Gårsdagens krystallpuslespill er løst – men det er ikke betryggende akkurat nå…Yesterday’s crystal puzzle is solved – but it’s not reassuring right now…

Og det er tilsynelatende kombinert med nye materialer – som fortsetter å vokse -And it is apparently combined with new materials – which continue to grow –

SAMSAM1. MARS 2024

1. MARS 20243838

282866

DelShare

Takk til Thanks to Mz: ObzMz: Obz – det var det rette tipset!!! – that was the right tip!!!

Dette er monokrystallinske nanokrystaller av aluminiumoksyd. De er et sluttprodukt av militære drivmidler syntetisert ved sprøytepyrolyse.These are monocrystalline aluminum oxide nanocrystals. They are an end product of military propellants synthesized by spray pyrolysis.

Bildet er fra følgende video. Det er verdt å se og bringer mange ting sammen:The picture is from the following video, It's worth seeing and brings a lot of things together:

https://www.youtube-nocookie.com/embed/9hNHlRvms_8?rel=0&autoplay=0&showinfo=0&enablejsapi=0

Og her er komplikasjonssnøen. And here is the compwith snow.

Ytterligere eksempler i det siste innleggetFurther examples in the last post

Uvanlig ny krystallisering

Uvanlig ny krystalliseringUnusual new crystallization

SAMSAM·

·29. FEB.

29. FEB.

Les hele historienRead full story

Nanokrystaller av aluminiumoksyd i kombinasjon med bariumstronziumtitanat-nanokrystaller, som også produseres under sprøytepyrolyse, resulterer i et leddsystem. Aluminum oxide nanocrystals in combination with barium stronzium titanate nanocrystals, which are also produced during spray pyrolysis, result in a joint system.

For det første ser de ut til å være i atmosfæren i opptil 18 måneder, er uoppløselige i vann, har piezoelektriske egenskaper og har den høyeste optiske brytningsmodus av alle kjente mineraler, absorberer UV-lys og omdanner infrarødt til synlig lys.For one thing, they seem to be able to stay in the atmosphere for up to 18 months, are insoluble in water, have piezoelectric properties and have the highest optical refraction mode of all known minerals, absorb UV light and convert infrared into visible light.

Denne strukturen av aluminiumoksyd (stjernen) har den spesielle evnen til å tiltrekke og holde elektroner. Barium strontiumtitanatet kan derimot aktiveres for å avgi elektroner, og aluminiumoksydet bærer dem deretter.This structure of aluminium oxide (the star) has the special ability to attract and hold electrons. The barium strontium titanate, on the other hand, can be activated to emit electrons and the aluminum oxide then carries them.

Du kan finne mange vitenskapelige forklaringer hvis du legger inn “integrert geospatial intelligensløsning” i tante Google.You can find lots of scientific explanations if you enter “integrated geospatial intelligence solution” into Auntie Google.

Og her er krystallformene som har dannet seg i blodtellingen siden i går. Selve blodet har nesten fullstendig gått i oppløsning på rekordtid. And here are the crystal forms that have formed in the blood count since yesterday. The blood itself has almost completely disintegrated in record time.

Disse krystallene danner forbindelser med hverandre.These crystals form compounds with each other.

De rette vinklene, som ikke vises i biologi, er også slående. The right angles, which do not appear in biology, are also striking.

Hvis disse stoffene forekommer i biologiske systemer, for eksempel hos mennesker, forårsaker de sykdommer i nervesystemet. Disse krystallene fester seg til nerveenderne og er innkapslet i organiske tungmetallforbindelser. Nervene stimuleres av absorpsjon av frie elektroner så snart de stimuleres. If these substances occur in biological systems, such as in humans, they cause diseases of the nervous system. These crystals attach themselves to the nerve endings and are encased in organic heavy metal compounds. The nerves are stimulated by the absorption of free electrons as soon as they are stimulated.

Informasjonen gitt av den integrerte geospatiale intelligensløsningen forklarer også Morgellons – de er den ukontrollerte spredningen av syntetisk biologi hos mennesker, kombinert med et overbelastet immunforsvar. The information provided by the integrated geospatial intelligence solution also explains the Morgellons – they are the uncontrolled proliferation of synthetic biology in humans, combined with an overtaxed immune system.

Jeg tenker høyt nå – kan det være at dette er en av grunnene til at uvaksinerte mennesker begynner å vise mer alvorlige ? Kontrollsystemet til disse “enhetene” er ikke i kroppen deres?

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.