Hvorfor en ungdomsskole utenfor San Diego bruker popcorn til å undervise i matematikk.

Hvorfor en ungdomsskole utenfor San Diego bruker popcorn til å undervise i matematikk
Av Bill Gates | 3. oktober 2023
I hele mitt liv har det vært mye sitert som amerikanernes «minste favorittfag», og flere studenter her svikter algebra enn noe annet kurs. Det har langt utover klasserommet, fordi matematikk er mer enn bare et tall – mye mer. Den brukes i et bredt spekter av karrierer i dag, ikke bare STEM-er, fra forretning og finans til grafisk design og gjestfrihet. Studier viser også at elever som fullfører algebra innen utgangen av niende klasse, har større sannsynlighet for å gå på høyskole og få godt betalte jobber, mens de som ikke klarer det bare har en av fem sjanser til å fullføre videregående.
Ved Chula Vista Middle School, noen få kilometer fra grensen utenfor San Diego, tar matematikkavdelingen opp dette problemet på strak arm. De kjøper seg ikke inn i fortellingen om at elevene ikke kan holde tritt med det som undervises i mattetimene; i stedet mener de at det som tradisjonelt undervises i matematikktimen ikke har holdt tritt med elevene.
Så skolen moderniserer matematikkpensumet sitt på nye måter – som å inkludere popcorn i undervisningen og spørre elevene om McDonald's-bestillingene deres, sammen med andre (ikke-matrelaterte) strategier som bidrar til å øke følelsen av tilhørighet og bygge selvtillit.
Jeg fikk tilbringe dagen i Chula Vista tilbake i april, og jeg har gledet meg til å fortelle deg om det – og hvorfor det gjorde meg håpefull for en fremtid der flere mennesker utvikler en kjærlighet til matte som min – siden den gang. Du kan lese alt om det på bloggen min nå .
Takk for at du er en insider.

Regningssignatur

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.