“Aurora Borealis” Etter orkanen: Telltale Sign Milton ble opprettet / augmented av HAARP?

Staff Writer

11. oktober 2024

Ingen kommentarer

EI7GL nettsted screencap.

Følg oss videre GabMindstelegramrumleSannhet sosialtGettrTwitter 

Pro tip: den andre “A” i står for Auroral, som i aurora borealis.

Mange er klar over at HAARP eksisterer. Mange har antydet at utvalget av antenner kan være ansvarlig for endringer i vær. Videre har mange antydet at regjeringen med vilje manipulerer været ved hjelp av HAARP.

Her i dag søker vi å belyse hva HAARP er, og å påpeke tilfeldigheten som aurora borealis, aka , ble sett mange steder som ikke er assosiert med fenomenet i timene etter orkanen Milton.

For eksempel … i AustinTexas.

La oss definere våre vilkår

En rekke 180 antenner i , Alaska slipper ut radiobølger i ionosfæren i området 43 til 217 mil over jordoverflaten. Bølgene kan overføres som en puls for å undersøke ionosfærisk aktivitet, eller i kontinuerlige bølger (CW), for å varme opp og derved endre ionosfæren.

HAARP-programmet ble godkjent i kongressen i 1990 med hjelp fra senator Ted Stevens (AK-R). Byggingen startet i 1993, og stedet var i drift i 1999. Den uttalte påstanden om prosjektet var å studere den øvre ionosfæren, der luften er for tynn til å flyte forskningsballonger, men for tykk til at satellitter kan operere.

https://platform.twitter.com/embed/Tweet.html?dnt=true&embedId=twitter-widget-0&features=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%3D%3D&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1844070029920436636&lang=en&origin=https%3A%2F%2Fthemanhattan.press%2F2024%2F10%2F11%2Faurora-borealis-after-hurricane-telltale-sign-milton-was-created-augmented-by-haarp%2F&sessionId=d615ef0bda0c762763911770a81d2048fa292831&theme=light&widgetsVersion=2615f7e52b7e0%3A1702314776716&width=500px

HAARP ble utpekt til å bli lagt ned og demontert av det amerikanske flyvåpenet i 2014. I stedet overtok University of Alaska Fairbanks som sin forvalter, og stedet var åpnet for forskere på betaling per bruk.

Public Domain.

Skyld det på solen

I mai måned, USA opplevde 571 tornadoer. Ja, FEM HUNDRE SEVENTY-ONE TORNADOES i USA. Det er mer enn det dobbelte av gjennomsnittet for måneden (268).

HAARP gjennomførte eksperimenter i løpet av mai. Det var også en levende visning av aurora borealis i løpet av mai, og igjen var den synlig i områder som ikke tradisjonelt var forbundet med fenomenet. Den skyldige? Solaktivitet, ifølge HAARP-direktør Jessica Matthews fra Univ. Av Alaska Fairbanks.

“Vi har svart på mange henvendelser fra media og publikum, ” sa Matthews i mai. “HAARPs vitenskapelige eksperimenter var på ingen måte knyttet til solstormen eller høy auroral aktivitet sett over hele kloden. ” 

UAFs nettsted screencap.

Tilsvarende ble post-orkanen Milton aurora borealis tilskrevet en “alvorlig geomagnetisk storm” på grunn av en koronal masseutkastning (CME). Merkelig tilfeldig at værmønstre på jorden ville samkjøre så godt med uvanlig solaktivitet.

Oppsummert er det to konkurrerende teorier: 1) at HAARP-aktivitet forårsaker falske aurora borealis, og videre at HAARP er i stand til å skape uheldige værhendelser, og 2) et slikt fenomen skyldes solaktivitet som tilfeldigvis sammenfaller med ugunstige værhendelser.

Massemedier er enige: det er solen, ikke HAARP!

Stol på vitenskapen

Hva sier ekspertene? Når det gjelder HAARP-evner, la oss henvende oss til fysiker Bernard Eastlund, skaperen av noe av teknologien som driver det store utvalget. Eastlund i 2007, 69 år gammel. Han var vokalkritiker av sin egen skapelse. Mest tåpelig for denne diskusjonen, antydet han at HAARP kunne skape uønskede værhendelser …og deaktiver satellitter.

Som rapportert av Popular Science:

Selvfølgelig har et vokalt mindretall av HAARP-seere sine egne ideer om formålet med $230 millioner, skattebetalersfinansiert antenneserie. I mange år var HAARPs mest fremtredende kritiker Bernard Eastlund, en plasmafysiker som etter sigende jobbet for Strategic Defense Initiative (Star Wars) og senere Advanced Power Technologies Incorporated, selskapet opprinnelig hadde til oppgave å bygge HAARP. Eastlund, som noen mener ble avskjediget fra selskapet for sine ekstreme ideer, hevdet at HAARP ble bygget med sine patenter — patenter for teknologier som kan brukes til å modifisere vær og deaktivere satellitter.

For alle som er skeptiske til slike applikasjoner, er det verdt å merke seg at HAARP ble født av en militær forespørsel: å kommunisere med nedsenkede ubåter.

Fordi salte, ledende sjøvann absorberer høyfrekvente radiobølger, opererer ubåter i dag med ledninger som når opp i grunne dybder for å motta brukbare radiosignaler. Lavfrekvente signaler som de som HAARP genererer i ionosfæren, kan tillate subs å operere på mye dypere dyp. “Det er et ekte signal som kommer fra verdensrommet som om det var en antenne der oppe, ” sier Paul Kossey, HAARP-programleder for Air Force Research Laboratory’s Space Vehicles Directorate. “Men det er ingen ledning som gjør det. ”

Ikke å HAARP på det

Altså: per en av skaperne er det mulig at HAARP kan endre været. Enten kan det, og har, og etterlater falske aurorale “nordlys” -signatur bak, eller så er det bare en tilfeldighet at nyere store værhendelser (med sterke politiske implikasjoner) har skjedd i forbindelse med økt solaktivitet.

Den nåværende ledende kritikeren av HAARP i det vitenskapelige samfunnet tar en pragmatisk tilnærming: vi bør følge nøye med og regulere programmet.

Siden Eastlunds død i desember i fjor, har Nick Begich, sønn av en tidligere Alaskan-kongressmedlem og medforfatter av 1995-boken Angels Don’t Play This HAARP: Advances in Tesla , ledet korstoget mot HAARP. “Det er ikke det at jeg tror det må legges ned, ” sier Begich. “Det må overvåkes nærmere og undersøkes. Regjeringen har ikke vært foran på arten av disse programmene, og de bruker systemet til å manipulere deler av miljøet uten full avsløring for publikum. ” Han bekymrer seg for at HAARP kan være i stand til å kontrollere tankene fordi bølgene den produserer kan eksistere ved som ligner på menneskelige hjernebølger. Begich siterer Eastlunds patenter og bekymrer seg også for at anlegget kan endre været. Mer ekstreme skeptikere, som Jerry E. Smith, forfatter av HAARP: The Ultimate Weapon of the Conspiracy,mistenker at HAARP ble hastet til ferdigstillelse etter orkansesongen 2005, som inkluderte Katrina, for å forhindre at stormene falt. 

Ibid.

‘NO AD ‘ abonnement på CDM!  Registrer deg her og støtt ekte undersøkende journalistikk og hjelp til å redde republikken!

DEL DENNE ARTIKKELEN

Alaska     aurora borealis     Bernard Eastlund     HAARP     HH     Orkanen Helene     Orkanen Milton     Nick Begich     RH     tornadoer     Univ. av Alaska Fairbanks     værmanipulasjon

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.