Marines Arrest WHO Official

Av

 Michael Baxter

24. desember 2023

866

28186

https://www.facebook.com/plugins/like.php?href=https://realrawnews.com/2023/12/marines-arrest-who-official/&layout=button_count&show_faces=false&width=105&action=like&colorscheme=light&height=21

Marines arresterte torsdag en Verdens helseorganisasjon ( WHO ) tjenestemann som var i USA for å overtale det kriminelle Biden-regimet til å ta i bruk ny sosial distansering, vaksinasjon, og maskere mandater for å bekjempe den påståtte bølgen av JN.1 Coronavirus-stammen, en kilde i general Eric M. Smiths kontor fortalte Real Raw News.

Den skyldige, Dr. Chikwe Ihekweazu, assisterende generaldirektør for avdelingen for helseoppsyn og overvåkingssystemer, røkte en sigarett utenfor hotellet Westin Annapolis i Annapolis, Maryland, da undercover Marines omringet og informerte ham om at han ble arrestert som en fiendtlig kampmann.

En flustet Ihekweazu irettesatte marinene og sa at han var i USA på WHO-virksomheten og hadde arrangert møte med CDCs Rapid Response Team etter jul. Talen hans spiralerte inn i en viltvoksende lønnsomhet om hvordan han, en av verdens fremste helsemyndigheter, ikke kunne varetektsfengsles fordi beboer Joseph R. Biden hadde gitt ham diplomatisk immunitet. Da en marine sersjant trakk ut håndjern, ble Ihekweazu apoplektisk med raseri ved Marines. Da han flikket sin cig til bakken og begynte å rope, “ Hjelp! Noen hjelper meg, ” en Marine doblet ham over med en solid trøkk til solar plexus. Han gispet etter pusten mens en Marine mansjet ham og la en svart sekk over hodet. Marines dyttet ham deretter inn i en SUV og kjørte ham til et prosesseringssenter for avhør.

“ Ihekweazu var en av de verste gjerningsmennene der ute, ” kilden vår sa, “ og vi hadde overbevisende grunn til å arrestere ham. En mindre Covid kriminell for øvrig. ”

Før arrestasjonen ledet Ihekweazu WHO Hub for Pandemic and Epidemic Intelligence, hvor han med makt tok til orde for drakoniske COVID-19-håndhevingsprogrammer som medisinsk kamplov og vaksinepass.

14. desember avlyttet Marine Corps Forces Cyberspace Command (MARFORCYBER) på en telefonsamtale mellom Ihekweazu og CDCs hoveddirektør Nirav D Shah. På samtalen sa Ihekweazu at han hadde viktige kliniske data om JN.1, som han la til, feide gjennom Storbritannia og forårsaket en ustoppelig bølge av og sykehusinnleggelser. Han fortalte Shah at han ønsket å møte personlig for å diskutere påvirkning av administrasjonen og andre vestlige regjeringer for å snikende gjeninnføre mandater og nedleggelser uten å forårsake offentlig hysteri.

“ Vi deler det samme målet, Chikwe, men amerikanere er bilious biter av dritt. De vil ikke falle for lockdowns eller mandater igjen. Vi har allerede prøvd å se ideen forsiktig og se på svar på nettet, og motstanden er, umm, la oss bare si tungt. Vi har alle våre egne grunner for å ville låse landene våre, men det vil være en utfordring, vanskelig. ”

“ Jeg har løsninger, min venn. Vi snakker om dette personlig, ” Ihekweazu svarte.

Ihekweazu, sa kilden vår, ga Shah sin komplette reiserute før han koblet fra samtalen.

“ Den stumme jævelen delte sin flyinfo, datoer han kom og dro, og hotellinfo på samtalen. Vi regnet med at han ville være en enkel gripe, og det var han, ” sa kilden vår.

På spørsmål om hvorfor marinesoldatene ikke ventet til møtet for å ta tak i begge samtidig, sa kilden vår, “ De skulle møtes på et offentlig sted der det ville være mange sivile rundt. Vi har Shah i vårt syn, og han blir varetektsfengslet snart nok. ”

Avslutningsvis sa han at Ihekweazu er siktet for sammensvergelse for å skade amerikanske borgere, spionasje mot USA, terrorrelaterte lovbrudd og andre høye forbrytelser og forseelser, og vil møte en militær domstol.Fri tale og alternative medier er under angrep av . Real Raw News trenger leserstøtte for å overleve og trives. 

Ikke gi dine hardt opptjente penger til nettsteder eller kanaler som kopierer / limer inn vår åndsverk. Vi bruker utallige timer på å undersøke, forske og skrive. Takk skal du ha. Hver dollar hjelper. Bidrag hjelper deg med å holde nettstedet aktivt og hjelper til med å forfatteren (og hans medisinske regninger)Hvis lenken ikke vises på Apple-enheter, er den: https://www.givesendgo.com/realrawnews2

https://www.facebook.com/plugins/like.php?href=https://realrawnews.com/2023/12/marines-arrest-who-official/&layout=button_count&show_faces=false&width=105&action=like&colorscheme=light&height=21

Forrige artikkelDeep State Kills White Hat Pilots

Neste artikkelKatie Hobbs hengt på GITMO

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.