NORGES METROLOGISKE INSTITUTT UNDERLAGT VERDENS METEORLOGISKE ORGANISASJON SOM STYRES AV FN OG AGENDA 2030.

RED HAR VED NOEN ITIDLIGERE INNLEGG OG I VIDEOER PÅSTÅTT AT NMI ER STYRT UTENFRA. DETTE KAN DOKUMENTERES I DETTE INNLEGGET. HAR VÆRT MEDLEM SIDEN 1948.

Verdens meteorologiske organisasjon (WMO) er en mellomstatlig organisasjon med 193 medlemsland og territorier. Den stammer fra den internasjonale meteorologiske organisasjonen (IMO) , hvis røtter ble plantet på den internasjonale meteorologiske kongressen i Wien i 1873. WMO ble opprettet ved ratifiseringen av WMO-konvensjonen 23. mars 1950, og ble FNs spesialorgan for meteorologi (vær og klima), operasjonell hydrologi og relaterte geofysiske vitenskaper et år senere. Sekretariatet, med hovedkontor i Genève, ledes av generalsekretæren. Dets øverste organ er World Meteorological Congress .

Hvem vi er

WMO_Staff_Oath_Ceremony.png

WMO-ansattes edseremoni

Hva vi gjør

whatwedo.jpg

Hva vi gjør WMO

Hvordan vi gjør det

15928858561_2f9a61136e_z.jpg

Hvordan vi gjør det

Sekretariatet

20732642615_60cb001592_z.jpg

styresett

EC2016.jpg

Hovedstyret 68/2016

Historien til WMO

FullSizeRender-5.jpg

FN kartMedlemmerWMO har 187 medlemsland og 6 medlemsterritorier. Medlemmene er delt inn i seks regioner:Region I: AfrikaRegion II: AsiaRegion III: Sør-AmerikaRegion IV: Nord-Amerika, Mellom-Amerika og KaribiaRegion V: Sørvest-StillehavetRegion VI:

WMO STRATEGISK PLAN .png

WMO STRATEGISK PLAN

Visjon, misjon, strategisk planlegging

WMO gir verdenslederskap og ekspertise innen internasjonalt samarbeid i levering og bruk av høykvalitets, autoritative vær-, klima-, hydrologiske og relaterte miljøtjenester av sine medlemmer, for å forbedre velferden til i alle nasjoner.

Innkjøp og kontraktsstyring

Målet med innkjøpsaktivitetene i WMO er å oppnå best valuta for pengene for anskaffelse av varer og tjenester på en måte som støtter rettferdighet, integritet og åpenhet, og er rettet mot maksimal økonomi og effektivitet innenfor, og i samsvar med, organisasjonens mål.

wmologo2016_fulltext_vertical_rgb_en.jpg

Verdens meteorologiske organisasjon / WMO

Arbeid

WMO rekrutterer dyktige medarbeidere med mangfoldig og rik bakgrunn, erfaring og ekspertise. Rekruttering av ansatte på Profesjonelt nivå og over er internasjonalt, og på General Service-nivå lokalt. Organisasjonen tilbyr attraktive fordeler og godtgjørelser til alle ansatte.

Priser

WMO Awards anerkjenner fremragende bidrag innen meteorologi, gjennombrudd innen vitenskapelig forskning, unge forskere for deres eksepsjonelle bidrag til meteorologi og klimatologi, og unge ingeniører/vitenskapsmenn som jobber med utviklingshydrometeorologi.

og ansvarlighet

Internt tilsynskontor, ekstern revisor, finansiell rådgivende komité, revisjons- og tilsynsutvalg

ofte stilte spørsmål

Relaterte linkerKontakt oss

Du kan også finne dette interessant

Observasjoner

Tjenester

Fokusområder

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.