Ny mutasjon og oppfriskningsdoser: Slik blir coronahøsten…og med høsten kommer Nakkestad frem igjen(med sine løgner).

DET GÅR FRYSNINGER NEDOVER RYGGEN NÅR MAN SER OG HØRER DETTE “INDIVIDET”. INNEN SEPT ER OMME ER MASKA PÅ OG DENNE GANGEN ENDER VI OPP MED FØRST “ANGIVERE”(SAUENE) OG SIDEN KOMMER FASSIHISTENE PÅ DØRA DI FOR Å SJEKKE SERTIFIKATET DITT. HAR DU IKKE BLIR DET EN BOT SÅ HØY AT DU IKKE KAN BETALE. DET NESTE ER NAMSMANNEN MED UNIFORMERTE FASSIHISTER MED GUNNERN KLAR I BELTE.

VEL SIDEN RED SIDEN 2019 HAR FÅT FØLGENDE ORD PÅ SEG SOM “kONSPIRASJONSTEORETIKER” VEL…DA ER VEL RED DET DA. WAIT FOR IT!

LYKKE TIL OG HUSK MASKA!

Corona er kommet for å bli, men hva vil det egentlig si?Ja det kan man jo spørre seg. Samme tilstand som tidligere. Man begynner forsiktig og ender opp med smitteverloven og 15 min byer/tettsteder. Vi vil helt klart med tiden dvs neste år komme i samme situasjon som USA, Canada og England. Terrorisme har fått en ny betydning. I disse statene er det globalistene som terroriserer sitt eget folk. Hvor mange flere beviser må folket her i ha for å skjønne at disse “teroristene”/ “papegøyene” nå har dårlig tid for å følge opp “planen”.

Erna og Jonas har ved flere anledninger snakket varmt om EN VERDEN(NWO)…legg merke til at de benytter EN VERDEN og IKKE NWO. Legger folket merke til DET? Å neida…DET de legger merke til er hvilke kjendiser som er med i “Skal Vi Danse” og diverse annet som skal skje i titteskapet fremover…mao brød og sirkus er viktigere.

Når man OG har en liten andel av folket sittende timesvis på en 24/7 overvåket kanal “Fjesboka” og forteller hverandre om galskapen ved å trykke likes…ja da kan man kanskje begynne å tenke historisk dvs hva som skjedde 1939- 1945 (for de som har brydd seg med å lese hva som skjedde i disse årene.

JEG vil påstå at globalistene med Støre, Erna. Brende og Barten vil klare å senke den norske skuta innen 2027. Mao vi er da en del av den pedofile galningens slaver ( Own nothing and be happy). Det norske folk har vært underlagt et kongedømme der kongen har all makt. Hvis du tror du har eiendomsrett og ….ja da har du/dere sovet i timen. Om du tror at du eier eiendommen tin…ja da tar du skammelig feil. Gnr..Br.nr gir deg KUN bruksrett.

Konklusjon: 3 saker må til for å unngå slaveriet…..innføring av EIENDOMSRETT……….

Med kongens makt og Smittevernloven på plass så er vi persona non grata i hvertfall innen 2030 (som planlagt. Det eneste som gjelder for fremtiden i Norge: FOLKET DIREKTE!

RED.

Publisert:

Oppdatert i går 19:33

Kortversjonen

  • Den nye Coronavirusvarianten BA 2.86 er blitt påvist i , og er sannsynligvis også i Norge.
  • Seksjonsleder for influensa og andre luftveisvirus hos Folkehelseinstituttet, Karoline Bragstad, sier det er ingen grunn til bekymring for folk flest. Norge har god grunnbeskyttelse.
  • FHI anbefaler noen grupper å ta en oppfriskningsdose, inkludert folk over 65, ungdom og barn med alvorlig sykdom, og gravide i 2. og 3. trimester.
  • Assisterende direktør ved Helsedirektoratet, Espen tror flere vil bli smittet i løpet av høsten og vinteren, men sier det ikke er sannsynlig med smitteverntiltak.

Vis mindre

Onsdag kom nyheten om at den nye coronavarianten BA 2.86 har blitt påvist i Sverige.

Samme kveld kom også nyheten om at varianten er påvist i avløpsprøver i Norge. Foreløpig er det snakk om et svært lite omfang, ifølge FHI.

Den nye varianten av covid-viruset har store mutasjoner i «piggproteinet», og ekspertene vet ennå ikke helt hvordan viruset vil oppføre seg.

Foreløpig ser vi lite indikasjoner på noen smittebølge i Norge, ifølge assisterende direktør ved Helsedirektoratet, Espen Nakstad.

Men hvordan blir coronasituasjonen fremover?

Den nye varianten: En joker

Den nye varianten av coronaviruset har fått navnet BA 2.86. Den er blitt påvist i blant annet Danmark, Storbritannia, Israel og USA. Det er for tidlig å si hvordan den nye varianten vil påvirke sykdomsbildet.

– BA 2.86 er fortsatt det samme coronaviruset «SARS-CoV-2», men har et 30-talls mutasjoner som koder for endringer i «piggproteinet». Denne piggen stikker ut fra viruset og fester seg til cellene i kroppen vår. Hvis den endrer seg slik at antistoffene fester seg dårligere til den, blir vi lettere smittet, forteller Nakstad.

– Det betyr ikke at vi nødvendigvis blir sykere, men vi kan kanskje bli smittet oftere enn hvis viruset ikke hadde endret seg.

Han sammenligner endringene med da omikronvarianten kom. Også denne hadde mange mutasjoner i forhold til deltavarianten.

– Med omikronvarianten så vi at veldig mange ble smittet på nytt, selv om de ganske nylig hadde vært syke med deltavarianten av viruset. Men de ble mindre syke.

Seksjonsleder for influensa og andre luftveisvirus hos Folkehelseinstituttet, Karoline Bragstad skriver på e-post til VG at FHI følger godt med.

Hun skriver at det ikke er grunn til bekymring for folk flest.

– Vi har god grunnbeskyttelse i Norge nå og vi har tilbud om oppfriskningsdoser med for utsatte grupper, så for de fleste betyr det ikke noe hvilke variant som sirkulerer.

IKKE BA 2.86! Lett å ta feil, men dette er en illustrasjon av versjon BA.1. Foto: STEVE GSCHMEISSNER/SCIENCE PHOTO LIBRARY

Oppfriskningsdose? Smitteverntiltak? Besteforeldre?

Vi går trolig en ny coronahøst i møte, men hva vil det si?

Nakstad tror det er sannsynlig at flere vil bli smittet utover senhøsten og vinteren, men er veldig usikker på hvordan situasjonen blir sammen med influensa.

– Det er ikke sikkert det blir like mye som forrige vinter, og vi håper selvsagt å unngå en samtidig bølge med og influensa slik vi hadde forrige sesong, sier Nakstad.

De som er friske har lite å være bekymret for, annet enn at man eventuelt kan bli slått ut noen dager. Nakstads klare oppfordring er å passe på egne , og holde seg hjemme hvis man er syk.

– Da smitter du ingen andre og bidrar til lavere sykefravær, særlig i toppsesongen for luftveisvirus som er i januar.

– Man bør teste seg ved symptomer hvis man jobber tett på eller skal besøke særlig utsatte personer, for eksempel eldre eller personer med redusert immunforsvar.

Oppfriskningsdose for risikogruppene

Dersom man tilhører mer utsatte grupper, for eksempel er over 65 år og har alvorlig underliggende sykdom, er rådet at man bør teste seg så raskt som mulig ved symptomer.

– Da vil man kunne få tablettbehandling av fastlegen før sykdommen har festet grepet, og man blir mindre syk. Noen kan dessverre ikke ta slike tabletter pga. interaksjoner med andre legemidler, for eksempel organtransplanterte personer, men fastlegen vil vurdere dette i det enkelte tilfelle hvis man tester positivt, sier Nakstad.

I tillegg anbefaler FHI noen grupper å ta en oppfriskningsdose:

  • Personer over 65 år og sykehjemsbeboere
  • Personer i aldersgruppen 18–64 år som inngår i en risikogruppe
  • Ungdom i aldersgruppen 12–17 år med alvorlig grunnsykdom
  • Barn i aldersgruppen 5–11 år med alvorlig grunnsykdom der barnets lege vurderer dette som viktig
  • Gravide i 2. og 3. trimester

Nakstad tror ikke det er sannsynlig med noen smitteverntiltak, utover rådene om oppfriskningsdose og å holde seg hjemme ved sykdom.

Kommet for å bli

Coronaviruset er sannsynligvis kommet for å bli. Nakstad forteller at viruset fortsatt er et «pandemivirus», som vil si at det sprer seg i befolkningen også utenom vintersesongen.

– Men ganske snart tror jeg vi vil se at det begynner å spre seg hovedsakelig i vintermånedene, og da er det ikke lenger et pandemivirus men et «sesongvirus».

Nakstad tror covid-19 vil bli et mindre problem enn sesonginfluensaen på sikt.

– Vi er dessverre ikke helt der ennå.

Publisert:

Publisert: 30.08.23 kl. 18:36

Oppdatert: 30.08.23 kl. 19:33

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.