ER PENSJONISTENE EN PLAGE FOR POLITIKERNE???……25.08 2015 (RED).

Når du driver for deg sjøl så er du pålagt å poste bilagene riktig (etter lovverket) i regnskapet ditt. Du er pålagt å vise hvor pengene kommer fra og hvor de går. Hvorfor i herrens følger ikke politikerne opp dette ved at de “øremerker” penger og for senere kontrollere at pengene går dit det er ment.

Vanlige folks/bedrifters regnskap blir kontrollert ved selvangivelse/ årsregnskap/mva.

Med politikernes system vet bare de hvordan regnskapet deres er. På meg så virker det som om de ikke har styring i det hele. Det være seg lokalt som statlig.

SÅ mye penger som feks har forsvunnet ut av landet. Har noen kontroll på hva de er brukt til? Riktignok har man noe som heter kontrollkomiteen som består av hva? Jo,,,. Hvor seriøs blir kontrollen da?

OG vi går mot dårligere tider hvor politikerne snakker om kutt. Hva gjør de? Jo de setter ned en komite som skal finne ut hvilket verktøy de skal bruke. De kaller det for REFORM(verktøykasse). Hvilket verktøy griper de først fatt i. Jo verktøyet deres heter pensjonisten. Dette verktøyet er enkelt å bruke for de slites jo raskt ut (dør) for de har ikke krefter tilå foreta seg noe. De tier! SÅ enkelt er det.

Se bare hvordan eldre mennesker blir behandlet på alders/ pleiehjem.

Ligger flere timer i sin egen avføring. Får kanskje vasket seg 1 gang i uka. Får servert mat som hunden min ikke engang ville spise. Og for ikke å snakke om luft!

Når da politikere står og sier rett ut at de gruer seg til da 1945 generasjonen blir pensjonister for da vil det koste staten mye penger. Men FOR POKKER vi har da joggu jobbet i 45 år, betalt skatt og betalt inn 2% i pensjon i disse åra??

Skal du da som pensjonist tie?

OG det aller mest vanvittige er at folk fra andre land kan komme hit og få en pensjon/ som langt overstiger hva pensjonisten som ligger som en grønnsak på aldersheimen.

Ikke nok med det. Staten tar jaggumeg 85% av pensjonen din og!

Hva fanken galt har vi pensjonister gjort siden vi skal bli behandlet slik??

OG det tar vel ikke mange dagene før det står en fremmed på døra og truer deg til å gi fra deg det lille du har spart opp til pensjonisttilværelsen din.

Ta meg fanken på at den personen som prøver seg skal få føle på kroppen at feiginger skal de lete etter andre steder!

Vi går en mørk og dyster tid imøte. Det blir definitivt ikke EN GOD JUL og ET GODT NYTT ÅR. Og DET takket være politikere som gjør hva de kan for seg selv mens vi “vanlige folk” må betale hva det koster

Det var godt å få ut litt frustrasjon. Håper det blir med bare å skrive. Takk!

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.