“ Playing God ”: HAARP, Chemtrails, Atmospheric Warming. Våpen som brukes til å produsere jordskjelv, tsunami, vulkanutbrudd, global oppvarming, lyn, sykloner, tornado, flom, tørke, megastormer … osv. Osv…

Medeea GreereAv Medeea Greere24. oktober 2023Oppdatert:24. oktober 2023Ingen kommentarer9 minutter lest

TwitterFacebooktelegram

DEL

“ Playing God ”: HAARP, Chemtrails, Atmospheric Warming. Våpen som brukes til å produsere jordskjelv, tsunami, vulkanutbrudd, global oppvarming, lyn, sykloner, tornado, flom, tørke, megastormer … osv. Osv…

Medeea Greere, et uavhengig forlag, er nå på Telegram på https://t.me/AMGNEWS2022 og eksisterer bare på leserstøtte når vi publiserer sannhet, frihet og kjærlighet for offentlig bevissthet. Takk for støtten!


Dr. Michio Kaku innrømmet at elektromagnetiske bølger kan brukes til å stimulere geofysiske hendelser som kan endre vær, , , vulkanutbrudd, og lignende.

Dr. Kaku innrømmet det ‘ laget orkaner ' har vært et resultat av et regjerings værmodifiseringsprogram der himmelen ble sprayet med nanopartikler og stormer og deretter “ aktivert ” ved bruk av “ ”.

Ideen bak er enkel når du bare tenker på den. Når du ser og opplever et sterkt tordenvær, med mye lyn og torden, hva faktum med denne stormen slår deg mest?

Er du ikke imponert over den kraftige energivisningen du er vitne til? Energi er den viktigste ingrediensen bak naturens stormer. Derfor må du tro at bare kanskje, hvis energi er den mest dominerende ytre faktoren i alle slags stormer, da kan energi være nøkkelfaktoren i å skape slike stormer i utgangspunktet.

Så, spør du, hvor mye energi som kreves for å skape, og deretter lede, stormer? Svaret på det spørsmålet avhenger av mange faktorer, men la oss fortelle deg hvor mye kapasitet som er innebygd i den nyopprettede kraftoverføringsstasjonen i fjernkontroll Alaska.

Disse kraftoverføringstårnene er ikke dine typiske tårn, ettersom de er designet for å generere kraft på en slik måte at den stråles opp i ionosfæren i enorme mengder.

Hva er den mektigste styrken på planeten?

“ The $ 30 millioner Pentagon-prosjekt, eufemistisk kalt HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program), er laget for å stråle mer enn 1,7 gigawatt (milliarder watt) utstrålt kraft inn i ionosfæren — det elektrisk ladede laget over jordas atmosfære.

Enkelt sagt er apparatet en reversering av et radioteleskop — som bare sender i stedet for å motta. Det vil ‘ koke den øvre atmosfæren '. Etter oppvarming og forstyrrelse av ionosfæren, vil strålingene sprette tilbake på jorden i form av lange bølger som trenger inn i kroppene våre, bakken og havene. ”

La oss tillate det Dr. Begich forklar dette konseptet.

“ … denne oppfinnelsen gir muligheten til å sette enestående mengder kraft i jordas atmosfære på strategiske steder og å opprettholde kraftinnsprøytningsnivået, spesielt hvis tilfeldig pulsering brukes, på en måte langt mer presis og bedre kontrollert enn hittil oppnådd av kjent teknikk …. ”

“ … målet er å lære å manipulere ionosfæren i større skala enn Sovjetunionen kunne gjøre med sine lignende fasiliteter. HAARP ville være den største ionosfæriske ovnen i verden, lokalisert i en breddegrad som er mest gunstig for å implementere Eastlunds oppfinnelse. ”

Videre fra denne nordlige breddegrad, energien kunne rettes inn i ionosfæren slik at den spretter tilbake til jorden slik at den skulle komme ned uansett hvor forskerne ønsket at den skulle komme ned. Hemmeligheten var å lære hvordan og hvor de skulle sikte den til å treffe jorden der de ønsket at den skulle treffe, og skape type katastrofe eller vær de ønsket.

I et nøtteskall er dette kjernen i ekspertisen som nylig er anskaffet for å kontrollere været.

Ved å helle målt energi som er fokusert i visse deler av ionosfæren, forskere kan skape alle slags stormer som orkaner, tordenvær, flom, tornadoer og tørke.

OGSÅ: Eksponert: HAARP-lokasjoner og militære baser over hele verden

I NEWS1198, “ U.N. Traktaten viser at værkontrollen er reell ”, vi rapporterer nyhetsartikler om at Malaysia faktisk inngikk et russisk værmodifiseringsfirma for å lage en orkan som ville være rettet nær nok til å fjerne røyk og smog fra Malaysias byer uten egentlig kommer til land for å skape ødeleggelser. Dette russiske selskapet leverte, og Malaysia hadde klar himmel.

Informasjonen vår forteller oss at ikke bare orkaner kan skapes, de kan demonteres dersom forskere ønsker det. Og de kan absolutt kjøres på havet omtrent som om vi kjører bilene våre på veibaner. Derfor må man spørre hvorfor amerikanske forskere har tillatt enestående orkaner, som Andrew, Irma, Harvey, Katrinen, å noen gang komme på land?

Hvorfor tillater amerikanske forskere omfattende skader og liv tapt for nylig enestående stormer, siden de har evnen til å holde disse stormene borte fra oss?

Leaked CIA Research avslører Brain Wave Ritual tiltrekker penger til deg…

Har ikke vår egen amerikanske regjering våre beste interesser?

Husk den tanken når vi undersøker enda flere aspekter ved denne HAARP-teknologien som skjenker så enorme mengder energi i vår øvre atmosfære. Forskere fant raskt ut at denne teknologien kunne brukes på andre måter enn bare for å kontrollere været.

De oppdaget at de hadde snublet over et våpen som kunne brukes mest effektivt, for å ødelegge, ødelegge og ødelegge noe mer, med de aller fleste verdens mennesker helt uvitende om hva som skjedde med dem. Tross alt tror de fleste i dag fortsatt at kontrollen av det grunnleggende været på denne planeten er utenfor kontrollen av menneskeheten.

La oss nå undersøke noen av bekymringene fra disse New Age-forskerne om skaden HAARP kan påføre jorden. HAARP kan:

Lag jordskjelv på forespørsel hvor og når du måtte ønske deg på jorden.

“ Den planetariske ingeniøren prøvde å erstatte en ti med førti kilometer del av ionosfæren med et ‘ telekommunikasjonsskjerm ' på 350 000 kobbernåler kastet i bane … da sendte opp et bånd med bittesmå kobbertråder inn i ionosfæren for å bane rundt planeten for å ‘ reflektere radiobølger og gjøre mottaket tydeligere ', vi hadde jordskjelvet i Alaska på 8,5 og Chile mistet en god del av kysten. Det båndet av kobbertråder forstyrret det planetariske magnetfeltet. ”

Manipulere globale værsystemer, skiftende værmønster, nedbør, tørke

Jorden går vill i sin rotasjon, muligens snurrer ut av kontroll

Forstørrelses- og fokuserende sollys, kalt ‘ Skybusting '.Denne prosessen kan brenne hull i de beskyttende ozonlagene, og dermed tillate intenst sollys å strømme gjennom, og brenne menneskeheten alvorlig .

Mind Control . Ved å bruke ekstremt lavfrekvent bombardement med akkurat samme frekvens som den menneskelige hjernen fungerer, kan du endre en persons tanker eller følelser.

Gud hjelpe oss alle når og hvis onde menn oppnår finesse med dette våpenet!

HAARP kan lage eksplosjoner i kjernefysisk størrelse uten stråling! Denne prosessen er beskyttet av 4.873.928. Dette kan være det “ store ” sverdet som blir utøvd av Antikrists krefter i Åpenbaringen 6: 4. Med dette våpenet kan du angripe mål med kjernefysiske eksplosjoner uten å måtte levere atomstridshoder på missiler, eller på fly, eller noen transportør!! Denne utviklingen kan gjøre alle militære beregninger om hvordan man kan forsvare seg mot en fiendes angrep helt ubrukelig.

Den amerikanske hærens glemte matmirakel og 126 supermatvarer som du kan lagre uten kjøling i årevis

Plutselig lyser tankene mine som en lyspære! Plutselig forstår jeg hvorfor de russiske og amerikanske forhandlerne plutselig var i stand til å komme til enighet om ødeleggelsen av så mange stridshoder og missiler.

Hver side tillot til og med inspeksjonsteam å føre tilsyn med ødeleggelsen av faktiske stridshoder og missiler.

Verden føltes veldig mye tryggere.

Stridshoder som er båret på missiler er imidlertid foreldet!! Hvis begge sider kan lage eksplosjoner i kjernefysisk størrelse uten stråling av radiosendende tårn av HARRP-type, ville du ikke trengt for å bære stridshoder. Hvordan kan du forsvare deg mot et angrep i kjernefysisk størrelse som blir initiert av stille, usynlige ELF-radiobølger?

Hvordan forsvarer du deg mot et kjernefysisk angrep når det blir initiert av ELF-radiobølger som blir generert på fiendens territorium, flyr opp til ionosfæren over hans territorium, og deretter sprette tilbake til territoriet ditt for å skape eksplosjonen?

Det er klart at verden har gått inn i en helt ny krigføringsverden som ingen en gang har unnfanget, enn si tenkt gjennom veldig godt.

Videre bringer dette emnet oss til neste evne HAARP og som radiobølgeteknologi. Disse ELF-radiosendere kan kaste opp et ugjennomtrengelig skjold mot innkommende missiler, fly eller noe som prøver å komme gjennom luftrommet vårt!

Så, hvorfor prøver vi å perfeksjonere et missil mot missil som faktisk kan treffe et annet missil under flukt? Hvorfor beveger det amerikanske militæret seg raskt i forbindelse med det israelske militæret for å bringe dette mer effektive missilet mot missil til Israel for bedre å beskytte mot syriske og egyptiske missiler?

De vil sannsynligvis ikke ha veldig mange mennesker som vet at vi har denne typen effektive missilskjold over noen slagmark, verken strategisk eller taktisk. Når araberne engasjerer israelerne i denne neste krigen, kan de bare bli sjokkert over den typen våpen som ødelegger dem!

Eksistensen av denne typen militære evner er også grunnen til at vi lar de arabiske regjeringene kjøpe Amerikansk våpen å kjempe mot Israel i denne neste krigen. Araberne forstår ikke at det israelske militæret og vi har tatt et kvantesprang fremover i destruktiv, drap og utslettende evne! Har faktisk infanteristen endelig blitt foreldet i krigføring?

U.S. Nuclear Target Map – Bor du i en dødssone?

New Age's største bekymring forsker Nick Begich, i sin bok, “ Engler Ikke spill denne HAARP“, er at forskere og militæret er så veldig arrogante i sin ignorante, hensynsløse bruk av fokusert energi i ionosfæren.

Militære forskere snakker om “ å sparke denne tingen i høyt utstyr for å se hva som ville skje ”! Denne holdningen er fullstendig arroganse. Hva om de satte i gang en utilsiktet reaksjon i atmosfæren som ikke kan kontrolleres eller stoppes?

Jeg tror faktisk noen av dommene som ble forutsagt i theÅpenbaringsbokkan komme fra denne typen større feilberegninger av forskere.  

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.