Himmeltrompeter Hvor mange av dere husker fra tilbake i 2011 og 2012 alle trompetlydene som kommer fra himmelen rundt om i verdenSky trumpets How many of you remember from back in 2011 and 2012 all the trumpet sounds coming from the sky around the world

Har noen noen gang funnet ut hvor lydene kom fra og hva de var?Did anybody ever figure out where the sounds were coming from and what they were?

OPERASJON REDDE MENNESKEHETENOPERATION SAVE HUMANITY19. DES. 2023

19. DES. 202311

33

DelShare

https://www.youtube-nocookie.com/embed/vwYT9WV_UMQ?rel=0&autoplay=0&showinfo=0&enablejsapi=0

Denne teksten er lagt inn av HVEM? Samme tekst ligger på en YOUTUBE video???

https://www.youtube-nocookie.com/embed/IZQwyV7wHzM?rel=0&autoplay=0&showinfo=0&enablejsapi=0

https://www.youtube-nocookie.com/embed/qkexwk2mRdc?rel=0&autoplay=0&showinfo=0&enablejsapi=0

https://www.youtube-nocookie.com/embed/W-Wcz5cTAN0?rel=0&autoplay=0&showinfo=0&enablejsapi=0

Matteus 24: 31-41

31 Den store trompeten vil høres, og han vil sende ut sine engler til de fire hjørnene av jorden, og de vil samle hans utvalgte folk fra den ene enden av verden til den andre.32 “La fikentreet lære deg en leksjon. Når grenene blir grønne og ømme og begynner å sette ut blader, vet du at sommeren er i nærheten.33 På samme måte, når du ser alle disse tingene, vil du vite at tiden er nær, klar til å begynne.34 Husk at alle disse tingene vil skje før menneskene som nå bor, alle .35 Himmel og jord vil forgå, men mine ord vil aldri gå bort.36 “Ingen vet imidlertid når den dagen og timen kommer – verken englene i himmelen eller Sønnen; Faderen alene vet det.37 Menneskesønnen kommer som det som skjedde i Noahs tid.38 I dagene før flommen spiste og drakk folk, menn og kvinner giftet seg, helt til dagen Noah gikk inn i båten; 39 likevel skjønte de ikke hva som skjedde før flommen kom og feide dem alle bort. Slik blir det når Menneskesønnen kommer.40 På den tiden skal to menn jobbe i et felt: den ene blir tatt bort, den andre blir etterlatt.41 To kvinner skal være på et kvernslipemåltid: den ene blir tatt bort, den andre blir etterlatt. Revelations8:1] Og da han hadde åpnet det syvende seglet, var det stillhet i himmelen omtrent en halvtime.
[2] Og jeg så de syv englene som sto foran Gud; og til dem fikk syv trompeter. Åpenbaringen 8: 7 ESV ESV Den første engelen sprengte trompeten hans, og der fulgte hagl og ild, blandet med blod, og disse ble kastet på jorden. Og en tredjedel av jorden ble brent opp, og en tredjedel av trærne ble brent opp, og alt grønt gress ble brent opp. … ….. Hvor mange husker du alle brannene rundt om i verden ? Og det blir bare verre. Statistikken fra National Interagency Fire Center viser at det fra 7. desember 2023 har vært 53.685 branner i år som har brent nesten 2,61 millioner dekar. Dette er nesten lik det 10-årige årlige gjennomsnittet ( 2013-2022 ) på 53 775 branner og betydelig under 10-års gjennomsnittet på 6,83 millioner dekar brent

NOAAs National Weather Service Storm Prediction Center Årlig Severe Weather Sammendrag rapporterte 4.436 haglhendelser i 2022 sammenlignet med 3.762 i 2021

.

operasjonens substack

Anbefale operasjonens substack til leserne av Jan's SubstackRecommend operation's Substack to the readers of Jan's Substack

Min personlige understabelMy personal SubstackAnbefaleRecommend

1 Som1 Like11

33

DelShare3 kommentarer

3 Comments

TherisaTherisa19. desemberDec 19Jeg gjør. Mange truthers vi bidrar med til underjordiske tunnelmaskiner. ⁇ ⁇ ♀️I do. Many truthers we're contributing it to underground tunneling machines. 🤷🏼‍♀️SOMLIKESVARREPLYDELSHARE

2 svar ved operasjon redder menneskeheten og andre2 replies by operation save humanity and others

2 kommentarer til…2 more comments…Topp

TopNy

NewFellesskap

Community

BREKENDE NYHETER! VACCINE NANOTEKNOLOGI PATENTER! TOTAL EKSPONERING!BREAKING NEWS! VACCINE NANOTECHNOLOGY PATENTS! TOTAL EXPOSURE!

Hundrevis av ingenting annet enn nanoteknologi i vaksinene bevis på forbrytelser mot menneskeheten og forbrytelser mot Gud gjennom sine egne patenter! Advarsel ikke…Hundreds of nothing but nanotechnology in the vaccines proof of crimes against humanity and crimes against God through their own patents! Warning do not…

11. DESEMBERDEC 11 ••

OPERASJON REDDE MENNESKEHETENOPERATION SAVE HUMANITY

3232

1313

SinnekontrollpatenterMind control patents

Du lar tankene mine være i fred!You leave my mind alone!

18. NOVNOV 18 ••

OPERASJON REDDE MENNESKEHETENOPERATION SAVE HUMANITY

1010

11

Sinnblåsende kompileringMind-blowing compilation

Dette vil holde deg opptatt en stund . Takk nonvaxer420 og Matts mikroskopi https://rumble.com/user/nonvaxer420This will keep you busy for a while . Thanks nonvaxer420 and Matts microscopy https://rumble.com/user/nonvaxer420

4. DESEMBERDEC 4 ••

OPERASJON REDDE MENNESKEHETENOPERATION SAVE HUMANITY

44

Se alleSee all

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.