Når en ser hvor mange politikere og ektefeller som har handlet med aksjer,,,16.09 2023 v/ Arvid Gimre

 De smarteste har sannsynlig handlet gjennom private holdingselskaper As. Da blir det ikke skatt før en tar ut utbytte fra selskapet. Betydelig mer krevende å få oversikten.

Eller selskaper som registrerte ulike skatteparadiser. En ting er sikkert at Sindre ektefellen til Erna er på like lavt kunnskapsnivå. Som resten av det politiske miljøet.

Kunnskap sløse individer som har fått en posisjon. Det kravet er at IQ må ikke overstige det doble av skostørrelsen. Har du 3 ganger i IQ blir du utelukket som politiker i høye posisjoner. Jeg vet at i Sola kommune er det den rikeste familien som sitter og trekker i trådene til Nominasjons komite i Sola Høyre.

Hvor mange har profitert stort på den enorme vindkraftutbyggingen som har vært i , som har fått politisk Innsideinformasjon i forkant av de ulike konsesjoner og utbygginger?

Dette ble informert for over 9 år siden. Det var flere grunner, Toppkandidater skulle slippe å få noen utfordrere i egen rekke på sin posisjon. Og Et stort parti får ofte 10 til 12 representanter. Da var det viktig å ha kontroll på gruppen i kommunestyret. En kunne ikke risikere noen individer som tenkte selv.

For over 20 år siden så var jeg selv med i Frp , og da var det noen som meldt overgang fra Høyre til Frp , når de oppdaget selv denne ukulturen . Faktisk så tror jeg at denne ukulturen er mye mer utbredt over hele landet i grove trekk. Og i flere ulike politiske partier. Ellers så hadde en sett mye mer kritiske uttalelser fra internt i partier. Vi ser til dels til dette i AP nå. Men etter det dårligste valget på 100 år så måtte dette komme. Ellers så vil jo hele AP flokken bli oppfattet som totalt lobotomerte. Men ukulturen som er i AP er mer eller mindre normal i alle de største politiske partier.

Men Ap sliter nå med å finne en kandidat erstatning til Støre. Dette vil trolig være en utfordring i alle partier. Det er overhodet ikke interne konkurranser internt i politiske partier lenger om ulike leder taburetter.

De som mener en stemme til et lite parti er en bortkastet stemme har virkelig ikke politisk innsikt selv. Dette fikk en bekreftet på mandag, og befolkningen i Norge har svært lite kunnskaper selv om hvordan partiet systemet egentlig er satt opp. Hvor lett det er og manipulerer velgerne som faktisk stemmer enda.

Hadde det vært mer interne konkurranser i de ulike partier, ville en ikke sett så mange nye dyktige starte nye politiske partier. Dette er trolig et sykdomstegn på at de etablerte parter har stålkontroll på alle nye som kommer inn. De tør ikke slippe inn kunnskapsrike politikere som ikke er politisk korrekte. Er du anti globalist = politisk ukorrekt.

Dette er også hovedgrunnen til at MSM media ikke gir media oppmerksomhet til de som er politisk ukorrekte. Alt handler om manipulasjon og makt, da brukes alle midler.

Var selv litt i tvil om en skulle stemme konservativt eller Demokratene. Det kunne være et gjennombrudd ved dette valget. Men samtidig som man stemmer så er en også med å legitimere dette gjennom råtne partisystemet. Så en valgte å avstå. Sett i ettertid var dette en riktig beslutning.

Det finnes ikke en politisk løsning lenger, først må en gjennom en total . Så befolkningen føler og lærer dette på den brutale måten. Dette kommer og globalisme Agenda 2030 er noe kapital eliten makten har satt opp. Men det er tydelig at befolkningen eller kommune-politikerne ikke har forstått alvoret enda.

Selv tror jeg at Norge vil kunne ende opp som det landet som får størst utfordringer, når den globale Agendaen 2030 også kollapser. Tydelig at befolkningen fra andre nasjoner ikke har tro på at den norske modellen er bærekraftig. Valuta utviklingen siste 10 år. Utenlandsk kapital selger seg ut av det norske aksjemarkedet. Viktigste signaler på en nasjon går i total oppløsning.

Offisielt har befolkningen blitt programmert til å tro at Norge har lite korrupsjon og økonomisk fra styresmakter. Men faktumet er trolig stikk motsatt, Norge er den nasjonen som har høyest andel (%) av korrupte i politisk og offentlig forvaltning. Ellers hadde det ikke vært praktisk mulig å vanstyrers et så lite land med så mye naturressurser. Fasiten får vi og kan ikke fornektes eller bortforklares over for folk, som har kunnskap og politisk innsikt selv.

DETTE VENTER OSS DERSOM VI IKKE VÅKNER!

https://steigan.no/2015/06/en-plan-for-a-avskaffe-det-nasjonale-demokratiet-i-europa/
https://steigan.no/2020/07/eu-kommisjonen-naermer-seg-a-ha-totalitaer-makt/
https://steigan.no/2023/09/er-eos-avtalen-per-definisjon-anti-demokratisk/
https://steigan.no/2023/08/eos-avtalen-demokratiets-langsomme-dod/
https://steigan.no/2023/07/nar-eos-avtalen-overkjorer-var-egen-grunnlov/

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.