2 TIDSAKTUELLE BØKER SOM NÅ ER TILGJENGELIGE PÅ NETTBOKHANDLER.

Noen leker Gud er oppfølger til Gjennom tankemurene. En eldre dame inviterer noen ungdommer med seg på oppdagelsesferd i livet. I Gjennom tankemurene handler det mest om den indre oppdagelsesferden, mens i Noen leker Gud vendes blikket mest utover. Fortellingen starter med korona-situasjonen. Det de finner, gir god grunn til bekymring. Det er bekymringer flere og flere mennesker deler. Kan vi gjøre noe for å snu utviklingen, eller er menneskeheten forutbestemt til sammenbrudd før en ny tid kan begynne?

Jeg undersøker om det er noe hold i påstandene om at frimurere står bak det meste. Både Rothschild- og Rockefeller-familiene vies oppmerksomhet – og sjølsagt . Verdigrunnlaget og planene til WEF, WHO og FN tas opp. I et kapittel bruker jeg Janet Ossebaard sine paragrafer fra “Sions vises protokoller” for å se om det er noe fra dem som realiseres i vår tid. berøres bare så vidt.

Mitt viktigste mål med bøkene er å vekke til realitets-orientering, så jeg håper jeg ikke gir noen bastante svar.

Hovedkarakterene i begge bøkene er fiktive. I denne boka flettes antatt fakta inn i fiksjonen. Opplevelsene rundt Spotlight-konferansen i Stavanger er reelle. Boka inneholder informasjon fra talerne der og fra andre historikere, medisinsk sakkyndige, jurister m.fl. som har innsikt i tidens fenomener. Å få fram fakta anses som helt nødvendig, dersom vi skal redde stumpene av demokratiene våre.

Kan være et bilde av tekst

Se innsikt

125 rekkevidde for innlegg

Alle reaksjoner:

1Marianne Nylund

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.