The Hidden History of the Incredibly Evil Khazarian Mafia

Den hemmelige historien til Khazarian Mafia og dens onde plan for å kapre hele verden blir nå avslørt for første gang.Av

 Preston James, Ph.D

10. mars 2022

5

605825

https://www.facebook.com/plugins/like.php?href=https://veteranstoday.com/2022/03/10/the-hidden-history-of-the-incredibly-evil-khazarian-mafia/&layout=button_count&show_faces=false&width=105&action=like&colorscheme=light&height=21Del

AVSLUTNING: Denne artikkelen tar for seg de veldig omstridte harde offentlige fagene religion, rasisme, hat og bigotry. Mens VT IKKE støtter rasisme, bigotry, vold eller hatefulle ytringer, er vi et usensurert tidsskrift med åpen kildekode og støtter uavhengige forfattere og kommentatorers rett til å uttrykke sine stemmer. Leserens skjønn anbefales.


Hva ‘Q ‘ ville aldri fortalt deg … Den sjokkerende sannheten bak konspirasjonsteoriene

Editor’s Note: Khazarians historie, nærmere bestemt Khazarian Mafia (KM), verdens største organiserte kriminalitetssyndikat som det khazariske oligarkiet omformet med deres utplassering av babylonske penger-Magick, er nesten fullstendig skåret ut fra historiebøkene.

Den nåværende KM vet at den ikke kan operere eller eksistere uten abekte hemmelighold, og har derfor brukt mye penger på å få historien utskåret fra historiebøkene for å forhindre at verdens borgere lærer om “Ondt utover fantasi ”, som styrker denne verdens største organiserte kriminalitets Cabal.

Forfatterne av denne artikkelen har gjort sitt beste for å gjenopplive denne tapte, hemmelige historien til khazariene og deres store internasjonale organiserte kriminalitetssyndikat, best omtalt som Khazarian Mafia (KM), og gjøre denne historien tilgjengelig for verden via Internett, som er den nye Gutenberg Press.

Det har vært svært vanskelig å rekonstruere denne skjulte hemmelige historien til KM, så unnskyld eventuelle mindre unøyaktigheter eller feil som er utilsiktede og skyldes vanskeligheten med å grave ut den sanne historien til Khazaria og dens mafia. Vi har gjort det beste vi kan for å rekonstruere det.

Det var Mike Harris som koblet sammen prikkene og gjorde den faktiske oppdagelsen av tilstedeværelsen av Khazarian Mafias hemmelige historie og blod ed for å hevne seg på Russland for å hjelpe amerikanere med å vinne den revolusjonære krigen og borgerkrigen, og deres blod ed om hevn mot Amerika og amerikanere for å ha vunnet disse krigene og opprettholdt unionen.

På den syriske konferansen om bekjempelse av terrorisme og religiøs ekstremisme, 1. desember 2014 — i hans Keynote-adresse, VT Senior Editor og Director Gordon Duff avslørt offentlig for første gang noensinne at verdensterrorisme faktisk skyldes et stort internasjonalt organisert kriminalitetssyndikat tilknyttet Israel. Dette avsløring sendt sjokkbølger på konferansen og nesten øyeblikkelig over hele verden, da nesten alle verdensledere mottok rapporter om Gordon Duffs historiske avsløring samme dag, noen i løpet av få minutter.

Og sjokkbølgene fra hans historiske tale i Damaskus fortsetter å gjenklang over hele verden helt til i dag. Og nå har Gordon Duff bedt president Putin om å løslate russiske Intel som vil utsette rundt 300 forrædere i kongressen for deres alvorlige serieforbrytelser og lovfestet spionasje på vegne av Khazarian Mafia (KM) mot Amerika og mange Midtøsten-nasjoner.

Vi vet nå at Khazarian Mafia (KM) fører en hemmelig krig mot Amerika og amerikanere ved bruk av Gladio-terrorisme, og via det ulovlige og ukonstitusjonelle Federal Reserve System, IRS, FBI, , Homeland Security, og TSA. Vi vet med sikkerhet at KM var ansvarlig for å distribuere et innvendig jobb, Gladio-stil False-flag-angrep på Amerika 9-11-01, samt Murrah Building Bombing 19. april 1995.


The Hidden History of the Incredibly Evil Khazarian Mafia

av Preston James og Mike Harris

100-800 e.Kr. – et utrolig ondt dukker opp i Khazaria:

Khazarians utvikler seg til en nasjon styrt av en ond konge, som hadde gamle babylonske svartekunster, okkulte oligarker som tjente som hans domstol. I løpet av denne tiden ble khazariere kjent for landene rundt som tyver, mordere, veibanditter og for å anta identiteten til de reisende de myrdet som en vanlig yrkespraksis og levesett.

800 e.Kr. – Ultimatum leveres av Russland og andre omkringliggende nasjoner:

Lederne for de omkringliggende nasjonene, spesielt Russland, har hatt så mange års klager fra innbyggerne at de som gruppe leverer et ultimatum til den khazariske kongen. De sender en kommunikasjon til den khazariske kongen om at han må velge en av de tre Abrahamske religionene for sitt folk, gjøre det til hans offisielle statsreligion og kreve at alle khazariske borgere praktiserer den og sosialiserer alle khazariske barn for å utøve den troen.

Den khazariske kongen fikk et valg mellom islam, kristendom og jødedom. Den khazariske kongen valgte jødedommen og lovet å holde seg innenfor kravene som ble stilt av den omkringliggende konføderasjonen av nasjoner ledet av den russiske tsaren. Til tross for hans enighet og løfte, fortsatte den khazariske kongen og hans indre krets av oligarker å praktisere gammel babylonsk svart magi, også kjent som hemmelig satanisme. Denne hemmelige satanismen involverte okkulte seremonier med barnoffer, etter at “blødde dem ut ”, drakk blodet og spiste hjertene.

Den dype mørke hemmeligheten bak de okkulte seremoniene var at de alle var basert på gammel Baal tilbedelse, også kjent som tilbedelse av ugla. For å lure konføderasjonen av nasjoner ledet av Russland som så på Khazaria, smeltet den khazariske kongen disse Luciferianske svart-magick-praksisene med jødedommen og skapte en hemmelig satanisk-hybrid religion, kjent som babylonsk talmudisme. Dette ble gjort til den nasjonale religionen Khazaria og næret den samme ondskapen som Khazaria var kjent for før.

Dessverre fortsatte khazarierne sine onde veier, og ranet og myrdet de fra omliggende land som reiste gjennom Khazaria. Khazariske ranere forsøkte ofte å anta identiteten sin etter at de myrdet disse besøkende, og ble mestere av forkledninger og falske identiteter — en praksis de har fortsatt til i dag, sammen med deres okkulte seremonier for barnoffer, som faktisk er gamle Baal Tilbedelse.

1200 e.Kr. – Russland og de omkringliggende nasjonene har fått nok og iverksetter tiltak:

Rundt 1200 e.Kr. ledet russerne en gruppe nasjoner rundt Khazaria og invaderte den for å stoppe de khazariske forbrytelsene mot folket deres, som inkluderte kidnapping av deres små barn og spedbarn for deres blodoffersseremonier til Baal. Den khazariske kongen og hans indre domstol for kriminelle og mordere ble kjent som Khazarian Mafia (KM) av nabolandene.

Khazarian-lederne hadde et velutviklet spionnettverk som de fikk forhåndsvarsel og rømte fra Khazaria til europeiske nasjoner i vest, og tok sin enorme formue med seg i gull og sølv. De la seg lave og omgrupperte seg mens de antok nye identiteter. I det skjulte fortsatte de sitt sataniske barneblod og ofret ritualer og stolte på Baal for å gi dem hele verden og alle dens rikdommer, slik de hevdet at han hadde lovet dem, så lenge de fortsatte å blø og ofre barn og spedbarn for ham.

Den khazariske kongen og hans domstol Mafia planla evig hevn mot russerne og de omkringliggende nasjonene som invaderte Khazaria og drev dem fra makten.

Khazarian Mafia invaderer England etter å ha blitt utvist i hundrevis av år:

For å oppnå invasjonen, leide de Oliver Cromwell til å myrde kong Charles 1, og gjøre England trygt for bank igjen. Dette begynte de engelske borgerkrigene som raste i nesten et tiår, noe som resulterte i regidiet av kongefamilien og hundrevis av den ekte engelske adelen. Slik ble London City satt opp som Europas bankkapital og lanserte begynnelsen av det britiske imperiet.

Fra David Ickes nettsted www.davidicke.com. David Icke var den første noensinne som modig utsatte Rothschilds offentlig foran hundrevis. Dette gjør ham selvfølgelig til en internasjonal helt, og vi trenger mer med hans slags mot til å åpne coverupen som skjuler Khazarian Mafia og få slutt på deres verdensomspennende uekte makt. [/ Bildetekst]

Khazarian Mafia (KM) bestemmer seg for å infiltrere og kapre all World Banking ved å bruke babylonsk Black-Magick, også kjent som Babylonian Money-Magick eller den hemmelige kunsten å tjene penger på ingenting, også ved å bruke kraften til skadelig usury for å samle interesse:

KM brukte sin enorme formue for å inngå et nytt banksystem, basert på hemmelig babylonsk svart-magisk pengemagi som de hevdet å ha lært av de onde åndene i Baal, til gjengjeld for sine mange barnoffer til ham.

Denne babylonske pengemagikken innebar erstatning av papirkredittsertifikater for gull- og sølvforekomster, noe som gjorde det mulig for reisende å reise med pengene sine i en form som ga enkel erstatning dersom de skulle miste sertifikatene eller få dem stjålet.

Interessant hvordan selve problemet som ble startet av khazarierne, også hadde en løsning gitt av dem. Etter hvert infiltrerte den khazariske kongen og hans lille omliggende domstol Tyskland med en gruppe som valgte navnet “Bauerne ” fra Tyskland for å representere dem og videreføre deres Baal-drevne onde system. Bauers of the Red Shield, som representerte deres hemmelige blodbaserte barnoffer, skiftet navn til Rothschild (aka “rock of the rock, Satan ”).

Rothschilds som front menn for Khazarian Mafia (KM) infiltrerer og Hijack British Banking og kaprer deretter hele nasjonen England:

Bauer / Rothschild hadde fem sønner som infiltrerte og overtok europeisk bankvirksomhet og City of London Central Banking System gjennom forskjellige listige skjulte operasjoner, inkludert en falsk rapport om Napoleon som vant mot britene, da han faktisk tapte. Dette tillot Rothschilds å bruke svindel og bedrag for å stjele rikdommen til den engelske adelen og den landede herren, som hadde gjort forretningsinvesteringer med City of London Banking institusjoner.

Rothschilds satte opp et privat Fiat-banksystem som spesialiserte seg i å tjene forfalskede penger fra ingenting — som belaster skadelig usury for det britiske folket, ved å bruke det som burde vært deres egne penger.

Dette var den svarte kunsten til babylonske pengemagick; de hevdet overfor innsidere at slik teknologi og hemmelig pengekraft ble gitt dem av Baal, på grunn av deres hyppige barnedød og ofrer ritualer til Baal.

Når de hadde infiltrert og kapret det britiske banksystemet, blandet de seg med de britiske kongelige og infiltrerte og kapret hele England og alle dens store institusjoner. Noen eksperter mener at Rothschilds folkemord Royal Family-medlemmene ved å iscenesette hemmelig styrte ulovlige og utroskap med sine egne khazariske menn for å erstatte de kongelige med sine egne pretenders til tronen.

Khazarian mafia

Khazarian Mafia (KM) betaler en internasjonal innsats for å utrydde konger som styrer etter Guds guddommelige rett, den allmektige:

Fordi KM hevder å ha et personlig partnerskap med Baal (også kalt djevelen, Lucifer, Satan) på grunn av deres ofre til ham. De avskyr alle konger som styrer under Guds allmektige myndighet fordi de fleste føler et ansvar for å sørge for at deres eget folk er beskyttet mot infiltratorer og forræderiske “fiender i portene. ”

På 1600-tallet myrdet KM de britiske kongelige og erstattet sine egne forfalskninger. På 1700-tallet myrdet de French Royals. Rett før WWI myrder de den østerrikske erkehertugen Ferdinand for å starte WW1. I 1917 samlet de sin KM-hær, bolsjevikene, og infiltrerte og kapret Russland, myrdet tsaren og hans familie i kaldt blod, bajonett sin favorittdatter gjennom brystet og stjal alle russiske gull-, sølv- og kunstskatter. Rett før 2. verdenskrig myr de de østerrikske og tyske kongelige. Da blir de kvitt de kinesiske kongelige og makt fra den japanske herskeren.

Khazarian Mafias intense hat mot alle som bekjente tro på noen Gud, men deres gud Baal har motivert dem til å myrde konger og kongelige og sørge for at de aldri kan styre. De har gjort det samme med amerikanske presidenter — som driver sofistikerte skjulte operasjoner for å miste dem.

Hvis det ikke fungerer, myrder KM dem, som de gjorde med McKinley, Lincoln og JFK. KM ønsker å eliminere sterke herskere eller som tør å motstå sin babylonske pengemagickmakt eller deres skjulte makt oppnådd fra utplasseringen av deres menneskelige kompromissnettverk.

Rothschilds skaper internasjonal narkotikahandel på vegne av KM:

Rothschilds drev deretter skjult det britiske imperiet og laget en ond plan for å gjenvinne de enorme mengdene gull og sølv britene hadde betalt til Kina for sin høykvalitets silke og krydder som ikke var tilgjengelige andre steder.

Rothschilds hadde gjennom sitt internasjonale spionnettverk hørt om tyrkisk opium og dets vanedannende egenskaper. De satte inn en skjult operasjon for å kjøpe tyrkisk opium og selge det i Kina, og smittet millioner med en dårlig opiumsvane som brakte tilbake gull og sølv i Rothschild-kistene, men ikke til det britiske folket.

Opium-avhengighet som ble opprettet av Rothschild opiumsalg til Kina, skadet Kina så mye at Kina gikk i krig ved to anledninger for å stoppe det. Disse krigene var kjent som Boxer-opprørene eller Opium-krigene.

Pengene Rothschilds fikk ved salg av opium var så enorme at de ble enda mer avhengige av de enkle pengene enn opiatavhengige var til opiumet.

Rothschilds var finansieringskilden bak etableringen av de amerikanske koloniene, ved å innlemme Hudson Bay Company og andre handelsselskaper for å utnytte den nye verdenen i Amerika. Det var Rothschilds som beordret masseutryddelse og folkemord på urbefolkningen i Nord-Amerika for å gi mulighet for utnyttelse av de enorme naturressursene på kontinentet.

Rothschilds fulgte også den samme forretningsmalen i Karibia og i det asiatiske subkontinentet i India, noe som resulterte i drap på millioner av uskyldige mennesker.

Rothschilds starter den internasjonale slavehandelen, et foretak som så på disse kidnappede menneskene som bare dyr — et syn som khazarierne ville pålegge alle verdens mennesker som ikke var en del av deres onde krets, som noen kalte “Gammel svart adel ”:

Rothschilds neste store prosjekt var å starte den verdensomspennende slavehandelen, og kjøpe slaver fra skjeve stammesjefer i som jobbet med dem for å kidnappe medlemmer av konkurrerende stammer for salg som slaver.

Slavehandlerne fra Rothschild tok deretter disse kidnappede slavene på skipene sine i trange celler til Amerika og Karibia der de ble solgt. Mange til sjøs på grunn av dårlige forhold.

Rothschild-bankfolkene lærte tidlig at krigen var en fin måte å doble pengene sine på kort tid ved å låne ut penger til begge krigførende sider. Men for å bli garantert samlinger, måtte de få skatteregler vedtatt, som kunne brukes til å tvinge betaling.

KM Rothschild private Fiat Counterfeit Banksters plotter evig hevn mot de amerikanske kolonistene og Russland som hjalp dem med å tape den revolusjonære krigen:

Da Rothschilds mistet den amerikanske revolusjonen, beskyldte de den russiske tsaren og russerne for å ha hjulpet kolonistene ved å blokkere britiske skip.

De sverget evig hevn på de amerikanske kolonistene, akkurat som de hadde da russerne og deres allierte knuste Khazaria i 1000 e.Kr.

Rothschilds og det engelske oligarkiet som omringet dem, planla måter å ta Amerika på nytt, og dette ble deres viktigste besettelse.

Deres favoriserte plan er å sette opp en amerikansk sentralbank, med babylonsk pengemagi og hemmelig forfalskning.

Rothschild KM forsøker å ta Amerika på nytt i 1812 på vegne av Khazarian Mafia, men mislykkes nok en gang på grunn av russisk innblanding:

Denne fiaskoen raserte Rothschild KM, og de planlegger nok en gang evig hevn mot både russerne og de amerikanske kolonistene og planlegger å infiltrere og kapre både nasjoner og aktivstripe, tyrannisere og deretter massemord både nasjoner og deres befolkning.

KMs forsøk på å opprette en privat amerikansk sentralbank er blokkert av president Andrew Jackson, som kalte dem satanisk og lovte å rute dem ut av den allmektige Guds nåde og kraft.

Rothschild banksters omgrupperer seg og fortsetter sine skjulte forsøk på å installere sin egen babylonske pengemagickbank i Amerika.

Til slutt, i 1913, lykkes Rothschild KM med å etablere et stort strandhode i Amerika — og en ond fiende av alle amerikanere kommer inn i portene til Amerika:

I 1913 kunne Rothschild KM etablere et strandhode ved å bestikke skjeve, forræderiske medlemmer av Kongressen for å vedta den ulovlige, grunnlovsfestede Federal Reserve Act på julaften uten et nødvendig beslutningsdyktighet. Loven ble deretter signert av en skjev, kjøpt president, som var en forræder til Amerika, som medlemmene av kongressen som stemte for den.

Rothschild KM oppretter deretter et ulovlig skattesystem i Amerika:

KM satte på plass et ulovlig, ukonstitusjonelt skattesystem for å sikre at amerikanere måtte betale for høyt nivå USG-utgifter, godkjent av en kjøpt, skjeve kongress- og presidentdukker, på plass av korrupte KM-kampanje finansiere.

Det er lett for KM å skaffe nok penger til å velge alle de vil, for når du kontrollerer en bank som er en hemmelig stor forfalsker, har du alle pengene tjent til deg du ønsker. Omtrent samtidig som de opprettet sitt ulovlige skattesystem i Amerika, bestikket de også kongressmedlemmer for å godkjenne Internal Revenue Service, som er deres private innsamlingsbyrå innlemmet i Puerto Rico.

Like etterpå opprettet de Federal Bureau of Investigation for å beskytte bankstjernene sine, for å betjene deres tildekningsbehov og forhindre at de noen gang blir tiltalt for sine ofringsritualer, pedofile nettverk; og å også tjene som en skjult Intel-operasjon på deres vegne.

Legg merke til at FBI ikke har noe offisielt charter, ifølge Library of Congress, og ikke har noen rett til å eksistere eller utstede lønnsjekker.

Rothschild KM satte inn bolsjevikrevolusjonen i Russland for å hente ut utrolig vill, blodig hevn på uskyldige russere, som de hadde planlagt i mange år, helt siden Khazaria ble ødelagt:

Rothschild KM forhåndsbestemte og konstruerte den russiske revolusjonen ved å bruke sentralbankene til å betale for den bolsjevikiske infiltrasjonen av Russland og deres revolusjon på vegne av Khazarian Mafia (KM).

Bolsjevikene ble faktisk opprettet og utplassert av Khazarian Mafia (KM) som den essensielle delen av deres lenge planlagte hevn på den russiske tsaren og det uskyldige russiske folket for å ha brutt opp Khazaria i omtrent 1000 e.Kr. for gjentatt ran, drap og identitetstyveri av reisende fra land rundt Khazaria. Dette lite kjente faktum forklarer den ekstreme volden som ble tatt ut mot Russland som langvarig hevn av den Rothschild-kontrollerte Khazarian Mafia (KM).

I en godt planlagt villmann og umenneskelig blodsletting som bedøvet verden, ble bolsjevikene sluppet løs i full raseri på vegne av KM for å hevne seg på russerne. Dette hadde vært planlagt siden ødeleggelsen av Khazaria.

Bolsjevikene, i regi av Rothschild KM, voldtok, torturerte og massemordet omtrent 100 millioner russere, inkludert kvinner, barn og spedbarn. Noe av torturen og blodutslettingen var så ekstrem, vi kommer ikke til å nevne det her i denne artikkelen.

Men lesere som vil vite, kan gjøre noen dyptgående internettundersøkelser på “Red Terror ” eller “Bolshevik Cheka ” eller se den klassiske filmen “The Checkist (1992)”.

https://youtube.com/watch?v=X_RSDqBn0bA%3Ffeature%3Doembed%26enablejsapi%3D1

Rothschild Khazarian Mafia (KM) bestemte seg nok en gang for å dyppe seg selv og infiltrerte og kapret all jødedom:

Rothschild KM laget en hovedplan for å kontrollere all jødedom og tankekontroll-jødedom. Rothschild KM har kapret jødedommen, mønstret den av babylonsk talmudisme (luciferianisme eller satanisme), og fått kontroll over bank- og Wall Street-yrker generelt, Kongressen, de store massemediene; sammen med mest rikdom og økonomiske suksessmidler.

Dermed kunne Rothschild KM dele ut rikdom og suksess til de jødedommerne som drakk sin Kool-hjelpemann og bruke dem som utskjæringer, eiendeler og Sayanims. På denne måten kapret Rothschilds jødedommen.

Deres finansiering av den israelske Knesset og konstruksjonen av den ved bruk av frimurer okkult arkitektur viste deres engasjement for den okkulte og babylonske talmudismen og alt det onde som fulgte den, inkludert barnoffer til deres hemmelige gud Baal. De satte opp et NWO-system kalt verdenssionisme som lærte og innprentet mottakelige jødedom med en paranoid gruppe villfarelse av rasemessig overlegenhet, som antok at alle hedninger var innstilt på å myrde alle jødedommer.

Frimurerarkitektur ble brukt i bygningen av Knesset og den israelske høyesterett sett gjennom vinduer.

De kalte denne raseparanoide massen jødisk villfarelse av verdens erobring, “Verdens sionisme ”, som virkelig er en form for skjult babylonsk talmudisme eller Luciferianisme som hadde vært ukjent for mainstream jødedom. Systemet ble designet for å bruke jødedom som dekning, men også for å salve dem med babylonsk pengekraft, for å bruke dem som utskjæringer, og senere ofres til Lucifer i to trinn.

Den første fasen ville være deres planlagte WWII i nazistiske arbeidsleire, avskåret fra forsyninger, noe som resulterte i dødsfall av rundt 200 000 jødedom fra sult og sykdom, sammen med rundt 90 000 ikke-jødiske innsatte av samme årsaker, ifølge respekterte Røde Kors offisielle tall. Dette tallet er 5% av det Khazarian Mafia (også kjent som verdenssionistene) hevder.

Det andre store offeret ville være et endelig offer, når deres nye verdensorden Luciferian King ville bli satt i makten, og når alle tre Abrahamske religioner ville bli utryddet — spesielt jødedommen, som ville få skylden for alle kriger og ødeleggelse av verden.

Da ville Rothschilds nok en gang omforme seg til en fullstendig ny identitet som ikke er assosiert med jødedommen i noen form, ikke engang verdenssionismen.

Det er viktig å innse at Rothschild KM tok Tyskland ned til ingenting etter WWI, skapte et vakuum for fascismen, og deretter gjenoppbygget den, skapte nazismen og installerte Hitler som en motstyrke for deres russiske bolsjevisme.

Hitler ble et problem for KM da han slo seg løs og begynte å opptre i det tyske folks og verdens frie folk, og utviklet sitt eget banksystem fritt for Rothschilds.

Hitler introduserte et finansielt system som var fritt for uury og gunstig for arbeiderklassen. Dette ga mandat til fullstendig ødeleggelse av Tyskland og det tyske folket fordi Rothschilds og Khazarians aldri kunne tillate et økonomisk system som ikke var avhengig av uury å eksistere.

Vi ser det samme i dag med den khazariske krigen mot islam fordi islam forbyr uury. Derfor er Israel så sprek og aggressiv når det gjelder å ødelegge verdens islamske folk.

KM forventet at dette skulle være et stort andre verdenskrig, og da de støttet begge sider, kunne dette brukes til å industrialisere hele verden og maksimere deres bankster-pengekraft.

Rothschild KM bestikket og induserte deretter kongressmedlemmer til å sende amerikanske soldater til deres pre-stage og konstruerte WWI:

Som en fortsettelse av deres velprøvde mønster med å finansiere begge sider i enhver krig for å maksimere fortjenesten, anskaffelse av flere føderale skattepenger og økt internasjonal makt, bestikket, utpresset og induserte Rothschild Khazarians medlemmer av Kongressen til å erklære krig mot Tyskland i 1917.

Dette ble tilrettelagt av et KM-angrep med falsk flagg med senkningen av Lusitania.

Rothschild KM har siden utviklet det vanlige mønsteret med skjult iscenesettelse av falske flaggangrep som en standard operasjonsprosedyre for å få amerikanere til å kjempe kriger for Khazarian Mafia.

Etter at andre verdenskrig var ferdig, distribuerte Rothschild KM den kalde krigen og brukte dette som en unnskyldning for å bringe nazistiske forskere og tankekontrolleksperter til Amerika under Operation Paperclip.

Dette tillot dem å sette opp et verdensomspennende spionerings- og spionasjesystem som langt overgikk noe av deres tidligere innsats.

Under dette nye systemet fortsetter de å infiltrere og kapre alle amerikanske institusjoner, inkludert de forskjellige amerikanske kirkesystemene, frimureriet (spesielt Scottish Rite og York Rite), det amerikanske militæret, det amerikanske Intel, og de fleste private forsvarsentreprenører, rettsvesenet, og de fleste byråer i USG, inkludert de fleste statlige myndigheter, og begge store politiske partier også.

Rothschild KM setter opp nazistiske arbeidsleire som et påskudd for senere å manipulere de allierte til å gi dem sin egen private koloni i Palestina, ved å bruke land stjålet fra palestinerne:

Rothschild KM var i stand til å bruke deres selvmerkede, såkalte “holocaust ” for å tjene som en tankekontrollutløser for å hindre og motstå enhver kritikk av deres sionistiske måter.

Sannheten i saken var at Rothschild KM satte opp nazistenes arbeidsleire for å tjene enorme overskudd for selskapene som drev arbeidsleirene deres og forsynte seg av deres nazistiske krigsmaskin.

Når Rothschild KM fikk sitt eget private hjemland i Israel i 1947 gjennom sine skjulte politiske manipulasjoner, begynte de i hemmelighet å se hele Palestina som deres nye Khazaria, og begynte å planlegge hvordan de skulle folkemord alle palestinerne og stjele hele Palestina for seg selv. Planene deres inkluderer deres fantasi om å konstruere et “større Israel ” ved å overta hele Midt-Østen og manipulere stumme amerikanske Goyim for å kjempe og dø på deres vegne, og ta alle arabiske land for Israel og den khazariske mafiaen (KM) , slik at de kan formue sin formue og naturressurser, spesielt råoljen.

Nyere fagfellevurdert Johns Hopkins genetisk forskning av en respektert jødisk MD viser at 97,5% av jødedommen som bor i Israel absolutt ikke har noe gammelt hebraisk DNA, derfor ikke er semitter, og har ingen gamle blodbånd til landet Palestina i det hele tatt. Derimot har 80% av palestinerne gammelt hebraisk DNA og er dermed ekte semitter, og har gamle blodbånd til det palestinske landet. Dette betyr at de virkelige antisemittene er israelerne som stjeler palestinske land for å bygge israelske bosetninger, og det er israelerne som er de som tyranniserer og myrder uskyldige palestinere.

Rothschild KM bestemmer seg for å morfe igjen og utvide sine rekker:

I mellomtiden innså Rothschild KM at de ikke kunne holde seg skjult mye lenger for publikum med mindre de omformet igjen og utvidet sin hemmelige ledelse.

Så de jobbet hardt for å ytterligere infiltrere og kapre frimureriet og dets hemmelige avleggere og hentet toppmedlemmer inn i deres pedofile nettverk og ofringsritualer for barn.

Også sentrale medlemmer av kongressen ble trukket inn i deres hemmelige sataniske nettverk ved å gi dem spesiell makt, høye USG-, militære og Intel-stillinger, ledsaget av store økonomiske belønninger og høy status. Massive KM-spionasjefronter ved bruk av israelsk-amerikanske “israelsk-første ” doble borgere som utskjæringer ble satt opp i Amerika for å trakte de khazariske bankstjernene ‘ forfalsket penger til politikere for valgkampene sine, for å eie og kontrollere dem når valgt.

Rothschild KM bestemmer seg for å Mind-kontrol de amerikanske massene for å gjøre det mye lettere å manipulere dem til å godkjenne deres ulovlige, ukonstitusjonelle uprovoserte, ikke-erklærte, uunngåelige, evigvarende kriger som trengs for å tjene enorme overskudd og få mer verdensmakt:

Rothschild KM bestemte seg for å få full kontroll over all offentlig utdanning ved å sette opp Institutt for utdanning og lage globalistiske og sosialistiske læreplaner basert på politisk korrekthet, mangfold og “perversjon er normal ” lære. Fluor tilsettes det offentlige vannet og tannkremen, og tannleger blir tankekontrollert for å tro at fluor forhindrer hulrom, og ikke er skadelig for hjernefunksjon eller skjoldbruskfunksjon, som det er.

Tilsetningen av fluor til den offentlige vannforsyningen og til tannkrem er å dumme amerikanere ved i gjennomsnitt å senke den operative IQ og gjøre folk mye mer føyelige enn de normalt ville vært. Programmer for å utvikle og distribuere vaksinasjoner til dumme barn og skape et stort antall fremtidige kroniske helseproblemer ble satt i gang.

Leger har blitt tankekontrollert og villedet av partisk forskning som ble plukket med kirsebær, og ignorert studier som var negative — og som inkluderte de fleste av dem. Alle vaksinecellelinjer er forurenset med SV-40, et kjent kreftfremkallende saktevirkende virus.

KM brukte sin monetære makt for å få kontroll over alle allopatiske medisinskoler, og opprettet og kontrollerte American Medical Association og andre medisinske samfunn, for å sikre at deres agenda basert på løgn og bedrag ble videreført.

En del av denne enorme planen for å dumme ned og tankekontrollere de amerikanske massene var at KM kjøpte opp og konsoliderte alle amerikanske massemedier til seks kontrollerte store massemedier (CMMM), eid og kontrollert av deres utskjæringer på deres vegne. CMMM fungerer som et ulovlig nyhetskartell, og det bør brytes opp under antitrustlover og for å påføre spionasje og ulovlig propaganda som krigsvåpen mot det amerikanske folket.

Rothschild KM Chieftains bestemmer at det er på tide å bruke Amerika til å fullføre deres endelige nedtakelse og okkupasjon av hele verden ved å sette i gang et stort falskt-flagg-angrep i Amerika for å skylde på islamene som de vil at Amerika skal angripe deres vegne:

Så KM-høvdingene bruker sine topp israelsk-amerikanske “israelsk-første ” doble borgere som bor i Amerika (aka, PNACers og topp NeoCon Cutouts) for å planlegge et stort atomangrep på Amerika 9-11-01.

Bibi Netanyahu, den operative sjefen for KM, satte inn Mossad og disse Dual Citizens for å sette opp og sette i gang dette angrepet på Amerika som CMMM fikk skylden for muslimer.

De informerte sine beste rabbinere og “Friends of World Zionism ” om ikke å fly den dagen og å holde seg utenfor NYC, det samme gjorde “Larry Silverfish ”, en av de viktigste mennene som var involvert i operasjonen.

De brukte hovedutskjæringen i DOD for å lokke Able Danger-etterforskerne til Pentagon Naval Intel møterom, hvor de ville bli myrdet av et Tomahawk cruisemissil som ble avfyrt fra en israelsk Dolphin-klasse Diesel-ubåt kjøpt fra Tyskland.

Trettifem av Able Danger-etterforskerne som etterforsket og sporet det israelske tyveriet av 350 nedlagte W-54 Davy Crockett kjernefysiske groper ut av bakdøren ved Pantex i Texas ble myrdet av denne Tomahawk-hiten, som var tidsbestemt med detonering av bomber før plantet i Naval Intel-fløyen, som nylig ble herdet til ingen nytte.

https://youtube.com/watch?v=zze32ZEjt30%3Ffeature%3Doembed%26enablejsapi%3D1

Det israelske Mossad-frontselskapet, Urban Moving Systems, ble brukt til å frakte mini-nukes laget av de stjålne W-54-atomgropene fra Pantex (og opprinnelig laget på Hanford-prosessanlegget), hvor de ble lagret i den israelske ambassaden i NYC og fraktet til tvillingtårnene for detonering 9-11-01.

Baal alias Moloch, Lucifer, Satan. Velg at det er den samme onde ånden som ønsker å myrde alle mennesker. I bytte for å gjøre sitt “skitne arbeid, belønner han dem som lar ham snappe sjelene sine ved å gi dem utrolige rikdommer, berømmelse og makt. Dette er den hemmelige blodkontrakten som heter “selger ens sjel. ”

Den utrolig onde hemmelige agendaen til Khazarian Mafia (KM) blir nå avslørt offentlig for aller første gang av VTs egen Gordon Duff. Vi vet nå at Bibi Netanyahu kjørte atomangrepet på Amerika 9-11-01 og gjorde det som en samlet Khazarian Mafia (KM) Agenda.

Hold fast på stolen din, dette er en veldig stor hemmelighet og forklarer mye av det som har skjedd i Amerika, alt forårsaket av Israel og Khazarian Mafia (KM) som har infiltrert nesten alle USAs institusjoner for regjering og samfunn.

Nå for første gang noensinne vil den helt spesifikke hemmeligheten utrolig onde agendaen til Khazarian Mafia (KM) bli avslørt, takket være et intervju som Mike Harris hadde med VT Senior Editor og Director Gordon Duff på talkshowet sitt “The Short End of the Stick ” på 3-10-15.

Jeg har hørt mange sjokkerende insiderhemmeligheter gjennom årene, men denne tar virkelig kaken og forklarer nøyaktig hva Israel og dens minions i Amerika har vært for oss på vegne av Rothschild Khazarian Mafia (KM) som har skrudd opp nesten alle aspekter av livene våre som skaper en dårlig økonomi, mye arbeidsledighet og arbeidsledighet, massiv , alkoholisme og , skrudd opp skoler som dummer barna, forskjellige eugenikkprogrammer som fluor i det offentlige vannet og tannkremen, og kvikksølv i vaksiner som er et stort svindel, og voldsom politisk korrupsjon.

Dette intervjuet sender nå sjokkbølger over hele verden, og når du vurderer innholdet som Gordon Duff avslørte for første gang hvor som helst offentlig, vil du bli sjokkert. Og du vil forstå at Bibi Netanyahu er operasjonsleder for Khazarian Mafia (KM) og var den som beordret og overvåket det israelske atomangrepet på Amerika 9-11-01.

I dette intervjuet avslørte Gordon Duff fra en skriftlig utskrift av det som ble sagt på et møte mellom Bibi Netanyahu og en amerikansk forræder og noen andre spioner i 1990. Gordon Duff avslørte at Netanyahu var en KGB-spion som Jonathan Pollard. Og vi vet nå at Israel ble startet som en satellitt av det bolsjevikiske Russland og var ganske ulykkelig da Sovjetunionen falt.

Benjamin Netanyahu møtte i Finks bar i Jerusalem, et kjent Mossad-vannhull. Dette er hva han sa som hentet direkte fra transkripsjonen av innspillingen som ble vitne til og har blitt 100% fullstendig autentisert:

“Hvis vi blir fanget, vil de bare erstatte oss med personer av samme klut. Så det har ikke noe å si hva du gjør, Amerika er en gullkalv og vi vil suge den tørr, hogge den opp og selge den stykke for stykke til det ikke er noe igjen enn verdens største velferdsstat som vi vil opprette og kontrollere . Hvorfor? Fordi det er guds vilje og Amerika er stor nok til å ta hiten slik at vi kan gjøre det igjen, igjen og igjen. Dette er hva vi gjør mot land som vi hater. Vi ødelegger dem veldig sakte og får dem til å lide for å nekte å være våre slaver. ”

Dette er nøyaktig hva Rothschild Khazarian Mafia (KM) har gjort med Amerika siden det med hell infiltrerte og kapret Amerika i 1913. Kunnskap om hva Bibi sa på vegne av Rothschild Khazarian Mafia (KM), skulle gjøre oss alle rasende og bli motiverte til å drive disse onde skapningene ut av Amerika og ta vår store republikk tilbake.

Når Bibi Netanyahu nevner guds vilje, er guden han refererte til Baal (også kjent som Great Owl eller Moloch), guden disse khazariene mener krever at de tilber ham ved konstant blodsletting og smertefullt menneskelig offer og massemord, og at hvis de “selger sjelene sine ” til Baal (aka Lucifer eller Satan) gjør dette, vil de bli belønnet med utrolig rikdom, berømmelse og stor kraft. Når de “selger sjelene sine ”, er det som faktisk skjer at sjelene deres blir snappet bort og de blir umenneskelige eller sjelløse og tar på seg egenskapene til Baal, det vil si at de blir stadig mer psykopatiske og onde.

Det Bibi Netanyahu diskuterte var det kommende atomangrepet på Amerika 9-11-01, og da han nevnte “vil de bare erstatte oss ” refererte han til toppsirkelen av tolv, gruppen han svarer på den VTs egen spaltist og talkshow-vert Stew Webb avslørt for verden ved å identifisere 11 av de 12 som kaller seg “Illuminati ” eller “Disciples of Satan. ” Disse mennene ofrer halvårlige barn i Denver og spiser hjertene til barn, drikker blodet etter at de har pedofilert dem.

Folkens, vi må få denne informasjonen ut til alle vi kan, for så å forene og drive disse sjelløse Baal-tilbedende avskum fra alle kriker i Amerika og bringe dem alle for rettferdighet og endelig dom for alt deres utrolige onde.

Alle som forstår hva Bibi Netanyahu synes om amerikanere som en gullkalv til aktivstripe og slakting, bør bli rasende og drevet til samfunnsorganisering, og politisk handling mot israelsk spionasje i Amerika gjennom Federal Reserve System, AIPAC, JINSA, Defense Policy Board , CFR og lignende.

Rothschild KM plantet har 25 nukes i store amerikanske byer og andre større byer i Europa for å utpresse den tilknyttede regjeringen. Dette blir referert til som deres Samson-alternativ, og ble først oppdaget og avslørt av Seymour Hersh:

Rothschild KM fikk også noen S-19 og S-20 Warheads fra et korrupt medlem av kongressen som fikk oppgaven med å kjøpe opp ukrainske Mirvs på vegne av USG for å ta dem ut. I stedet solgte han dem til israelerne og delte pengene med andre viktige kongressmedlemmer involvert.

Dette er høyforræderi og et hovedforseelse som kan straffes med henrettelse. Rett etter deres angrep på Amerika fortalte Rothschild KM den amerikanske administrasjonen at de ville detonere by-buster størrelse nukes i noen amerikanske byer, inkludert DC hvis administrasjonen nektet å la Israel opprette sin egen store politistats okkupasjonsstyrke i Amerika, basert på konsolidering av all amerikansk lovhåndhevelse og alfabeter under en sentral israelsk kontroll.

Denne nye israelske okkupasjonsstyrken kalt Homeland Security (DHS) ble opprinnelig drevet av doble borgere og perverter. Tidligere DHS-direktør Janet Napolitano blir saksøkt for seksuell trakassering av menn som jobber på DHS som hun beordret til å flytte kontorene sine inn i herrens toalett.

Dual Citizen-forræder Michael Chertoff, (et navn oversatt fra russisk som “djevelens sønn ”), var den kriminelle mastermind som satte opp DHS, sammen med den tidligere sjefen for den østtyske Stasi, Marcus Wolfe, som ble ansatt som en spesiell konsulent og døde på mystisk vis så snart oppdraget hans var fullført.

Rothschild KM trodde aldri at de ville bli utsatt for sitt atomangrep på Amerika 9-11-11, men de gjorde en av de største taktiske feilene i historien og overspilt hånden fra overflødig hubris, basert på for mye lett suksess pga. deres ekstreme pengekraft i fortiden.

Snart vil mainstream America vite at Bibi Netanyahu og hans Likudistparti satte inn angrepet på Amerika 9-11-01 på vegne av Rothschild KM:

De trodde at de hadde full kontroll over CMMM og kunne forhindre at noen av de hemmelige undersøkelsene fra IAEA og Sandia Labs noen gang ble løslatt for den amerikanske offentligheten.

De gjorde en alvorlig taktisk feil fordi nå sannheten om deres rolle i 9-11-01-angrepet på Amerika blir publisert på verdensomspennende internett, verdens nye Gutenberg Press. Det Rothschild KM ikke forsto, var kraften på Internett og hvordan sannhetsnuggets som ble publisert og sendt på den, resonerer med verdens mennesker og spredte seg som en brann, med lysets hastighet. Sannheten blir diffusert til massene overalt.

Denne utrolige taktiske feilen fra KM er så stor at den faktisk vil dømme dem til fullstendig eksponering og eventuell fullstendig ødeleggelse de fortjener. Bibi Netanyahus ordre om å fortsette og levere atomangrepet på Amerika 9-11-01 vil gå ned i historien som en av KMs største feil, og den som får skylden for deres eksponering og ødeleggelse av verden som nå er i gang opp mot dem.

Russerne har nå lekket IAEA og Sandia Labs og Able Danger-filene blir gitt dem av Edward Snowden. Snart vil alle disse filene bli gitt til alle amerikanere og verden via Internett, og dette kan ikke stoppes.

En rekke russere i den høye militære kommandoen i Russland, og i de høyeste lederposisjonene i den russiske regjeringen, innser at det var den samme organiserte kriminalitetshytta som organiserte khazariene i bolsjevikker til massemord på 100 millioner uskyldige russere — og disse mennene vil ha tilbakebetaling.

Derfor sørger de for at Rothschild-bankstjerne blir satt ut av drift, noe som vil halshugge Khazarian Mafia fra den uendelige, elastiske forfalskede pengemengden. Dette er grunnen til at BRICS Development Bank ble opprettet — for å erstatte den amerikanske Petro Dollar som verdens reservevaluta, men denne, i motsetning til den amerikanske Petro Dollar, er støttet av gull, sølv og virkelige varer, uten at forfalskning er tillatt.

CMMM svikter, og de fleste amerikanere tror ikke lenger noen av de viktigste nasjonale historiene, særlig den undertretti publikum, som kirsebærplukker fakta fra Internett og konstruerer sin egen tro.

Så mange Internett-brukere avviser nå CMMM at sannheten om israelerne som angriper Amerika 9-11-01 blir lettere for hver dag å tro. Snart vil hele mainstream-Amerika vite at Bibi Netanyahu og hans Mossad og dobbeltborgere gjorde 9-11-01-angrepet på Amerika.

Den amerikanske militære høykommandoen vet at Bibi Netanyahu beordret sin Mossad og Stateside Dual Citizens til å angripe Amerika ved å bruke nukes på 9-11-01 på vegne av Rothschild Khazarian Mafia (KM):

Ulike dypt skjulte operasjoner blir nå distribuert globalt for å eksponere og halshugge Rothschild KM fra deres uendelige, elastiske pengemengde.

Deres dager med anti-menneske makt er nå begrenset. Det hemmelige, utrolig godt trente amerikanske teamet kalt “Nuclear Snake-Eaters ” er nå hardt i arbeid med å søke i alle innkommende israelske diplomatiske poser og forsendelser; kjører forbi og flyr over synagoger og israelske ambassader og Mossad-tryggehus med høyteknologisk gammastråle og helium-3 nøytrondetektorer, og bruke ultrahøyteknologiske spesiallagde og fokuserte satellitter for å søke etter lagrede kjernefysiske groper, samt jobbe hardt for å gjenopprette alle stjålne kjernefysiske groper av israelerne hvor som helst i verden utenfor Israel.

Dette superelite-teamet ble varslet av Michael Shrimptons telefonsamtale til MI-6 som varslet dem om at en israelsk “City Buster ” ble plantet nær OL-stadion. Denne samtalen har feilaktig landet ham i fengsel. City Buster ble gjenfunnet av “Nuclear Snake-eaters ”, som kom inn i England og kom seg og avvæpnet en stor bybuster. Dessverre ønsket MI-6 at denne naken detonerte for å få mer makt for Khazarian Mafia i England — deres hjemmebase i City of London Financial District — siden den har mistet makten raskt.

Et hemmelig navn på disse KM-høvdingene som driver store deler av verden ut av London, er Gog og Magog, til tross for hva så mange historikere mener er det hemmelige navnet på Russland som det ikke er. Det er det hemmelige navnet på topp KM og representerer tilsynelatende hvor de opprinnelig kom fra.

Det hemmelige teamet av superelite “Nuclear Snake-eaters ” er klar til å bli distribuert til Israel når som helst, hvis nasjonen kollapser etter at de fleste europeiske selskaper har solgt seg fra Israel, og USA kutter all bistand for å overholde Amerikansk lov. Det er ulovlig å gi bistand til en nasjon som har nukes, og som ikke har undertegnet den nukleære ikke-spredningsavtalen. Israel har nukes påvisbar fra satellittbaserte Helium-3-sensorer og har aldri innrømmet det, og har heller ikke signert den nukleære ikke-spredningsavtalen. Vi må alle kreve at vår kongress og administrasjon overholder loven og umiddelbart kutter all økonomisk og militær hjelp til Israel, og arresterer alle israelske spionasjefrontdirektører i AIPAC, JINSA, Defense Policy Board, “Joint ” i NYC, og ADL, etc.

Det er ukjent, men mistenkt at et betydelig antall av disse stjålne kjernene allerede er blitt gjenfunnet. Det er rapportert av innsidere at en veldig høytidelig melding ble formidlet til Bibi Netanyahu og hans Likudister, samt alle toppmedlemmer på israelske spionasjefronter i Amerika, som AIPAC, JINSA, Defense Policy Board, ADL og lignende.

Hva var denne alvorlige advarselen? Hvis innsiderapporter er nøyaktige, ble disse menneskene fortalt at hvis det er ett mer israelsk-basert falsk-flaggangrep, vil de som beordret det eller var involvert bli jaget ned under amerikansk nasjonal sikkerhet og eliminert, og de israelske forsvarsstrukturene knyttet til slikt vil bli omgjort til støv.

Resten av Rothschild KM-historien vil sannsynligvis bli bestemt av DEG:

Fremtiden til Rothschild KM vil sannsynligvis bli bestemt av VT-lesere og We The People som lærer den hemmelige, forbudte historien til Khazarian Mafia som ble skåret ut fra historiebøkene og bibliotekene av KM for å beskytte deres onde historie som ingen ville godta hvis det var kjent.

Så del denne historien med familie, venner og kollegaer og ta den viral. Vær tydelig på dette — med mindre KM er i stand til å operere i dårlig taushetsplikt, vil den bli angrepet fra alle sider og ødelagt for alltid. Så ta bort hemmeligholdet ved å avsløre deres skjulte historie for alle amerikanere å kjenne og forstå.

Derfor har de jobbet så hardt for å kjøpe opp og kontrollere CMMM og offentlig masseopplæring inkludert høyskoler og universiteter, for å sikre at verdens mennesker aldri vil finne ut om deres hemmelige ondskap, som er så umenneskelig, så homicidal at hele verden ville slå seg sammen på dem og angripe dem fra alle kanter på alle nivåer de eksisterer på.

Det store spørsmålet gjenstår: Var den sanne årsaken til ledere av Khazarian Mafias utrolige ondskap og villskap mot menneskeheten et biprodukt av natur eller pleie? Noen mener at denne grove parasittismen og tilbøyeligheten til massemord, engasjement i pedofili og blodsletting av barn og barn skyldes en giftig kultur, best beskrevet som ondartet tribalisme, preget av en paranoid gruppe rasemessig overlegenhet.

Andre mener lederne av KM er blodlinjen til Kain, det vil si “barn av Kain ”, som er djevelens egne og har absolutt ingen sjel eller menneskelig samvittighet, men er rene rovdyr som et vilt dyr — mens samtidig å være utrolig to-ansiktet, som er i stand til å ta på en god con og et fint ansikt på utsiden. Kanskje det kan være begge faktorene. I alle fall er det på tide å avsløre denne ondskapen, den største ondskapen verden noensinne har opplevd. Det er på tide at verden samarbeider for å takle denne utfordringen.


Mike Harris er finansredaktør for VT, radiovert, tidligere GOP-finansformann, en gubernatorialkandidat for Arizona og senior visepresident i Adamus Defense Group, Sveits. Mike er ekspert på fullkontakt blandet kampsport. Hans langsiktige ekspertise på slikt har fått ham mye respekt og kallenavnet “Iron Mike ”. Mike var en del av VT-gruppen som deltok på Damaskus-konferansen for å bekjempe terrorisme og religiøs ekstremisme. Mike ga rundt tjuefem TV-intervjuer som ble sendt til millioner av seere i Syria, Irak, Libanon og . I disse intervjuene la Mike vekt på og støttet den historiske erklæringen fra Keynote Speaker, VT Senior Editor og styreleder Gordon Duff om at det virkelige problemet bak World Terrorism er et stort organisert kriminalitetssyndikat.

For de som har tid og interesse for sjefen for Khazarian Mafia (KM) Snake.

https://youtube.com/watch?v=J1WqQi1bEtg%3Ffeature%3Doembed%26enablejsapi%3D1
https://youtube.com/watch?v=YaxGNQE5ZLA%3Ffeature%3Doembed%26enablejsapi%3D1

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.