Chemtrail Typer og attributter

SAKSA FRA GLOBAL SKYWATCH. HVORFOR FINNE OPP KRUTTET PÅ NYTT??

Avsnittene nedenfor viser de forskjellige chemtrail-typene jeg har møtt kategorisert etter smak og lukt.

Legg merke til at det meste av tiden sprayes mer enn en chemtrail-type samtidig, noe som gjør det noe vanskeligere å skille attributtene deres. Likevel, ved å følge nøye med over en periode, har det blitt mulig å isolere attributtene til hver enkelt type.

Chemtrail Typer

Salt metallisk type

Barium (jern / aluminium) Type

Drywall Dust Type

Aceton Type

Sump vanntype

Farmasøytisk type

Svoveltype

Stump metallisk type

Metallisk kjemisk type

Plantevernmidler

Nyklippetype

Tørketrommel / stoffmykner type

Model-Cement / Burnt-Plastic Type

Skarp metallisk

Phar-Metallic Sedative Type

Kobber type

Beroligende-stimulerende type

Chalky Bitter Pharma Type

Brent elektronikk / sopptype

Stimulerende type

Neo-inflammatory

Beroligende middel / Beta-Blocker

adrenalin

Tilsetningsstoffer i Chemtrail

Biologisk tilsetningsstoff (viral / bakteriell)

Kvikksølvtilsetningsstoff

Morgellons “CDB” Microbial Additive

Inflammatorisk tilsetningsstoff

Tilbake til Chemtrail TypesSalt metallisk type

Link her med denne sikre lenken: https://gsw.bz/type-salty

Jeg har trodd at denne chemtrail-typen faktisk er “Barium” -typen med et salt smakende tilsetningsstoff. Det salte tilsetningsstoffet ble påvist av mange mennesker, så dette kan være grunnen til at den salte smakskomponenten ble fjernet. Det vil du finne alle de kortvarige chemtrail-typene er de som kan oppdages av publikum.

Oversikt

Dette er den første chemtrail-typen som jeg møtte. De første månedene av sprøyting var det praktisk talt den eneste typen som ble brukt. Gjennom de første 3 årene av sprøyting (2005 – 2008) ble andre chemtrail-typer introdusert, men den salt-metalliske typen forble en veldig ofte brukt type, men ble brukt mye oftere om våren og sommeren. De begynte å spraye daglig på en forutsigbar timeplan mens jeg bodde i Jamestown, New York i 2005. Jeg hadde et hjemmekontorvindu som så ut over Jamestown og ga en sjenerøs utsikt over himmelen, så da begynte å bli sprayet, la jeg merke til det umiddelbart.

De første månedene begynte de å spraye hver ettermiddag klokka 15.00. De fortsatte å spraye kraftig til klokken 19, hvoretter jetflyene plutselig forlot området. Hvis himmelen var klar, ble den overskyet da de var ferdige. Det var helt åpenbart at sprøytingen forårsaket den overskyede himmelen. Jeg så dem gjøre dette i flere måneder.

Jeg kaller denne typen chemtrail “Salty Metallic” fordi den har en salt smak etterfulgt av en distinkt metallisk ettersmak. Denne chemtrail-typen er en av få som praktisk talt ikke har lukt og ikke brenner bihulene mine.

Fra 2010 og fremover sprayes denne chemtrail-typen sjeldnere enn andre typer, men når den brukes, er den nesten alltid om våren og sommeren. Det brukes nå sjelden om høsten og vinteren. Det sprayes spesielt tungt på dager som snø smelter. Kanskje jeg må si, snø smelter mye mer på dager som denne chemtrail-typen er sprayet. Er det mulig at de smeltende breene — som ofte brukes som bevis for å den globale oppvarmingssvindelen — smelter fordi de sprøytes med typen Salt Metallic chemtrail?

Utseende

Som de fleste chemtrail-typer, var denne typen opprinnelig assosiert med lange, vedvarende plommer, men ble etter hvert assosiert med korte ikke-vedvarende plommer. Plume størrelse spiller egentlig ingen rolle. Innholdet er det samme. Plommene virker hvite, akkurat som andre chemtrail-typer.

Sammensetning

Tidlig litteratur uttalte at sjøvann ville bli sprayet i luften for å gi en enkel og billig måte å avverge global oppvarming.

Siden vi vet det global oppvarming er en politisk myte (en løgn fremmet for å oppnå en politisk agenda), og det vet vi befolkningskontroll er et av de viktigste målene for kjemikalier, vi kan konkludere med at sjøvann vil være effektivt for å nå sine mål fordi saltet i sjøvann vil ødelegge jordsmonn som fører til en matkrise som resulterer i massiv avfolking.

Salt Metallic chemtrails har riktignok en salt smak, men de har også en metallisk smak som ikke forekommer i sjøvann (jeg vet hvordan sjøvann smaker fordi jeg svømte i det i flere tiår). Min beste gjetning er at dette metallet er barium fordi det gir magesmerter og undertrykkelse av immunforsvaret som begge er forårsaket av bariumeksponering.

Helseeffekter

Jeg har trodd at denne chemtrail-typen faktisk er “Barium” -typen med et salt smakende tilsetningsstoff. Av denne grunn er symptomene av denne typen identiske med “Barium” type.

Personlig beskyttelse

Opprinnelig var “Salty Metallic” langt den vanligste chemtrail-typen, og i løpet av denne tiden gjorde jeg mye eksperimentering for å prøve å beskytte meg selv.

Jeg oppdaget først at symptomene og smaken av denne chemtrail-typen er stoppet av vann. Jeg oppdaget dette ved et uhell. Da jeg var i dusjen, forsvant den salt-metalliske smaken og symptomene mine forsvant i løpet av få minutter. Jeg snakket med en rekke mennesker som rapporterte om identiske opplevelser.

Fordi det er vanskelig å finne en vannbasert luftrenser som er rimelig, tyr jeg til bygger min egen. I konseptet var det en liten, bærbar dusj som hadde luft som blåste gjennom den. Det fungerte ganske bra med å fjerne den salt-metalliske chemtrail-typen fra luften, men ulempen er at den tilførte mye luftfuktighet.

Jeg prøvde etter hvert fukting av en vaskeklut og legger den over nesen og munnen og puster gjennom den. Det fungerte veldig bra og fjernet omtrent 80% til 90% av den salt-metalliske smaken fra luften.

For å holde vaskekluten over ansiktet mitt i lange perioder, kjøpte jeg en malermaske fra Home Depot og la den våte vaskekluten mellom den og ansiktet mitt. Jeg la noen dråper kanelolje og peppermynteolje på den utvendte siden av vaskekluten (siden som ikke vender mot huden min) for å drepe bakterier, muggsopp og sopp, som har blitt rapportert å være en del av noen chemtrail typer.

Jeg har brukt en våt maske i årevis og fant ut at det fungerer veldig bra for noen chemtrail-typer. Det er den største grunnen til at jeg har kunnet fungere under sprøyting (som er hele tiden nå).

Tilbakemelding

Nedenfor er kommunikasjoner vi har mottatt om denne artikkelen.

Det var så ille i går kveld at munnen min smakte som metall, leddene mine hadde vondt, og jeg får vedvarende ørepine når de sprayer er dårlig! —JB

3/15/2015

Hei,

Jeg har kjemisk følsomhet, og jeg har også lagt merke til kjemiske røyk i luften, spesielt den luktfrie, salte smaken.

Ken

Barium (jern / aluminium) TypeTilbake til Chemtrail Types

Link her med denne sikre lenken: https://gsw.bz/type-barium

Oversikt

I den lengste tiden kunne jeg ikke identifisere smaken av denne chemtrail-typen, men til slutt slo den meg. Det smaker som vann fra et rustent rør: Jern (slags). Det er andre elementer i smaken også. For eksempel inneholder den også en sløv, metallisk smak som jeg nå har identifisert som aluminium.

Jeg er kjent med smaken av blod fordi jeg pleide å slipe tennene så hardt i søvne når jeg var giftig kvikksølv (bruxisme) at jeg ville våkne opp med blod i munnen. Jeg er kjent med smaken av aluminium fra metallbutikker og aluminiumspanner.

Etter min amalgamfyllinger ble fjernet (i juli 2000), alle sammen problemene mine forsvant, de fleste av dem over natten. Da kjemikalier startet i byen min i november 2005, kom alle kvikksølvsymptomene mine tilbake sammen med noen andre . Tenneslipingen (bruxismen) kom også så mye tilbake at jeg skadet 2 tenner og utviklet en abscess i hver tann. jeg brukte fedd olje å drepe smertene umiddelbart og cashewnøtter for å drepe bakteriene ved foten av abscessen (cashewnøttene drepte infeksjonen og eliminerte hevelsen på 24 timer.) Jeg har nå ikke mer betennelse og har utviklet soveteknikker for å holde tennene slipe til et minimum. Jeg har lidd gjennom alt dette på grunn av kjemikalier.

Det har vært mye snakk, og noen bevis ble presentert som fant menneskelige røde blodlegemer i kjemikalier (røde blodceller er røde på grunn av jernoksidet de inneholder. Jernoksid er rust.) Sammen med enzymer brukt i DNA-skjøting. Jeg har ikke sett nærmere på dette nok til å bedømme gyldigheten, men det er interessant at denne chemtrail-typen smaker som blod.

Basert på mange regnvannstester over lengre tid, har det blitt åpenbart at aluminium er det vanligste og rikelig chemtrail-toksinet, derfor bør det ikke overraske oss at denne chemtrail-typen er den mest sprayede typen.

Denne chemtrail-typen sprayes vanligvis 12 til 24 timer før det forventes regn for et gitt område. Siden denne chemtrail-typen forårsaker betennelse og leddsmerter (blant annet), er det mulig at personer med leddgikt som “fornuftig” innkommende stormer ved økt leddsmerter opplever celleindusert betennelse? Coverhistorien i årevis har vært at leddgikt leddsmerter induseres av lavtrykkssystemer, og at dette er grunnen til at personer med leddgikt har denne typen smerter timer før stormer flytter inn. Jeg tror det er mye mer sannsynlig at denne økningen i smerter skyldes kjemitrailing før storm.

Denne chemtrail-typen har praktisk talt ingen lukt, men får bihulene mine til å brenne og bli hovne. Dette har tillatt meg å få litt søvn under denne typen spray ved å puste gjennom nesen så mye som mulig, så lenge den ikke er hovent helt lukket (som den ofte er).

Chemtrail av jern / aluminium blir ofte sprayet sammen med chemtrail av Acetone-typen. Denne blandingen øker de resulterende symptomene dramatisk.

Utseende

Denne chemtrail-typen ser ut som de fleste andre og inkluderer både korte, ikke-vedvarende plommer og lange, vedvarende plommer.

Sammensetning

Som nevnt ovenfor, kan denne chemtrail-typen inneholde jern og aluminium (basert på smak). Som nevnt nedenfor, kan det også inneholde barium (basert på konteksten det sprayes i, nemlig forstorm).

Helseeffekter

Denne chemtrail-typen forårsaker en rekke symptomer hos meg, inkludert betennelse som fører til leddsmerter og muskelsmerter, hjertebetennelse og smerter, hodepine, tretthet, skarpe leddsmerter og spasmer, sprekker i ledd, hjernetåke, øyeslim, stive muskler og mer. Noen har rapportert å få nese blødninger.

Denne chemtrail-typen forårsaker også alvorlig og plutselig immunsuppresjon. Barium forårsaker også dramatisk immunsuppresjon, så kanskje denne chemtrail-typen inneholder barium. Tørkeeffekten av denne chemtrail-typen antyder også tilstedeværelsen av bariumsalter, og kan også forklare hvorfor den vanligvis sprayes før stormer nærmer seg.

Denne typen har en kraftig tørkeeffekt. I løpet av de første månedene med vanlig sprøyting våknet jeg om morgenen med øynene så tørre at jeg ikke kunne åpne dem. Hvis jeg prøvde hardt nok, ville øyelokkene mine plutselig gå fra hverandre og skrape mot øyet og forårsake smerter som varte i flere timer.

I løpet av denne tiden ble jeg tvunget til å massere de lukkede øynene forsiktig i et par minutter etter å ha våknet for å generere nok fuktighet til å åpne dem uten smerter. Jeg har aldri hatt tørre øyeproblemer i livet mitt.

Hvis du leser min chemtrail-historie, Jeg forklarer at det var ekstremt hyppige reklamefilmer for tørre øyne (og muggrensing) som ble spilt på alle medier over en måned før dette fenomenet begynte. Disse reklamene dukket opp i nesten alle kommersielle pauser.

Personlig beskyttelse

Chemtrail av jern / aluminium kan for det meste blokkeres ved bruk av en standard våt maske.

Jeg bruker et dobbelt lag vaskekluter — 2 vaskekluter brettet to ganger for totalt 8 lag med klut. Hvis sprøyting er tung, må den våte masken roteres hvert 10. til 15. minutt fordi den raskt blir mettet. Når den er mettet, blokkerer den ikke lenger smaken. Å rotere kluten lar deg puste gjennom en del som ennå ikke er brukt. Dette forlenger levetiden til mitt arsenal av vaskekluter.

En fersk vaskeklut vil blokkere omtrent 80% av smaken av jerntypen chemtrail og vil lette symptomene omtrent 30% til 50%. Det er klart at symptomene som er forårsaket ikke er lineært proporsjonale med intensiteten av smaken. Jeg har funnet ut at fukting av den ytre vaskekluten med saltvann hjelper til med å blokkere smaken av denne chemtrail — og de resulterende symptomene — litt mer effektivt. Du vil sannsynligvis ikke bruke saltvann på vaskekluten som er mot huden din fordi den kan tørke ut eller irritere huden din.

Tilbakemelding

Jeg er i Brockton MA og kan smake på tungmetallet i munnen og luften lukter metall i dag.

—Brockton, MA

Drywall Dust TypeTilbake til Chemtrail Types

Link her med denne sikre lenken: https://gsw.bz/type-dust

Oversikt

Drywall Dust-typen er så navngitt fordi smaken ligner på gipsstøv, som er det aluminiumsnærede støvet som samler seg i luften i et rom der gipsvegg kuttes og henges. Kjernedelen av gips inneholder aluminium.

Denne typen kjemisk aerosol har en veldig mild “velsmakende” smak som noen ikke-sensitive mennesker ser ut til å kunne oppdage. Denne typen har praktisk talt ingen lukt. Det skaper imidlertid følelsen av å være i et støvete rom. Luften føles “tykk”. Jeg kan føle denne følelsen på tungen, i halsen og i bihulene mine. Etter bare noen få minutters pust av denne typen, merker jeg at munnen og nesen blir tørr.

Utseende

Som med de fleste chemtrail-typer, forekommer Drywall Dust chemtrails med både lange, vedvarende chemtrails eller korte, ikke-vedvarende kjemikalier. De er lette og ser ut til å være ekstremt reflekterende.

Sammensetning

Gipsvegg inneholder mye aluminium. Denne chemtrail-typen kan også inneholde aluminium, selv om dens “vakre” konsistens kan indikere at noe annet også er til stede.

Helseeffekter

Denne typen gir symptomer som er identiske med kvikksølv toksisitet. Dette er en av en håndfull typer som produserer det samme symptomsettet assosiert med kvikksølveksponering. Folk opplever å ringe i ørene (tinnitus), tåke i hjernen, slapphet, angst, søvnløshet, racing, sinne, føler deg utenfor kontrollen, og mye mer.

Andre opplever øyeslim og generell betennelse. Totalt sett gir det mindre alvorlige helseeffekter med mindre det er ekstremt tungt. Når det er veldig sterkt, forårsaker det betennelse i hjertet og lungene, noe som resulterer i pustevansker og en følelse av å være uten pust. Jeg har ofte våknet til denne typen i luften og funnet meg nesten gispe etter pusten med hjertet mitt slått veldig fort og i smerter.

Personlig beskyttelse

våt maske er ganske effektiv mot denne chemtrail-typen. Symptomene mine avtar dramatisk når jeg bruker en våt maske når bare denne typen chemtrail er til stede.

Ikke overraskende tørker den våte masken min raskt ut når denne typen chemtrail er til stede i luften, men den kan raskt skylles ut, fuktes og brukes igjen.

Tilbakemelding

Aceton TypeTilbake til Chemtrail Types

Oversikt

Aceton har en veldig identifiserbar lukt som de fleste kanskje anerkjenner som neglelakkfjerner. Acetondamp i luften har en smak en gang sammenlignet med mentol eller eukalyptus.

Jeg kaller denne chemtrail-typen “Acetone” fordi det er slik det lukter og smaker for meg. Jeg er ikke sikker på at denne chemtrail-typen inneholder aceton, men det er interessant at det har blitt forsket mye på tidligere tiår av den amerikanske regjeringen om bevegelse og transport av aceton i atmosfæren.

Acetone chemtrail-typen sprayes ofte sammen med “Iron” -typen så vel som andre typer. I midten av 2012 var Acetone-typen til stede i luften nesten konstant, og selv om den ofte er blandet med andre typer, har den blitt den mest sprøytede typen.

Oppdatering 2015: Aceton-typen er ikke lenger den mest sprayede typen. Nå “Burnt-Plastic / Model-Cement“type er den mest sprayede typen.

Utseende

Den store hvite eller magenta eller gule eller oransje glorie som vises rundt solen forekommer bare når Acetone-typen chemtrail er i luften. Dette gjelder også “flere sol” -illusjoner som har blitt sett i mange land og sett i mange YouTube-videoer.

En Aerosol HaloDe siste årene har det vært en dramatisk økning i bruken av Acetone chemtrail-typen. Følgelig er det mange flere som ser fenomenet “Oil Slick in the Sky” som også er assosiert med denne chemtrail-typen.

Acetone chemtrail-typen forårsaker også magenta-gul-oransje glorie rundt gatelys. Når sprøyting er tung nok, kan du se at disse glorieene faktisk ser ut som tredimensjonale kuler. I filmer laget siden 2005, kan du se magenta-glorie rundt lys, spesielt når de er rettet direkte inn i kameraet. Tidligere filmer viser ikke denne gjenstanden.

Interessant nok er kvikksølvs farge dypt rød eller magenta. Det er rå åre, cinnabar, er en rød fargelegging som brukes i noen røde tatoveringer, leppestift og proteser.

Tidlig ble Acetone chemtrail-typen ofte sprayet alene og om natten. I løpet av denne tiden ville jeg se veldig uttalte magenta-gule-oransje glorie rundt . Det var ganske surrealistisk fordi trefargede haloer så ut til å være tredimensjonale og var så tydelige at jeg lurte på hvorfor alle ikke snakket om dem.

Etter noen år med å observere denne chemtrail-typen om natten, begynte de å kombinere den med en annen type som får en hvit dis til å vises rundt gatelys. Denne disen tilslører tri-farge glorie dramatisk. Jeg mistenkte ofte at de hørte noe skravling i telefonsamtaler om glorie og innså at de måtte skjule dem. Denne blandingen av Acetone-typen med en annen type fortsetter til i dag, og som et resultat har jeg det aldri igjen sett de tredimensjonale sfæriske glorieene uten den lyse, hvite disen som skjuler den.

Sammensetning

Basert på helseeffekter, har jeg stor tro på at Acetone chemtrail-typen inneholder kvikksølv. Etter å ha studert kvikksølv i flere år, vet jeg at kvikksølv forårsaker mange unike og destruktive kjemiske reaksjoner i kroppen, og disse reaksjonene er knyttet til denne chemtrail-typen.

Helseeffekter

Acetone chemtrail-typen forårsaker et sett med symptomer som er identiske med kvikksølvforgiftning. Kvikksølv påvirker hvert kroppssystem og forårsaker mange symptomer, og det samme gjør Acetone chemtrail-typen.

Kvikksølv øker DHT-nivåene i kroppen kraftig, og for mennesker med høyt testosteron (som meg) resulterer dette i et plutselig utbrudd av fet hud. Når en Acetone chemtrail plomme synker ned på oss (jeg vet dette fordi jeg begynner å lukte og smake på den), blir huden min fet i løpet av få minutter. Dette er en unik signatur av kvikksølvtoksisitet.

Langsiktig forhøyet DHT fører til håravfall (balding), overdreven hårvekst på kvinner og atferdsendringer, som kort temperament, kritisk natur, angst og mye mer. Kjenner du noen som begynte å oppleve disse symptomene siden 2005?

Kvikksølv binder seg til jod. Når det er bundet, er dette jodet ikke lenger tilgjengelig for skjoldbruskkjertelen som får skjoldbruskkjertelen til å bli jodsultet. Kvikksølv forstyrrer også — og forhindrer — omdannelse av T4 (tyroxin) skjoldbruskhormon til T3 (triiodothyronine). Kvikksølv blokkerer også virkningen av TSH (skjoldbruskstimulerende hormon). Alle disse skjoldbruskblokkerende effektene av kvikksølv resulterer i lav energi, depresjon, vektøkning, endringer i synet, sosial tilbaketrekning, tretthet, manglende fokus, looping tanker / sanger, og bokstavelig talt dusinvis av andre helseproblemer og atferdsendringer. Acetone chemtrail-typen induserer alle disse symptomene.

Kvikksølv fungerer som et eksitotoksin i cellene i ørene som omdanner bevegelsen av lydbølger til elektriske signaler (“indre hårceller” og “ytre hårceller). (Dette forekommer sannsynligvis fordi kvikksølv forstyrrer GABA-produksjon og utnyttelse.) Disse cellene produserer små elektriske signaler som sendes til hjernen og oppleves som lyd. Når disse cellene er kunstig begeistret av kvikksølv, kan du oppleve å ringe i ørene (tinnitus). Å dekke ørene har ingen innvirkning på denne lyden fordi den ikke kommer fra luften, men snarere induseres cellene til å generere denne lyden direkte. Dette symptomet er nok en unik signatur av kvikksølvforgiftning som oppstår når Acetone chemtrail-typen sprayes.

Kvikksølv forårsaker magnesiummangel, og magnesiummangel forårsaker forstoppelse, hodepine, trange muskler og lav energi. Disse symptomene oppstår i nærvær av Acetone chemtrail-typen, som er nok en unik indikator på at aceton chemtrail-typen inneholder kvikksølv.

Kvikksølv forårsaker bokstavelig talt hundrevis av symptomer, og det samme gjør Acetone chemtrail-typen. Symptomene kan variere fra person til person på grunn av genetikk. Likevel, fordi disse symptomene oppstår i nærvær av Acetone chemtrail-typen, kan vi antyde at denne chemtrail-typen inneholder kvikksølv.

Fordi det kan ta timer å dokumentere denne sammenhengen mellom kvikksølvsymptomer og Acetone chemtrail-typen, har jeg gitt en omfattende liste over kvikksølvrelaterte chemtrail-symptomer i min chemtrail-historie om plager side.

Oppdatering 5/23/2014: Forårsaker Morgellons lignende symptomer: Kløe

Den “Acetone” chemtrail-typen har vist seg å forårsake en dramatisk økning i kløen som oppstår hos visse personer som kan ha upresentert (ennå ikke viser symptomer) Morgellons sykdom. Når smaken og lukten av denne typen chemtrail var i luften, øker subdermal (under huden (kløe dramatisk hos noen mennesker.

Personlig beskyttelse

Et vanlig vann våt maske er bare delvis effektiv mot Acetone chemtrail-typen. Det kan bidra til å lette symptomer i kort tid, men masken blir raskt mettet og må endres.

Jeg har funnet ut at oral DMSA hjelper til med å redusere symptomer på denne chemtrail-typen noe, og dette er fornuftig fordi DMSA chelaterer (absorberer) kvikksølv i blodet. Dette er nok en indikator på at Acetone chemtrail-typen inneholder kvikksølv.

Tilbakemelding

Høres ut som om de sprayer aceton på deg. Jeg tror jeg har luktet det en eller to ganger før i Sydney, det er ekstremt giftig å puste så vidt jeg forstår. Bruk hvilken som helst maske du kan få tak i. Prøv tørr maske og våt maske, bruk det som er mest effektivt.

—Trevor

Hei … jeg sender deg denne e-posten på grunn av en veldig merkelig ting som skjedde i dag.

Klokka var 15:30 i Nord-Minnesota i dag (4-21-15) og jeg og mannen min så på tv i stuen vår da han gikk på pause på tv-en vår og sa “hva er den lukten” som jeg spurte “hva gjør det lukter “før han kunne svare, jeg luktet det også .. Han sa at det luktet som kjemikalier med en søt over tone .. han sa at det luktet finger neglelakk … denne lukten forsvant raskt, og vi fant ingen reson for den

Omtrent en time etter at jeg fortsatt satt i stuen, kom jeg meg inn på mobiltelefonen min og sjekket FB-kontoen min … dette første innlegget jeg ser fra en venn i Toronto Ontario var at hun også så på tv da hun på det nesten nøyaktige tidspunktet luktet en kjemisk lukt som hun kalte seg stum for å ha satt sin tv på pause for å lukte den bedre .. Jeg fortalte henne i privat melding at det ikke er stumt, fordi hvis du blir kvitt en sans, blir det bedre for resten ..

Men uansett har jeg sett på nettet for å se om det er rapporter om kjemiske lekkasjer og slikt og ikke finner noen … Men jeg tenkte å se på jet stream-kartet i dag som ville frakte alt herfra til Toronto … Hva er tankene dine om noen?

—E-post sendt til meg 4/22/2015

“Jeg har ALDRI fortalt barnet mitt om kjemikalier. For ti minutter siden sa hun at luften smaker som kjemikalier. Jeg spurte henne hvilken type chems. Hun svarte, “som neglelakkfjerner ..” Hun sier også at luften lukter som “smelte fargestifter”. Himmelen er veldig dis og fuktig. For mørkt til et bilde.

—Facebook-innlegg i vår gruppe 4/6/2015

Tidligere tror jeg at jeg har luktet sumptype så vel som aceton. Jeg har vært mer oppmerksom siden jeg begynte å lese lenken din. For meg får jeg hodepine og en gjerrig følelse bak i halsen i bihulene mine. Jeg har også våknet med tørre tørre øyne i nesten et år nå.

—C. fra vår Facebook-gruppe.

Jeg bor i Medford, Oregon. Den useriøse dalen. De sprayer skiten ut av oss. Øynene mine brenner, huden brenner og armene mine. Jeg har hatt helseproblemer de siste to ukene. Forrige fredag for en uke siden sprayet de noe bare 5 personer kunne lukte. For meg luktet det som en slags gassaktig lukt. Min barnebarn sa at det luktet som bensin. En nabo sa at det luktet som en maskinbutikk. Rart.

—SJ

Sump vanntypeTilbake til Chemtrail Types

Link her med denne sikre lenken: https://gsw.bz/type-swamp

Oversikt

Dette er en av de mest betydningsfulle chemtrail-typene fordi:

  • Det forårsaker sår hals og generelle influensalignende symptomer hos mennesker.
  • Det var den første kontinuerlige chemtrail i høy høyde.

Denne chemtrail-typen dukket først opp i vårt område i april 2010. Jeg bestemte at det ble sprayet i stor høyde av to grunner:

1. Det var den første chemtrail-typen som jeg noensinne har opplevd som hadde en “myk” kantoppløsning, noe som betyr at lukten og smaken blekner inn og ut gradvis over tid i motsetning til alle tidligere chemtrail-typer som generelt kommer til full styrke i løpet av minutter og blekner til milde nivåer på omtrent 45 minutter. Innsamlet over tid ser de fleste chemtrail-intensiteter ut som en sagtannsbølge (_ | \ _ | \ _ | \ _) mens denne chemtrail-typen er mye mer som en skiltbølge som blekner inn og ut over en periode på timer i stedet for minutter. For å lære mer om “kantoppløsning” se denne artikkelen: Plumes Endre over natten.

2. Samtidig som denne chemtrail-typen dukket opp, stoppet plutselig den daglige himmelmettende sperren av kjemikalier som hadde fortsatt i vårt område i 12 solide måneder. Før denne typen begynte, ble chemtrails sprayet kraftig hver eneste dag til det punktet at himmelen ble gjort overskyet. Umiddelbart etter at denne chemtrail-typen begynte, hadde vi bare synlige, vedvarende kjemikalier omtrent 7 dager ut i måneden. Dette var en plutselig og dramatisk endring som også er dokumentert i artikkelen Plumes Endre over natten.

Jeg bekreftet hypotesen i høyden da jeg fløy til Florida og tilbake i mai 2010. På disse flyvningene smakte jeg denne chemtrail-typen i hytta til jetfly utelukkende og kontinuerlig. Ingen andre typer var påviselige. Jeg så mange jetfly som sprayet rundt 1000 til 2000 fot over oss under hele flyturen. Vi flyr på 32 000 fot, ifølge kapteinens kunngjøring.

Når den muggen, soppen / mugglignende smak og lukt denne chemtrail-typen vises, halsen og bihulene mine brenner på samme måte som de gjør når jeg skal bli syk. Mange mennesker i vårt område begynner også å føle det på samme måte. Smaken denne typen har i luften ligner mye på våt, muggbelastet papp og sumpete vann som har alger i seg, også som sopp.

Til tross for at de ikke fysisk kan lukte eller smake på denne chemtrail-typen, opplever de sår hals, brennende bihuler, bihule drypp og tårevåte øyne når denne chemtrail oppstår. Når det sprayes i noen dager på rad, blir lokale mennesker syke av forkjølelse og influensalignende symptomer. Denne chemtrail-typen inneholder åpenbart noen slags sykdomsfremkallende bakterier eller .

For meg personlig forårsaker denne chemtrail-typen sår hals og brennende bihuler. Når intensiteten er sterk nok, vil denne typen forårsake magesmerter. Hver eneste gang jeg har blitt vekket til denne chemtrail-typen, var halsen min sår, og denne sårheten ville avta når plommen forsvant. Dette mønsteret har vært 100% konsistent siden denne chemtrail-typen først dukket opp i 2010.

Utseende

Fordi denne chemtrail-typen er sprayet i store høyder, er den ikke synlig fra bakken, men etter å ha observert den fra luften bare en måned etter at den begynte, kan jeg si at den er semi-vedvarende, men ellers ser ut som andre chemtrail-typer .

Sammensetning

På grunn av min nesesensitivitet for virus og bakterier (dokumentert i denne historien), Jeg er overbevist om at denne typen chemtrail inneholder biologiske materialer, som bakterier eller virus. Det er bare to tilfeller når bihulene mine opplever denne spesifikke typen “forbrenning”:

1. Når jeg lukter pusten fra noen som er i ferd med å bli syke, og

2. Når denne chemtrail-typen sprayes.

Helseeffekter

Som nevnt ovenfor forårsaker denne chemtrail-typen sykdommer hos personer som er identiske med forkjølelse og influensa. Hvis det sprayes i 3 dager på rad, blir mange lokale syke. Etter 5 til 7 dager med sprøyting av denne typen, er pediatriske kontorer vanligvis sikkerhetskopiert i flere uker.

Smaken / duften av denne chemtrail-typen er mer mild enn andre typer, men det kan være fordi den sprayes i store høyder. Nylig har vi opplevd en rekke anledninger når den har blitt sprayet i lave høyder (med tanke på kantoppløsning og syklustid) og funnet ut at den forårsaker en følelse i bihulene som ligner på å få vann opp nesen, spesielt innsjøvann.

Oppdatering 1/1/2015: Jeg har lagt merke til et interessant mønster. Denne typen chemtrail sprayes vanligvis kraftig rett foran stormfronter og kalde fronter. Hvorfor gjør de dette? Svaret er sannsynligvis enkelt. Det gjør dem i stand til å skylde på det påfølgende sykdomsutbruddet på kulden eller regnet, noe som gir sannsynlig denierbarhet for publikum.

Du forstår, publikum vil ikke tro at regjeringen deres forgifter dem, så de gir en enkel, alternativ forklaring på bevis vi er vitne til, og publikum vil henge fast på disse forklaringene snarere enn sannheten. Publikum vil heller tro en behagelig løgn enn en vanskelig sannhet fordi de er redde. Dessverre, friheten varer ikke lenge i hendene på et redd folk.

Personlig beskyttelse

Fordi jeg har en umiddelbar reaksjon på denne chemtrail-typen som er identisk med å få forkjølelse eller influensa, legger jeg raskt på en våt maske når denne chemtrail-typen oppstår. Jeg duser den våte masken med essensielle oljer som er kjent for å drepe bakterier og ødelegge virus. Jeg bruker begge deler Peppermynteolje og og Kanelolje samtidig. Jeg tar også et supplement som heter Immunstimulator noe som er helt fantastisk å styrke immunforsvaret mitt.

Tilleggsinformasjon

Følgende artikkel dukket opp i juli 2013-utgaven av Popular Science. Det er helt klart et forsøk på å forklare enda en gjenstand for giftig biologisk sprøyting for publikum.

Desember 2013-oppdatering: Mercury Symptoms

I desember 2013 ble det nordøstlige USA rammet med en serie isstormer som forårsaket strømbrudd i mange områder. Kraften min var ute i omtrent 5 dager under disse stormene.

I løpet av denne tiden ble vi sprayet tyngre enn noen gang før, og typen vi ble sprayet med var “Swamp Water” chemtrail-typen. Følgelig opplever vi nå omfattende influensautbrudd over hele USA, mange av disse inkluderer H1N1-viruset.

Fra og med denne oppdateringen (i dag er 13. januar 2014), fortsetter denne intense sprøytingen når folk fortsetter å bli syke med influensasymptomer og andre relaterte plager.

Men det er mer.

Tidligere var det 2 chemtrail-typer som forårsaket symptomer som er spesifikke for kvikksølvtoksisitet, men siden dette angrepet startet i desember, forårsaker denne chemtrail-typen nå også symptomer på kvikksølvtoksisitet. Tilsettes kvikksølv i denne chemtrail-typen? Jeg tror det er det.

Kvikksølv forårsaker 200 av de vanligste symptomene / sykdommer i verden i dag. Det er kontantkua i legemiddelindustrien. Faktisk er kvikksølv sannsynligvis den største årsaken til sykdom i verden i dag. Kvikksølv er også et kraftig immundempende middel, og dette kan være grunnen til at det sprayes sammen med biologen i Swamp Water chemtrail-typen. Det bør jeg også nevne aluminium og barium er også immundempende midler.

Jeg la til denne oppdateringen som et resultat av de enorme utbruddene av “vintersymptomer” som sprer seg over USA akkurat nå. Jeg tror for det første at dette utbruddet ikke er en naturlig hendelse, men snarere en konstruert katastrofe designet for å skape overskudd for legemiddelindustrien og for å skape unnskyldninger for erklærte unntakstilstander også. Erklæringen om nødmakter vil legge til rette for en massiv maktfangst og kan være forløperen til obligatoriske vaksiner, som vil være det siste trinnet før massive sykdomsutbrudd og Roundup av enkeltpersoner som nekter å etterkomme.

Gjør deg klar. Alt dette er reelt, og massene har brakt det på seg selv ved å nekte å bli involvert i den helt viktige prosessen med å opprettholde en skikkelig, moralsk regjering.

Tilbakemelding

Tidligere tror jeg at jeg har luktet sumptype så vel som aceton. Jeg har vært mer oppmerksom siden jeg begynte å lese lenken din. For meg får jeg hodepine og en gjerrig følelse bak i halsen i bihulene mine. Jeg har også våknet med tørre tørre øyne i nesten et år nå.

— C. fra vår Facebook-gruppe.



—Fra vår Facebook Group

Farmasøytisk typeTilbake til Chemtrail Types

Oversikt

I dette området er denne chemtrail-typen en av de nyere typene. Den har en smak veldig lik sovepiller; en veldig bitter, krittaktig smak som har et unikt sett med symptomer assosiert med den. Det har praktisk talt ingen lukt, men forårsaker en “kald og tørr” følelse i bihulene mine.

Denne typen blir ofte sprayet i flere dager / netter på rad, men bare under en del av dagen / natten, og vanligvis i løpet av den samme delen av dagen eller natten (på en timeplan). Etter en uke eller to vil denne typen ikke oppstå igjen på 10 til 20 dager (omtrent).

Når jeg redigerer dette (30. juni 2012), har denne chemtrail-typen ikke gjort seg gjeldende på minst 3 måneder. Det kan være en type som blir brukt oftere om vinteren, men vi må vente med å se hva fremtiden bringer. Jeg vil oppdatere denne artikkelen etter hvert som informasjon blir tilgjengelig.

Det er mulig at denne chemtrail-typen nå er kombinert med Acetone-typen fordi Acetone-typen nå, noen ganger, induserer de samme symptomene som tidligere bare ble identifisert med denne typen.

Utseende

Denne chemtrail-typen er vanligvis assosiert med korte, ikke-vedvarende kjemikalier, men var også assosiert med lange, vedvarende kjemikalier før plommer alle endret.

Sammensetning

På grunn av helseeffekten denne chemtrail forårsaker, tror jeg den inneholder en slags avslappende middel som induserer slapphet, svak hjerterytme og narkoleptiske symptomer.

Helseeffekter

Denne chemtrail-typen er unik ikke bare i planleggingen (som nevnt ovenfor), men det er den eneste chemtrail-typen som induserer narkoleptiske symptomer i meg. Når det sprayes kraftig, vil jeg faktisk ha hodet på hodet som om jeg sovner.

Jeg har sett mange artikler plutselig dukke opp de siste par årene om den dramatiske økningen i narkolepsi. Mainstream-medier sier at dette ofte er assosiert med influensaskuddet, så kanskje de sprayer en ingrediens i denne chemtrail-typen som de også bruker i influensaskuddet, eller kanskje er influensaskuddhistorien bare et dekke for chemtrail-symptomer. Kvikksølvtoksisitet har også blitt assosiert med narkolepsi.

Denne chemtrail-typen får meg også til å ha dramatisk betennelse og hjertesmerter. Betennelse forekommer i bihulene, leddene og musklene mine, og i hjertet mitt. For forretningspartneren min og jeg skiller venene våre seg ut fra armene våre som om vi gjør en hard trening.

Jeg opplever også symptomer identisk med astma. Jeg kjenner folk med astma som har hatt angrep på samme tid da denne plommetypen var til stede i luften.

De narkoleptiske symptomene gjør det vanskelig for oss begge å gjøre mentalt arbeid. Denne typen får Laura — en person med generell “normal” følsomhet — til å føle seg veldig sliten, søvnig og heller ikke kunne fokusere.

Kvikksølv forårsaker astma

Personlig beskyttelse

Det mest truende helseproblemet denne chemtrail-typen forårsaker for meg er hjertebetennelse, så jeg tar en kraftig urte-antiinflammatorisk kalt “IF-C“(står for” Inflammation-Chinese “). Jeg vil ta 6 til 10 kapsler når dette skjer.

(Lagt til 30. juni 2012) Jeg har nylig funnet 2 produkter som fungerer enda bedre enn IF-C gjør.

Relief Formula gjør en bemerkelsesverdig jobb med å redusere betennelse og derfor redusere smerter og hjerteproblemer. Jeg tar 6 til 8 kapsler om gangen.

APS-II gjør en utmerket jobb med å redusere smerter forårsaket av blodfett etter et måltid. Når du spiser kjøtt eller noe som inneholder fett, har de røde blodcellene en tendens til å holde seg sammen, noe som gjør det vanskeligere for dem å passere gjennom kapillærene. Når det kombineres med betennelse, kan blodfortykning være farlig. APS-II hjelper til med å tynne blodet og redusere den resulterende smerten. Jeg tar 6 til 8 kapsler om gangen.

(End 30. juni 2012 tillegg)

Denne chemtrail-typen forårsaker også massiv betennelse i muskler og ledd. Jeg har funnet ut at enzymet Bromelain (finnes i ananas) hjelper ganske mye med den resulterende leddsmerter. Jeg må ta 3 til 4 ganger den anbefalte doseringen for å få lettelse, men det hjelper.

Jeg har funnet ut at urten Feverfew tilbyr litt hjelp med døsighet som denne chemtrail-typen induserer. Feverfew hjelper også enormt med migrene indusert av andre chemtrail-typer.

Tilbakemelding

SvoveltypeTilbake til Chemtrail Types

Oversikt

Lukten av Sulfur-typen chemtrail kan oppdages av flere mennesker enn noen annen type bortsett fra Pesticide-typen (Pesticide-typen er ikke lenger sprayet så langt vi vet). Jeg har mottatt mange rapporter fra folk som lukter en svovellukt eller en egglignende lukt eller en kloakklignende lukt i uteluften under hendelser med chemtrail spray. Hyppigheten av disse rapportene falt etter 2011, men de fortsetter fortsatt å komme inn.

Svovel — spesielt svovelheksafluorid — har blitt foreslått brukt i massive, globale geoengineering-prosjekter i mange år nå. Denne farlige og skadelige aktiviteten ved å sprøyte svovelforbindelser i luften (“geoengineering”) ble forsøkt legitimert av global oppvarming frykt mongers som Al Gore, med et stort overskudd selvfølgelig.

Utseendet til denne chemtrail-typen har gått ned siden 2011. Jeg tror det er fordi så mange mennesker kan lukte det, og de som sprayer oss, vil ikke ha den slags eksponering. Jeg har ofte klaget til vennene mine, “Hvis bare folk kunne lukte og smake på luften som jeg gjør, ville kjemikalier blitt stoppet for mange år siden!”

Utseende

Kemtrailene av svoveltypen ser ut til å være identiske med andre typer. De kan være lange og vedvarende, eller korte og ikke-vedvarende.

Et interessant mønster som jeg har observert, er at denne chemtrail-typen sprayes oftere om natten enn på dagtid. Likevel har frekvensen av denne chemtrail-typen gått ned de siste par årene.

I løpet av en del av 2011 ble sulfur chemtrail-typen sprayet rett etter solnedgang på en daglig plan i flere måneder. Så en dag stoppet det plutselig og ble erstattet av en annen type.

Sammensetning

Som nevnt tidligere, kan svovelkjemtrail-typen inneholde svovelheksafluorid fordi dette er nevnt i offisielle geoengineering-dokumenter, men vi vet egentlig ikke helt sikkert hvilken form for svovel som sprayes.

Helseeffekter

Foruten å være giftig for mennesker, har svovelheksafluorid blitt rapportert å sulte hjertet av oksygen som fører til hjertemuskeldød og en rekke andre langvarige hjerteproblemer.

For meg forårsaker chemtrail av svoveltype hodepine, tretthet, smerter i ledd og muskler, stive muskler, bihule smerter og andre symptomer som ligner på kvikksølvtoksisitet. Noen av disse kvikksølvlignende symptomene kan induseres av latent kvikksølv i kroppen (som alle har) som kan mobiliseres av svovel og omfordeles i kroppen.

Personlig beskyttelse

våt maske reduserer lukten og smaken av svovelkjemtrail-typen omtrent 80%. Det reduserer symptomer omtrent samme mengde.

Jeg har funnet ut at du tar betennelsesdempende urter, for eksempel IF-C eller Nerve åtte (6 til 8 kapsler), hjelper meg med ledd og muskelsmerter. Tar omtrent 8 kapsler med Feverfew har hjulpet betydelig med tilhørende hodepine.

Tilbakemelding

Denne våren er luften helt råtten her, og jeg bor på samme sted. Vi la ingen industrielle fabrikker til byen vår osv. Så den eneste endringen da er oppskriften på chemtrails.

—Wanda, Australia

Mange ganger lukter jeg svovel når de sprayer.

—Peter

…Jeg lukter svovel når de sprayer.

—Karen

Jeg har luktet noe som minner meg om bortskjemt etterligningskrabbe kjøtt.

—Stephan

Stump MetallicTilbake til Chemtrail Types

Link her med denne sikre lenken: https://gsw.bz/type-blunt

Oversikt

Dette har blitt en av de mest sprayede chemtrail-typene. Det forårsaker også noen av de alvorligste symptomene.

Blunt Metallic har ingen preferanser for dag eller natt, men sprayes vanligvis etter en tidsplan som endres hver 3. til 4. måned.

Denne chemtrail-typen sprayes nesten alltid kort tid før og under regn eller snø, og ofte i kombinasjon med Drywall Dust-typen. Oftere enn ikke sprayes også denne chemtrail-typen i kombinasjon med Acetone-typen.

I mange år nå har vi sett prognoser forutsi regn. Skyene kom, men hvis denne — og / eller gipsstøv — chemtrail-typen ble sprayet, slipper skyene lite eller ingen regn eller snø. Denne vinteren (2011-2012) så en overflod av denne chemtrail-typen og så følgelig ekstremt lett snøfall.

Sammensetning

Dette er en av få chemtrail-typer som forårsaker symptomer som er identiske med — og spesifikke for — kvikksølvtoksisitet, slik at vi kan gjøre en utdannet gjetning om at denne chemtrail-typen inneholder kvikksølv. Det kan godt inneholde andre metaller også, men det ekstreme og raske utbruddet av kvikksølvspesifikke symptomer forteller oss at kvikksølv kan være en av komponentene.

Det er også mulig at denne chemtrail-typen inneholder aluminium. Hos noen mennesker med latent kvikksølv i kroppsvev fra tidligere toksisitet, øker aluminium, kombinert med kvikksølv, i toksisitet mange ganger (kanskje 100 ganger ifølge Dr. Haley). Så det er mulig at denne chemtrail-typen ikke inneholder kvikksølv, men bare aktiverer latent kvikksølv og derved induserer symptomer på kvikksølvtoksisitet.

Selv om jeg ikke vet hvordan kvikksølv smaker, antyder den stumpe metalliske smaken av denne chemtrail-typen sterkt at den er metallisk.

Helseeffekter

Vær oppmerksom på at alle disse symptomene relatert til kvikksølv også gjelder Acetone chemtrail-typen.

Denne chemtrail-typen forårsaker betennelse hos mer følsomme personer (som meg). Denne betennelsen manifesterer seg annerledes hos forskjellige mennesker. Når det gjelder meg, blir nesen min nesten helt lukket (fra betennelsen), leddene mine skader fryktelig (et annet symptom på betennelse), og musklene blir stramme — et symptom på kvikksølvblokkerende magnesiumutnyttelse i kroppen.

Denne chemtrail-typen forårsaker også et sett med symptomer som er nært forbundet med kvikksølvtoksisitet. Hos personer med høyt testosteron (som meg) induserer denne chemtrail-typen rasktdannende olje på huden, spesielt i ansiktet. Denne typen ansikts-oljeproduksjon er et kjennetegn på kvikksølvtoksisitet som følge av en økning i DHT (Dihydrotestosteron) som er indusert av kvikksølv. Denne ansikts-oljeproduksjonen (samt en rekke andre kvikksølvrelaterte symptomer) akselereres enda mer når en høytestosteronperson inntar sukker, koffein eller visse hveteprodukter. Dette symptomet alene er en sterk indikasjon på tilstedeværelsen av enten kvikksølv eller aluminium i denne chemtrail-typen.

Fordi kvikksølv blokkerer kroppen fra å bruke magnesium, kan det oppstå flere symptomer som vanligvis er assosiert med magnesiummangel, for eksempel forstoppelse, trange muskler, hodepine / migrene og tretthet (lav ATP-produksjon).

En annen klassisk indikasjon på tilstedeværelsen av kvikksølv (eller aluminium som kvikksølvaktivator) ringer i ørene (tinnitus). Dette symptomet er alltid assosiert med denne chemtrail-typen så vel som noen få andre. Ringenes intensitet er alltid direkte proporsjonal med intensiteten til denne chemtrail-smaken i luften. Når denne chemtrail-typen ryddes fra luften, stopper ringen i løpet av omtrent 30 minutter. Når denne chemtrail-typen oppstår (basert på smaken i luften), begynner ringen på omtrent 10 minutter.

Et annet klassisk symptom som indikerer tilstedeværelsen av kvikksølv i denne chemtrail-typen, er kroppsvarmereguleringsspørsmål. Kvikksølv forstyrrer flere skjoldbruskrelaterte mekanismer. For eksempel blokkerer det TSH (skjoldbruskstimulerende hormon) og det binder seg til — og gjør ubrukelig — jod, og sulter skjoldbruskkjertelen av det essensielle næringsstoffet. Når dette skjer, føler noen seg kalde mens andre føler seg varme.

Denne chemtrail-typen forårsaker også rundt 15 andre fysiske symptomer som alle identifiseres som relatert til kvikksølv toksisitet, gir enda mer bevis for tilstedeværelse av kvikksølv. Noen av disse symptomene inkluderer øyeslim (når kjemtrailintensiteten er høy nok), akselerert hjerterytme, forhøyet blodtrykk, tretthet, depresjon, spinnende / looping tanker, oppblåsthet, korthet i temperamentet, manglende evne til å fokusere, hindret hukommelse og mye mer.

Jeg har eksperimentert mange ganger med å ta en kvikksølvchelator (DMSA) når denne typen chemtrail blir påvisbar i luften. Jeg fant ut at chelatoren reduserte flere av kvikksølvsymptomene mine i løpet av få minutter. Dette indikerer to ting. For det første indikerer det tilstedeværelsen av kvikksølv, og for det andre indikerer det at kvikksølv er i blodet. Dette er betydelig fordi kvikksølv blir fjernet fra blodet på 15 til 45 minutter etter en eksponering, så hvis kvikksølv er til stede i blodet, betyr dette at det har vært en veldig nylig eksponering (innen 15 til 45 minutter), og dette, selvfølgelig, betyr at denne chemtrail-typen må inneholde kvikksølv, og at disse økte kvikksølvsymptomene ikke bare skyldes en økning i aluminiumseksponering.

Når du vurderer følgende fakta, har vi sterke anekdotiske og symptomatiske bevis på tilstedeværelsen av kvikksølv i typen Blunt Metallic chemtrail:

  • Kjente kvikksølvsymptomer forekommer i nærvær av — og i forhold til — smaken av denne chemtrail-typen i luften.
  • Den økning i kvikksølvjordnivåer over hele USA sammenfaller med det økte utseendet på kjemikalier. Dette fikk opprinnelig skylden på kinesiske kraftverk, men denne teorien — spredt av mainstream media — er nå blitt debunkert av California Air Quality Resources Board. Vi vet at denne enorme mengden kvikksølv over store områder ikke er forårsaket av kinesiske kraftverk.
  • Nedgangen i kvikksølvsymptomer når du tar en kvikksølvchelator, i dette tilfellet DMSA.

Personlig beskyttelse

En standard våt maske gjør en god jobb med å fjerne 80% eller mer av metallsmaken fra luften. Det hjelper også til å redusere symptomene noe. Når Blunt Metallic chemtrail-typen er sterk i luften, vil den våte masken min bare vare 10 til 20 minutter før den blir mettet. (Ved mettet mener jeg at det slutter å fjerne metallsmaken fra luften.) På dette tidspunktet bytter jeg ganske enkelt ut vaskeklutene. Det er også mulig å rotere vaskeklutene 180 grader hvis det er nok umettet materiale.

Som nevnt ovenfor, hjelper DMSA med å dempe noen av kvikksølvsymptomene når denne chemtrail-typen er til stede i luften.

Fordi jeg tror denne chemtrail-typen inneholder kvikksølv, er jeg på en kvikksølvdetox-protokoll og tar beskyttende kosttilskudd som blokkerer kvikksølvindusert oksidativ skade, for eksempel E-vitamin (med Selen) og C-vitamin. Jeg tar også Algin som hjelper til med å redusere kvikksølvreabsorpsjon i kroppen mens den elimineres av tykktarmen.

Jeg bruker også følgende betennelsesdempende urter når Blunt Metallic chemtrail-typen er intens nok til å gjøre hjertet vondt:

Denne chemtrail-typen forårsaker omfattende leddsmerter hos meg. Jeg er i stand til å dempe omtrent 30% til 75% av denne smerten ved å ta et enzym kalt Bromelain (også funnet i ananas).

Betennelse økes kraftig i nærvær av sukker, så det er viktig å holde sukkerinntaket nede. Jeg hjelper også med å balansere blodsukkeret og fjerne overflødig sukker ved å ta GTF krom (2 tabletter per dag). Jeg har funnet ut at denne typen krom også reduserer sukkertrangene 80% til 100%. Det er egentlig ganske bemerkelsesverdig. Krompikolinat hjelper ikke i denne forbindelse. Bare GTF-kromtypen fungerer for meg.

Tilbakemelding

Ja, jeg lukter det hele tiden, spesielt på håret og klærne mine. Datteren min lukter det også. Vi har begge sett fibre og nett på himmelen i det siste. Det blir verre og ingen fridager her lenger. Jo varmere det blir verre det blir.

Her i Portland, Oregon etter at Obama forlot byen … sprayet de oss bokstavelig talt med så mye at leppene mine var følelsesløse, øynene mine brant og det forårsaket metallisk smak i munnen min …

—Robin

Forresten, jeg smaker kjemikalier i munnen min når de sprayer stor — metallisk smak — samme smak, men litt søtere smak … Det er det samme som når jeg kjører gjennom vår største tunnel; ikke god klimaanlegg.

— I.G., Island

Metallisk kjemiskTilbake til Chemtrail Types

Oversikt

Når jeg skriver dette (30. juni 2012), må jeg rapportere den nyeste chemtrail-typen. Denne typen ble bare spart kraftig i omtrent 2 uker i begynnelsen av juni 2012. Det forårsaket så intense helsesymptomer at jeg trodde jeg skulle få hjerneslag.

Etter de første to ukene har sprøyting av denne typen praktisk talt stoppet, og jeg er takknemlig fordi jeg bare kan forestille meg hvor mange som har blitt skadet eller døde som et resultat.

Oppdatering 25. juli 2012: Bruddet nevnt i forrige avsnitt var kortvarig. I vårt område blir denne chemtrail-typen nå kombinert med andre typer og sprayet i en lavere konsentrasjon. Symptomene er de samme, men ikke fullt så alvorlige. Jeg er ikke i tvil om at denne chemtrail-typen vil forårsake (eller har forårsaket) hjerteinfarkt, hjerneslag og aneurismer hos mennesker. Jeg tror andre lenge eksisterende chemtrail-typer også kan forårsake disse helseproblemene, men denne typen er spesielt effektiv til å spike blodtrykket, sannsynligvis gjennom en inflammatorisk prosess som inkluderer hjertet.

Oppdatering 1. september 2013: “Variant A”: De siste månedene er det sprayet en ny chemtrail-type som er en variant av typen “Metallic Chemical”. Denne nye varianten lukter og smaker akkurat som den forrige Metallic Chemical-typen bortsett fra at den har en mye sterkere metallisk komponent etter smak. Denne metalliske smaken ligner noe på kobber, men ikke akkurat. Denne nye varianten er betydelig mer dødelig enn forrige type. Det forårsaker mye mer betennelse, og denne betennelsen er konsentrert i hjertet. Som jeg spådde tidligere, etter hvert som flere blir drept av sprøytingen, vil de implementere kraftigere typer for å målrette sterkere (høyere glutation) personer.

Sammensetning

Jeg aner ikke hva denne chemtrail-typen inneholder, men den smaker som en kombinasjon av et metall og noe sterkt kjemisk stoff sammen med et farmasøytisk legemiddel (som en sovepille). Det kan ha en petroleumskomponent til det. Metallsmaken ligner kobber.

Helseeffekter

Denne chemtrail-typen får meg til å frykte for livet mitt. Det får blodtrykket mitt til å stige så mye at venene mine stikker ut på armene mine som om en var en kroppsbygger. Hjertet mitt gjør vondt fryktelig, og jeg får kroniske smerter nedover armene og bak skulderbladene (dette er tegn på et forestående hjerteinfarkt). Armene mine føles som om de er vannballonger fylt med press. Hjertet mitt føles som om det sliter med å slå. Til slutt, etter omtrent 20 minutter, begynner hodet og ørene å varme opp og etterlater meg i en veldig bisarr helsetilstand.

Alle disse symptomene begynner å oppstå 2 til 5 minutter før jeg klarer å lukte eller smake på denne chemtrail-typen. Smaken er noe subtil, men ganske dårlig.

En dag i begynnelsen av midten av juni var jeg i Bangor (Maine) da de begynte å spraye denne typen chemtrail. På dette tidspunktet så jeg 2 ambulanser i løpet av en time. Dette er første gang jeg noen gang har sett 2 ambulanser som ligger tett sammen siden jeg har bodd her (jeg flyttet hit i 2008).

Personlig beskyttelse

Nøkkelen til å overleve denne chemtrail-typen ser ut til å eliminere betennelse og tynne blodet. jeg bruker Relief Formula for å stoppe betennelse med ganske gode resultater (6 til 8 kapsler) og jeg bruker APS-II å tynne blodet mitt og redusere betennelsen.

Oppdatering 1. september 2013: Jeg bruker også (i kombinasjon med de tidligere nevnte urtene) omtrent 8 kapsler med en urteformel kalt IF-C for å bekjempe betennelsen forårsaket av den nye “Variant A” -versjonen av denne kjemiske aerosolen.

våt maske reduserer bare effekten av denne chemtrail-typen med omtrent 25%. Jeg anser dette som den farligste chemtrail-typen av alle.

Oppdatering 13. april 2013: Jeg innså nylig at jeg kan oppnå mye bedre beskyttelse mot denne chemtrail-typen ved å bruke en tørr våtmaske. Fordi denne chemtrail-typen ser ut til å ha en oljebase til den, tiltrekkes den ikke av vann, noe som sannsynligvis er grunnen til at den normale vannbaserte våte masken ikke filtrerte den veldig bra. Nå, med samme konfigurasjon som en våt maske (2 brettede vaskeklær), oppnår jeg en fjerningsgrad på 75% til 85% ved bruk av tørre vaskeklær i stedet for våte en gang, og dette er ekstremt nyttig mot denne svært farlige chemtrail-typen.

Tilbakemelding

Det er skummelt at de (chemtrails) virkelig eksisterer og hva de gjør mot menneskeheten og alle de andre skapningene på denne planeten, MEN det som virkelig skremte meg er at jeg la merke til at “METALLIC” lukter i luften.

—Nico

PlantevernmidlerTilbake til Chemtrail Types

Oversikt

Denne chemtrail-typen forårsaker lukt av plantevernmidler i luften over et stort område.

Denne plantevernmiddellukten dukket plutselig opp over hele byer eller byer i 2005, kort tid etter at utbredt chemtrail-finansiering nettopp hadde begynt. Mange klarte å lukte dette og rapporterte det på nettet. Som et resultat av denne utbredte eksponeringen ble denne typen raskt forlatt.

Jeg personlig opplevde “Pesticide” chemtrail-typen kanskje 10 ganger i Jamestown, New York i 2005. Ved minst tre anledninger kjørte jeg opp til en time unna huset mitt under sprøyting og klarte å lukte sprøytemiddellukten opp til omtrent 50 mil unna.

Folk kan forvente å lukte sprøytemidler av og til når en nabo sprayer plenene sine eller får huset sitt sprayet for skadedyr, men lukt fra et typisk hussprøyting vil ikke bli oppdaget 50 mil unna. Vi kan bare konkludere med at disse hendelsene kom fra luften og at kjemikalier ble spredt over et veldig stort område.

Jeg tror dette er en av de virkelige årsakene til utbredt uforsvarlig avlytting. Regjeringen må kunne overvåke publikums erfaringer med kjemiske aerosoler for å sikre at for mange mennesker ikke lukter eller smaker på dem. Ellers ville folk raskt innse at de ble sprayet.

Utseende

Pesticide chemtrail-typen har sannsynligvis samme utseende som andre typer. De sprayet ikke denne typen ofte nok til at jeg kjente igjen noen forskjell i utseende fra andre typer.

Sammensetning

Jeg kan bare gjette at Pesticide chemtrail-typen inneholder plantevernmidler fordi det er slik det lukter.

Helseeffekter

Plantevernmidlets kjemtrail-type hadde ingen helseeffekt på meg. Jeg er sikker på at det hadde hatt langtidseffekter hvis de hadde fortsatt å spraye denne typen.

Personlig beskyttelse

N / A.

NyklippetypeTilbake til Chemtrail Types

Link her med denne sikre lenken: https://gsw.bz/type-grass

Denne plakaten fra første verdenskrig viser lukt og helseeffekter av fosgengass.

Oversikt

Denne chemtrail-typen har lukten av nyskåret gress. Noen mennesker rapporterer også lukten av “skitt” i blandingen. Duften kan ikke være fra gress fordi den oppstår gjennom vinteren når snø dekker bakken. Det forekommer også over store områder.

Denne lukten dukket plutselig opp over store områder en gang mellom 2011 og begynnelsen av 2013; Jeg registrerte ikke den eksakte datoen jeg først oppdaget den.

Jeg har blitt kontaktet av mange mennesker over hele USA som kan lukte denne typen.

På tidspunktet for skrivingen av denne artikkelen var denne typen unik ved at den nesten alltid ble sprayet her på lørdag morgen, og varte hele dagen. Det sprayes praktisk talt aldri på noen annen dag i uken. Det eneste unntaket fra dette mønsteret var i løpet av uken 6. oktober. I løpet av denne uken ble denne chemtrail-typen sprayet tirsdag (8.) og fredag (11.), noe som var svært uvanlig. Det er verdt å merke seg at de to ukene før denne uken har vi opplevd veldig kraftig sprøyting av et bredt utvalg av chemtrail-typer, sannsynligvis på grunn av den globale marsjen mot Monsanto som skjedde 12. oktober 2013. Jeg har lagt merke til at store politiske hendelser vanligvis går foran med uvanlig kraftig sprøyting.

Phosgene dunker som frigjør giftig gass i første verdenskrig.

Utseende

Denne chemtrail-typen har samme utseende som andre chemtrail-typer. Jeg har ikke lagt merke til noen unike eller spesielle definerende funksjoner.

Sammensetning

Jeg aner ikke hva Cut-Grass / Burnt Rubber chemtrail-typen inneholder, men basert på symptomene kan det være mer sammensatt enn bare metall. Det kan være et syntetisk kjemisk kompleks av en eller annen type.

Oppdatering 1/19/2015: Med hjelp fra våre lojale bidragsytere avslører vi det faktum at Phosgen-gass har lukten av “nyskåret gress” som beskrevet på CDC-nettstedet som er gjengitt her i tilfelle originalen forsvinner: CDC-side på Phosgene Gas

Jeg synes dette er spesielt interessant ettersom minst en varslere har rapportert at fosgengass er et av stoffene som sprayes på oss.

Helseeffekter

Cut-Grass / Burnt Rubber chemtrail-typen forårsaker hodepine som ser ut til å starte i bihulene og spre seg gjennom hele hodet. Det forårsaker også leddsmerter og muskelsmerter sammen med en svak hjerterytme. Det ser ut til å indusere latskap og slapphet. I meg forårsaker det følelser som generell frykt eller reddhet, og det senker ambisjonsnivået mitt. Det induserer også rykende muskler.

Dette symptomet overlapper med noen av symptomer rapportert av CDC å være forårsaket av fosgengass.

Personlig beskyttelse

Jeg får betydelig hodepinehjelp ved å bruke Feverfew (4 kapsler). Rykende muskler kan kontrolleres med magnesiumcitrat / malat (2 til 4 kapsler). Jeg demper følelsene av slapphet og frykt med Capsicum (2 til 3 kapsler) som hjelper betydelig. Jeg kontrollerer leddsmerter ved bruk av oreganoolje (tatt internt i kapsler – “Oreganol” -merke – 1 til 2 gelhetter) og Bromelain (4 kapsler).

våt maske reduserer bare effekten av denne chemtrail-typen med omtrent 40%, noe som gjør en forskjell.

Tilbakemelding

Jeg husker hvordan vår og gress pleide å lukte. Nå er det en moldly chem lukt.

—Margaret

Da jeg søkte på etter “ferskskåret gress chemtrail “, kom jeg over globalskywatch.com. Jeg syntes det var mest interessant i seksjonen angående denne gressetypen, du nevnte lukten 6., 8. og 11. oktober. Det virker som om det er mye mer enn en tilfeldighet at jeg har luktet fosgengass så ofte denne uken, også i oktober.

—Nicole

Jeg kom over nettstedet ditt da jeg søkte etter en viss lukt som jeg har oppdaget i luften. Ingen andre i familien min kan vanligvis oppdage det, og det er morsomt, de lukter noe annet (vanligvis en vedfyring eller lukt av båltype), og hvis jeg prøver, kan jeg lukte det også, men metallisk / brent gummilukt er mest åpenbar for meg.

De siste søndagene, bare på parkeringsplassen vår, lukter jeg denne lukten. Inntil i dag. Jeg luktet det faktisk i dag og ikke i kirken. Det var det som sendte meg på leting siden det ikke lenger var det samme stedet. Jeg tror det lukter at en motor blir varm, men metallisk / ferskt kuttet gress beskrivelse vakte også oppmerksomheten min. Noen ideer? Jeg er i Grand Rapids, Michigan-området.

— Laura

Tørketrommel / stoffmykner typeTilbake til Chemtrail Types

Oversikt

Denne chemtrail-typen forårsaker lukten som ligner på tørketrommelark som brukes av mange forbrukere. Jeg hadde opprinnelig ikke tenkt å inkludere denne typen i denne artikkelen, da utseendet har forsvunnet det siste året, men mellom 2010 og 2011 gjorde det opptreden 1 eller 2 dager ukentlig.

Jeg forsinket også å inkludere denne typen her fordi jeg ønsket å være sikker på at denne lukten ikke var faktiske tørketrommelark, men nå som folk har rapportert denne typen over store områder der det på steder der det ikke er noen befolkning, bekrefter det rimelig deres eksistens.

Jeg har blitt kontaktet av flere mennesker over hele USA som kan lukte denne typen. Den siste personen som kontaktet meg, overbeviste meg til slutt om å inkludere denne typen på denne listen.

Utseende

“Dryer Sheets” chemtrail-typen har samme utseende som andre chemtrail-typer.

Sammensetning

Jeg aner ikke hva “Dryer Sheets” chemtrail-typen inneholder, men basert på symptomene er det sannsynligvis mer sammensatt enn bare metall. Det er sannsynligvis et syntetisk kjemisk kompleks av en eller annen type.

Helseeffekter

Kemtrail-typen “Dryer Sheets” forårsaker hodepine og svimmelhet. Det ser ut til å få meg til å føle meg lat og litt apatisk. Det senker også ambisjonsnivået mitt.

Personlig beskyttelse

Jeg får betydelig hodepinehjelp ved å bruke Feverfew (4 kapsler). Rykende muskler kan kontrolleres med magnesiumcitrat / malat (2 til 4 kapsler). Jeg demper følelsene av slapphet og frykt med Capsicum (2 til 3 kapsler) som hjelper betydelig. Jeg kontrollerer leddsmerter ved bruk av oreganoolje (tatt internt i kapsler – “Oreganol” -merke – 1 til 2 gelhetter) og Bromelain (4 kapsler).

våt maske reduserer bare effekten av denne chemtrail-typen med omtrent 40%, noe som gjør en forskjell.

Jeg bor i *** og kom over nettstedet ditt i kveld. Jeg har vært “syk” i lang tid, og i år er det veldig ille. Det virker som om jeg er ‘følsom’ for alt.

Jeg har luktet mange av kjemikalietypene i stier ofte. En dag var det tørketrommel type, lukt brennende plast eller gummi ofte, og mine ‘allergier’ har vært fryktelige!

Føler meg ekstremt utmattet, kroppssmerter, hjernetåke, etc. Men jeg har virkelig lagt merke til at skjoldbruskkjertelen eller halsen blir hard og noen ganger store klumper som varer i opptil 1 dag.

— Christine, Montana

Sterk lukt her utenfor Santa Fe, NM av stoffmykner. Nylig flere ganger etter veldig kraftig sprøyting. Og de eksakte symptomene du beskrev.

—I., Sante Fe, New Mexico

Hei!

Jeg har nettopp lest artikkelen din om disse typene, som dukket opp øverst på googles søkeliste for ganske enkelt “chemtrail hodepine.”  Jeg hadde den mest voldsomme hodepinen de to siste dagene etter ekstrem chemtrailing der jeg bor, og det har flere andre mennesker jeg kom over som var utenfor minst en del av dagen.  Hvis du holder deg inne med vinduene lukket, påvirker det deg ikke så mye.

Etter å ha flyttet i 2005 til et bratt åsside i en canyon med 180 utsikt over Stillehavet og byen, la jeg merke til de første kjemilene mine noensinne da jetfly fløy over hvite linjer som raskt gjorde himmelen til en veldig sykt gulgrønn, og tvang alle naboene til å gå utenfor og kommentere voldsomt over det som skjedde.  Vi ringte alle myndighetene og myndighetene våre umiddelbart.  Ingen lyttet selvfølgelig, og alle trodde vi var gale.  Vi har siden prøvd ut best for å få handling, til ingen nytte.  Jetene kommer mot oss som flyr sørover fra Vandenburg AFB, vest fra Edwards AFB, og nord fra Port Hueneme AFB til Santa Barbara.

Jeg var sååååå glad for å se deg liste opp en av de 8 typene kjemikalier som “Brent gummi, “fordi det er dette jeg har luktet alle disse årene!  Jeg har spurt alle om de også lukter det – hvordan virker brennende elektriske ledninger eller gummi.  Jeg husker så godt at jeg besøkte Good Year-planten på ungdomsskolen på en feltreise og om besvimelse fra lukten.  Det er det samme. Jeg husker noen ledninger som brant i en kjøkkenbrann, samme lukt.  Jeg husker at noen plastflasker brant da noen glemte å slå av bålet under gryten der de kokte for å pasteurisere dem, samme lukt.  Og jeg husker hvordan visse kjemikalier luktet fra kjemilaboratoriet på videregående skole og organisk kjemilaboratorium på college!  Akk, ingen andre enn meg har klart å lukte denne lukten bortsett fra deg !!!  Jeg har alltid hatt ekstremt følsomme sanser, og er som Kanariøyene i kullgruven med alle stoffer.

Hver gang på en stund har jeg prøvd å finne ut hvilke kjemikalier i løypene som får luften til å lukte brent gummi.  Endelig festet jeg den ned til Bromine som er lagt til under et japansk til jetbrensel, kommersielt og militært.  Jeg husker den lukten også fra chem lab.

Det var en ny lukt i dag, en første her – luften rundt hele nabolaget luktet som Tørketøy – de giftige tingene folk legger i seg tørketrommel eller tøymykner – en annen lukt jeg husker godt fra organisk kjemilaboratorium, ingen rundt oss vaskeri, og fordi den var så veldig sterk, vet du bare at den ikke kom fra klesvask, den måtte også være fra den tunge kjemikjøringen i dag igjen.

Jeg har luktet alle de du nevner.  Jeg antar at de fleste bare ikke er klar eller følsomme nok til å fokusere på en lukt, fordi jeg ser ut til å være den eneste som legger merke til noen av disse.  Jeg trodde ikke jeg var gal, men det er fantastisk å bli validert av artikkelen din og et annet menneske som lukter disse tingene.  Som et dyr, når jeg lukter dem, går kroppen min i en fryktmodus.

Jeg har tatt Feverew daglig for det en nevrolog kaller atypiske migrene, men de begynte med en alvorlig ryggmargsskade.  Feberfew har ikke jobbet for å fjerne disse brente gummihodepine og heller ikke tørketrommelarkene i dag.

Naboene mine er alle profesjonelle, og en stor prosentandel av oss er helt inn i naturlig helse, homeopati, etc.

Uansett, jeg kunne fortsette, men jeg likte virkelig artikkelen din, veldig original, og fantastisk å se observasjonene dine korrelere med min!

Veldig oppriktig,

B.

Type “Model-Cement / Burnt-Plastic”Tilbake til Chemtrail Types

Link her med denne sikre lenken: https://gsw.bz/type-plastic

Oppdatering 11/19/2014: “Model Cement”: Jeg fant nettopp en video som avslører et gummy-stoff i smeltet snø som lukter modellsement. Etter å ha lest denne videoens beskrivelse, hadde jeg er klar over at denne chemtrail-typen faktisk lukter akkurat som modellsement, som får sin særegne lukt av toluen; et veldig giftig plastløsningsmiddel.

Da jeg navngav denne typen, la jeg “Solvent” til tittelen for å prøve å beskrive denne lukten. Når jeg forsøkte å beskrive luktvennene, fortalte jeg dem at “løsemiddel” -delen lukter veldig kjent, men jeg kunne bare ikke plassere den.

Nå, nå kan jeg det.

Takk til denne videoen, Jeg kan nå identifisere at “løsemiddel” -elementet i denne chemtrail-typen lukter akkurat som modellsement. Denne chemtrail-typen er den nyeste typen, noe som gjør at den ser ut omtrent samtidig som folk begynte å oppdage snø som ikke smelter normalt.

OPPDATERING mars 2020: En ny Chemtrail Type-hendelse med Corona Virus

Oversikt

Modellsement inneholder toulen.Dette er den samme modellsementen som jeg brukte som barn. Den luktende komponenten er toluen — den samme lukten vi lukter når de sprayer denne chemtrail-typen.

Denne chemtrail-typen begynte å vises omtrent samtidig som folk begynte å rapportere snø som ikke smelter. Den nyeste typen er beskrevet i et avsnitt nedenfor.

Når denne typen chemtrail-kjemikalier sprayes på populasjonen, smaker den som en kombinasjon av brent plast eller brent gummi blandet med en type sterkt løsningsmiddel. Den løsemiddel-delen av smaken ligner litt på mentol, men med en sterk, bitter kjemisk smak, noe som ligner aceton. (Oppdatering: Jeg vet nå at denne lukten er tilnærmet identisk med modell sement som nevnt i den uthevede blokken over.)

Når denne chemtrail-typen sprayes, bruker jeg en våt maske og oppdaget at masken begynner å øke modellsement, brent-plast, brent-gummi lukt etter omtrent 20 minutter. Denne lukten ligner veldig på lukten av billige plastleker når de først pakkes ut av emballasjen. Etter omtrent 20 til 40 minutter (avhengig av intensiteten av lukten i luften), er lukten i den våte masken så sterk at jeg må bytte vaskeklær.

Denne typen kan være relatert til “Brent gummi“chemtrail type nevnt ovenfor, men den inneholder tydelig andre komponenter også.

Er dette Toluen?

Når du bruker en våt maske når denne typen er til stede i luften, blir masken mettet med lukten av toluen i løpet av få minutter. Dette betyr at typen Model-Cement Glue chemtrail kan inneholde en konsentrert form av toluen eller relatert kjemisk stoff. For å teste denne hypotesen ble jeg nylig testet for toluen. Resultatene mine viste det Jeg er faktisk toluen giftig, og også giftig med andre relaterte kjemikalier:

  • Toluen: flodhest
  • Xylene: 3-metylhippurat
  • benzen: t, t-mukonsyre
Toluen-test

Over: Min faktiske “Miljøforurensende profil” testresultater fra US BioTek.

Jeg hadde også en test for MTBE og ble vist å være det ekstremt giftig med:

  • 2-hydroksyisobutyric Acid (2HIB) som indikerer MTBE-forgiftning.
MTBE-test

Over: Min faktiske “Giftig ikke-metallisk kjemisk profil” testresultater fra Great Plains Laboratories

Denne testen (over) viste at dette kjemikaliet (en MTBE-metabolitt) bokstavelig talt er utenfor kartet.

Jeg bor i nærheten av en motorvei, men hvis eksponering for motorveier var nok til å forårsake denne typen testresultater, ville alle som bor i nærheten av en motorvei ha et lignende resultat.

En tidlig chemtrail-varsler avslørte det tungmetaller ville bli spredt med en petroleumsbasert transportør. I denne artikkelen om “Olje Slick Clouds“, er varsleren nevnt: Chemtrail Artifacts: Petroleum-mettet “Oil Slick” Clouds

Det er fullt mulig at den tause epidemien til voksen tann emalje forfall er resultatet av eksponering for toluen og / eller MTBE fra kjemikalier.

Se Mikroplast i Jabs, Air og Dental Anesthetics

Vær så snill og bli testet

Jeg oppfordrer alle til å gjøre disse testene og sammenligne notater. Hvis du vil, kan du sende testresultatene dine til meg, og jeg vil korrelere dem for å avgjøre om det er en epidemi av toluen eller MTBE-eksponering. Nedenfor er du kan bruke:

Utseende

Dette kjemikaliet blir ofte oppdaget når himmelen er overskyet, så det er vanskelig å se hvordan de ser ut på himmelen, selv om jeg antar at de ser ut som de fleste andre stier.

Det mest interessante mønsteret rundt denne typen er at den nesten alltid vises med en times nye snøfallhendelser. Dette er et veldig konsistent mønster med svært få unntak. Denne timingen er fornuftig hvis denne typen virkelig brukes til å indusere is / snøkjerner.

Jeg bør også nevne en rekke nylige snøfall-anomalier, inkludert snø som vises i rare former som små værerhorn. (Jeg vil jobbe med å få et bilde snart).

Sammensetning

Jeg aner ikke hva “Burnt-Plastic Solvent” chemtrail-typen inneholder, men basert på lukt og symptomer, vil jeg ikke bli overrasket om den faktisk inneholder plast, løsemidler eller en slags kjemisk iskjernemiddel.

Etter å ha identifisert lukten av denne typen som modellsement som lukter toluen, kan vi med rimelighet konkludere med at denne typen chemtrail kan inneholde toluen. Hvis du leser dette, håper jeg inderlig at du vil vurdere å ha ditt regnvann eller jord testet for toluen.

Helseeffekter

Oppdatering 4/30/2015: “Toluene”: HVA PIR DU?

Den vanligste chemtrail-typen sprayet i dag (“Model-Cement / Burnt-Plastic”) lukter akkurat som modellsement. Den luktende komponenten i modell-sementlim er toluen, og du kan bli overrasket over å finne at symptomene som følsomme mennesker har for denne chemtrail-typen, er identiske med symptomene på toluen.

Dette gir oss nå en viktig ledetråd om hva vi trenger å se etter i regnvannstester.

Toluen symptomer fra Wikipedia:Innånding av toluen i lave til moderate nivåer kan forårsake tretthet, forvirring, svakhet, handlinger av beruset type, hukommelsestap, kvalme, tap av matlyst og tap av hørsel og fargesyn. Disse symptomene forsvinner vanligvis når eksponeringen stoppes. Innånding av høye nivåer av toluen på kort tid kan forårsake letthet, kvalme eller søvnighet, bevisstløshet – og til og med død.

Toluen i neglelakk

Videoen nedenfor viser bruken av giftig toluen i neglelakkfjerner (@ 0:18 sekunder og @ 0:53 sekunder). Det avslører også bare et par av de vanlige symptomene relatert til disse giftstoffene (@ 1:26), inkludert neseblod og utslett. Dette er symptomer vi har hørt om ofte relatert til kjemikalier. Jeg har opplevd dem selv.

1010

Nail Polish Dangers RevealedThe air smells like toxic toluene when they spray this type.

Denne chemtrail-typen forårsaker symptomer som er mye mer alvorlige enn andre typer.

Symptomer inkluderer hodepine som oppstår raskt, og også en brennende følelse i lungene som gjør det vanskelig å puste, identisk med KOLS-symptomer. Andre symptomer inkluderer hjertesmerter og betennelse, leddsmerter, muskelsmerter, tretthet, og generell søvnighet. Dette kjemikaliet gjør det også vanskelig å konsentrere seg og forårsaker høyt ringer i ørene som kan indikere tilstedeværelsen av kvikksølv. Dette kjemikaliekjemikaliet forårsaker også en mild brennende følelse på overflaten av øynene sammen med generelt kløende øyne, og som nevnt tidligere, neseblod og utslett.

Ytterligere symptomer som jeg opplever er nesten identiske med toluen (som nevnt ovenfor): søvnighet, svakhet, følelse av mentalt reservert, kvalme, vanskeligheter med å huske enkle ting, letthet og mer.

Et av de mest intense symptomene er følelse av kvelning og gisper etter luft (KOLS: kronisk obstruktiv lungesykdom). Dette symptomet er blitt rapportert til meg av mange mennesker etter hvert som sprøytingen av denne typen har blitt intensivert.

Jeg har nylig hatt en samtale med en helsepersonell som jobber med luftveisproblemer på et veldig stort lokalt sykehus. Hun avslørte for meg hvordan alltid er pakket til kapasitet og er så opptatt at noen ansatte har igjen på grunn av arbeidsbelastningen og presset. I følge denne helsepersonellet er denne dramatiske økningen i luftveisproblemer et relativt nytt fenomen.

Andre har avslørt hvordan luftveis- og hjerteproblemer i sykehusene alle forekommer i synkronisering. Med andre ord ser det ut til at alle pasientene lider samtidig. Dette stemmer overens med oppdagelsen min at denne chemtrail-typen forårsaker alvorlige luftveisproblemer. Faktisk får det meg til å føle at jeg ikke kan få nok luft og ofte har vekket meg med å gispe etter luft.

Dette er ikke den eneste chemtrail-typen som forårsaker luftveisproblemer, men det forårsaker mer alvorlige problemer enn andre typer.

Under mitt sykehusopphold rett etter mitt hjerteinfarkt i 2011, en natt da sprøytingen var spesielt tung, sykehuset ble så mettet av luftveis- og hjerteproblemer at sykepleieren min ikke var tilgjengelig i nesten 8 timer. Han var ikke tilgjengelig for å fylle på I.V. eller for å slå av den “tomme” alarmen som gikk hvert 10. minutt gjennom natten.

Til slutt må jeg legge til at denne chemtrail-typen er så potent at jeg tror at hvis jeg blir drept av chemtrails, vil dette være den typen som gjør det. Det påvirker meg så sterkt at jeg føler at det ikke er noe liv igjen i meg.

Personlig beskyttelse

Jeg får betydelig hodepinehjelp ved å bruke Feverfew (4 kapsler). Jeg demper følelsene av slapphet og frykt med Capsicum (2 til 3 kapsler) som hjelper betydelig. Jeg kontrollerer leddsmerter ved bruk av oreganoolje (tatt internt i kapsler – “Oreganol” -merke – 1 til 2 gelhetter) og Bromelain (4 kapsler). Jeg får også omtrent en times lettelse fra hjertesmerter ved å ta 4 kapsler hver (sammen) av IF-C og Relief Formula.

våt maske reduserer effekten av denne chemtrail-typen med omtrent 75%, og dette er viktig med tanke på hvor alvorlige symptomene kan være.

Mainstream Media prøver å forklare det bort

“… mikroskopiske partikler av plast faller ut av himmelen …” —BBC

Mainstream media gjør nå samme ting som de gjorde med biologi. De forklarer bort den enorme mengden plast som synker ned fra himmelen.

Jeg har rapportert i årevis hvordan jeg lukter lukten av brent plast og toluen i luften ofte. Faktisk har denne kombinasjonen vært en av de mest spredte chemtrail-typene i mange år. Nå må mainstream-medier være først-til-stans for å forklare dette fenomenet før det blir undersøkt nærmere av bekymrede forskere som ellers kanskje oppdager den sanne kilden.

Som alltid vil dette fenomenet få skylden for publikum for å avlede oppmerksomheten fra den virkelige kilden.

Se Hvordan globalister forklarer bort den plutselige dramatiske økningen i virus i luften

Se RT-rapporter: Virus som bare faller fra himmelen

Gjør nyhetene

I løpet av en historisk sterk periode med sprøyting i mai, juni og juli 2023 rapporterte folk rundt om i USA å lukte “plast” i luften. Når typer sprayes hardt nok, har vi funnet ut at folk faktisk lukter og smaker kjemikalier i luften, selv om de ikke har en forhøyet luktesans eller smak.

I videoen nedenfor rapporterer Lisa Haven at mange rapporterte om luktende plast i luften i løpet av denne tiden med sterk sprøyting. Begynn å se på 5-minuttersmerket hvis du vil hoppe til det klippet.

1010

Canadian Fires Cover Story for ChemtrailsMainstream news claims Canadian wildfires to blame for plastic odor.

Tilbakemelding

Vitnesbyrdet nedenfor nevner lukten av skokrem. Den sterke lukten av skokrem kommer fra et løsningsmiddel kalt nitrobenzen og kan sammenlignes med lukt av toluen eller aceton.

Jeg har luktet Skopuss mye i det siste.

I mange dager i juni / juli virket himmelen klar nok. I det siste har jeg hatt forferdelig hodepine, kanskje relatert til Hay Fever, men når høyfeberen forsvant, har jeg dem fremdeles og har ty til å øke min Feverfew til 6 tabletter på 350 mg hver for å avverge dem, og legger merke til at de forekommer på kjemtrail himmel dager.

Også hele forrige uke har de fleste her vært ekstremt svimmel, nesten fallende, med økt tinnitus og uklare hoder og prippen nese og struper. Imidlertid hadde jeg denne hodepinen i dag og kjørte 20 mil sørover til en appt og luktet Skopuss som gal – gjett hva? Store chemtrail himmel.

Så jeg forholder hodepine og Skopuss lukt til Chemtrails etter 2 måneders observasjon!

—Barbara

Jeg bor i *** og kom over nettstedet ditt i kveld. Jeg har vært “syk” i lang tid, og i år er det veldig ille. Det virker som om jeg er ‘følsom’ for alt.

Jeg har luktet mange av kjemikalietypene i stier ofte. En dag var det tørketrommel, lukt brennende plast eller gummi ofte, og mine ‘allergier’ har vært fryktelige!

Føler meg ekstremt utmattet, kroppssmerter, hjernetåke, etc. Men jeg har virkelig lagt merke til at skjoldbruskkjertelen eller halsen blir hard og noen ganger store klumper som varer i opptil 1 dag.

—Christine, Montana

Lurer på om den nye kjemiske lukten er toluen. Den er så sterk og overveldende. 1000 ganger sterkere enn da mannen min pleide å gjøre modellbaner!

I går kveld luktet så sterkt som neglelakkfjerner. Lungene tilstoppet og hjernebruning / hevelse …. disse tingene blir dødelige. Sprøytet tungt før regnet, og nå i dag er tåken mettet.

—Jackie

Jeg kom over nettstedet ditt da jeg søkte etter en viss lukt som jeg har oppdaget i luften. Ingen andre i familien min kan vanligvis oppdage det, og det er morsomt, de lukter noe annet (vanligvis en vedfyring eller lukt av båltype), og hvis jeg prøver, kan jeg lukte det også, men metallisk / brent gummilukt er mest åpenbar for meg.

De siste søndagene, bare på parkeringsplassen vår, lukter jeg denne lukten. Inntil i dag. Jeg luktet det faktisk i dag og ikke i kirken. Det var det som sendte meg på leting siden det ikke lenger var det samme stedet. Jeg tror det lukter at en motor blir varm, men metallisk / ferskt kuttet gress beskrivelse vakte også oppmerksomheten min. Noen ideer? Jeg er i Grand Rapids, Michigan-området.

—Laura

… Jeg jobbet ute på hagen og fortsatte å lukte noe sånt varm plast som en strand Ball slags plast lukt. Det har vært så tørt at jeg trodde kanskje det var en brann et sted i nærheten, men det var det ikke.

… bihulene mine er hovne nesten lukket …

—Terri

Det har regnet i noen timer her ute i Santa Barbara CA, et sakte konstant solid regn, men luften lukter fortsatt som brent gummi !!! Jeg hører jetflyene gå over hver natt rundt midnite og tidlige morgener, og lurer på hva som kommer ned med regnet. Luften vår har luktet som brent gummi nesten konstant de siste par månedene, med en sjelden eksepsjonell dag her og der, vanligvis med høy vind som blåser den bort.

—Barbara

Hei … jeg sender deg denne e-posten på grunn av en veldig merkelig ting som skjedde i dag.

Klokka var 15:30 i Nord-Minnesota i dag (4-21-15) og jeg og mannen min så på tv i stuen vår da han gikk på pause på tv-en vår og sa “hva er den lukten” som jeg spurte “hva gjør det lukter “før han kunne svare, jeg luktet det også .. Han sa at det luktet som kjemikalier med en søt over tone .. han sa at det luktet av finger neglelakk… denne lukten forsvant raskt, og vi fant ingen grunn til det

Omtrent en time etter at jeg fortsatt satt i stuen, kom jeg inn på mobiltelefonen min og sjekket FB-kontoen min … dette første innlegget jeg ser fra en venn i Toronto Ontario, var at hun også så på tv da hun på det nesten nøyaktige tidspunktet luktet en kjemisk lukt som hun kalte seg stum for å ha satt sin tv på pause for å lukte den bedre .. Jeg fortalte henne i privat melding at det ikke er stumt, fordi hvis du blir kvitt en sans, blir det bedre for resten ..

Men uansett har jeg sett på nettet for å se om det er rapporter om kjemiske lekkasjer og slikt og ikke finner noen … Men jeg tenkte å se på jet stream-kartet i dag som ville frakte alt herfra til Toronto … Hva er tankene dine om noen?

—Shellie

I sitatet nedenfor knytter datteren lukten av denne chemtrail-typen til en “heliumballong”. Det er sannsynlig at datteren faktisk forbinder lukten av ballonger (plast / gummi) med helium ganske enkelt fordi denne typen ballonger er så vanlig i dag. Hun lukter sannsynligvis den faktiske plast / gummi duften av selve ballongen og bare kaller den “en heliumballong”.

Wow! Jeg luktet det [modell sementlim] her i Maine! Jeg spurte datteren min om hun luktet det .. det luktet som en heliumballong … veldig svak, men definitivt der.

—Kathy

… mange siste dager lukter som smeltede fargestifter

Smuss, smeltede fargestifter og tørrisark sammen akkurat nå utenfor å ta ut søpla, yuk, veldig kraftig, hodepine – ikke rart en hodepine kom så plutselig som jeg var inne i huset mitt — jeg har måttet ta minst 1.050 mg Feverfew hver morgen og ytterligere 700 til 1 050 hver kveld bare for å komme over det meste av hodepine, sukk …

…La oss se, så kanskje i SB i dag puster vi inn toluen-benzen-nitrobenzen + svovelkomponenter ??? De har med hell ødelagt alle tordenhodene våre over våre lokale fjell pluss skyer fra den tropiske stormen utenfor Baja California som brakte omtrent 3/4 “regn til LA, men bare noen få dråper her.

fargestifter? http://www.barefootandpaleo.com/2013/11/are-crayola-crayons-really-non-toxic.html

—Barbara

Hei!

Jeg har nettopp lest artikkelen din om disse typene, som dukket opp øverst på googles søkeliste for ganske enkelt “chemtrail hodepine.”  Jeg hadde den mest voldsomme hodepinen de to siste dagene etter ekstrem chemtrailing der jeg bor, og det har flere andre mennesker jeg kom over som var utenfor minst en del av dagen.  Hvis du holder deg inne med vinduene lukket, påvirker det deg ikke så mye.

Etter å ha flyttet i 2005 til et bratt åsside i en canyon med 180 utsikt over Stillehavet og byen, la jeg merke til de første kjemilene mine noensinne da jetfly fløy over hvite linjer som raskt gjorde himmelen til en veldig sykt gulgrønn, og tvang alle naboene til å gå utenfor og kommentere voldsomt over det som skjedde.  Vi ringte alle myndighetene og myndighetene våre umiddelbart.  Ingen lyttet selvfølgelig, og alle trodde vi var gale.  Vi har siden prøvd ut best for å få handling, til ingen nytte.  Jetene kommer mot oss som flyr sørover fra Vandenburg AFB, vest fra Edwards AFB, og nord fra Port Hueneme AFB til Santa Barbara.

Jeg var sååååå glad for å se deg liste opp en av de 8 typene kjemikalier som “Brent gummi, “fordi det er dette jeg har luktet alle disse årene!  Jeg har spurt alle om de også lukter det – hvordan virker brennende elektriske ledninger eller gummi.  Jeg husker så godt at jeg besøkte Good Year-planten på ungdomsskolen på en feltreise og om besvimelse fra lukten.  Det er det samme. Jeg husker noen ledninger som brant i en kjøkkenbrann, samme lukt.  Jeg husker at noen plastflasker brant da noen glemte å slå av bålet under gryten der de kokte for å pasteurisere dem, samme lukt.  Og jeg husker hvordan visse kjemikalier luktet fra kjemilaboratoriet på videregående skole og organisk kjemilaboratorium på college!  Akk, ingen andre enn meg har klart å lukte denne lukten bortsett fra deg !!!  Jeg har alltid hatt ekstremt følsomme sanser, og er som Kanariøyene i kullgruven med alle stoffer.

Hver gang på en stund har jeg prøvd å finne ut hvilke kjemikalier i løypene som får luften til å lukte brent gummi.  Endelig festet jeg den ned til Bromine som er lagt til under et japansk patent til jetbrensel, kommersielt og militært.  Jeg husker den lukten også fra chem lab.

Det var en ny lukt i dag, en første her – luften rundt hele nabolaget luktet som Tørketøy – de giftige tingene folk legger i seg tørketrommel eller tøymykner – en annen lukt jeg husker godt fra organisk kjemilaboratorium, ingen rundt oss vaskeri, og fordi den var så veldig sterk, vet du bare at den ikke kom fra klesvask, den måtte også være fra den tunge kjemikjøringen i dag igjen.

Jeg har luktet alle de du nevner.  Jeg antar at de fleste bare ikke er klar eller følsomme nok til å fokusere på en lukt, fordi jeg ser ut til å være den eneste som legger merke til noen av disse.  Jeg trodde ikke jeg var gal, men det er fantastisk å bli validert av artikkelen din og et annet menneske som lukter disse tingene.  Som et dyr, når jeg lukter dem, går kroppen min i en fryktmodus.

Jeg har tatt Feverew daglig for det en nevrolog kaller atypiske migrene, men de begynte med en alvorlig ryggmargsskade.  Feberfew har ikke jobbet for å fjerne disse brente gummihodepine og heller ikke tørketrommelarkene i dag.

Naboene mine er alle profesjonelle, og en stor prosentandel av oss er helt inn i naturlig helse, homeopati, etc.

Uansett, jeg kunne fortsette, men jeg likte virkelig artikkelen din, veldig original, og fantastisk å se observasjonene dine korrelere med min!

Veldig oppriktig,

B.

Folk fra en familie som jeg kjenner, som deltok på et utendørs arrangement det meste av dagen i går, klaget over migrene og oppkast. Ikke alle som var utenfor fikk det. Jeg var personlig ute det meste av dagen fordi det var vakkert og solrikt. Jeg hadde det bra, bortsett fra å nyse av og til, på kløende øyne, men det handler om IT for meg.

Vi så sprøyter gå over hodet, men ingenting som var synlig. Det er noen som er følsomme for det og andre som ikke er det, og dessverre noen som ER og bare ikke skjønner det ennå! Vi ønsker å få geoengineering av bivirkninger hørt og respektert, og vi vil at dette programmet skal HALTES akkurat nå til bekymringene våre blir ganske hørt! RISE UP!

—Kim

Migrene og blodige neser i husholdningen vår igjen i dag.

—Peter

I løpet av de siste to-tre ukene har jeg opplevd noe jeg aldri har hatt før. Først trodde jeg at det var en allergi, men siden jeg aldri har hatt allergisk reaksjon på noe annet enn gift eik, følte jeg meg bekymret.

I løpet av denne perioden har jeg hatt denne brennende følelsen inne i neseborene. Noen ganger klør innsiden av nesen rett i nærheten av overleppen så alvorlig at jeg må klø den. Når jeg berører området, føles det som om neseborene mine er fylt med bittesmå glassskår. Veldig vondt. Det rare er at følelsen forsvinner helt i en dag eller to noen ganger, så kommer den tilbake.

Jeg kan ikke la være å tro at det har å gjøre med alle giftene som flyter rundt i luften. Kanskje jeg bare fikk en veldig tung dose, og det vil ta tid før disse symptomene avtar. Jeg håper det!

—Earl

“Sharp Metallic” TypeTilbake til Chemtrail Types

Link her med denne sikre lenken: https://gsw.bz/type-sharp

Se Influensaen: En ny type biologisk chemtrail julaften, 2017

Oversikt

Denne chemtrail-typen er den nyeste typen vi har opplevd i dette området. Det dukket først opp i vårt område (Bangor, Maine) omtrent september 2017. På dette tidspunktet ble det ledsaget av sterkeste, mest overveldende biologiske som jeg noen gang har opplevd i livet mitt. (Jeg har dokumentert i andre deler av denne siden hvordan jeg oppdager og reagerer på biologi og hvordan jeg vet at de er i luften.)

Fram til denne tiden var “Burnt Plastic / Model Cement” chemtrail-typen den mest sprayede typen. I september 2017 begynte de å sprøyte typen “Sharp Metallic” av og til. Hyppigheten av denne typen økte litt etter litt i flere uker. To uker før julaften sprayet de denne nye typen minst en gang om dagen.

23. desember sprayet de oss med jevne mellomrom gjennom dagen, men etter mørkets fremfall nådde bakkenivå omtrent hvert 90. minutt. Det vekket meg ut av søvnen om og om igjen, så jeg endte opp med å skrive denne artikkelen omtrent klokka 05.00 av sinne og frustrasjon.

Det forårsaket influensaepidemien

På slutten av 2017 og begynnelsen av 2018 opplevde vi en “fluepidemi”. Det er absolutt ingen tvil i mitt sinn om at en biologisk chemtrail-type er årsaken til denne “epidemien”, og denne typen ble sprayet med sammen med den biologiske typen.

jeg luktbiologi i lufta, og så dokumenterte jeg tidligere hvordan den biologiske “Swamp Water Biologic” chemtrail-typen forårsaket mange forekomster av influensautbrudd i vårt område, og absolutt over hele verden. Denne nye typen er imidlertid mye mer potent. Jeg anslår det til å være 4 ganger kraftigere biologisk enn Sump Vanntype. Det fikk meg og forretningspartneren til å ha influensalignende symptomer som alltid falt sammen med lukten og smaken av denne typen i luften.

Jeg dokumenterte dette mer detaljert i denne artikkelen:
Influensaen: En ny type biologisk chemtrail julaften, 2017

Den korte versjonen av hendelsene er denne:

Etter 23. desember sprayet de denne nye typen med veldig sterk biologikk daglig i flere uker. Dette er da “influensa” -epidemien skjedde. Dette fortsatte i flere uker. Etter hvert fortsatte de å spraye denne typen, men uten biologien. Dette er da “epidemien” avtok.

Dette skjedde mange ganger tidligere da chemtrail-typer inkluderte biologi. Dette skjedde nesten alltid med typen “Swamp Water”. Når de sprayet denne typen 3 dager på rad, ville mange få influensasymptomer. Jo lenger de fortsatte, flere ville bli syke.

De sprayet en gang den biologiske Swamp Water-typen 3 uker på rad. Så mange mennesker ble syke i løpet av denne tiden at skoler og mange bedrifter stengte. Noen barneleger hadde ventelister som spenner over 3 uker.

Jeg snakker åpent om denne typen hendelser og om forskjellige chemtrail-typer og resulterende sykdommer i dette intervjuet: MERCURY: The Profound Fysiske og emosjonelle symptomer

Separate komponenter

Et åpenbart trekk ved flere chemtrail-typer er at de er det distribuert i komponenter. Du kan se dette i deres nedfallsmønstre. Det er enda mer åpenbart for sensitive mennesker som kan lukte og smake på komponentene. Følsomme mennesker kan oppdage at begge komponentene forekommer i forskjellige proporsjoner til hverandre. Faktisk mangler den biologiske komponenten av denne chemtrail-typen ofte fullstendig.

Da denne typen først ble utgitt i vårt område rett før influensautbruddet i 2018, var den biologiske komponenten alltid til stede, men i forskjellige proporsjoner. Noen ganger var den biologiske komponenten veldig sterk sammenlignet med den metalliske komponenten. Noen ganger var det svakere.

Etter “influensautbruddet” skjedde den biologiske komponenten bare av og til. Selv når jeg skriver denne delen av denne artikkelen (4/3/2018), er den biologiske komponenten rett og slett ikke til stede, selv om den metalliske komponenten er så overveldende sterk, at den bokstavelig talt får meg — og andre jeg kjenner — til å være kronisk kvalm.

Foruten den biologiske komponenten, er det to andre separate komponenter som noen ganger mangler fra nedfall av chemtrail, eller blandet i forskjellige proporsjoner:

  1. Den narkoleptiske komponenten: Dette får oss til å føle oss så slitne at vi umiddelbart kunne sove. Dette gjør det nesten umulig å fokusere. Denne typen lukter og smaker som en sovepille. Denne komponenten ble ofte sprayet med typen “Acetone”, og deretter med typen “Model Cement / Burnt Plastic”.
  2. Den inflammatoriske komponenten: Dette forårsaker dramatisk betennelse og smerter. Når denne komponenten er inkludert i en aerosolfrigjøring, stikker venene i hendene og armene ut. Det ser ut som om vi er midt i en veldig intens treningsøkt, verre faktisk. Smertene som følger med denne komponenten er så alvorlige at det får meg til å gå som en gammel mann de siste årene av livet mitt. Smertene påvirker spesielt hjerte, lunger, ribbe, muskler og ledd. Denne komponenten lukter og smaker er ulikt noe jeg noen gang har opplevd. Min beste beskrivelse er en veldig bitter urt eller “gressete” smak blandet med metall og motorolje.

Det er nå den vanligste typen – helseeffekter

Nye chemtrail-typer fortrenger nesten alltid eldre typer, med få unntak. På samme måte forårsaker nye chemtrail-typer mer alvorlige symptomer enn eldre typer. Denne nye typen er intet unntak.

Vi blir nå sprayet med typen “Sharp Metallic” daglig. På dette tidspunktet er sprøyting hardest fra solnedgang til omtrent klokka 12 dagen etter. Noen ganger endres dette mønsteret. For et par år siden var soloppgang til midten av ettermiddagen den mildeste delen av dagen. Dette mønsteret endret høst, 2017.

Denne nye typen forårsaker betennelse i meg omtrent 30% til 50% mer alvorlig enn typen “Model Cement” (når den inflammatoriske komponenten er til stede), som tidligere var den mest betennelsesrike typen for meg. Dette er en betydelig og farlig endring som helt sikkert vil skade mange mennesker, og forkorte levetiden til alle.

Denne nye typen forårsaker kvalme så alvorlig at jeg nå blir tvunget til å bruke en våt maske å forbli fysisk funksjonell. Når den inflammatoriske komponenten er til stede, er smerter i muskler, ledd, hjerte og lunge omtrent 10% til 30% verre med denne typen i forhold til modellsement-typen.

Tretthet er litt mindre med denne typen over tidligere typer. Aceton-typen var kanskje den verste for å indusere tretthet, men igjen oppdaget jeg at dette symptomet var forårsaket av en bestemt komponent av en “type” og ikke selve typen. Den utmattelsesfremkallende komponenten smaker som en sovepille. Da de sprayet Acetone-typen uten “sovepille” -komponenten, ble betennelse og tretthet begge redusert betydelig.

Det kanskje viktigste med denne nye chemtrail-typen er, som noen få tidligere typer, den forårsaker sterk symptomer av kvikksølvtoksisitet.

Se Mercury Apocalypse: Chemtrails Contain Mercury!
Se “MERCURY: The Profound Physical and Emotional Symptoms”

Type “Pharma-Metallic Sedative”Tilbake til Chemtrail Types

Forrige assosiasjon med modell sement limtype

MERKNAD: Denne typen har blitt sprayet sammen med typen “Model Cement Lim” den siste måneden, noe som førte til at jeg klumpet den sammen med den typen og bare vurderte denne typen som en ny “additiv”. Nå blir imidlertid denne typen sprayet uavhengig av typen “Model Cement Lim”, så jeg tildeler den nå sitt eget navn og type.

Smak og helseeffekter

Denne typen har ingen lukt som jeg kan oppdage, men smaken er den verste (langt) av alle typer hittil. Som det gjelder med mange chemtrail-typer, er smaken som ingenting jeg har opplevd før, så det er vanskelig å beskrive.

Jeg vil best beskrive denne typen som å ha en veldig sterk, bitter, farmasøytisk pillesmak blandet med en skarp, metallisk smak noe som rå magnesium, men verre. Denne typen virker veldig sur og veldig tørkende. Det forårsaker øyeblikkelig smerte i bihulene mine som ligner på følelsen forårsaket av sterk ozon eller ionisert luft. Det tar bare sekunder fra jeg inhalerer det til jeg føler en “brennende” smerte i bihulene mine. Sekunder etter sinus-smerten begynte jeg å føle en lokal hodepine i midten av hodet mitt nær bihulene mine og bak øynene mine. Når luften er klar, tar det 1 til 2 timer (noen ganger mer) før denne bihuleplagen og hodepinen forsvinner.

Den sterke, stumpe smaken er fryktelig. Smaken forblir på tungen min i 30 minutter eller mer etter eksponering. Når luften berører tungen min, blir smaken øyeblikkelig tydelig, samtidig som tungen føles irritert, lik bihulene mine når de blir utsatt for ozon. Følelsen på tungen min kan også beskrives som sur, som en mild syreforbrenning. Denne sensasjonen forsvinner ikke på noen tid etter eksponering, ofte timer.

Innen bare et par minutters eksponering, hvis plommen er sterk nok (intensitetsnivå 6,5 eller høyere), vil jeg begynne å føle den samme brennende følelsen i magen som snart blir fulgt av en følelse av syrefordøyelse og deretter kvalme som kan bli ganske betydelig. Legg merke til at syrefordøyelse er et symptom på kvikksølvforgiftning.

Etter 5 til 10 minutters eksponering på intensitetsnivå 6,5 eller høyere, vil jeg begynne å ha mange rykende muskler over hele kroppen. Til og med magen min vil også begynne å rykke. Dette er et tegn på magnesiummangel og / eller dehydrering. Denne typen induserer også tinnitus (ringer i ørene) etter omtrent 20 minutters eksponering (med middels intensitet). Dette indikerer også tilstedeværelse av kvikksølv. Denne typen får meg til å ha skremmende hjerte hjertearytmi, kalde hender og føtter, og får meg til å føle meg veldig lat og søvnig. Disse symptomene oppstår bare minutter etter at jeg oppdager smaken av denne typen i luften. Jeg har funnet ut at jeg kan dempe hjertearytmien og de kalde hendene ved å bruke store doser magnesium.

Foruten hjertearytmi, er det mest urovekkende symptomet denne typen forårsaker pustebesvær. Å puste denne typen er som å inhalere en sky av babypulver. Det føles som om lungene dine er det ikke får nok oksygen. Dette fører noen ganger til bølger av svette og en følelse av panikk. Det føles også som om kroppen min “glemmer å puste”. Med denne typen føler jeg meg kortpustet og innser at jeg ikke har pustet på et tidsrom.

Jeg har sagt mange ganger at hver nye chemtrail-type som introduseres er verre – med tanke på helseeffekter – enn noen tidligere type. Denne typen er intet unntak.

Hjertearytmi

Denne chemtrail-typen forårsaker betydelig hjertearytmi i meg. Jeg har hørt fra andre som lider av det samme symptomet også.

Dette påvirker absolutt ikke alle mennesker på denne måten, men det er trygt å anta at hvis det påvirker noen, er det giftig for alle, og derfor kan symptomer manifestere seg hos flere mennesker over tid etter hvert som deres totale eksponeringslengde øker.

Fordi Jeg kan lukte og smake på kjemikalier og disse tilsetningsstoffene, Jeg er ikke i tvil om at denne typen induserer dette symptomet i meg fordi de alltid forekommer samtidig.

Samtidige tilsetningsstoffer

Det er tre tilsetningsstoffer som oppstår sammen med denne typen:

  1. biologi
  2. inflammatory
  3. Merkur

Generelt sett produserer denne typen et sett med symptomer assosiert med begge kvikksølv og barium toksisitet. Det induserer også symptomer som kan sammenlignes med et farmasøytisk beroligende middel.

Intensitetskurve

Et interessant attributt for denne komponenten er at det forblir påviselig mye lenger enn noen annen chemtrail-type. Det vanligste intensitetskurve for de fleste chemtrail-typer (bortsett fra biologisk høyde) har vært i form av a sagbruk: De øker på 2 til 5 minutter til toppintensitet og synker deretter tilbake til omgivelsesnivåene på 45 til 60 minutter. Denne typen øker imidlertid vanligvis i samme tidsspenn, men forblir påviselig i luften i 2 timer eller mer. Ved flere anledninger forble det påviselig i flere timer. Det er et økende antall hendelser der denne typen økte i intensitet over en tidsperiode på 30 til 45 minutter og tok 3 eller flere timer å spre seg under detekterbare nivåer. Denne kurven med lang intensitet indikerer at denne typen vanligvis frigjøres i mellomstore eller høye høyder.

Tilfeldig med Corona Virus

Jeg har logget den plutselig og dramatisk økning i total chemtrail spray frekvens og intensitet som har skjedd i løpet av de siste ukene. Dette er nøyaktig samme tid som Corona-virusskrekken ble utbredt i USA. Det som er interessant er at denne chemtrail-typen nå er overveiende daglig, mens denne spesielle typen tidligere sjelden ble oppdaget og bare forekom på samme tid som typen “Model Cement Lim”.

I hele mars 2020 var intensiteten av biologi som ble utgitt høyere enn noen tidligere tid overhodet. I april begynte iintensiteten og frekvensen å falle, men forble fortsatt over tidligere gjennomsnittsnivåer. På dette tidspunktet (april 2020), biologi forekommer sammen med denne chemtrail-typen omtrent 75% av tiden.

Jeg har holdt en ganske omfattende logg av sprayhendelser under Corona-virusskrekken.

“Kobber” TypeTilbake til Chemtrail Types

Link her med denne sikre lenken: https://gsw.bz/type-copper

Forrige assosiasjon med modell sement limtype

Før tidspunktet for dette forfatterskapet (9/16/2020) hadde denne typen alltid blitt sprayet på samme tid som typen “Model Cement Lim”. Dette hadde skjedd i flere uker. Nylig blir denne typen sprayet uten noen annen type til stede. Av denne grunn klassifiserer jeg dette nå som “en type” i motsetning til “et tilsetningsstoff”.

Første forekomst

Jeg opplevde denne typen første gang i midten av 2019. Det skjedde bare noen få ganger og ble alltid sprayet på samme tid som Barium-typen. Det skjedde så få ganger at jeg ikke opprettet en ny “type” eller “additiv” klassifisering på den tiden.

I midten av 2020 ble denne typen noen ganger utgitt med typen Model Cement Lim. I august 2020 ble denne typen utgitt med omtrent 1 av 3 utgivelser av Cement Lim.

På dette tidspunktet (16. september 2020) blir denne typen utgitt på egen hånd uten en annen type. Utgivelser skjer daglig etter en tidsplan. De begynner bare ettermiddag og fortsetter hver 2. time til kveld. Denne timeplanen avviker fra dag til dag, men dette er for øyeblikket det vanligste utgivelsesmønsteret.

Utseende

Denne typen forsvinner i løpet av sekunder etter at den ble løslatt og danner en veldig kort løype bak jetflyet. Denne typen danner “gjennomfallskondensasjon” da synkende partikler faller inn i det varme luftlaget nærmest jorden. Dette resulterer i en løypedannelse under frigjøringssporet til jet. Denne formasjonen er vanligvis betydelig bredere enn den opprinnelige jetløypa fordi den fallende plommen utvides når den synker.

Fall-though kondensasjonsstien har utseendet som trukket bomull. Det kan utvikle seg til lange, sprø plommer når vind er til stede. Denne kondensasjonen kan forsvinne på 10 til 30 minutter etter utgivelsen.

Smak

Denne typen har en sløv, metallisk smak, noe som kobber, men mer sløv. Hvis du slikker en krone, vil du få en grov ide om hvordan det smaker for meg.

Det er forskjellig fra andre typer ved at smaken forblir på tungen i veldig lang tid. Smaken forblir vanligvis 30 til 60 minutter etter eksponering, ofte lenger. Selv når du lukker munnen og forhindrer ytterligere tungeeksponering, forblir smaken og tar spesielt lang tid å spre seg.

Helseeffekter

Som jeg har skrevet tidligere, produserer hver nye chemtrail-type som introduseres helseproblemer som er verre enn typen før. Denne typen fortsetter denne trenden. Mange av disse symptomene ligner symptomer på kvikksølvtoksisitet.

Helseproblemer forårsaket av denne typen:
  • Kvalme: Dette kommer på få minutter etter at smaken er til stede i luften. Den induserte kvalmen er så intens at den ofte krever at jeg blir liggende på badet i tilfelle jeg kaster opp. Det er den mest intense kvalmen jeg noen gang har opplevd i livet mitt.
  • Hodepine: Smertene begynner 5 til 10 minutter etter eksponering. Det starter bak øynene og strekker seg sakte oppover til kronen på hodet. Det føles som om blodsirkulasjonen begrenses av lokal betennelse. Hvis eksponeringen fortsetter, strekker hodepinen seg fra øynene til baksiden av hodet. Etter noen timers eksponering kan hodepinen bli alvorlig og ødeleggende.
  • Fordøyelsesbesvær og gass: Denne typen induserer merkbar fordøyelsesbesvær i magen som begynner i løpet av minutter etter eksponering. Dette resulterer i følelsen av å ha spist bortskjemt mat. Etter 10 til 20 minutters eksponering blir magen gassy og begynner å “smuldre”.
  • Svette: Etter 30 minutters eksponering opplever vi milde svettebølger som indikerer arteriell eller hjertebetennelse.
  • Hjerte-dunkende: Etter 30 minutters eksponering opplever vi en høy, dunkende hjerteslag. Dette er sannsynligvis et resultat av koronar / arteriell betennelse og vil helt sikkert variere fra person til person.
  • tinnitus: Etter omtrent en times eksponering opplever vi en økning i tinnitus (ring i ørene). Dette antas å være forårsaket av betennelse som kutter blod til de indre ørehårene, noe som resulterer i spontan avfyring av de tilhørende nervene. Dette forårsaker en kontinuerlig ringelyd. De tilhørende nervene sultes etter oksygen av betennelsen som til slutt fører til hørselstap. Dette symptomet er ofte assosiert med kvikksølvforgiftning og antas å være årsaken til hørselstap hos eldre. Dette hørselstapet er ofte assosiert med proteser fordi den røde fargeleggingen i proteser er laget med Cinnabar, som er den røde åre av kvikksølv.

mottiltak

Denne typen chemtrail er noe filtrert av en konvensjonell våt maske. Jeg vil estimere en filtreringshastighet på omtrent 50%. Dette er den minst effektive filtreringshastigheten for alle chemtrail-typer til dags dato.

Kolloidalt sølv ser ut til å redusere kvalmen betraktelig etter min egen erfaring.

Oppdage denne typen

Når denne chemtrail-typen er til stede, a våt maske vil bli mettet med lukten av typen Model-Cement Lim chemtrail i løpet av få minutter. Jeg oppfordrer alle til å teste dette ved hjelp av en våt maske med peppermynteolje. Se om den acetonlignende lukten blir tydelig for deg.

Endelige tanker

Jeg kjenner ikke til de langsiktige helseeffektene av denne typen chemtrail-nedfall, men når kroppen reagerer med så negative, irriterende symptomer, kan vi være sikre på at de langsiktige helseeffektene ikke vil være gode.

“Sedativ-stimulerende” typeTilbake til Chemtrail Types

Link her med denne sikre lenken: https://gsw.bz/type-ss

MERKNAD: “Sedative-Stimulant” -typen er identisk med “Drywall Dust” -typen bortsett fra at denne typen gir en kombinert beroligende og stimulerende effekt. Følsomme personer føler seg beroliget og utmattet i løpet av dagen, men klarer likevel ikke å oppnå dyp søvn om natten.

Første forekomst: Dramatiske mønsterendringer

Dette er en helt ny type som vi først opplevde i begynnelsen av april 2021. Bruken av denne nye typen begynte på en enkelt dag og har fortsatt daglig til dette tidspunktet (4/21/2021).

Det som gjør denne endringen av mønster så betydelig, er at bare en annen type har blitt brukt siden denne nye typen begynte: Model-Cement Lim-typen.

Det er også bare to tilsetningsstoffer som er brukt sammen med denne typen (på dette tidspunktet):

  1. Det inflammatoriske tilsetningsstoffet
  2. Mercury-tilsetningsstoffet
Inflammatoy Additive Now Mye mer intens

Det inflammatoriske tilsetningsstoffet brukes med høy intensitet med denne nye typen. Dette er nok en pause fra det forrige, mangeårige mønsteret. Tidligere ble dette tilsetningsstoffet brukt nesten utelukkende om natten som begynner mellom kl. 17 og 20 og slutter mellom klokka 12 midnatt og kl. Nå brukes ofte dette tilsetningsstoffet hele dagen. Intensiteten til dette tilsetningsstoffet er nå mye høyere. Tidligere var intensiteten typisk mellom 6,5 og 7,5. Nå er det vanligvis mellom 7,5 og 9,5, og noen ganger over 10.

symptomer

Symptomene forårsaket av denne typen er urovekkende. Selv om noen symptomer overlapper hverandre med eldre chemtrail-typer (som Drywall Dust-tid), er noen syptomer helt nye og spesielt vanskelige å leve med. Som jeg har sagt mange ganger før, produserer hver nye type symptomer som er verre enn noen tidligere type. Kort sagt introduserer de mer giftige ingredienser med hver nye type.

Kanskje de viktigste symptomene på denne nye typen kan beskrives som å være drukket med både et beroligende middel og et sentralstimulerende middel på samme tid. Det får deg til å føle deg som om kroppen din vibrerer fra et stimulerende middel, samtidig som du føler deg mentalt beroliget. Fokusering kan være vanskelig fra den mentale sedasjonen, samtidig som hyperaktivitet og hjertebank kan induseres fra stimulanten.

Den andre viktige egenskapen til denne typen er at den forårsaker symtpomer som ligner på å puste tungt støv i luften. For sensitive personer føles det som å puste kropp / babypulver i luften. Lungene føler seg “lastet” eller “tung” og luften føles “tykk”. Det kan forårsake astmalignende symptomer og føles som om du ikke får nok oksygen. Faktisk føles denne typen veldig lik “Dry Dust” -typen, men med en ekstra stimulerende-beroligende komponent.

Symptomer inkluderer:

  • Tretthet / søvnighet, utmattelse – Tretthet, utmattelse til tross for at adrenalin føles forhøyet. Det gir en merkelig og utmattende kombinasjon av hyperaktivitet og svekkende søvnighet og tretthet.
  • Svak, grunne, rask hjerterytme – Hjertefrekvensen øker, men føles grunne som om mindre blod pumpes og mindre oksygen blir levert.
  • Apati, lethargy – Følelsen av “ikke-omsorg” og følelse atskilt fra forhold og fra verden generelt.
  • Merkelig vedvarende smak – Dette er det første jeg la merke til om denne typen. Smaken er fryktelig, best beskrevet som en blanding av et sløvt metall og en difenhydraminbasert sovepille. Når intensiteten er sterk nok (7,5 eller større), når jeg svelger, kan jeg føle irritasjonen av dette giftstoffet som reiser nedover halsen i magen, noe som deretter fører til magesmerter / oppblåsthet.
  • kulde – En følelse av et fall i kroppstemperaturen.
  • Astma, svimmelhet og svimmelhet – Denne følelsen ligner på å bli utsatt for et sentralstimulerende middel som løfter adrenalin i kroppen, for eksempel efedrin. Det kan forårsake svimmelhet og konsentrasjonsvansker. Det føles også som astma og / eller oksygenmangel. Luften føles “tykk” og støvete, men ikke noe synlig støv er til stede.
  • søvnløshet – Det er en generell følelse av å være på en slags sentralstimulerende middel som forstyrrer eller forhindrer dype søvnsykluser.
  • Magesmerter – Når intensiteten er 7,5 eller over, begynner en krampende, oppblåst magesmerter.
  • Kvalme – Når intensiteten er på 7,5, begynner kvalme. Når intensiteten stiger over 9 (som ikke er sjelden), oppstår følelsen av overhengende oppkast.
  • svette – Når intensiteten stiger over 8, begynner mild svette. Når intensiteten stiger over 9, begynner bølger av kald svette å oppstå.
  • tinnitus – Tinnitus er vanligvis assosiert med eksponering av kvikksølv. Denne typen forårsaker milde symptomer på eksponering av kvikksølv inkludert tinnitus (ring i ørene). Dette er sannsynligvis fordi Mercury-tilsetningsstoffet ofte brukes sammen med denne typen. Merkelig nok, på tidspunktet for dette forfatterskapet (4/20/2021), har kvikksølvsymptomer sunket dramatisk, men ikke helt forsvunnet.
  • Brennende bihuler – Når intensiteten stiger over 8, begynner bihulene å brenne. Følelsen ligner på å puste inn et veldig tørt, støvete stoff som forårsaker hurtig tørking i bihulene som deretter induserer en mild brennende følelse.
  • hodepine – Sinusmerter (nevnt ovenfor) fører til en generell “sinus hodepine” når intensiteten er 8 eller over.
  • Langsom muskelrespons – Til tross for at jeg føler at et sentralstimulerende middel er til stede, opplever jeg at muskelresponsen er langsom. Å skrive er mye tregere. Å spille gitar er vanskeligere. Fingerplassering er unøyaktig.
  • Twitching Muscles, Cramps – Selv om dette typisk er kvikksølvsymptomer (kvikksølvblokkerer magnesiummetabolisme), induserer denne typen symptomer som ligner på magnesiumutarming.
  • Tørr munn – Denne typen er veldig tørkende. Når jeg puster inn passerende luft over tungen, tørker overflaten raskt. Jeg våkner med en veldig tørr munn om morgenen. Noen andre typer forårsaker også dette symptomet, for eksempel Drywall Dust-typen.
  • Generell nummenhet – Denne typen induserer en liten, men merkbar nummenhet på huden min. Jeg er mindre følsom for berøring, som om nervesystemet mitt har blitt dempet til en viss grad.
  • Muscle Pain – Når vi blir utsatt for denne typen med høy intensitet i 2 timer eller mer, begynner vi å oppleve muskelsmerter. Smertene føles som om musklene våre bokstavelig talt er forslått. En venn beskrev smertene de opplever fra denne typen som “å bli kastet i en tørketrommel og bli forslått over alt”. Denne smerten manfesterer også i de delene av kroppen din som har press, som sengesår. Musklene du sover på er veldig ømme når du våkner.
  • Dempet Sense of Taste – All mat smaker mindre smakfull. Dette er vanligvis et symptom på sinkutarming.

intensitet

Da denne typen først dukket opp, var gjennomsnittlig daglig intensitet på et høydepunkt på hele tiden fra 7,25 til 9,5 på de fleste dager, noe som er betydelig høyere enn noen type vi tidligere har opplevd siden vi først ble vitne til daglige utgivelser i 2005. Vi opplevde et høydepunkt på 15 år før begynnelsen av april 2021. Inntil denne hendelsen var den høyeste intensiteten vi noen gang har opplevd, 12 som bare skjedde en gang. På vår skala fra 1 til 10 representerer 10 det punktet hvor chemtrail infiltrert luft er utålelig av sensitive personer.

På dette tidspunktet (4/20/2021) ser det ut til at den daglige intensiteten har sunket litt sammenlignet med begynnelsen av april 2021. Intensiteten varierer nå fra 7,25 til 8,75. Dette er ikke uvanlig med nye typer. De sprayer vanligvis mer intenst i begynnelsen, og reduserer senere intensiteten i løpet av noen dager eller uker.

Utseende

Det fysiske utseendet til denne chemtrail-typen er veldig kort. Plommer er ikke vedvarende og forsvinner i løpet av sekunder. De frigjøres vanligvis i lav og middels høyde.

Skyer dannet under spredning av denne typen har et tydelig utseende. De fremstår mer som en tett tåke i lav høyde med myke, diffuse (ikke skarpe) kanter. Når de tåkete skyene i lav høyde er klare, er det ofte et tynt lag med “trukket bomull” skyer over som virker veldig syntetiske.

Det er viktig å merke seg at på mange av de mest intense spraydagene er ingen plommer synlige og ingen skyer er synlige. Ikke la deg lure av klare blå himmel. Intensiteten til denne typen er vanligvis like dårlig på klare dager som på dager med synlige plommer.

Når denne typen sprayes, føles luften veldig tørr. Det får huden din til å bli tørr. Du kan se en synlig dis når du ser på utsikter i en avstand på 1/2 kilometer eller mer. Om natten produserer billykter og gatelys en hvit, disig, pulveraktig glorie. Lommelykter produserer en tydelig synlig stråle i luften som indikerer tilstedeværelsen av små partikler.

Beskyttelse

Jeg bruker normalt en våt maske for å beskytte meg mot nedfall av chemtrail. Dessverre er en våt maske bare rundt 50% effektiv mot denne chemtrail-typen. Jeg vurderer effektiviteten til masken for en viss chemtrail-type på:

  1. Smaksintensiteten når en maske er på kontra når masken er slått av, og
  2. Intensiteten til symptomer når masken er på kontra når masken er slått av.

En våt maske reduserer smaken og symptomene av denne typen omtrent 50% totalt sett. Jeg har eksperimentert og funnet ut at det å gjøre masken ekstra våt reduserer smak og symptomer med 10 til 15%. Jeg har også eksperimentert med andre oljer som sitronolje, men jeg synes at peppermynte fremdeles fungerer best.

Endelige tanker

En siste observasjon. Når du bruker en våt maske med denne typen, tar masken etter hvert to distinkte lukt. En lukt er typen “Model-Cement Lim”. Den andre typen er en mer subtil lukt som tar lengre tid å vises. Det er en sløv, metallisk, farmasøytisk lignende lukt. Det ligner lukten av et typisk sykehus.

Jeg tror Model-Cement Lim-lukten er til stede fordi den ofte frigjøres sammen med typen Sedative-Stimulant, men intensiteten av typen Model-Cement Lim varierer veldig fra tid til annen. Så den beste konklusjonen vi kan komme til, er at typen Model-Cement Lim ofte, men ikke alltid, slippes sammen med typen Sedative-Stimulant. Denne typen “co-spraying” av forskjellige typer har blitt brukt i mange år.

Type “Chalky-Bitter-Pharma”Tilbake til Chemtrail Types

Link her med denne sikre lenken: https://gsw.bz/type-chalky

Kritiske koblinger om denne typen

Følgende er lenker som gir kritisk informasjon om denne forferdelige plommetypen.

Syntetiske venompeptider injisert og aerosolisert

Hele tildekking og motgift Fullstendig utsatt

Første forekomst

I vårt område gjorde denne typen sin første opptreden — på daglig basis — i begynnelsen av september 2022. Det har blitt brukt langt tidligere enn dette, men ikke med jevne mellomrom. Slik introduserer de alltid gradvis nye typer over en periode. Derimot. På grunn av den lignende smaken som den av typen Sedative-Stimulant, kan det hende at jeg har merket denne typen som den typen tidligere i min logging.

Hvis du har lest denne siden, vet du at de som sprayer oss med jevne mellomrom har introdusert nye typer. Du vet også at frem til nå produserer alle nye typer helsesymptomer som er verre enn noen tidligere type. Denne nye typen følger den tradisjonen.

symptomer

Disse symptomene manifesterer seg vanligvis for mer følsomme personer. Mange i befolkningen vil ikke merke noen symptomer, selv om det absolutt er sannsynlig at skader på kroppen fremdeles oppstår selv når symptomene ikke viser seg.

Dette er ikke en omfattende liste. Dette – og andre – chemtrail-typer induserer mange symptomer som ikke er oppført her.

  • Hjertearytmi – Du kan oppleve det som kan føles som elektriske impulser i hjertet ditt. Hjertet ditt slår ujevn vekslende mellom dunkende og hoppende takter. Denne symptommannen blir dempet hos noen ved bruk av magnesium og kalium. Vi har funnet ut at å ta magnesium i 50 + mg doser hver 1 til 2 time kan hjelpe sammen med 99 mg doser kalium hver 2. til 3. time. Du kan kanskje hoppe over kaliumet og bare bruke magnesium for å oppnå den samme eller lignende forbedringen. For de som ikke lukter eller smaker på denne typen i luften (som inkluderer flertallet av mennesker), vil disse symptomene bare vises ut av ingenting uten noen åpenbar årsak. Fordi jeg kan smake på denne typen i luften, er årsaken selvinnlysende.
  • Listløshet – Dette induserer en skarp mangel på energi. Det virker til og med som det autonome nervesystemet blokkeres, slik som forekommer i nærvær av gift peptider. Du kan finne deg selv å glemme å puste eller mangler koordinering.
  • Arteriell betennelse– Denne typen induserer, hva som ser ut til å være, en rask inflammatorisk reaksjon av arterier hos noen mennesker. Noen virker upåvirket mens andre lider.
  • Spiking Cortisol og Adrenaline Levels – Denne typen induserer, det som ser ut til å være, freakishly-raske og dramatiske pigger i kortisol (stresshormonet) og adrenalinnivåer. Dette kommer selvfølgelig med en rekke angstrelaterte symptomer og emosjonelle symptomer også. Spikede nivåer av disse hormonene kan også indusere søvnløshet og hjertearytmi.
  • Raynauds syndrom, kalde hender og føtter – Du opplever en nedgang i temperaturen på ekstremitetene, spesielt hender og føtter. Dette symptomet kan løse seg når hjertearytmi-symptomet løses ved bruk av magnesium og eventuelt kalium. Både hjertearytmi og Raynauds symptomer kan utløses av stress når denne chemtrail-typen er til stede i luften, mens det samme stressnivået ikke vil gi disse symptomene når denne typen ikke er i luften. Av denne grunn, og fordi mange ikke kan lukte og smake på denne chemtrail-typen, kan dette syndromet feilaktig tilskrives stress alene. For øvrig er det funnet store mengder litium i regnvannstester, og litium forårsaker også kalde hender og føtter. Inneholder denne chemtrail-typen litium?
  • Sinus Smerte og hodepine – Denne typen ser ut til å indusere en tørkefølelse på huden. Dette kan være grunnen til at det forårsaker smerter i bihulene noen ganger resulterer i hodepine. Sinussmertene føles faktisk som en altfor tørr brennende følelse.
  • Vertigo, svimmelhet, svakhet – Denne typen kan få deg til å føle at du mister balansen. Du kan også føle deg generelt svak og listløs.
  • Magnesiumuttømming og angst – Det virker som om denne typen blokkerer og / eller tømmer magnesium i kroppen, og den gjør dette raskt. De fleste symptomer på lite magnesium er velkjente (kramper, hodepine, forstoppelse osv.), Men noen symptomer er ikke godt kjent som angst, frykt, søvnløshet og depresjon. Disse emosjonelle symptomene induseres fordi magnesium er kritisk for å regulere katekol-O-metyltransferase(COMT) system som nedregulerer adrenalin (epinefrin), noradrenalin, dopamin og østrogen. Når en lav magnesiumtilstand slår av COMT-enzymet, stiger disse hormonene raskt og induserer mange økte følelsesmessige forhold. Dette forholdet mellom magnesium og disse hormonene påvirker 80% av den amerikanske befolkningen fordi disse menneskene bruker magnesium for å lage metionin som deretter brukes til å lage COMT-enzymet. 20% av befolkningen bruker bare valin for å lage COMT-enzymet og er derfor ikke avhengig av magnesium for å bryte ned adrenalin og relaterte hormoner.
    • 50% av mennesker i USA kalles MET / MET, noe som betyr at de må ha metionin for å lage COMT-enzymet.
    • 30% av mennesker i USA kalles VAL / MET, noe som betyr at de bruker valin og metionin for å lage COMT-enzymet. Disse menneskene blir mindre påvirket følelsesmessig av lavt magnesium, men føler fortsatt effektene.
    • 20% av mennesker i USA kalles VAL / VAL. Der bruker folk bare valin for å lage COMT-enzymet. Dette betyr at lavt magnesium ikke tømmer evnen til å lage COMT-enzymet, og at logmagnesium derfor ikke påvirker adrenalinnivået.
  • Kaliumutarming – Det virker som om denne typen raskt tømmer kalium i kroppen. Symptomer på lite kalium kan være lik magnesiummangel når de to mineralene samvirker og fungerer sammen. Kalium er kritisk for hjertefunksjon, så giftstoffer som avbryter den kritiske kaliumbalansen i kroppen kan forårsake kritiske helseproblemer, til og med død.
  • Tannproblemer – Når magnesium ikke er tilgjengelig, kan ikke kroppen bruke kalsium. Dette resulterer i tap av tannemalje, hulrom og til slutt tanntap.
  • Benproblemer – Når magnesium ikke er tilgjengelig, kan ikke kroppen bruke kalsium. Dette resulterer i kalsiumutarming fra bein som fører til svakere og mindre bein.

Snake Venom

Hvis du ikke ser noe annet, anbefaler jeg deg å se denne videoen og dele den med alle du kjenner:

Sprayer og injiserer de Venom Peptides?

Syntetiske venompeptider injisert og aerosolisert

Dette er et sitat fra ChatGPT, og med tanke på at “Chalky” chemtrail-typen forårsaker magnesiumforstyrrelse, er dette veldig interessant.

“Snake gift kan faktisk forstyrre magnesiummetabolismen i kroppen. Imidlertid kan de spesifikke effektene variere avhengig av type slangegift og de spesifikke giftstoffene den inneholder.

Slangegift består vanligvis av en kompleks blanding av proteiner, peptider, enzymer og andre bioaktive molekyler. Disse komponentene kan ha forskjellige fysiologiske effekter på kroppen, inkludert å forstyrre den normale balansen mellom mineraler og elektrolytter.

En av måtene slangegift kan påvirke magnesiummetabolismen er ved å forstyrre absorpsjon, distribusjon eller utskillelse av magnesium i kroppen. For eksempel kan visse giftstoffer som er tilstede i slangegift endre nyrenes funksjon, noe som fører til økt utskillelse av magnesium i urinen. Dette kan resultere i hypomagnesemia, en tilstand preget av lave nivåer av magnesium i blodet.

Videre kan slangegift også forstyrre cellulære prosesser involvert i magnesiumtransport og homeostase. Magnesium spiller en viktig rolle i en rekke biokjemiske reaksjoner i celler, og endringer i nivåene kan ha omfattende effekter på cellefunksjonen. Gift giftstoffer i slangen kan potensielt forstyrre disse prosessene, noe som kan føre til ubalanser i magnesiummetabolismen.

Det er verdt å merke seg at de spesifikke effektene av slangegift på magnesiummetabolismen kan variere avhengig av slangearten og sammensetningen av giftet. Ulike slanger produserer gift med distinkte kombinasjoner av giftstoffer, som hver kan ha varierende innvirkning på magnesium og andre mineralmetabolismer. “

Vi har også oppdaget at slangegift også samsvarer med mange / de fleste av symptomene som folk ser ut til å oppleve av denne typen.

Unødvendig å si, neste trinn nå ville være å teste regnvann og støvprøver for slangegift eller beslektede peptider.

Utseende

Plommene som produserer denne typen antas å være ikke-vedvarende og hvite. De er også veldig korte, og i noen tilfeller nesten usynlige. Jeg har korrelert disse nye, ekstremt korte, nesten usynlige plommene med denne chemtrail-typen etter tidsmessig forening. I det andre verre, når disse nye superkorte, gjennomsiktige plommene vises, er denne chemtrail-typen i luften 20 til 40 minutter senere avhengig av høyde. Disse plommene ser ut til å bli utgitt på et middels altutude.

Nedfallet fra denne typen forårsaker en hvit dis i luften når du ser på utsikter over avstand. Denne samme typen hvit dis er selvfølgelig en indikasjon på flere chemtrail-typer og har vært til stede nå i mange år … dessverre.

Beskyttelse

Den første chemtrail-typen som jeg opplevde (til daglig) var den salt-metalliske typen. Denne typen var tydelig veldig reaktiv med vann. Jeg la først merke til dette fordi denne typen når den dusjer, ville tømme fra luften veldig raskt og symptomene mine ville avta. Etter hvert som flere chemtrail-typer ble brukt, la jeg merke til at ingen av de andre ble dramatisk påvirket av vann i luften. Ikke bare ville smaken på denne chemtrailen avta kraftig fra luften da jeg dusjet, men jeg snakket med andre i løpet av den tiden – som ikke lukter kjemikalier – som også følte seg betydelig bedre så lenge dusjen kjørte. Jeg snakket faktisk med noen som ville la dusjen løpe og sitte på badet i en periode bare for å få litt lindring av symptomene sine. Denne vannreaktiviteten er det som først fikk meg til å eksperimentere med vannbasert luftrensing.

Chalky-Bitter-Pharma-typen er den første typen siden den salt-metalliske typen som er reaktiv på vann i luften. Når jeg dusjer, merker jeg at smaken av denne typen avtar og at jeg føler meg bedre.

Ikke la deg lure. De sprayer denne typen kraftig nå under regn, så økningen i sprayintensitet overvinner den rensende effekten av regnet. Når jeg skriver dette (9/18/2022 11:23 am), regner det faktisk lett, men intensiteten til denne typen i luften er på 8,75 – noe som betyr at den er ganske intens.

At denne typen reagerer med vann, er også den sannsynlige årsaken til at den er blokkert godt med en våt maske. En våt maske er en billig og enkel måte å redusere din personlige eksponering for giftige aerosoler. Det gjør en stor forskjell for de få som velger å bruke den.

En ting som jeg syntes var veldig interessant, er at symptomene på denne typen reduseres ved ganske enkelt å puste gjennom nesen. Jeg vil gjette at dette er fordi denne typen er veldig reaktiv med vann, så neseens filtreringsvirkning fjernet noe av giftstoffet før han kom inn i lungene.

Endelige tanker

Jeg har hørt fra mange de siste ukene, samtidig som denne nye typen brukes på oss. Disse menneskene har opplevd en plutselig økning i uforklarlige helseproblemer, inkludert mange av de som er oppført ovenfor.

Etter å ha sett hvordan kjemikalier påvirker helsen hos mennesker i mange år nå, er jeg liten tvil om at denne nye typen dessverre vil indusere en akselerasjon i helseproblemer og til slutt død. Kanskje med denne økningen i uforklarlig sykdom, vil mange som tidligere forble med vilje uvitende bestemme seg for å bli informert og aktivt involvert … kanskje.

Dessverre jobber globalistene hardere enn noen gang mens publikum forblir salig sovende.

Type “Burnt Electronics / Fungal”Tilbake til Chemtrail Types

Link her med denne sikre lenken: https://gsw.bz/type-fungal

Første forekomst

I vårt område gjorde denne typen sin første opptreden tidlig i 2023. Det kan ha blitt sprayet før denne tiden, men ikke med jevne mellomrom. Slik introduserer de gradvis nye typer over en periode.

Smak og lukt

Denne typen har en lukt som noen kan lukte. Folk på nettet sier at det lukter brennende elektronikk. For meg, som en elektronikk “maker” og programmerer, lukter den riktignok som brennende elektronikk, mer presist, en buing transformator, men det er mer med det. Jeg oppdager også en sopplukt som lukter brennende sopp. Hvis du holder en sopp over en flamme og kombinerer lukten av en brennende transformator, vil du ha en grov ide om hvordan denne chemtrail-typen lukter for meg.

På en sidebeskjed vet jeg hvordan brennende sopp lukter. Da jeg var yngre leide jeg et rom til en fyr som viste seg å være en russisk innvandrer. Han ville ofte “koke” sopp ved å plassere dem direkte på gasskomfyren og la dem koke i flammen. Lukten var mildt sagt ubehagelig. Denne chemtrail-typen lukter som en kombinasjon av brennende sopp og en brennende transformator.

Mens jeg skriver dette (3/24/2023), går advarsler ut om farlige soppinfeksjoner. Dette er interessant med tanke på at denne chemtrail-typen har lukten av sopp.

Beskyttelse

Som jeg har skrevet mange ganger, har HEPA-filtrering av høy kvalitet liten eller ingen effekt på nedfall av chemtrail. Det er klart at partiklene er for små til å fjernes ved HEPA-filtrering. Jeg trakk denne konklusjonen for mange år siden ved å dirigere mine egne eksperimenter med HEPA-filtre mens forskjellige chemtrail-plumetyper var i luften. Litenheten (mindre enn 0,3 mikron) av disse partiklene har vært bekreftet de siste årene

Denne typen er det eneste unntaket. Jeg har nylig eksperimentert og funnet ut at denne typen fjernes ved HEPA-filtrering. Dette er veldig interessant, da dette gjør det lettere å ha testet. Forhåpentligvis gjør vi dette snart.

Jeg har funnet en våt maske å være veldig effektiv i å filtrere denne plommen når du puster luften. Den våte masken ser ut til å fjerne 80% eller mer basert på mengden lukt og smak som er blokkert.

“Stimulerende” TypeTilbake til Chemtrail Types

Link her med denne sikre lenken: https://gsw.bz/type-stimulant

Første forekomst

I vårt område gjorde denne typen sin første opptreden i midten av 2023.

Smak og lukt

Denne typen er uvanlig ved at smaken er veldig subtil, men den får følelsen av å ha noe kaldt i nesen og munnen, for eksempel om alkohol fordampet. Smaken, selv om den er subtil, kan beskrives som en blanding av alkohol og et kjemisk løsningsmiddel, med alkoholen dominerende.

symptomer

Denne typen forårsaker rare og forferdelige symptomer:

  • Surge av adrenalin: Denne typen får deg til å føle at adrenalinet ditt topper som om du var i en tilstand av plutselig redsel.
  • Hjertebank: Dette virker som en forventet reaksjon på den dramatiske bølgen av adrenalin.
  • Hodepine: Dette kommer på når denne typen har vært i luften i flere timer. Hodepinen er konsentrert bak øynene og kan etter hvert strekke seg til toppen av hodet. Hvis du noen gang har fått blodfortynnende administrert på sykehuset, føles dette som den typen hodepine du får av det, bortsett fra at denne er fremmed bak øynene.
  • Shakiness: Dette virker også som og forventet reaksjon på bølgen av adrenalin.
  • Cold Hands and Feet: Dette kan være en gjenstand for en adrenalin-bølge. Adrenalin tømmer magnesium, og dramatisk lavt magnesium kan føre til kalde hender og føtter.

Beskyttelse

En godt fuktet våt maske fjerner omtrent 50% av smaken, lukten og symptomene fra luften. En våt maske med doble vaskeklær fjerner omtrent 75% av disse fra luften.

Symptomene forårsaket av denne typen kan bli noe dempet ved å ta ekstra magnesium.

Annen informasjon

Denne typen sprayes normalt av seg selv eller sammen med typen Chalky-Bitter-Pharma.

Siden denne typen induserer en dramatisk adrenalinøkning, kan denne typen brukes til å indusere konflikt eller vold i lokalsamfunn. Den resulterende emosjonelle høyden vil sannsynligvis føre til at folk opptrer veldig irrasjonelt og muligens voldsomt, etter min mening.

“Neo-inflammatorisk” typeTilbake til Chemtrail Types

Link her med denne sikre lenken: https://gsw.bz/type-ninf

Første forekomst

Denne plomme-typen dukket først opp i begynnelsen av 2024, kanskje rundt februar eller mars.

De introduserte dette ved å bringe det inn i blandingen av plommer noe gradvis, i løpet av den påfølgende måneden. Slik gjør de det.

I juni ble denne typen brukt nesten daglig og er ofte den dominerende plommetypen, spesielt om kvelden og natten, og ofte også på dagen.

Vanligvis legger de (spray kontinuerlig) denne typen hele dagen, mesteparten av kvelden, og det meste av natten nå. Dette skjer kanskje ikke på alle områder, men det skjer absolutt her over hjemmet mitt.

Helseeffekter

Som navnet antyder, induserer denne typen rask og dramatisk betennelse, og det samme gjør den “normale” betennelsestypen. Imidlertid konsentrerer denne typen betennelse i hjerte, lunger, arterier og hode.

Denne typen forårsaker et enormt press i ledningene våre, og får også venene i armene og beina til å sprenge som ballonger og skille seg ut på huden vår; noe som du ser i en kroppsbygger. Når denne typen ikke er til stede, er ikke disse venene synlige og er perfekt flate med huden.

Kort sagt er den arterielle betennelsen sjokkerende. Selv om jeg skulle sprint eller trene så hardt jeg kunne, ville det ikke komme i nærheten å produsere disse ekstruderende venene. Det er fryktelig å oppleve denne typen kjemisk forgiftning som stresser kroppene våre til det ytterste.

Den inflammatoriske effekten av denne typen forårsaker mange sekundære effekter som:

  • hjerte dunkende
  • tretthet
  • søvnighet
  • hjertesmerter
  • lungesmerter
  • letthet
  • bindevevssmerter (Costochondritis)
  • ekstruderende årer
  • og mer.

Jeg kan bare forestille meg hvilken skade dette gjør på organene som inneholder mange kapillærer, for eksempel hjerte, lunger, nyrer, lever, øyne, hjerne, etc. Dette kan også føre til synsproblemer og øyeskader inkludert løsrivelse i netthinnen og langsynthet.

Følgende bilder ble tatt da vi ble truffet med denne typen. Selv om vi ikke ble rammet så hardt som vi normalt er, er effekten fremdeles tydelig synlig.

Du kan se hvordan venene mine i hendene og leggen ekstruderer. Vær oppmerksom på at når vi ikke blir rammet av denne forferdelige giften, ekstruderer ikke venene i hendene mine i det hele tatt, og venene i kalvene mine er ikke engang synlige, så du kan se hva en dramatisk — og farlig — påvirke denne giften forårsaker hos noen mennesker.

Nedenfor viser høyre hånd hvordan venene mine ekstruderer når de sprayes med denne typen. Husk at disse venene ikke ekstrudere i det hele tatt når denne typen ikke er til stede.

Høyre hånd med ekstruderende årer

Nedenfor viser venstre hånd hvordan venene mine ekstruderer når de sprayes med denne typen.

Venstre hånd med ekstruderende årer

Nedenfor er høyre legg som viser de ekstruderende venene når vi sprayes med denne typen. Disse venene ekstruderer ikke og er ikke engang synlige når vi ikke puster dette forferdelige kjemikaliet.

Kalv med ekstruderende årer

Nedenfor er et bilde av Lauras hender (min forretningspartner) når de sprayer denne typen. Venene du ser ekstrudere i hendene hennes er knapt synlig i det hele tatt når de ikke sprayer denne typen. Dessverre sprayer de denne typen gjennom det meste av dagen og natten nå.

Kalv med ekstruderende årer

Lukt og smak

De med en sensitiv luktesans og smak kan ofte oppdage denne typen i luften. Forbedrede luktesanser og smak kan være forårsaket av langsiktige, forhøyede kortisolnivåer, spesielt i yngre alder. følgelig har noen mennesker som har hatt kronisk stressende barndomserfaring også høye luktesanser og smak.

Denne typen har en tydelig smak som er vanskelig å beskrive. Det kan best beskrives som en type løsningsmiddel som ligner aceton med kobber (for eksempel en krone). For meg er smaken lett å oppdage i luften og kan bli så sterk at det er irriterende å kreve at jeg spiser noe for å bekjempe den forferdelige smaken.

Lukten av denne typen er subtil. Det er vanskelig å oppdage med mindre plommen som treffer oss er veldig konsentrert. Den konsentrerte lukten samler seg i min våt maske på bare noen få minutter og blir lett påviselig. Lukten er overraskende som et skunk. De første gangene jeg opplevde det, trodde jeg faktisk at noen hadde truffet et skunk på veien.

mottiltak

Den våt maske bidra til å lindre symptomet på denne typen med omtrent 30% til 60%, så det er ganske nyttig, men det stopper ikke alle symptomene. Antiinflammatoriske urter som curcummin kan også hjelpe, men lettelsen er vanligvis bare delvis og midlertidig.

Den eneste virkelige løsningen er å avslutte dette historiske overgrepet mot alt liv, som sannsynligvis ikke vil skje på lenge.

Type “Sedativ / Betablocker”Tilbake til Chemtrail Types

Link her med denne sikre lenken: https://gsw.bz/type-bb

Oversikt

Når jeg legger ut dette (8/18/2024), har Sedative-typen blitt en av de mest brukte typene. Det dominerer vanligvis enhver plumkombinasjon den er en del av.

Av en eller annen grunn liker de virkelig å bruke denne plommen i det siste. Er det fordi det er så intenst beroligende at det får folk til å føle seg for slitne til å engasjere seg i politiske spørsmål og forhindrer dem i å tenke så tydelig?

De har brukt Sedative-typen i mange år, men nå logger jeg den endelig fordi de bruker den veldig ofte. De siste ukene har vi vanligvis blitt rammet av det flere ganger hver dag. Det har vært brutalt og ødeleggende.

Helseeffekter

Denne typen har et symptomsett som er identisk med betablokkere som Metoprolol. Det bremser og svekker hjerterytmen og induserer et utmattende sett med symptomer:

  • Søvnighet, men noen ganger kombinert med søvnløshet
  • Ekstrem tretthet
  • Svimmelhet eller letthet
  • Kalde hender eller føtter
  • Vektøkning
  • depresjon
  • Pustebesvær
  • Hodepine (redusert oksygenering)
  • Redusert nyrefunksjon, reduserte magnesiumproblemer

Betablokkere er farlige av mange grunner. De kan også forårsake nyreskade fordi de reduserer hjertefunksjonen og blodstrømmen som kan sulte kritisk nyrevev av oksygen som induserer nekrose (vevsdød).

Lukt og smak

Denne typen har en veldig sterk, veldig bitter, medisinsk smak. Den ligner noe på den vanlige sovepillen difenhydramin bortsett fra “mørkere” i smaken. Den ekstreme bitterheten kan føre til at noen føler seg kvalme.

mottiltak

Den våt maske er ganske effekt mot denne typen. Det hjelper med å lindre symptomet på denne typen med omtrent 50% til 75%. Det er veldig nyttig og nyttig, men det stopper ikke alle symptomene.

Å motvirke effekten av overdosering av betablokker innebærer typisk å indusere adrenalin fordi BB-er binder seg til adrenalinbindingsstedene i kroppen.

Til dags dato har vi ikke funnet andre midler eller mottiltak for denne chemtrail-typen. Hvis du har kunnskap om noen, vær så snill kontakt meg.

“Adrenalin” TypeTilbake til Chemtrail Types

Link her med denne sikre lenken: https://gsw.bz/type-adrenaline

Oversikt

Denne typen ble først opplevd i vårt område (Bangor, Maine) i 2023. Det har sjelden blitt brukt. Vi har opplevd det bare omtrent 5 ganger det siste året.

Jeg bestemmer meg endelig for å opprette denne typen profil i dag fordi vi opplevde denne plomme-typen med bare noen få dagers mellomrom for første gang. Dette kan bety at det vil bli en del av det vanlige arsenal og bli brukt på hyppigere basis i fremtiden.

Helseeffekter

Denne typen får kroppen til å føle at den har blitt injisert med rent adrenalin. Hjertet ditt løper og pund. Du føler deg plutselig engstelig, pirrende, ufokusert og letthodet uten god grunn.

De første gangene dette rammet oss i 2023 og 2024, begynte hjertet mitt å rase som om jeg nettopp hadde kjørt en sprint. Jeg kjente angst og kroppen min ristet som du forventer med en bølge av adrenalin.

For en effektiv måte de kan bruke for å skape lokalisert kaos: spray en sint mengde med raske adrenalinproduserende medisiner og se hva som skjer.

mottiltak

Det er veldig viktig å huske på dette. Hvis du plutselig føler bølger av følelser eller adrenalin uten noen åpenbar årsak, fortsett å minne deg selv på at følelsene blir kunstig indusert og prøv å være fokusert og rolig. Bare det å vite at følelser og fysiske sensasjoner blir kunstig indusert, kan hjelpe deg enormt å hindre deg i å handle på disse følelsene.

magnesium brukes til å produsere enzymet som bryter ned adrenalin hos folk flest (catechol-O-methyltransferase), slik at magnesium kan hjelpe. De beste typene magnesium for dette er magnesiumtaurat, magnesiumlysinat og magnesiumglycinat. Magnesiumorotat er spesielt bra for hjertet, men denne typen er mer utsatt for å forårsake diaré hvis det tas for mye.

L-Theanine, en naturlig forekommende ikke-proteinaminosyre som finnes i grønne teblader, har vist mangfoldig fysiologisk aktivitet, inkludert å senke blodtrykket, redusere angst og stress, fremme avslapning og forbedre humør og hjernefunksjon (f.eks. konsentrasjon og læringsevne). L-teanin har vist seg å krysse blod-hjerne-barrieren, noe som forårsaker betydelig økning i hjernekonsentrasjoner av nevrotransmitterne serotonin og dopamin. Serotonin er involvert i atferd som humør og søvn, mens dopamin spiller en viktig rolle i hjerneaktivitet og sentralnervesystemets funksjon. L-Theanine, som har en direkte effekt på hjernen, har også vist seg å slappe av sinnet uten å forårsake døsighet. L-Theanine stimulerer hjernens produksjon av alfabølger,slik at en person kan oppnå en avslappet, men våken mental tilstand. I tillegg har l-Theanine vist seg å forbedre humøret hos voksne ved å redusere angst og spenning som følge av psykologisk stress.

tiamin (B1, mononitrat) – Thiamin, også kjent som vitamin B1, spiller en viktig rolle i utnyttelse av glukoseenergi, spesielt i sentralnervesystemet. Thiamin er også viktig for sunn hjerne- og nervesystemfunksjon og har blitt betegnet som “moral vitamin” som et resultat av dens gunstige effekt på mental holdning. Tiaminmangel er assosiert med depressiv atferd, så vel som aggressivitet, forvirring og hukommelsesnedsettelse. Forskning antyder at tiamin har antidepressiva og angstdempende effekter (evne til å redusere angst, uro eller spenning), og dobbeltblinde studier har vist en sammenheng mellom forbedret tiaminstatus og forhøyet humør. I en studie med 120 unge voksne kvinner, forbedret tiaminstatus korrelert med rapporter om at deltakerne var mer tydelige,sammensatte og energiske — disse resultatene ble demonstrert hos deltakere hvis tiaminstatus var “tilstrekkelig” i henhold til tradisjonelle standarder.

Zembrin ® (Sceletium tortuosum ekstrakt) er et standardisert patentert ekstrakt av Sceletium tortuosum, en sørafrikansk plante som har blitt brukt i århundrer for sine medisinske fordeler, så vel som dens humørfremmende og anti-angstegenskaper. Sceletium tortuosum inneholder aktive ingredienser kjent som alkaloider som har vist seg å selektivt hemme serotonin gjenopptak. Serotonin er et molekyl (en kjemisk “messenger” eller nevrotransmitter) som spiller en viktig rolle i å modulere humør og annen atferd som søvn og smerteoppfatning. Serotonin kan også undertrykke forhøyet aktivitet i amygdalaen (hjerneområdet involvert med følelser, emosjonell atferd og motivasjon), som har blitt korrelert med angst og fryktrespons i dyre- og kliniske studier. Inhibiting serotonin gjenopptak, som holder nivåene av serotonin høyere,rapporteres å være en av de farmakologiske handlingene som Sceletium tortuosum kan påvirke humør- og angsttilstander, samt søvnkvalitet. For øvrig er serotonin gjenopptakshemmere blant de mest foreskrevne forbindelsene for behandling av angstlidelser og depresjon. Zembrin ® er patentert for bruk som en serotonin-opptakshemmer i formler designet for å hjelpe til med å håndtere angst og depresjon. I en nylig randomisert dobbeltblind, placebokontrollert studie rapporterte deltakere som tok Zembrin ® positive effekter fra å ta det patenterte ekstraktet, inkludert forbedring i søvn og i håndtering av stress. I en annen dobbeltblind, placebokontrollert, cross-over studie, ble en enkelt dose Zembrin ® vist å redusere angstrelatert hjerneaktivitet hos friske deltakere.

Ressurser og lenker

Andre Chemtrail-relaterte lenker

Hvordan Chemtrails vil hjelpe antikrist

Lovgivning verdiløs: Den eneste måten å avslutte sprayen på

Honest Pilot mener Chemtrails “A Necessary Evil”

Turbofaner med høy bypass produserer IKKE kontrailer. Så hva er de linjene i himmelen?

Depopulasjon dokumentert

Council on Foreign Relations: “Millioner brukt for å forvirre publikum”

Historiske eksempler på biologisk og kjemisk testing på amerikanere

My Chemtrail Story

Klimaendringsløgnen ble utsatt i 90 sekunder

Klimategat er fortsatt problemet

Hvorfor Chemtrails?

Aluminiumiseringen av jordsmonnene våre

U.S. Regjeringsinformasjonsprogrammer (“CoIntelPro”)

U.S. Loven tillater å spraye borgere med kjemikalier eller biologiske agenter selv om det forårsaker permanent skade eller død

Chemtrails In Animated Movies

Hvorfor et “Doomsday Seed Vault” i Arktis?

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.