Hva menes med chemtrails

fly sprayer chemtrails over den norske befolkning som om vi var insekter”. De blir vasket ned fort, og kort tid etter er det gjerne kommet et nytt budskap på samme sted.

Du har sikkert sett det en gang eller to, uten å tenke noe særlig over det. Det er de hvite stripene fly legger fra seg som noen mener innebærer bevisst kjemisk krigsføring mot den norske befolkning.

En gruppe aktivister sammen med en stor, stadig voksende gruppe bekymrende borgere har begynt å reagere på et nytt værfenomen. Kondensasjonstriper fra fly som ikke kondenserer. Det startet med en Timelapse video som ble tatt for et par år siden, som viste hvordan noen fly la igjen lange hvite striper som utvidet seg til skyer. De tok en U-turn og lagde en til på tilbakeveien. Slik holdt de på til hele himmelen var dekket med et tynt hvitt kunstig skydekke.

En gruppe selvstendige forskere begynte med regnvannsprøver etter dager med høy chemtrails aktivitet og fant aluminium og barium. Høye verdier i forhold til at barium og aluminium ikke har noen naturlig tilhørlighet i det området undersøkelsene ble gjort.

Jeg har fulgt med på himmelen siden 2005, og dokumentert flere bilder og videoer av det som er udiskutabelt materiell. Det ligger mange live- videoer av chemtrails på Youtube som er ekte og ikke manipulert.

Alle kan legge ut hva de vil (noe som snart endres). Det er tusenvis av bekymrede borgere i flere forskjellige land som har lagt ut videoer de har tatt av chemtrails i sine hjembyer.

Chemtrails-fenomenet startet i USA

Chemtrails ble først observert i USA i 1999. Omfanget har bare økt siden, det kan trekkes linjer mellom de stadig reduserte og svake avlingene bønder har høstet de siste årene. Biene forsvinner også i land hvor Chemtrails aktiviteten er høy, blant annet i Tyskland, Italia, England og USA. Google: ”Colony Disorder Collapse”. ”Uten bienes spredning av pollen, har mennesket kun 4 år igjen å leve” sa Einstein. No bees, No food.

Jeg har snakket med flere eldre på diverse forumer og mange har fulgt med på himmelen siden 2000. Det er mange som har kontaktet myndighetene, men svaret er som regel det samme.

«HAR DU BESØKT EN MED HVIT FRAKK I DET SISTE?» var spørsmålet jeg fikk fra en politimann jeg satt i avhør hos for å ha tagget et budskap på veggen. På en alminnelig måte.

Men før jeg gikk fikk jeg halve politistasjonen til å google ”Chemtrails” og ”Bilderberg gruppen” som forøvrig er en hemmelig maktelite som fjernstyrer via sine stråmenn, våre ””. Norsk suverenitet er en Illusjon med andre ord.

Jeg tok et valg om å gjøre noe, et par timer på glattcelle er frihetens pris for å opplyse folket om de mørke og skjulte infrastrukturene i samfunnet. Det med tagginger langs høytrafikkerte motorveier kan for deg virke barnslig, men for mange er det folkeopplysning for titusener av forbikjørende hver dag. En alternativ måte å spre budskapet på, det skal ikke mye til før halve har ”googlet” chemtrails.

Problemet er å svelge den alternative realiteten til å begynne med, da ikke mange takler en tanke på at makteliten har gitt godkjennelse til Nato som bedriver kjemiske utslipp over den norske befolkning. Ingen vet helt riktig hvorfor de sprayer , ingen kan være sikre på motivene men det har blitt tatt regnvannsprøver og aluminium og barium har blitt funnet. Meterologien sier også at det er høyst uvanlig at kondenstriper overlever i 5-6 timer.

Det kan være naturlig å spørre om at hvis dette er sant så må det være mange involvert og noe må komme ut?

Chemtrails-pilotene kan være hjernevaska med 50 år gamle CIA mindcontrol-prosjekter.

Eller så har de satt Al Gore sin løgnaktige ”Unconvenient truth” på replay-kanppen, og tror de bekjemper global oppvarming ved å legge et skydekke mellom sola og oss. De er vel helter tenker de! But if thats the case? Ville ikke noen tatt ære for en slik prestasjon? Nobelprisen hadde gått til oppfinneren til det som kan løse den globaleoppvarmingen? Ikke sant? Dette ville vært i media døgnet rundt, men så langt har ingen i media i Norge skrevet noe om Chemtrails. Det holdes svært hemmelig og kun et titalls mennesker er direkte involvert som bakkemannskap på flyplasser, mens et par statsråder og millitærgeneraler må ha gitt sitt samtykke før fly-sprayingen av det norske folket startet opp.

9/11 var en løgn, Irak og Midtøsten er myrdet ihjel og vi nærmer oss WW3. Er det virkelig så vanskelig å tro at makteliten dytter oss inn i en ny og mørk tid? Stadig mer . Maten vi spiser er full av kjemikalier. Våre barn sprøytes med unødvendige og heroin har aldri vært så billig som nå etter at NATO dro inn i Afghanistan, som muligens kan være en inntektskilde til chemtrails suppa vi blir sprayet med.

Millitære fly eller kommersielle?

For en stund tilbake trodde jeg kjemikaliene var blandet i bensinen til mange kommersielle fly, dette endret seg da fotografier av påmonterte dyser ble offentliggjort på diverse nettsteder. En annen metode for å bekrefte om ett fly er kommersielt eller ikke kommersielt er ganske simpelt, man tar enkelt og greit og ringer til Avinor og spør etter ditt områdes nærmeste flytårn. Du oppgir tidsrom, retning og geografisk område for det flyet du observerte.

Ved mange tilfeller har jeg selv testet dette ut og fått som svar at de ikke kunne registrere en forbiflyvning på det angitte sted og tidspunkt.

Men jeg så helt klart og tydelig et fly, er jeg gal? Nei, sa damen på flytårnet, ”det kan ha vært et militært fly siden vi kun kan se kommersielle fly på vår radar”.

Discovery Channel gjorde en undersøkelse på chemtrails hvor de blandet aluminIum og barium inn i fly- drivstoffet, og ingen spor av kjemikaliene ble funnet i kondenstripene. Men det betyr slett ikke at chemtrails ikke eksisterer, hvis forsøket var utført korrekt viser det bare at sprayingen skjer på andre måter, trolig direkte ut i lufta og ikke først gjennom flyets bensinmotor.

Det er montert under eller over motorutaket bak.

Spray Nozzles

Chemtrail Pilot

uttaler : ”Først vil jeg si at jeg ikke er enig i misjonsoppdragene mine, men hva soldat virkelig gjør? Flere av oss har vurdert å bukke gradene, og gå AWOL fra tid til annen. Vi blir holdt i mørket når det gjelder å få ærlige svar om hva vi virkelig sprayer. Skulle de oppdage at vi eller familiene våre aktivt forespørsler om den såkalte ‘kjemikalieuttrykket', ville automatiske og raske disiplinære tiltak iverksatt.

HAARP og radar er to andre ikke-tillatte forskningsfag. Med mindre barna lærer om disse i grunnskoler, kan vi ikke utdanne oss selv eller våre barn gjennom noe offentlig utdanningssystem. Jeg ville ikke med vilje sprayet mine barn eller familie med giftige aerosoler, men som du må vite, har kanskje 80% av pilotene ingen familie eller barn.

Indigo-piloter er valgt fra øverste rekker i , Sjø og Kystvakten. De fleste av pilotene er ‘herdet for menneskeheten' og kan bry seg om å drepe uønskede eller utvaskede aspekter av Amerika og verden. Jeg sverger til deg, flertallet av pilotene er som maskiner, jeg kaller dem “Tanker Terminators”.

Jeg skulle ikke fortelle deg dette, men nesten 1/3 av alle flyreiser blir orkestrert fra små unavngivne øyer, hvor nybygde baser bygges med en hastighet på 8 per år. På disse ekstremt avsidesliggende øyene er det HAARP-stråler av alle mulige design, med mange matriser som omgir disse øyene i havets dyp.

Sjøforsvaret har utviklet sofistikert undervannskonstruksjonsteknologi som gjør at full autonom robot nedsenkbare roboter kan reise store avstander, og til og med produsere deler til disse massive undervannsoppleggene når de går over den åpne havbunnen.

Hver gang du ser eller hører om militære øvelser til sjøs, er de i utgangspunktet der for å gi og levere sin hær av robotterminer under vann. Det er muligens en vannlevende robot per fly, og vil snart være det dobbelte. Du vil aldri kunne Google Earth eller søke på noe av dette.

Bortsett fra en og annen feil i uskarphet av noen øybaser, eller flekkete bilder av undervannsarrayer, er det umulig å finne alle disse avanserte teknologiske enhetene. De maler til og med falske skyer over noen av øyinstallasjonene våre for å holde nysgjerrige øyne unna.

Jeg har fått vist noen av disse bildene av sivile venner. Det er grunnen til at jeg vet dette. Jeg forstår fullstendig din bekymring for menneskers , og her er kickeren. Vi blir vist videoer i vår trening av katastrofale ødeleggelser til hjemlandet med veldig sofistikerte våpen, og deretter fortalt at dette vil være konsekvensene hvis vi ikke flyr.

Vår innsats for å bygge et defensivt atmosfærisk våpenskjold er de eneste oppdragene i sitt slag i verden. Vi blir betalt mer enn noen annen pilot for tjenesten vår, andre enn Air Force One-piloter som tjener like mye eller mer og blir holdt i en mørk, hemmelig verden for egen beskyttelse. De forteller oss at hemmelighold er vår beskyttelse, og ikke å lytte til noen offentlig retorikk.

Vi vet alle om cyber-program flash-point eller FP-03 som det er kjent i veteransamfunnet. Dette programmet er en selvdestruktiv sekvens som kan aktiveres eksternt fra hvilken som helst bakken, vannoverflaten, undervannsbasen, samt enhver annen luftmobil enhet. Signalet er kryptert gjennom tre satellitter og kan ikke bli fastkjørt eller blokkert. Når som helst kunne du bare ha 15 sekunder på deg til å frede med din Gud.

De forteller oss at FP eksisterer for å forhindre at flyene tilfeldigvis går ned i sterkt befolkede områder. De kan fjernstyre flyene våre over trygge soner, men i bakhodet, tankene våre, er vi ganske sikre på at dette er et feilforsvarlig program for å forhindre at piloter overfører eiendeler til offentlige, private eller sivile myndigheter.

Har du noen gang sett et medlem av mannskapet overleve de få krasjene som har skjedd? Hvert fly som har gått ned ble fullstendig ødelagt … med god grunn er jeg sikker. Vi risikerer livene våre på flere måter enn én, hver gang vi flyr, spesielt under nattflyvninger.

De beordrer oss til å fly i lavere og lavere høyder. Vi føler oss som et massivt “Dark Force Empire” av avlingsstøvningsmaskiner, og vet at Bubba, eller Billy Joel, en natt vil skyte der lange rifler mot oss når vi sprøyter deres måneskinsoperasjoner, eller passerer en ulovlig Mary Jane-avling.

Jeg vet at noen fly er skutt mot og senere blitt brakt ned av for det meste russiske, kinesiske og koreanske våpen, men media vil aldri dekke disse hendelsene, da de heller ikke har lov til å rapportere om flyvningene våre. Det må være sant, for jeg har ennå ikke sett en detaljert eller langvarig rapport om våre oppdrag på andre offentlige arenaer enn konspirasjonsshow og nettsteder mot regjeringen.

Jeg risikerer alt for å avsløre så mye informasjon, og du vil finne veldig få som meg. Til og med mitt eget flybesetning ville ha meg arrestert og rettet til å slåss hvis de visste om denne dialog. Det er grunnen til at jeg ikke kan sende deg direkte e-post, men ut fra det kusinen din forteller meg, risikerer du også alt bare for å få denne informasjonen ut til kollegaene dine.

Jeg hilser deg, sir, for at jeg stod opp til etableringen og Big Brother. Jeg vil gjerne reise hjem i morgen og ikke ta opp ett eneste minutt flytid, bortsett fra en søt liten Piper Cub eller Rat Tail Barn Racer. Jeg savner de vakre blå himmelen fra ungdommen, og jeg skammer meg for å tåle den drømmen.

Enda viktigere er at kanskje mine piloter vil lese eller høre om dette, og bestemme seg for å komme frem også. Jeg kjenner bare en liten brøkdel av det større bildet, ettersom de inndeler alt. Skulle jeg bli oppmerksom på noen nye viktige utviklinger, sender jeg kusinen din på e-post.

Mannen jeg har kontakt med, sier at han kjenner et vaklende i rekkene, og at en slags mytter begynner å koke til overflaten av hele denne geotekniske globale hvitvaskingen, hvis du fanger mitt driv. Fetteren min har fortsatt venner på høye steder også, så han hjelper til med å beskytte piloten.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.