ÅSSÅ ER VI TEL BARS ATT TEL NORMALEN IGJEN!

JAJA…DA ER PLANDEMIEN I FULL GANG IGJEN. VG-BLEKKA, DASS-BLA, PRAVDAARK OG KVALMEKANALEN KJØRER NÅ PROPAGANDA I KJENT STIL GØBLERN NÅRNTE DØM TEL KNEA EN GANG..OG NAKKESTADBEKYMRERN HAR DUKKA OPP IGJEN OG ER FORELØPIG BARE LITT BEKYMRA FOR DE GULE NÅ BLIR SENDT I KONSENTRASJONSLEIRE HVIS DØM ÆR SÆ. OM BARE FÅ DAÆER DUKKER CRUELLA OPP I RUTA (MED SITT STRAMME ANSIKT FOR Å VISE MED SITT KROPPSSPRÅK…. AT NÅ ER JEG ÅSSÅ BEKYMRA(LITT MER ENN NAKKESTA). ERN FRA RAKKESTAD TRU? OG SÅ DA DUKKER VÅGEN ELLER HVA HAN HETER FOR YTTERLIGERE I EMBEDETS MEDFØR KONSTANTERER /FORTELLER SAUEFLOKKEN…AT NÅ ERE ALVOR(ENDA EN GANG…BARE MED ET LITE OPPHOLD SIDEN BJØRNEN KOM UT FRA VINTERDVALEN NOE TIDLIGÆRE ENN FØR. OG ENTE NOK MED DET SÅ KLARTE BJØRNEN Å FRI OSS FRA Å SE EN MILITÆRNEKTER INNTA SJEFSSTOLEN I BANKEN SOM STYRES AV HAN MED DET RAUE SKJOLDET. MEN ENTE NÅKK ME D. TÅKEFYRSTEN TOK EN TELEFON TEL BJØRNEN FOR Å FORTELLN AT NÅKK E NÅKK. TENKE SÆ FOLKENS VI HAR EN KÆR SOM BESKYTTER ÅSS SAUENE SÅ NÅ ERE BARE Å ROE SÆ NE. VI HAR MED RESPEKT Å MELDE SERIØSE OG UVALTE KÆLLÆR OG KVINNFØLK SOM ER BEKYMRA FØR ØSS SÅ NÅ KAN VI BARE SETTA ØSS TEL Å VENTE PÅ MERKE SOM VISER ØSS AT VI KAN FÅ LOV Å GÅ UTTAFØR DØRA (SÅ LENGE DET VARÆR.)ÅSSÅ ENTE NÅKK ME DE SÅ TRUR DU ENTE AT DEMOKRATIDAMA REISER TIL ET SHITHOLE (MENDEZ) FOR Å LÆRE SÆ HØRRE GALSKAPEN LIGGER BEGRAVA.

SHIP O HOI…DET VIL BLI SÅ BRA ATTE. DA ERE BARE Å FINNE FREM GÅTTEPÅSAN OG RØVINA OG ØNSKE GOD PÅSKE(FOR DU VET VEL HVA SOM SKJEDDE I DE TIER?

GO JUL!

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.