsattestene, og leger har blitt opplært til å gi foreldre med bensinlys, sa hun.

Av 

John-Michael Dumais 02.10 2023

0

Link kopiert

plutselig vaksine mot spedbarnsdød

Gå glipp av en dag, savner mye. Abonner på The Defenders Top News of the DayDet er gratis.

En tidligere politidetektiv hevdet at rundt 50% av 250 plutselig spedbarnsdødssyndrom ( SIDS ) tilfeller hun undersøkte over syv år skjedde i løpet av 48 timer etter at spedbarnet fikk . Rundt 70% skjedde i løpet av en uke.

Hun hevdet at denne timingen viser at vaksiner ligger bak krybbedød fordi korrelasjonen ikke ville bli observert hvis dødsfallene skjedde tilfeldig.

Detektivet, som jobbet i en “ storby ” på over 300 000 mennesker og identifiserte seg ganske enkelt som “ Jennifer, ” delte historien sin med Steve Kirsch i en video og Substack-artikkel publisert forrige uke.

Kirsch, en Silicon Valley-gründer og filantrop og administrerende direktør for Vaccine Safety Research Foundation, sa han kontaktet politistasjonen der Jennifer jobbet og bekreftet identiteten hennes.

Detektivens informasjon er uavhengig verifiserbar i politiets poster “ for enhver helsemyndighet som er i tvil, ” Kirsch sa, og legger til at han aktivt jobber med politiavdelingen for å gjøre statistikken offentlig.

Jennifer beskrev sin avdelings policy til “ la ingen stein være snudd ” når han undersøkte plutselige spedbarnsdødsfall, skrev Jennifer:

“ Standard politipolitikk var å spørre om legemidler … og spørre hver eneste ting en person gjorde i øyeblikk, timer, dager og uker frem til deres død …

“ Så, med en baby: ‘ Når var sist gang han så en doktor? Var han frisk? Noen medisiner eller skudd? Hva har han spist? Hva slags såpe vasker du dem med? ' …

“ Koronen vi ofte måtte rapportere til var spesielt en klistremerke på alt som gikk inn i den ungen, mat- og medikamentmessig. ”

Dr. Elizabeth Mumper, president og administrerende direktør i Rimland Center for Integrative Medicine, fortalte Forsvareren, “ Mange foreldre rapporterer om en baby som dør, begynner plutselig med uttrykket, ‘ Han var nettopp på barnelegerens kontor — de sa at han var frisk. ' ”

“ Hvis det ikke var noen sammenheng mellom vaksiner og krybbedød, ville plutselige dødstilfeller blitt jevnt fordelt gjennom måneden, ” sa Mumper.

“ I stedet ser vi klynger av uventede den første uken etter at det er gitt skudd. Rapporter fra politifolk og første respondenter støttes av dette publiserte beviset, ” la hun til.

“The Wuhan Cover-Up” av Robert F. Kennedy Jr.BESTILL NÅ

Vaksiner som aldri er nevnt i coroner-rapporter

Til tross for den omfattende datainnsamlingen som kreves av koroner, fortalte Jennifer Kirsch-vaksiner aldri ble oppført som dødsårsak — eller til og med nevnt — i sluttrapportene.

Det tok et par år før hun fikk vite hvorfor. “ Det er fordi det er et legemiddel som ikke har ansvar, ” sa hun, med henvisning til National Childhood Vaccine Injury Act of 1986.

At koronerens rapport vil nevne foreldre “ satte Johnson & Johnson baby lotion på babyen dagen før de ” men aldri nevne vaksiner er det som fikk henne “ utløst, ” sa hun.

“ Ingen på kontoret mitt hadde svar, ” sa Jennifer. “ Jeg er, ‘ Hvorfor legger ikke den medisinske undersøkeren dette på her? ' Og de var som, ‘ Jeg vet ikke. ' … De trodde det var så sprøtt som jeg gjorde. ”

Forsvareren rapporterte nylig om saken om et Maine-par hvis 7 uker gamle barn døde dagen etter å ha fått flere vaksiner. Den statlige medisinske undersøkeren nektet å undersøke vaksiner som en mulig årsak, men en senere toksikologirapport bekreftet at spedbarnet hadde det giftige nivåer av aluminium i blodet hans.

Konspirasjonen om stillhet ender ikke med koroners kontorer, ifølge Jennifer, men strekker seg til lovhåndteringspolitikk.

Jennifer fortalte Kirsch om mannen sin som deltok på en konferanse for politietterforskere i St. Louis, der presentatørene aldri nevnte vaksiner som en mulig årsak til krybbedød.

“ Det er alltid … et slags symptom på kvelning eller hjerneblødning assosiert med et krybbedødstempel på en dødsrapport eller en obduksjonsrapport, ” sa hun.

I sidesamtaler på konferansen vil detektiver imidlertid innrømme forbindelsen. “ Det er en slags vanlig ting for detektiver som undersøker dødsfall av krybbedød for å vite minst krybbedød, er en slags falsk diagnose, ” sa hun.

Kirsch delte historien om rettsmedisinske politidetektiv Helen Grus fra Ottawa, Canada, som blir tiltalt for etterforskning av kobling mellom plutselig spedbarnsdød og vaksiner.

Grus står overfor mishandlingshøringer for angivelig tilgang til filer med spedbarnsdødssaker der hun ikke tidligere var involvert.

I følge a Rebel News rapporten, undersøkte Grus rapporter om at den plutselige dødsraten for spedbarn hadde økt med en faktor på to eller tre etter innføringen av COVID-19 vaksiner.

Detektivet ble utsatt for en smørekampanje som kastet henne “ som problemet, snarere enn vaksinene, ” ifølge Kirsch.

Grus ble også suspendert uten lønn for å nekte å ta -vaksinen og for å stille spørsmål ved nytten av masker.

RFK Jr. og Brian Hookers Ny Bok: “Vax-Unvax”BESTILL NÅ

AAP trener dokumenter til bensinlys foreldre slik at de ‘ ikke begynner å stille spørsmål ved vaksinasjoner '

Da Jennifer og mannen hennes, som også er en detektiv fra politiet, handlet rundt for en barnelege, var de på forhånd bekymret for krybbedød-vaksineforbindelsen.

De fant etter hvert en barnelege som, etter å ha hørt sine observasjoner av spedbarnsdødsfall fra undersøkelsene, “ ikke en gang endret uttrykk, ” Jennifer husket. “ Han er som, ‘ Jeg er ikke sjokkert i det hele tatt. ' ”

Han sa, “ Du har en virkelig gyldig grunn til ikke å ville gjøre dette [ vaksinasjoner ] med barna dine. Og jeg støtter uansett hvilken beslutning du tar, ” sa hun til Kirsch.

Men barnelegen fortalte dem at American Academy of Pediatrics “ trente dem faktisk til å snakke med foreldre slik at de ikke begynner å stille spørsmål ved vaksinasjoner, ” sa hun.

“ Han startet så mange setninger med, ‘ I følge AAP skal jeg ikke si dette, men jeg lyver ikke for pasientene mine, ' ” hun husket.

Kirsch påpekte vanskelighetsgraden leger står overfor når de mener vaksinasjoner er nødvendige for å forhindre sykdommer som polio og hjernehinnebetennelse.

Hvis leger innrømmet forbindelsen mellom vaksiner og krybbedød, sa han, “ som ville ødelegge allmennhetens tillit til vaksinasjonsprogrammet. Folk ville ikke bli vaksinert. ”

“ Så vi holder i utgangspunktet kjeften om det, ” leger grunn til seg selv, spekulerte Kirsch, og “ minimerer vaksinens nøling ved å fortelle foreldre at det ikke var vaksinen, disse tingene skjer bare. ”

“ Det er slik de er trent, ” sa han.

Dr. Paul Thomas, barnelege og forfatter av “ Vaksinevennlig plan: Dr. Pauls trygge og effektive tilnærming til immunitet og helse fra graviditet gjennom barnets tenneår, ” sa til The Defender, “ Pediatricians anerkjenner ikke koblingen og vil heller ikke vurdere SIDS-vaksinrelaterte. De vet bare ikke hva de ikke vet. ”

AAP, i sin behandling av søvnrelaterte spedbarnsdødsfall, nevner ikke vaksiner som en mulig årsak til krybbedød, i stedet hevder den best forklares med følgende “ trippel risikomodell ”:

“ SIDS oppstår når et spedbarn med egen sårbarhet ( ofte manifesteres ved nedsatt opphisselse, kardiorespiratorisk og / eller autonom respons ) gjennomgår en eksogen triggerhendelse ( f.eks., eksponering for et utrygt sovemiljø ) i en kritisk utviklingsperiode.

“ American Academy of Pediatrics anbefaler et trygt søvnmiljø for å redusere risikoen for alle søvnrelaterte dødsfall. Dette inkluderer ryggrad; bruk av en fast, ikke-skrå søvnoverflate; romdeling uten sengedeling; og unngå mykt sengetøy og overoppheting. ”

Den Sentre for sykdomskontroll og forebygging ( CDC ) sier at “ studier har funnet ut at vaksiner ikke forårsaker og ikke er knyttet til krybbedød. ”

Den Samarbeid om folkehelse, siterer Children's Hospital of Philadelphia, oppgir at “ tilstandens eksakte årsak er ukjent, ” men at “ mange studier har vist at vaksiner ikke forårsaker krybbedød. ”

‘ Ingen annen levedyktig forklaring ' 

En gjennomgang av Vaccine Adverse Event Reporting System ( VAERS ) og medisinsk litteratur mellom 1990-2019 som analyserer sammenhengen mellom vaksiner og krybbedød, fant at “ av alle tilfeller etter vaksinasjon, skjedde 75% i løpet av syv dager.

Kirsch bemerket at dette tallet er en nær match med Jennifer sitt estimat på rundt 70% i forhold til hennes 250 saker.

“ Dette er umulig hvis vaksinene ikke forårsaker krybbedød, ” sa Kirsch. “ Det er rett og slett ingen annen levedyktig forklaring på foreningen, ” legger til “ Men selvfølgelig får du ikke publisert papiret ditt hvis du sier det. ”

Thomas fortalte The Defender, “ Studiene som viser at de fleste tilfeller av krybbedød er i løpet av de første 3-10 dagene etter en vaksine, gjør det klart at vaksinene dreper babyer. ”

Thomas sa at han ikke var vitne til krybbedødstilfeller i sin pediatriske praksis, sannsynligvis fordi ingen av foreldrene hans ga spedbarn hepatitt B-vaksine på første dag, og familiene fulgte ikke etter CDC-vaksineplan men var i avstand mellom skuddene eller unngikk dem helt.

I et annet papir, “Dødsfall rapportert til Vaccine Adverse Event Reporting System, USA, 1997 – 2013,” CDC-forskerne rapporterte, “ For barn [ 0-17 ] dødsrapporter, fikk 79,4% > 1 vaksine samme dag; blant spedbarn … 86,2% fikk > 1 vaksine. ”

Til tross for dette konkluderte forfatterne, “ Det ble ikke notert noe mønster blant dødsrapporter som ble levert til VAERS i løpet av 1997 – 2013. ”

Ikke desto mindre uttalte de at fordi vaksinebruken utvides og nye vaksiner blir lagt til barndomsplanen, er “ det viktig å fortsette å overvåke dødsrapporter til VAERS. ”

I en fagfellevurdert studie publisert i PubMed, studerte forskere spedbarnsdødeligheten over hele verden og fant en “ høy statistisk signifikant sammenheng mellom økende antall vaksinedoser og økende spedbarnsdødelighetsrate. ”

Forfatterne rapporterte at 33 nasjoner hadde spedbarnsdødeligheten lavere enn USA, som har den høyeste vaksinasjonsgraden i noe land.

Mumper fortalte The Defender, “ Bevis for å slå tidsmessige korrelasjoner mellom vaksiner og krybbedød i en serie studier bør føre til at mennesker på høye steder vurderer vaksiner som en årsak til krybbedød i en undergruppe av babyer. ”

Kirschs artikkel lenker til tilleggsstudier som bekrefter forbindelsen mellom krybbedød og vaksine.

Hver dollar har to ganger innvirkningen: Støtt CHDs $ 1 million kampkampanjeDONER I DAG

‘ Jeg har sett hva som skjer med folk som forteller sannheten '

Selv om Jennifer valgte å fremstå som fullt synlig i videointervjuet, spurte Kirsch henne hvorfor hun ennå ikke hadde avslørt sin fulle identitet.

Hun svarte at deling av denne typen informasjon kunne “ stenge en hel bransje, ” legge til, “ Jeg har sett hva som skjer med folk som forteller sannheten. ”

Hun og mannen diskuterte den potensielle innvirkningen på deres barns i lys av at hun gikk frem for å dele det hun vet.

Hun parafraserte det hun husket Ice Cube sier under et nylig -intervju: “ Hvis du går sammen med agendaene, er det ingen som plager deg, du har det bra. Det er når du forteller sannheten at du får problemer. ”

Jennifer og Kirsch diskuterte tilbakeslaget til leger og sykepleiere som har fått sparken de siste årene for å ha fortalt sannheten.

Foreldre til barn som er skadet eller drept av vaksiner som er lidenskapelige aktivister, blir også behandlet som søppel, “ sa hun.

Mumper skrev slike foreldre må føle seg som “dagens Cassandras” fordi deres observasjon av den åpenbare forbindelsen mellom administrering av vaksiner og forverring av deres barns helse i løpet av en eller to dager ofte ble mottatt som uvelkomne nyheter om ikke direkte vantro.

Ikke alle foreldre har forbindelsen, eller nødvendigvis ønsker det. Jennifer sa at hun anerkjente den vanskelige posisjonen hennes vitnesbyrd setter noen foreldre i.

Hun sa:

“ Jeg ser foreldre på begge sider av det med vaksineskadde barn. Noen av dem holder fast på løgnen så sterk, fordi det å innrømme at dette var sant, betyr at de hadde en hånd i barnets død eller barnets skade. Og det forstår jeg. Jeg forstår hvor vanskelig det er å få tak i det. ”

Strømmen medisinsk konsensus om krybbedød kan også forlate foreldre med inntrykk av at de bidro til barnets død.

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.