Vi er midt i et globalt kupp – slik stopper vi det. STEIGAN 02.10 2023.

Av Joseph Mercola og Dr. Meryl Nass.

Verdens helseorganisasjons kommende pandemiavtale og endringer i International Health Regulation (IHR) er en del av et globalt «mykt kupp» for å frata nasjoner deres suverenitet og folk deres kroppslige autonomi og frihet.

WHO ønsker å innføre et krav om at nasjoner må sensurere sine borgere, slik at bare folkehelsemeldinger i tråd med WHOs anbefalinger kan deles.

IHR-endringene spesifiserer at WHO vil diktere hvilke stoffer land må bruke, og hvilke de ikke kan, i tilfelle en pandemi – og muligens også utenfor pandemier.

IHR-ene har eksistert siden 1969, men i det nåværende utkastet til IHR-endringene – WHOs anbefalinger – blir edikter som må følges snarere enn anbefalinger som nasjoner kan ignorere etter eget ønske.

Traktaten krever rask distribusjon av , sammen med ansvarsfraskrivelser for vaksineprodusenter. EU, USA og CEPI har allerede foreslått en plan for å utvikle vaksiner i løpet av 100 dager.

Traktaten vil gjelde for alle nasjoner som signerer på, hele tiden, selv når det ikke er noen pandemier.

Video Link

I dette intervjuet diskuterer eksperten Dr. Meryl Nass farene som den kommende pandemiavtalen til Verdens helseorganisasjons og endringer i International Health Regulation (IHR) innebærer. Hun skrev også om dette i en nylig artikkel med tittelen «WHOs foreslåtte traktat vil øke menneskeskapte pandemier.»

«Jeg har lest de forskjellige utkastene til endringene og pandemitraktaten som er fremmet,» sier hun. «De er en blanding av ting, forskjellige ideer fremmet av de forskjellige [medlems]landene. Og så er det en gruppe i WHO som prøver å harmonisere dem, og også sørge for at det WHO ønsker er i dem.

Jeg har endelig lest gjennom, linje for linje, det siste utkastet til en pandemitraktat 2. juni, og det hadde ting som var mye verre og mer eksplisitt enn før, og jeg følte meg tvunget til å begynne å skrive om det.

Så, etter at jeg hadde skrevet et kort stykke, innså jeg at det var for viktig, og jeg trengte å skrive et langt stykke med bakgrunn og lenker, og prøve å få ut budskapet til mange mennesker.

Fordi den eneste grunnen til at disse dokumentene og planen – biosikkerhetsagendaen gjennom pandemiavtalen og de internasjonale helseforskriftene – har kommet så langt som de har, er fordi ingen har lest dem. [Folk] forstår ikke hva planen er, og forstår kanskje ikke bakgrunnshistorien.»

Konvergerende agendaer med identiske mål

Det er viktig å innse at mange forskjellige aspekter av den store planen settes i gang av en rekke sektorer og globalistiske organisasjoner på samme tid, og selv om de kan virke uavhengige av hverandre, leder de oss alle i samme retning, mot et enhetlig mål, nemlig slaveri for menneskeheten og sentralisering av kontroll over verdens befolkning.

Vi har utvikling av et nytt finansielt apparat som omfatter utrulling av en sentralbanks valuta (CBDC), for eksempel.

«Samtidig vil FN også inn i handlingen,» sier Nass. «Organisasjonen ønsker å kunne erklære globale sjokk og håndtere dem. Og det kan være de som WHO ønsker å håndtere, som er biologisk krigføring og pandemier som forekommer i mer enn ett land.

Så, FN har listet opp disse to, men også alle slags andre potensielle globale sjokk, som , forsyningskjedeavbrudd, cyberhendelser og til og med hendelser i verdensrommet. Og de avslutter det med Black Swan-hendelser, noe som betyr at alt FN ønsker å utpeke som et globalt sjokk kan være det, og så vil FN komme ut med sin ledelse av den hendelsen.

Så, FNs generalsekretær ber medlemmene … på det årlige møtet i FNs generalforsamling om å gi dem tillatelse til å opprette denne globale kriseplattformen … som vil gi generalsekretæren og FN myndighet til å administrere globale sjokk.

Også på det møtet kommer WHO og FN sammen for å prøve å dele opp hvordan ting kommer til å gå for biologisk krigføring og pandemier som påvirker mer enn ett land.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.