Russlands president Vladimir Putin møter verdens økonomiske forums leder Klaus Schwab

Russlands president Vladimir møtte World Economic Forums leder Klaus Schwab i St. Petersburg.

Under møtet bemerket Putin viktigheten og de betydelige fordelene ved i som en internasjonal plattform som støtter folk i deres bestrebelser på å jobbe åpent innenfor rammen av eksisterende internasjonal lov og etablere kontakter mellom forretningsfolk og myndighetspersoner.

“Vi har alltid opprettholdt forholdet til  forumet ditt  som du grunnla, og vi vil fortsette å det. Og selvfølgelig har russiske representanter alltid deltatt og vil ta del i arrangementene dere holder. For vår del holder vi lignende arrangementer, som selvsagt har som mål å etablere forretningsforbindelser med Russlands partnere fremfor alt. Du vet at vi holder St. Petersburg Economic Forum her i St. Petersburg så vel som i Fjernøsten, i Sibir og i Sør-, sa Putin. 

Schwab bemerket at World Economic Forum og Russland har hatt et høyt samarbeidsnivå i mange år: «Det har alltid vært viktig for meg at russiske representanter tar del i våre arrangementer i Davos. Dette har alltid vært spesielt viktig for meg […]. Vårt mål er, som du allerede har nevnt, å styrke samarbeidet mellom næringsdrivende og offentlige etater. Vi er overbevist om at de betydelige utfordringene vi står overfor i dag, det være seg klima- og miljøproblemer eller problemer med økonomisk vekst, bare kan løses gjennom samarbeid, spesielt på globalt nivå.

Kilde:  kremlin.ru

Bakgrunn:

Under SPIEF 2017 signerte Roscongress Foundation og World Economic Forum (WEF) et samarbeidsavtale. Roscongress Foundation har vært vertskap for Russian House, den offisielle russiske residensen, under World Economic Forum i Davos siden 2018.

Det russiske huset i Davos er et multifunksjonelt sted for forretningsmøter, forhandlinger og uformell kommunikasjon mellom bedriftsledere, fremtredende , økonomer, forskere og representanter for kreative profesjoner under det årlige World Economic Forum (WEF).

I 2019 var det russiske huset ikke bare en tradisjonell møteplass for representanter for det internasjonale næringslivet og tjenestemenn, men fungerte også som en fremtredende diskusjonsplattform på Davos-kartet med et distinkt format og bilde. I løpet av de fem dagene den var åpen, mottok den offisielle russiske residensen over 1500 gjester fra 70 land. Mer enn 150 medierepresentanter jobbet på stedet. Medlemmer av den offisielle russiske delegasjonen, sentrale russiske og utenlandske entreprenører, eksperter og opinionsledere var alle involvert i arbeidet til det russiske huset.

houserussia.com

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.