Saken om mitt påståtte hatprat er henlagt (Riksavisen)

Written by Jarle Johansen on 15. februar, 2022

More in Samfunn:

Kort bare underrette mine lesere at Politiet i Ålesund har henlagt anmeldelsen fra den røde bermen til CHEKA-sjef Ervin Kohn ved Antirasistisk Senter (ARS) i , som arbeider for og ønsker ved vold og terror å skjule for almenheten, ved å søke tvangstie slike som meg, at bolsjeviker, en god del av dem jøder, er iferd med å begå en antikristen maktovertagelse i verden; The Great .

Tittelbilde: Wikipedia (CC3.0)

Jeg har alltid påstått at ryktene om mitt ‘hat' er sterkt overdrevet.

Siden jeg kjenner politiets arbeidsmåter, jeg og politimester Ingar Bøen vi har jo en viss forhistorie, for 25+ år siden, når han var relativ yngre og fremadstormende ung konstabel som gjorde hva han måtte for å skape seg en «karriere», han lyktes jo greit med sine metoder som vi ser, – han kom jo til maktens tinder. Jeg bærer ikke nag. Kloke mennesker som studerer denne artikkel vil kanskje finne ut hvordan engler opererer i ondskapen. Hva onde mennesker planlegger av ondskap, snur Gud til det positive, for dem som tilhører Gud sier Bibelen.

Loven, Guds lov, synest å være for meg at som i Jobs Bok sitt tilfelle, så gir Gud satans folk en eneste sjanse til å knuse oss. Klarer de det ikke da, så har de tapt sjansen. Det hadde vært mer enn merkelig om de samme folkene som fikk Jesus korsfestet også korsfester meg (John 15:20), ikke bare en gang, men flere ganger:

Der går en Nemesis gjennom livet heter det, selv for meg. Jeg er ikke syndfri, ingen andre heller. Den korrupte advokatdamen som er tidligere kollega av Bøen den gangen, og som har laget seg millionbutikk av å lyve og bedra, og får politifolk til å hjelpe seg, hun er happy, hun er nok mangemillionær idag, på ondskap, løgn og bedrag, – aldri har jeg møtt et ondere menneske. Kjempesuksess er hun så lenge hun får politiet til å organisere kollegiale drittpakker for seg slik at hun skal vinne sine saker. Mine synder er små i forhold til disse. Jeg har aldri gjort et menneske ondt med vilje, annet enn i forsvar, de kan nok ikke de si det samme. Kan se ut som det går sport i det for dem. Se på Baneheia-saken. Politiet lyver og bedrar for å ta noen, hvem som helst. Den neste de tar kan bli deg, hvis du finner deg i praksisen.

Der er en mening med alt. Av og til i livet er der en Kaptein med mer kommando enn oss selv, når vi er i «Pottemakerens hånd«; Jeremiah 18:4, livets ‘åndelige oppvaskmaskin'.

Jeg er i Herrens hender

https://youtube.com/watch?v=srI9ih_AATw%3Fversion%3D3%26rel%3D1%26showsearch%3D0%26showinfo%3D1%26iv_load_policy%3D1%26fs%3D1%26hl%3Dnb-NO%26autohide%3D2%26wmode%3Dtransparent

Det lønner seg av og til for karrieremennesker å være «politisk korrekt», holde seg inne med de som har makten, som Karin Stoltenbergs oppfatning av «barnerett», slike maktmennesker i departementene som bestemmer politikk, men som ikke alltid har rettvisheten, for fremadstormende politimestre, som mange av oss kan være fristet til av og til, vi er jo ikke historieløse noen av oss. De lojale til den Stoltenbergske «partilinjen», om enn rettferdigheten av og til må ofres for det, de får mulighetene, opprykkene.

«For et land å ha en god forfatter … er som å ha en annen regjering. Det er hvorfor ikke noe regime har noensinne vært glad i store forfattere, bare de små».

«For a country to have a great writer … is like having another government. That's why no régime has ever loved great writers, only minor ones».

Aleksandr Solzhenitsyn. The First Circle (1968).

Jeg har valgt å ikke holde meg inne med makten, tvertimot mener jeg det er sunt for dem at noen følger med og kritiserer hva de gjør, om de gjør urettvise ting.

«Jeg tar meg den frihet. Der ligger hemmeligheten med frihetens vesen. Man tar seg den. Ingen gir oss frihet vi må ta den selv.» – Jens Bjørneboe.

Som vi vet; Å HA rett, og FÅ rett, er to forskjellige ting. Makten rår, de gjør som de vil vanligvis, og kaller det «rett» samme hva de gjør. Gud har en annen oppfatning, at «rettvishet» som Abraham vant favør hos Gud for å være, det er et objektivt kriterie, men det får vi ta opp en annen gang.

Loven, Guds lov, synest å være for meg at som i Jobs Bok sitt tilfelle, så gir Gud satans folk en eneste sjanse til å knuse oss. Klarer de det ikke da, så har de tapt sjansen.

Jeg innrømmer det gjerne, at jeg hadde vel trodd jeg skulle lokke politiet i en felle her, når de påstår jeg har sagt hatprat mot jøder. Men saksbehandlerne var klokere enn jeg trodde denne gang. Jeg holder jo på med en annen sak, hvor jeg påviser at det offentlige tiltrekker seg de største idioter som kanskje ikke får seg jobb andre steder.

Ung kvinnelig jurist hos Statsforvalter i Møre og Romsdal har effektivt torpedert tinglysningsinstituttet,  i sin hubris har tiltatt seg dommermakt og fradømt oss vårt tinglyste rettsvern, erklært det ugyldig (Tinglysingsloven §§ 20,27). Huffameg. Disse maktmenneskene er en heslig rase av og til, det må jeg si, uten hat, bare som en iskald konstantering.

Det stunder mot natten

https://youtube.com/watch?v=Hn4egyxwhbk%3Fversion%3D3%26rel%3D1%26showsearch%3D0%26showinfo%3D1%26iv_load_policy%3D1%26fs%3D1%26hl%3Dnb-NO%26autohide%3D2%26wmode%3Dtransparent

Politiet bet ikke på denne gang, Høyesterett sier «Lovens formål er å —–   beskytte sårbare grupper mot hat og forhånelse.» – sårbare grupper altså – ville de klare å ta med det poeng ? Det var hva jeg var spent på om de klarte. Jeg tok faktisk ned en artikkel, så jeg ikke skulle røpe meg. Jeg hadde nevnt der hva «svake grupper» jeg skal ha «hattalet», publiserte den igjen no, om disse stakkars «Jødene» i de «svake gruppene» iflg Mossads mann i Ervin Kohn's ARS.

Når politidamen, ETTER AT TELEFONSAMTALEN VAR OVER, orienterte meg at den var tatt opp og ble brukt mot meg, og jeg da repliserte med at tatt opp var den fra min side også, og jeg har litt vanskelig å se på basis av Baneheia-saken blant annet at de ikke klarte sin jobb å også etterforske hva som frikjenner oss som legges for hat av almuen i Kristiansand med blod på tann, eller av antikristne jøder i ARS eller andre, så gikk det liksom litt piffen utav henne 🙂 Jeg kunne ikke bruke opptaket mente hun. Joda, det kan jeg, repliserte jeg.

Så i hatprat saken var jeg ganske rolig. Jeg hadde jo allerede 10 min etter at anmeldelsen ble varslet utrustet meg med en Høyesterettsdom som sier at den loven var liksom laget for å beskytte «svake grupper» da, og jeg vet av mine 950 artikler så finnes det ikke en eneste «svak gruppe» jeg har skrevet om, for hva jeg gjør er maktkritikk, inklusivt makten til jøder fra hele verden og politimester Ingar Bøen også, om nødvendig 🙂

Side: 1 / 5

Zoom 100%

Side: 1 / 5

Zoom 100%

.

Disse rølpere av noen askeNAZI khazar jøder er ikke akkurat noen «svak gruppe», er de ? 🙂

De jødiske godguttene til jødiske og jødiske Jonas G. Støre som de putter milliarer av skattekroner i lommene til

Fy faen, for noe stygge sataner. Pardon my french, jeg mener det fra hvert eneste fiber i min sjel, om sjelen har fiber da. Den skjulte historie om Rotschild, Khazarmafia og jøder som ikke er jøder.
https://www.veteranstoday.com/2022/03/10/the-hidden-history-of-the-incredibly-evil-khazarian-mafia/

Den «svake gruppen» som pøbelen til Ervin Kohn i ARS beskytter. Min analyse er at Ervin Kohn er en korrupt satan som vet hvilken gruppe i verden han skal please for at cash-flowen skal gå inn i hans lommebok.

Men OK, de reddet seg iland på denne. De får sikkert flere sjanser, for jeg ser i saken med Päivi Räsanen i Finland, så kommer vi kristne til det stadie at vi må fornekte Bibelen og Jesus, mange vil velge å tute med ulvene som styrer verden og samfunnet, av . De har glemt hva Jesus sa; «Har dere frykt er dere ikke perfeksjonert i Kjærligheten» (1 John 4:18). Jesus, vår talsmann hos Gud, gir ikke sitt folk frykt, de som har «Kristus bor i meg» (Gal. 2:20), de har ikke frykt. Frykten er av Satan, og Jesus og Satan, kan ikke co-habitere i samme menneskelig Tempel til de som har frivillig sagt seg villig til å kaste ut Satan og invitere Jesus inn istedenfor (Acts 17:241 Corinthians 3:16Romans 8:9). Der kommer til et valg for alle kristne. Veien deler seg. Jeg har tatt valget for mange år siden (Matt. 10:33). Valget var ikke vanskelig.

Som jeg sa i vår årlige trusselvurdering, så vet jeg at Politiet skal snart under almuens dom for kjedelige saker de har forårsaket, FORDI mange av dem ikke har rettferd i seg (legg merke til at jeg sier ikke at det gjelder alle, men det gjelder flertallet), de har ikke sannheten i seg, mange av dem har mer kjærlighet til løgnene enn for sannheten, sier Bibelen. De tror så lenge de holder seg inne med Satan, og med sjefene sine i Oslo, og Tel Aviv, så vil det alt gå bra – men det finnes en #Dommedag de ikke har tenkt over. Beste måten å få jødene ved makten i verden til å skygge unna i frykt og beven er å minne dem på hva som skjedde etter at korsfestelsen av Jesus, #Dommedag  (Matt. 27:25):

Karma krasj kurs for Jøder. Klikk for full lesbar størrelse

JJ: «Heng noen flere uskyldige for deres avskyelige løgner og beskyldninger og se hvordan det går, MED DERE (?).»

«Medias rolle i forhåndsdømmingen av Viggo Kristiansen og vilje til å være mikrofonstativ for politiets løgner, er blant de mørkeste kapittel i norsk presses historie. () [NN] vet godt om ordenes kraft. Om ords skadepotensial.»

https://www.fvn.no/mening/leserinnlegg/i/dnQVBq/hva-er-du-redd-for-eirik-vigsnes
https://www.facebook.com/viggokristiansenuskyldig/posts/5119851794743979

Ellers har jeg sagt nok om hva jeg mener om politiets ensretting av den offentlige diskurs her, jeg gidder ikke si mer om det:

https://www.riksavisen.no/trusselbildet-mot-norge-2022/

Kjærlighet og hat blir nok definert på så ymse vis, alt ettersom en snakker med satanister eller kristne.

Løgnen går på raske ben, men sannheten kommer, selv om den er sen.

La oss heller kose oss i selskap med vidunderlige og hyggelige mennesker her «vi hadde ikke mye, men vi hadde kjærlighet, det sørget vår far for» (en slik far hadde jeg også).

https://youtube.com/watch?v=uXedhWyTZBs%3Fversion%3D3%26rel%3D1%26showsearch%3D0%26showinfo%3D1%26iv_load_policy%3D1%26fs%3D1%26hl%3Dnb-NO%26autohide%3D2%26wmode%3Dtransparent

Dele artikkel (Share article by Email)

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.