Velkommen til Graphene-Info-nyhetsbrevet

Sist oppdatert tirsdag 24/01/2023 – 16:35

Takk for at du abonnerer på vårt gratis månedlige nyhetsbrev. Vi sender ut nyhetsbrevet i begynnelsen av hver måned – med nyheter og oppdateringer om grafenindustri, og marked.

Graphene-Info-tjenester

Graphene-Info har vært den ledende internasjonale grafenpublikasjonen siden 2009, med et lesertall på titusenvis av profesjonelle i måneden. Vi tilbyr en mange tjenester til grafenindustrien basert på vårt omfattende og oppdaterte kunnskapsnav og nære bånd med bransjeledere. Våre konsulenttjenester inkluderer markedsoppsøkende assistanse, nanomaterial megling, forretningsutvikling, finansiell formidling og mer.

Hvis du vil lære mer om grafenindustrien og markedet, sørg for å sjekke ut Graphene-håndboken. Vår omfattende guide (skrevet av Graphene-Infos redaktør, Ron Mertens) er en flott introduksjon og referanse til grafenens verden. Vi tilbyr også mer detaljerte grafenmarkedsrapporter.

Hvis du er forskere eller utviklere som ønsker det skaffe grafenmaterialer – vår Graphene Catalog kan være veldig nyttig å finne materialet du trenger. Vi tilbyr også vår nanomaterial meglingstjeneste – vi hjelper deg med å finne de beste materialene for prosjektet ditt og den beste produksjonspartneren. Vi jobber sammen for å definere parametrene til ønsket materiale, identifisere tilgjengelige grafen eller andre nanomaterialer på markedet, velge det beste materialet for dine behov og hjelpe deg med å nå riktig produksjonspartner og sikre den beste prisen.

Hvis du ønsker mer eksponering for grafenprodukter eller -tjenester, vi er her for å hjelpe. Graphene-Info gir den beste måten å raskt nå grafenindustrien og legge dine produkter og tjenester foran bransjeledere og beslutningstakere. Vi tilbyr bannerannonsekampanjer, sponsing av selskaper og kampanjer for arrangementer.

For begge etablerte og tidlige selskaper som trenger hjelp til å komme inn i grafenindustrien, tilbyr vi en komplett sett med tjenester, inkludert markedsinnsikt (for eksempel markedsstørrelse, aktuelle utfordringer, prognoser, store aktører og mer), strategisk planlegging, identifisering av potensielle partnere, kunder og investorer, direkte introduksjoner og dokumentasjonsstøtte.

Vi jobber gjerne sammen, kontakt oss nå for alle dine grafenbehov!

Graphene-håndboken

Hvis du vil lære mer om grafenindustrien og markedet, må du sjekke ut Graphene-håndboken. Vår omfattende guide (skrevet av Graphene-Infos redaktør, Ron Mertens) er en flott introduksjon og referanse til grafenens verden.

Graphene-håndboken gir en flott introduksjon til grafenens verden, og dekker alt du trenger å vite om grafenindustrien, markedet og teknologien. Det er en uvurderlig guide til materialingeniører, forretningsutviklere, forskere, utstyrsleverandører, grafenmaterialselskaper, private investorer og alle som ønsker å lære mer om grafen i dag og i fremtiden.

Graphene-håndboken koster $97 for den digitale utgaven, og $159,99 for den trykte utgaven. Flere detaljer her.

Foreslått lesing

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.