Iver for klimaendringer truer nå store banker med å tvinge dem til å slutte å finansiere kjøtt, meieri, dyrefôr

Av Lance D Johnson // 18. september 2024

TAGS: 

bank

karbonkreditt

karbonavtrykk

karbonavgifter

klimaalarmisme

klimahysteri

klimavitenskap

Skjul

meieri

avfolking

miljø

finans

matfrihet

matforsyning

globalisme

globalistisk agenda

grønn tyranni

industrielt landbruk

inflasjon

sinnssykdom

søppelvitenskap

husdyrutslipp

kjøtt

Metanutslipp

pengemengde

polllution

radikal agenda

knapphet

vitenskap bedrag

sosial kredittscore

sult

forsyningskjede

verdens jordbruk

Krigen mot den globale matforsyningen går opp, og store kjøtt- og meieriprodusenter er nå i korsstolene. er nå 

truer store banker som Bank of America, Citigroup og JPMorgan Chase, krevende 

i navnet på , at låneavdelingene deres slutter å finansiere kjøtt-, meieri- og fôrvirksomhet over hele kloden. Minst 105 klimaendringsorganisasjoner har kommet sammen for å legge press på de store bankene.

Verden nærmer seg å ta i bruk et finanssystem som prioriterer karbonkreditt og sosiale kredittscore som imøtekommer venstresidens politiske agendaer, DEI-kvoter og kravene fra globalistene som søker å konstruere vår livsstil.

Organisasjoner for klimaendringer krever radikale transformasjoner som vil sulte befolkningen

Store givere for klimaendringer støtter opp klimaendringsorganisasjoner over hele kloden. Disse klimaendringsorganisasjonene opptrer på vegne av sine givere, da de prøver å transformere matforsyningen og energiinfrastrukturen rundt om i verden radikalt. Disse radikale transformasjonene inkluderer å avslutte fossilt brensel, begrense gjødselbruk og stenge kjøtt- og meieriprodusenter globalt. Utrydde karbonutslipp til null er sluttmålet, uansett om verdensbefolkningen blir tvunget til å sulte i prosessen.

Disse 105 marionettklimaendringsorganisasjonene har på magisk vis kommet sammen for å presse store banker til å stanse finansieringen av industrielt husdyr og meieriproduksjon. Brevet forsøk på å skamme disse finansinstitusjonene ved å hevde at de spiller en rolle i “forverrer klimakrisen gjennom deres til kjøtt-, meieri- og fôrbedrifter. ” Disse marionettorganisasjonene søker å legge ned finansiering til selskaper som JBS S.A. (JBSAY), Tyson Foods Inc. (TSN), Cargill og Nestlé S.A. (NESN og NSRGY), blant andre som er medvirkende til å produsere kjøtt og meieri til supermarkeder over hele verden.

Brevet fordømmer miljøbelastningen av industriell husdyrproduksjon. Underskriverne hevder at industriens utslipp bidrar til global oppvarming og tap av biologisk mangfold, samtidig som de påfører dyrevelferd og menneskerettigheter betydelig skade. Klimaendringskuppet hevder at “industriell husdyrproduksjon er en av de mest ødeleggende aktivitetene for planeten vår. ”

“De fleste globale mat- og jordbruksutslipp kommer fra husdyrproduksjon, og studier har funnet ut at global husdyrproduksjon vil bruke nesten halvparten av verdens 1,5?C-utslippsbudsjett innen 2030 og 80% innen 2050, ” heter det i brevet. Brevet skisserer ikke en bevaringsplan eller gir en vei for å fjerne faktiske miljøgifter og giftige kjemikalier fra matforsyningen.

Brevet sier stanse utvidelsen av industrivård er “en av de mest klimapositive handlingene bankene kan gjøre. ” Unisont krever hivemind-organisasjonene: “Ved å fortsette å finansiere kjøtt-, meieri- og fôrbedrifter, er bankene medskyldige i å drive klimaendringer og miljøforringelse, undergrave deres egne klimaforpliktelser. ”

Karbonkreditt, sosial kredittscore er ikke langt unna

Klimaendringskuppet hevder at kjøtt-, meieri- og fôrbedrifter har fått tilgang til $615 milliarder i kreditt siden undertegningen av Paris-klimaavtalen. Brevet adresserer spesielt 58 banker som har finansiert kjøtt- og meieriproduksjon, med 70 prosent av den totale kjøtt- og meierifinansieringen som går til anlegg som produserer metanutslipp.

Disse organisasjonene krever at bankene anerkjenner industriell husdyrproduksjon som “høyutslipp ” og begrenser jordbrukslån, og tvinger klienter til å avsløre og overholde verifiserte klimamål. I tillegg krever de at det ikke tillates ny finansiering for husdyrproduksjon. I stedet ønsker de å tvinge kjøttprodusenter til å håndtere bredere sosiale og miljømessige skader ved å betale, i det vesentlige, bøter for klimaendringer. I fremtiden kan klienter motta karbonkreditt for å belønne at de overholder denne hysteriske, radikale klimaendringsagendaen.

“Alarmerende viser vår analyse at finansieringen til disse forurensende selskapene øker, til tross for forskere ‘ advarsler om at de globale husdyrutslippene må begynne å synke kraftig, ” sa Martin Bowman, seniorpolitikk og kampanjesjef i Feedback Global. “Industrielle husdyrbedrifter er uforenlige med en trygg fremtid for planeten vår, så det er på tide at banker og investorer slår av kranene og slutter å skaffe finansiering som gjør at de kan vokse. ”

Klimaendringsplanen er ikke annet enn riving til matforsyningen, uten overgangsplan for å introdusere alternativer. Det er fordi alternativet er kjøtt- og meieribegrensninger for alle, starter med høye priser på ekte mat. Disse kontrollene vil utvikle seg til karbonkreditt for produsenter som overholder agendaer for klimaendringer, og bankene tillater bare finansiering for kunder som kjøper inn klimaendringshysteriet. Den gjenværende matinfrastrukturen vil favorisere de rike og godt forbundet, med feil, ultraprosesserte matvarer og syntetiske kjøttstammer for peonene.

Kilder inkluderer:

AmericanAgNetwork.com

Greenpeace.org [PDF]

Foe.orgRelaterte emner

bank karbonkreditt karbonavtrykk karbonavgifter klimaalarmisme klimahysteri klimavitenskap Skjul meieri avfolking miljø finans matfrihet matforsyning globalisme globalistisk agenda grønn tyranni industrielt landbruk inflasjon sinnssykdom søppelvitenskap husdyrutslipp kjøtt Metanutslipp pengemengde polllution radikal agenda knapphet vitenskap bedrag sosial kredittscore sult forsyningskjede verdens jordbruk

Siste nytt

09/19/2024 / Av Ethan Huff

Sen. Josh Hawley (R-Mo.) Slipper varslingsrapport om første attentatforsøk på Trump i Butler: HAV A LOOK

09/19/2024 / Av Lance D Johnson

NCLA saksøker føderale myndigheter og giganter i sosiale medier for sensur av vaksineskader

09/19/2024 / Av Ethan Huff

Charleroi, Penn., Så 2000% befolkningsbølge etter at Kamala slapp løs våpeniserte haitiske migranter

09/19/2024 / Av Ethan Huff

Mennesker “med ” FBI, men ikke virkelige agenter, som prøver å skremme ytringsfrihet lovbrytere med hjemmebesøk

09/19/2024 / Av Ethan Huff

Tusenvis av håndholdte radioer EXPLODE i andre bølge av israelske angrep på Libanon

09/19/2024 / Av Ethan Huff

Israel lanserer PAGER ATTACK på Libanon – eksploderende mobile enheter dreper ni, såret mer enn 2700

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.