Mange som snakker om et rettsoppgjør??? Skrevet 6.sept 2018 og gjelder fortsatt!

HVEM skal lede dette rettsoppgjøret? Rettsvesenet er korrupt og det samme er politikerne. Oppgjøret blir igangsatt av folket…som i Romania med Chauchesko. Det folket jeg snakker om er de som vokste opp under 2 verdenskrig til 60 åra. Etterslekten av disse er hjernevasket fra barnehagen og er opplært til å ha en hjernekapasitet lik 10%. De som har prøvd å tenke selv mao brukt mer enn 10% av hjernekapasiteten har AP og SV (dvs kommunistene) klart å “straffe”. Agendaen til disse er at ALLE skal være like. Setter du deg opp imot deres system så MÅ du “svi”.(kommunisme). Kommunismens verktøy har siden Ww2 vært nazismen som i den senere tid har fått hjelp av en annen isme…nemlig islamismen. Hitler “samarbeidet” med stormuftien som siden 70 tallet innvanderte norden. HVOR fikk disse pengene fra til å reise hele veien fra Østen på 70 tallet? Og hvorfor akkurat ? Kan det ha noe med oljefunnet og at folket var et fredselskende folk samt GHB sin Stortingsmelding 74 fra 1979? Tar gjerne med Barcelonaavtalen. Idag pålegger disse som “styrer” avgifter til folket for å kneble oss. Se bare på alle direktivene fra EU. Acer..5G AMS osv. Ta gjerne med og Chemtrals. Nå er det jaggu på tide at folk får opp øynene og protesterer på denne galskapen. Men hva jeg tror er at det kommer en dag da kommunistene som styrer forsvinner i det svarte hullet når HAN kommer tilbake.

RED

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.