5G Fare: 13 grunner 5G trådløs teknologi vil være en katastrofe for menneskeheten

den 111 Comments

Av P54. 

1. 5G Fare: Kapring av svettekanal antenner

5G-nettverket bruker og sender frekvenser som påvirker svettekanalene våre, som fungerer som antenner. Med andre ord, vårt største organ, huden, kan påvirkes og manipuleres av 5G. Som jeg rapporterte i denne artikkelen:  “5G og IoT: Total Technological Control Grid Being Rolled Out Fast”, (https://thefreedomarticles.com/5g-iot-technological-control-grid/) eksponerte forskeren Dr. Ben-Ishai sammenhengen mellom 5G og kroppens svettekanaler i denne videoen: https://youtu.be/VuVtGldYXK4

“[5G-frekvensene] vil zappe [oss] med bølgelengder som vil samhandle med den geometriske strukturen i huden vår … Vi fant ut at svettekanaler fungerer som spiralformede antenner … svettekanalen var en integrert del av mekanismen for absorpsjon av energi, elektromagnetisk, mellom 75-100 GHz, og at hvis du endret karakteren til svettekanalen, dvs. fikk den til å fungere, kunne du faktisk endre den absorpsjonen på et tidspunkt, og hvis du kunne gjøre det, kunne du spore hvordan en person er under stress . “

2. 5G Fare: 5G Forsterker EMF-skader via VGCC

Trådløs stråling og EMF-forsker Dr. Martin Pall har gjort banebrytende forskning for å forklare nøyaktig hvordan EMF forårsaker for tidlig aldring og skade på menneskekroppen, inkludert skade på fruktbarhet, hjerner, hjerter og til og med DNA! Han var banebrytende for forskning som viste hvordan EMF aktiverer kroppens VGCC (spenningsstyrte kalsiumkanaler) som får dem til å frigjøre overflødig kalsiumioner i cellen. Dette fører deretter til nitrogenoksid (NO) og superoksyd som reagerer nesten øyeblikkelig for å danne peroksynitritt og frie radikaler. Mange studier som dette viser at peroksynitrit skader DNA. Dr. Pall har uttalt utvetydig at “5G-utrullingen er helt sinnssyk.”  https://youtu.be/kBsUWbUB6PE

3. 5G Fare: Pulserende bølger langt mer skadelig enn kontinuerlig bølgestråling

Et viktig og unikt trekk ved smarte målere er at de avgir pulserende bølgestråling, ikke kontinuerlig bølgestråling. Med andre ord, de kjører i start-stopp-sykluser med å sende ut en serie EMF og deretter midlertidig inaktive. Dette skjer utrolig høyt antall ganger per dag; rettsdokumenter med vitnesbyrd fra forsyningsselskaper (som Pacific Gas and Electric Company of California) avslører at smarte målere sender pulserende bølger mellom 9600 og 190 000 ganger per dag! http://emfsafetynetwork.org/wp-content/uploads/2011/11/PGERFDataOpt-outalternatives_11-1-11-3pm.pdf

I denne videoen fra 2018 opplyser Dr. Pall at det er 13 studier som viser at pulserende bølge-EMF er mer aktive (og farlige) enn kontinuerlige bølger. Du kan lese bevisene her: https://s3.amazonaws.com/nghl-ntge/pall-to-eu-on-5g-harm-march-2018.pdf

4. 5G Fare: 5G Fremmer dyp EMF-penetrasjon

Hovedårsaken til at mobiltelefoner er farligere for barn enn voksne (bortsett fra at strålingsabsorpsjon er kumulativ over en levetid) skyldes EMF-penetrasjon.

Dr. Pall skriver:

“Bransjen har også fremsatt påstander om at mer konvensjonelle mikrobølgefrekvente EMF-er er begrenset til de ytre 1 cm av kroppen. Vi vet at det ikke er sant, men på grunn av effektene dypt i den menneskelige hjerne, på hjertet og på hormonsystemer. Kanskje de viktigste to studiene som viser effekter dypt inne i kroppen, er studier av professor Hässig og hans kolleger i Sveits på dannelse av grå stær hos nyfødte kalver. Disse to studiene viser tydelig at når gravide kyr beiter nær mobiltelefonens basestasjoner (også kalt mobiltelefontårn), blir kalvene født med veldig sterkt økte tilfeller av grå stær. ”

Hässig skrev i sin studie fra 2009:

“Av 253 kalver hadde 79 (32%) forskjellige grader av kjernefysisk katarakt, men bare 9 (3,6%) kalver hadde alvorlig kjernefysisk katarakt. Resultatene viser en sammenheng mellom lokaliseringen av kalver med kjernefysisk katarakt i første trimester av svangerskapet og antennens styrke. Antall antenner innen 100 til 199 meter var assosiert med oksidativt stress, og det var en sammenheng mellom oksidativt stress og avstanden til nærmeste MPBS (mobiltelefonbasestasjon). ”

5. 5G Fare: 5G er et våpensystem forkledd som en forbrukerkomfort

Mark Steele har vært veldig frittalende mot 5G og har nå blitt mye intervjuet, blant annet av Project Camelot og også av Sacha Stone i dokumentaren 5G Apocalypse: The Extinction Event. https://youtu.be/ol3tAxnNccY Steele hevder at selv om det i utbredte rapporter står at 5G opererer i 24-100 GHz-området, er det faktisk sub-gigahertz (som betyr under GHz-terskelen, så fortsatt målt i MHz). Han sier 5G er et våpensystem som langdistanse radar, trinnvis radar og styrt energi (DEW ble brukt i 11. september og forskjellige branner som Paradise-brannene https://thefreedomarticles.com/dew-laser-weapons-used-against-people/ ). 

Han hevder at når du undersøker 5G-maskinvare, har den en dielektrisk linse som er bevis på at det er et våpensystem. Autonome kjøretøyer kan bruke 5G til å skinne i speil fra andre førere (som er så sterke og skadelige at det tilsvarer angrep). Mark snakker om hvordan 5G er kraftig nok til å drepe babyer i livmoren. Sier han: https://everydayconcerned.net/2019/02/15/5g-is-a-weapons-system-nothing-more-nothing-less-technical-weapons-expert-mark-steele-issues-wake-up-call-to-all-uk-residents-on-5g-led-street-lights-rollout-in-gateshead/

“5G er et våpensystem, ingenting mer, intet mindre. Det har ingenting å gjøre med telekommunikasjon for mennesker. 5G er en maskin-til-maskin-tilkobling for autonome kjøretøyer. ”

6. 5G Fare: LA-brannmenn utviklet plager etter å ha vært for nær tårnene

I denne videoen (https://youtu.be/s-x_xv6dg9E) sammenligner en 25 år gammel brannmann fra Los Angeles celletårn med sigaretter. Han ber om et stopp for mobiltelefonens basestasjoner som bygges på eller i nærheten av brannstasjoner. Brannmenn er ikke de eneste som lider av effektene; det ble rapportert at hundrevis av fugler falt fra himmelen i Nederland under en 5G-https://thetruthrevolution.net/hundreds-of-birds-fall-from-the-sky-during-5g-test-in-the-netherlands/

7. 5G Fare: Samme frekvenser som brukt for å spre folkemengder.

5G bruker angivelig millimeterbølgefrekvenser (såkalt fordi frekvensene er så høye (i området 24-100 GHz). Siden 1 GHz = 1 milliard GHz snakker vi om frekvenser med veldig veldig kort bølgelengde (avstanden mellom toppen av en bølge og den neste). Avstandene er så små at de måles i millimeter, derav begrepet millimeterbølge. Dette er nøyaktig de samme frekvensene som bruker for deres ikke-dødelige våpen som Active Denial Systems (https://jnlwp.defense.gov/About/Frequently-Asked-Questions/Active-Denial-System-FAQs/) for av folkemengder. Disse våpnene har kapasitet til å forårsake enorm skade. Dr. Paul Ben-Ishai sa: “Hvis du er uheldig nok til å stå der når den treffer deg, vil du føle at kroppen din er i brann.”

8. 5G Fare: Mutagent (forårsaker DNA-skade) og carsinogenic (forårsaker kreft)?

MMW-frekvensene på 5G forårsaker mitokondriell DNA-skade – som deretter overføres til neste generasjoner. 5G er mutagent. Disse mutasjonene arves av neste generasjon! Dette har alvorlige implikasjoner for genetisk renhet. Hvor mange tenker på dette når de ikke kan slutte å se på skjermene sine? Dette nettstedet viser mange studier som viser mitokondriell skade som oppstår etter eksponering for EMF-stråling. https://mdsafetech.org/mitochondrial-effects/

Med mutagenese kommer vanligvis karsinogenese. Med andre ord, når noe er kraftig og farlig nok til å forårsake DNA-skade, er sjansen stor for at det vil føre til kreft. Mark Steele sier at 5G er kreftfremkallende klasse 1, selv om WHO (Verdens helseorganisasjon) klassifiserer mobiltelefontårn veldig konservativt som et kreftfremkallende middel i klasse 2b. Det er imidlertid viktig å merke seg at WHO er et FN-byrå som ble opprettet av Rockefellers, en berømt NWO Illuminati-familie som planlegger å bruke FN som et middel for å innlede en One World Government.

5G blir kjørt ut uten at den riktige sikkerhetstesten er gjort, så vi har ikke mye data om hvordan 5G spesifikt forårsaker kreft, men det er en overflod av bevis som viser hvordan 2G, 3G og 4G EMF er involvert i mange typer kreft, inkludert hjernekreft. Dette nettstedet har en god samling av de mange studiene som er gjort.

9. 5G Danger: Phased Array Densification

5G krever betydelig flere sendere eller kringkastere enn tidligere generasjoner. Det er en plan for massiv infrastrukturoppretting, med stasjoner, tårn og baser planlagt å bli plassert nesten overalt, inkludert i hjertet av boligstrøk. Effektene av denne typen fortetting kan være katastrofale.

5G er kraftig nok til å 3D kartlegge innsiden av hjemmet og andre bygninger. Mark Steele fremhever spesifikt 868 MHz-frekvensen, som tidligere ble brukt til forhør på slagmarken, og som lett kan gå gjennom murstein og betong. Han hevder at denne frekvensen kan skille ut spesifikke mennesker … interessant gitt all elektronisk trakassering og gjengforfølgelse som forekommer mot TI (Targeted Individuals).

5G-infrastruktur vil bestå av små fasede antenner som skyter ut stråling mot målene som en kule. Strålene til mikrobølger de produserer vil være sterke nok til å passere gjennom vegger og menneskekropper. Vi vil bli bedekket med dette 24/7/365, og det som verre er at dekningsområdet er planlagt å være bredere enn dagens 4G, og til slutt vil de omfatte hver kvadratcentimeter av jorden.

10. 5G Fare: Drep alle insekter?

Insekter, fugler og barn er mest utsatt for 5G på grunn av kroppsstørrelse. Claire Edwards er tidligere FNs stabredaktør som brakte EMF / 5G-saken under FNs generalsekretær Antonio Guterres oppmerksomhet. Hun uttalte i en anti-5G-rallytale i Stockholm: https://youtu.be/Hayxz_GEha8

“Det er interessant å merke seg at de siste 20 årene har vi mistet 80% av insektene våre. Og hvis vi får 5G, mister vi 100% av insektene våre. Når insektene går, går vi også. ”

Både insekter og 5G trenger antenner: insekter bruker dem blant annet i sin luktesans, mens 5G bruker dem til å forplante bølger. Ikke overraskende er insekter følsomme for 5G EMF-bølger; denne nylige studien viste at insekter utsatt for 5G-stråling opplevde en økning i kroppstemperaturen.  

“Studier har vist at frekvensene som brukes av 5G øker kroppstemperaturen til insekter. Dette fenomenet ble ikke observert med 4G eller WiFi. ”

I mellomtiden konkluderer studien Eksponering av insekter for radiofrekvente elektromagnetiske felt fra 2 til 120 GHz:  https://www.nature.com/articles/s41598-018-22271-3

“Fremtidige bølgelengder for de elektromagnetiske feltene som brukes til de trådløse telekommunikasjonssystemene vil reduseres og bli sammenlignbare med kroppsstørrelsen til insekter, og det forventes derfor at absorpsjonen av RF-EMF i insekter vil øke.”

11. 5G Fare: Plassbasert 5G

LES MER: 5G: Det store bildet

5G er planlagt å være et uunngåelig nett – med planer om å stråle det ned fra verdensrommet! Dette knytter seg til Space Fence-agendaen som jeg diskuterte i artikkelen Space Fence: Connecting the Surveillance and Transhumanist Agendas. https://thefreedomarticles.com/space-fence-surveillance-transhumanism/  Organisasjonen International Appeal Stop 5G on Earth and in Space skriver: https://www.5gspaceappeal.org/the-appeal

«Minst fem selskaper foreslår å levere 5G fra verdensrommet fra til sammen 20.000 satellitter i lav og middels bane rundt jorden som vil dekke jorden med kraftige, fokuserte, styrbare stråler. Hver vil sende ut millimeterbølger med en effektiv utstrålt effekt på opptil 5 millioner watt fra tusenvis av antenner anordnet i et faset utvalg. ”

Det er viktig å forstå det større bildet av den store konspirasjonen her. Alle disse forstyrrende og farlige teknologiene – 5G, wi-fi, trådløs stråling, , ionosfærisk oppvarming, geoingeniør, GMO, etc. – kommer til å bli vevd inn i et gigantisk integrert system for overvåking, kommando og kontroll. Akkurat som et lite eksempel, involverer geo-engineering sprøyting av lastet med metallpartikler – som 5G kan bruke.

12. 5G Fare: Re-stråling inne i kroppen

Helt tilbake i 2002 publiserte RF-forsker en analyse av 5G lenge før teknologien ble godkjent. Han forklarte hvordan, på grunn av 5G EM-pulser som er ekstremt korte og leveres i pulser, replikerer de faktisk inne i kroppen – og ender med å skape små nye 5G-antenner internt. Firstenberg skrev:

“… når ekstremt korte elektromagnetiske pulser kommer inn i kroppen, skjer det noe annet: selve de bevegelige ladningene blir små antenner som stråler ut det elektromagnetiske feltet og sender det dypere inn i kroppen …”

“Disse omstrålte bølgene kalles Brillouin-forløpere … De blir betydningsfulle når enten kraften eller fasen i bølgen endrer seg raskt nok … Dette betyr at forsikringen vi får – om at disse millimeterbølgene er for korte til å trenge langt inn i kropp – er ikke sant. ”

Dette gjenspeiler et tidligere poeng gjort – at 5G-penetrasjon er en alvorlig fare.

13. 5G Fare: Forsikringsselskaper nekter å garantere Big Wireless. Hva vet de?

Forsikringsselskaper (hvorav den mest kjente er Lloyds of London) har skapt overskrifter ved å nekte å forsikre Big Wireless (telekommunikasjonskonsernet) mot wi-fi og 5G-relaterte sykdommer og krav:

”Vel, Lloyds rapport om risikovurderingsteam fra november 2010 gir oss et solid ledetråd: rapporten sammenligner disse trådløse teknologiene med asbest, fordi den tidlige forskningen på asbest var” utydelig ”og først senere ble det åpenbart for alle som var oppmerksomme på at asbest forårsaker kreft. Husk at Lloyds risikovurderingsstudie av wi-fi ble publisert for over 8 [nå 9 – red.] År siden. Allerede den gang var deres risikovurderingsgruppe imidlertid smart nok til å innse at nye bevis bare kunne dukke opp som viser at de forskjellige wi-fi-frekvensene forårsaker sykdom. “

Konklusjon: 5G Grid Part of Larger Command, Control, Surveillance and Artificial Intelligence (AI) Agenda

5G er kvalitativt og kvantitativt forskjellig fra 4G. Det er mye mer enn bare neste trinn opp fra 4G. 5G vil ikke bare stråle titalls til hundrevis mer stråling enn 4G, men introduksjonen av MMW- betyr en helt ny rekke farer. Historien gjentar seg. Akkurat som det tok litt tid for ekte vitenskap å innhente tobakk / sigaretter, og akkurat som det tok litt tid for ekte vitenskap å innhente den uhyrligheten som er GMOer (nå merket som BioEngineered Foods), vil også ekte vitenskap innhente 5G. I mellomtiden kan du forvente at alle slags søppelvitenskap blir lagt fram for å rettferdiggjøre det, inkludert feilkjøringer og distraksjoner som bare å fokusere på de termiske effektene av trådløs (og ignorere bevis på farlige ikke-termiske effekter).

Til syvende og sist er 5G en del av NWO-agendaen for å sette opp et gigantisk, uunngåelig kommando- og kontrollnett som eliminerer alt privatliv og lar manipulatorene overvåke hver eneste person på planeten hele tiden. Hvis det noen gang var tid for aktivister å ta steget opp i navnet frihet, sannhet, helse, privatliv og suverenitet, så er tiden nå.

Link til originalartikkel med kildeanvisninger:

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.