Skjønner’u? #17 – Det usagte er det viktigste..Alf R Jakobsen 22.08 2023

Venstreintellektuelle Noahm Chomsky har anbefalt å stille spørsmålet: Hvem er det som ikke kan kritiseres? Hvem er hevet over kritikk? Vi har registrert mangt og mye som ikke skal kritiseres eller omtales. Det gjelder krigen i og kulturkollisjoner. Men krig er nå en gang mer intensivt og komprimert enn innvandring og kulturskifter, selv om sistnevnte kan være like alvorlige. Hva var det som skjedde med på 90-tallet? Etter at Muren falt og Warszawa-pakten gikk i oppløsning? Noen prøver å spinne en story om at var like farlig som det gamle Sovjet. På 90-tallet var det åpenbart ikke tilfellet. Russland lå med brukket rygg lenge. Hva med løftene som ble gitt Gorbatsjov om at Nato ikke skulle utnytte maktvakuumet til å ekspandere østover? Disse avtalene finnes fortsatt og enhver som vil kan kontrollere dem. Burde det ikke utløse noen spørsmål? Velkommen til en interessant samtale med Alf R. Jacobsen. https://nsarchive.gwu.edu/briefing-bo…

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.