“Every Breath You Take” og Chemtrails: En Luftig Kobling

“Every Breath You Take” av er en sang som har fascinert lyttere i generasjoner. Mens den ofte blir tolket som en kjærlighetssang, handler den egentlig om og kontroll. Interessant nok gir dette en unik vri når vi ser på fenomenet kjent som , de mystiske stripene på himmelen som noen mener har en dypere betydning.

“I'll Be Watching You”

Sangen snakker om å overvåke hvert åndedrag, hver bevegelse, og hvert smil. Dette kan minne oss om hvordan chemtrails, de tilsynelatende harmløse stripene i himmelen, også “ser” ned på oss.

Hva Er Det Vi Puster Inn?

“Every Breath You Take” har en dypere undertone som går utover overfladisk kjærlighet og inn i et territorium av besettelse og kontroll. På en lignende måte kan chemtrails se harmløse ut, men de har fått folk til å stille spørsmål om hva de egentlig består av og hvilken effekt de har på oss.

Fra Himmelen til Lungene

Chemtrails har vært gjenstand for mange diskusjoner om deres innhold, fra metaller til andre substanser. Uansett hva de er, blir de en del av luften vi puster. “Oh can't you see, you belong to me,” synger Sting. Er det en kobling mellom disse stripene på himmelen og luften vi puster inn? (red: ja det er det selvfølgelig)

Pust Med Omtanke

Så neste gang du hører “Every Breath You Take” og ser opp på en himmel med slike spor, kan du reflektere over denne interessante koblingen. Er det omsorg, overvåkning, eller noe annet som fyller luften vi puster?

Som dere sikker har forstått nå etter å ha lest dette rotete innlegget så er jeg/forfatteren litt trøtt i hode.

Kilden for det som ligger til grund for dette innlegget er en post, som dere kan finne her: https://twitter.com/frankyclarke/status/1696528653495226730?s=20

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.