Feige små-djevler er bokstavelig ute etter å ta livet av oss Folket..05.09 2023 Thorbjørn Morstad

Feige små-djevler er bokstavelig ute etter å ta livet av oss Folket. Disse psykopatene er utrolig godt organisert og bruker VÅRE penger mot oss!. Gigant-summer!!! Ikke til å tro..men, de fleste vet! Dette er -Parasittene som for lenge siden, har tatt all makt over alle VÅRE ressurser. All Eiendom, Mat, og Energi. Også, makt over VÅR felles atmosfære!

Samfunns-Narsissistene sprer om seg med Løgn & varierende Gift! Vi, Folket, har vært og er, Rett og Slett i Krig. Vi, Folket, holder Fokus og setter sammen bilder og mønster..SAMMEN!!!. Vi poster og sender videre opplysende informasjon. Tekst, Bilder og Filmer, fra VÅRT politisk vanstyrte ! Vi vet at Folket, hver for seg, mangler slagkraft. Fantastiske pådrivere som Hans Kristian Gaarder og Rainer Irgang hadde så stor bevissthet over hvor galt det kan gå, når Folket sover i livets timer. er STORT! ❤ Heldigvis har vi VÅRE bevisstgjørende ildsjeler…Jon Holden, Jan Erik Winås, Ola Nordmann og Svein Østvik…m.f. ❤ Vi, Folket, holder Linjen med Skarp Hukommelse og sikter godt på fremtidens..HVA SOM ER BEST FOR ALLE. Vi, Folket, er Krigs-Alarmen.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.