EKSPONERING TIL AERIALE UTSLIPP AV NANO SAMMENSETNINGSMATERIALER RESULTATET I KOLINESTERASSEINHIBISJON. Nanopartikler har samme giftige symptomer tilskrevet COVID, fosgengass, plantevernmidler og slange venomer

Ana Maria Mihalcea, doktorgradAna Maria Mihalcea, MD, PhD06. oktober 2024

Oct 06, 2024

Denne viktige artikkelen av Dr. Hildegarde Staninger fra 2009 avslører forskning om at luftsprøyting av nanopartikler fører sannelig til kolinesterasehemming. Dette er selve mekanismen som ble tilskrevet og senere generert teorien om at slangegiftptider er involvert i å skape på COVID.

Forstyrrelser i det kolinergiske systemet i COVID-19 Era — En gjennomgang av den siste forskningen

Levedyktig spørsmål oppsto da mange forskere over hele verden som gjorde massespektroskopi ikke fant fosfor eller nitrogen i COVID19 hetteglassene – begge elementene er nødvendige for å bygge mRNA.

Hvis det muligens ikke var noen mRNA i mange hetteglass, ble det ikke produsert piggeprotein. Imidlertid kan den samme toksisiteten skapes gjennom nanopartikler som enten sprayes via biologiske krigsføringsoperasjoner eller injiseres via COVID19-skuddene. Dette er grunnen til at gjennomgangen av denne forskningen er så viktig, og jeg vil forklare parallellene til de avanserte nanomaterialene som er sprayet via geoengineering og COVID19 biovåpen. Den viktige forståelsen er at toksisiteten er den samme som organofosfat- og karbamat-plantevernmidler som ble utviklet av krigføringsmidler brukt i første verdenskrig. Spesielt, tyskerne brukte Phosgene-gass i 1915:

Her er CDC Chemical crises nettsted som sier at militær Phosgene brukes til å lage PLAST OG PESTICIDER.

Bivirkningene av sprøytemidler som sprøytes og blir myrdet i krigene av fosgen er de samme, ettersom de virker gjennom kolinesterasehemming. Angrep på denne mekanismen kan derfor kategoriseres som biokjemisk krigføring. Den samme forgiftningen kan induseres av giftige nanopartikler. Vær oppmerksom på at det er vist at nanopartikler er 100 ganger mer nevrotoksiske enn plantevernmidler. Slangevifter fungerer på samme måte, men å utvide vårt syn til andre årsaksmidler vil hjelpe oss å forstå årsaker til avbøtningsstrategier.

Spesielt kan nevrotoksisitet fra nanopartikkelforgiftning behandles effektivt av EDTA, som har blitt brukt med suksess for behandling av et bredt utvalg av nevrotoksiske symptomer, så vel som nevrodegenerative sykdommer.

EDTA-chelasjonsterapi for behandling av nevrotoksisitet

EDTA-chelasjonsterapi i behandling av nevrodegenerative sykdommer: En oppdatering

Neuron Protection av EDTA Kan forklare de vellykkede resultatene av giftig metallchelasjonsterapi ved nevrodegenerative sykdommer

Les dette nøye, da symptomene som er diskutert nøyaktig stemmer overens med lange COVID og COVID19 “ ” skadesymptomer. Mens artikkelen er svært teknisk, kan du tydelig se at toksisiteten fra nanopartikler nøyaktig etterligner symptomene på COVID19 – og nå vet vi at det er de samme symptomene som er assosiert med toksisitet fra slangegift, fosgengass, plast og sprøytemidler. Gitt bevisene på nanopartikler i COVID19-skuddene, må vi vurdere avgiftning fra nanopartikler via EDTA pluss vitamin C som en viktig behandlingsstrategi. Nikotin kan brukes i tillegg, men det fremkaller ikke det forårsakende middelet fra kroppen, spesielt giftige nanopartikler som aluminium, radioaktivt uran, Gadolinium og andre – husk den argentinske gruppen av Dr Sangorrin fant 54 ikke avslørte giftige nanopartikler i COVID19-skuddene. Diskusjon av argentinsk C19 Bioweapon-analyse Finne byggesteiner i selvmontering Nanoteknologi

Derfor har vi med nikotin rent en symptombasert tilnærming og ikke et helbredende reverseringspotensial ved å eliminere det forårsakende middelet fra kroppen.

I fremtidige innlegg vil jeg vise den detaljerte kjemiske analysen av mesogener og filamenter som er silikabasert. Jeg har advart mot å bruke Zeolite på grunn av disse resultatene og fortsetter å gjøre det. Dr. Staninger har også tatt til orde for å bruke Zeolites til behandling.

EKSPONERING TIL AERIALE UTSLIPP AV NANO SAMMENSETNINGSMATERIALER RESULTATERT I KOLINESTERASSEINHIBISJON

av Hildegarde Staninger, doktorgrad, RIET-1, Industrial Toxicologist / IH & Doctor of Integrative Medicine. Integrative helsesystemer,

ABSTRAKT: Kolinesterasehemming har vært assosiert med eksponering for organofosfat og karbamatplantevernmidler siden opprettelsen under første verdenskrig og II. Tradisjonelt, de forårsaker alvorlige nevrologiske lidelser som ikke bare kan lamme insekter, men mennesker. Enkeltpersoner blir vanligvis utsatt for misbruk av plantevernmidler eller gjennom luftsprøyting. Kolinesterasehemmingseffektene for kronisk eksponering eller flere akutte eksponeringer er uttrykt i acetylkolinesterase, enzym (AChE) aktivitetshemming. Integrasjonen av nano-partikler i forskjellige nano-komposittmaterialer, for eksempel antennehydrogeler og andre lignende materialer brukt i luftvektorspray, værmodifisering og sensorgitter, resulterte i individet     http://www.skeltontaintorabbott.net/news/85/77/Skelton-Taintor-Abbott-Wins- Landmark-Smart-Meter-Case.html har så høyt som 96,2% kolinesterasehemming og påvisbare avlesninger av tilstedeværende nanokomposittmateriale. Bekrefter Ocean University, Kinas funn i juni 2009-utgaven av Chemical Sensitivities, at nanopartikler er 100 ganger mer giftige enn et enkelt molekyl av et plantevernmiddel, for eksempel Malathion, propoxopur eller benomyl.

Bakgrunn:

Sommeren 2007 i Phoenix, Arizona, ble en kvinnelig alder 51 utsatt for luftsprøyting for værmodifisering og vektorkontroll (mygg) som utført gjennom G-1 krav og Project Earth Scope1. Hun var hjemme og hadde vinduene åpne og gikk utenfor hjemmet for å se hva som skjedde. Hun kjente umiddelbart en brennende og prikkende følelse og ble syk. Etter en rekke analytiske tester og legeevalueringer, ble det bestemt at hun ble utsatt for et minimum for nanokomposittmateriale og Sencil ™1 teknologi på grunn av eksempler på materialene hentet fra kroppen hennes så ut til å være hårsekker, men var ikke på laboratorieanalyse. Prøven smeltet på 650o C, mens menneskehår smelter rett over 135oC og syntetisk hår smelter på omtrent 2250 C.

Her kan du se den silikabaserte Sencil-nanoteknologien nevnt:

diskusjon:

Primær bekymring var individets symptomer, som falt sammen med kronisk acetyl kolinesterase (AChE) enzymhemming i sirkulerende røde blodlegemer som er depotregulatorer for de forskjellige bløtvevorganene i kroppen.2 Når nivåene av røde blodcelleverdiene blir veldig høye, utløser de frigjøring av plasmakolinesterase for å fylle på eventuelle fremtidige hemming-berg-og-dal-effekter. Rullbeleggets påvirkning kan være veldig plutselig eller gradvis; alt avhengig av mengden utvinning av enzymet i organsystemene og triggerpunktene til spesifikke sensormodulerende faktorer i cellemembranene og kjernemembranen.

En omfattende toksikologisk analyse av resultatene ved bruk av standard matematiske beregninger for å bestemme prosentvis (%) hemming av acetylkolinesterase ble bestemt fra første testing i 2008 til i dag 2009

verdier. Verdiene ble beregnet og basert på den mest aktuelle kolinesteraseverdien for røde blodlegemer og plasma for å vise et lineært tidsforhold og medisinsk observasjoner av hennes behandlende lege / naturopat og toksikolog fra de kroniske effektene av kolinesterasehemming og dens toksikologiske nevrologiske virkningsmekanismer.

15. august 2009 ble hennes individuelle verdi for kolinesterase, plasma 2019 og RBC 5774 IU. En sammenlignende tabell er angitt nedenfor, basert på hver dato sin verdi og sammenlignet med 15. august 2008 (merk nøyaktig ett år fra innledende testing).

Den amerikanske føderale regjeringens standard for kronisk kolinesterasehemming ble satt av US EPA Agency i EPA Recognition and Management of Pesticide Poisonings, 4th Utgave, US Governmental Printing Office, , D.C. Mars 1989 EPA- 0540 / 9-88-001 at en 10% eller mer hemningsfaktor er et resultat av kronisk plantevernmiddelforgiftning. En rekke avanserte nanomikrobiske materialer er laget av komposittmateriale som inneholder blandinger av drageprotein, karbamater og mikrobivorer som hver inneholder spesifikke kjemikalier som er kjent for å forårsake kolinesterasehemming.

Forskjellen mellom en regelmessig kjemisk og / eller plantevernmiddeleksponering og nanovedanserte materialer er at nanomaterialene er i stand til å trenge gjennom cellemembranen og feste seg til den cellulære membranen som G-protein / C-reaktivt protein med kjemiske interaksjoner på kjernemembranen, som ville resultere i målbar verdi av antinuklare antistoffimmunglobuliner.2 På grunn av denne primære faktoren for å komme inn i cytoplasma, er organeller og nukleære membran-nano-materialer cytotoksiske og forårsaker cellulær dysfunksjon, skader og initierer toksikologiske mekanismer for sykdomsmønstre. Dette er ytterligere komplisert med tidligere eksponering for barnevirus (meslinger og vannkopper) og strøm utslipp av luftprøving for under DARPAs ukonvensjonelle patogen-motmålingsprogram og prosjektjordens omfang.3,4

Vær oppmerksom på at mens internett er skrubbet fra de siterte koblingene, diskuterer MIT-teknologianmeldelse fra 2022 den mangeårige ideen om å forbedre skyfrø med nanoteknologi:

Forskere fremmer skyfrøevner med nanoteknologi

Filamentene som kom ut av individets kropp ble analysert:

Individet hadde spesifikke tester utført på ioniske badeprøver og “pseudohår ” prøver, som avdekket eksponering for – nano komposittmateriale – som kom ut av kroppen hennes. Dette materialet ble sendt til Applied Consumer Services, Inc. for analyse av forhåndsmateriell og Morris Consulting, Inc. begge laboratoriene er underlagt GPL-standarder i laboratoriet.

Nyere studier utført av College of Environmental Sciences and Engineering, Ocean University of China, Qingdao, China (Z. Wang, et.al.)5 har vist at produserte nanopartikler kan være giftige via interaksjoner med proteiner (forløperens aminosyrer) og enzymer. Acetylcholinesterase (AChE) er et nøkkelenzym som er til stede i hjernen, blodet og nervesystemet. Derfor absorpsjon og hemming av AChE av spesifikke nanopartikler, SiO2, TiO2, Al2O3, Al, Cu og Cu-C (karbonbelagt kobber), flerveggs karbon nanorør (MWCNT) og enveggede karbon nanorør (SWCNT) hadde følgende resultater:

· Karbon nanorør hadde høy affinitet for AChE-absorpsjon. SWCNT (94%), Nano SiO2 og Al2O3 viste den laveste absorpsjonen.

· Cu (2 +) frigjøring i Cu og Cu-C nanopartikkel suspensjoner forårsaket henholdsvis 40% og 45% av AChE aktivitetsreduksjon, henholdsvis AChE-hemming av bulk Cu og aktiverte karbonpartikler ble også målt for sammenligning, noe som viser at hemming av bulkpartikler var lavere enn deres motstykke nanopartikler.

· Bulk Cu-partikler, AChE-hemming var først og fremst forårsaket av oppløste ioner, men hovedsakelig absorpsjon for aktivt kull.

· AChE-hemming av Cu, Cu-C, MWCNT og SWCNT hadde doseresponsforhold, og deres median hemmende konsentrasjoner (IC 50) var 7, 17, 156 og 96 mg / L-1henholdsvis som viser at disse nanopartiklene kan ha nevrotoksisitet og AChE kan ha potensiale til å bli brukt som biomarkør for eksponering av nanopartikler.

Den spesielle artikkelen som er sitert, kan heller ikke finnes online. Vær oppmerksom Dr. Wang jobbet ved Georgetown University og i Kina og har vært medvirkende til å utvikle sensor nanoteknologi for hjernedatamaskingrensesnittet og tingenes internett. Du kan se i ovennevnte google-stipendiatkobling at han er blitt finansiert av det amerikanske , det amerikanske energidepartementet, NIH og andre amerikanske organisasjoner for sitt arbeid med menneskelig sensorutvikling. Mange av forskningsartiklene hans er ikke offentlige eller potensielt klassifisert.

De primære toksikologiske virkningsmekanismene til nanopartiklene som brukes i nanokomposittmaterialer skyldes hovedsakelig kolinesterasehemming. Tre viktigste biokjemiske reaksjoner er ansvarlige for disse toksikologiske effektene.

1.      Inhibisjon av kolinesteraseaktivitet.

2.      Inhibisjon av nevropati targetesterase (NTE) og utvikling av forsinket nevropati.

3.      Frigjøring av alkylgrupper festet til fosforatom og alkylering av makromolekyler inkludert RNA og DNA.

I august 2008 ble antinuklare antistofftester utført på individuelle og resultatet hennes var 25 AU / ml. ANA-testen bekrefter antistoffer som dannes på cellekjernefysisk

membran. Gjennomgå tabellen som illustrerer de forskjellige% kolinesterasehemmingene fra de opprinnelige baselineverdiene for individet, ble det bestemt at hun hadde lidd av alvorlig kronisk AChE-toksisitet sammenlignet med hennes opprinnelige grunnleggende funksjonsverdier for både plasma- og RBC-parametere. Det må bemerkes at når begge verdiene av plasma og RBC% hemming er høye, opplever individet svært aggressiv atferd og når ekstremt lav depresjon og selvmord. Individet har hatt så høyt som 59% kolinesterasehemming for plasma og 96,4% for RBC, med en 55,92% årlig plasmainhiberingsverdi og 61,74% RBC. Verdien hennes fra bare 3 uker fra 21. juli 2009 til 11. august 2009 var 86,2% kolinesterasehemming.

I løpet av denne tidsperioden opplevde individet flere unike avføring som ville bli diagnostisert som fekal inkontinens. For å bekrefte at nanopartikler fra nanokomposittmaterialer blir brutt ned og frigitt gjennom FIR Radiant Heat Therapy og passende tilpassede ernæringstilskudd, vil AChE-verdier bli en høy hemmende faktor. ANA-verdien, som bør gjentas, vil bekrefte alkyleringen av makromolekyler av DNA, siden ANA spesifikt måler antistoffer på kjernemembranen og det samme individet hadde tidligere genetisk testing under toksikogenomikk, som viste mindre baskiske verdier som kontrollerer grupper, som er kjent å ha tykkere cellemembraner, og det vil derfor være behov for mer superoksyd-dismutaseenzym for å nøytralisere nevrotoksiner.Mange av de nye nanorørene og nanokomposittmaterialene ville trenge SOD for å nøytralisere Cu, Cu-C nanokontaminering via Zn / Cu SOD-1-reaksjoner.

Det er viktig å merke seg at i formuleringen av Dragon protein adiptisk syre vil en forløper til aspartam med isoleucin, leucin, lysin og arginin reagere med fenylanal estere.6,7Dragonprotein har blitt brukt som et universelt protein for å blande DNA-plasmider i hydrogeler og nanokomposittmaterialer.

Vær oppmerksom på at siden vi vet at dette er en satanisk operasjon, er det lurt å ta hensyn når det henvises til visse navn – Luciferase, Dragon peptide, 60606 er ikke tilfeldigheter.

I følge patentet kan dette Dragon-proteinet brukes til å behandle nevrologiske sykdommer, men hvis du ser på det faktum at det er brukt til å blande DNA-plasmider i hydrogeler for nanokomposittmetamaterialer eller mesogenflis, blir dette ganske interessant med tanke på det transhumanistiske presset for fjernkontroll hjernekontroll.

Oppfinnelsen gir også en metode for å behandle en pasient med en nevrologisk lidelse, et utviklingsunderskudd eller en medfødt forstyrrelse i nervesystemet ved at adminis tering en terapeutisk effektiv mengde av et Dragon-familieprotein.

Tilbake til Dr. Staningers artikkel:

Individet hadde målbare mengder fenylanalin aminosyre til stede i hennes tidligere urintester. Det kjemiske navnet på aspartam er N-L-alfa-aspartyl-L-fenylalaine-1-metylester. Aspartam og isomerer er 160 ganger søtere enn bordsukker. Det er et dipeptid som tilberedes fra N-benzoyldiester. Når denne forbindelsen får reagere med en fenylanalinester som tilsetningsstoff eller komponent i mange nanosyntetiske proteiner, en forskyvning av en mer reaktiv forbindelse som er p-nitrofenylester? P-nitrofenylester er en kjent eksitatorisk nevrotransmitter akkurat som L-formen av asparaginsyre er en primær ingrediens i fremstillingen av aspartam.

Nevrotransmittere som er kjent for å forplante nerveimpulser i den mottakende nevronen, kalles eksitatoriske nevrotransmittere.8 Disse forbindelsene syntetiseres i nervens cellekropp (somaen) og vandrer nedover aksonet til de pre-synaptiske terminalene. Her er de lagret i små pakker som kalles vesikler, som smelter sammen med den synaptiske membranen som en kjede av fyrverkeri knyttet til en enkelt sikring. Når en depolariserende strøm (handlingspotensialet) mottas, frigjør disse vesiklene innholdet i den synaptiske kløften.

Fenylalanin er en forløper for katekolamin nevrotransmittere i hjernen. Forhøyede nivåer i hjernen har blitt assosiert med anfall og risiko for hemoragisk hjerneslag (når det danner fenylpropanolamin og blandet med aspartam). Asparaginsyre kan senke anfallsterskler og gjøre et anfall mer sannsynlig i fremtiden.  Denne additive effekten av asparaginsyre og fenylalanin ville

øke sannsynligheten for et anfall betydelig, spesielt under hypoglykemiske forhold.

Mange forskjellige stoffer påvirker overføringen av nerveimpuls over synapsen, og mange kalles falskt nevrotransmittere. Noen eksempler på ekte eksitatoriske nevrotransmittere som er relatert til individuell eksponering er:

·         acetylkolin – perifere og sensoriske nerver parasympatiske (vedlikehold, diffus modulerende eksitorisk forspenning, generell eksitabilitet, søvn / våkne syklus, læring og hukommelse. Sykdom: Alzheimers og multippel sklerose. MS økes hvis en HLA-genmutasjon eksisterer og vitamin D-mangel.

·         noradrenalin – sympatisk (stress), diffuse modulerende pons, eksitorisk, opphisselse av hjernen under interessante ytre hendelser, økt respons, alarm, oppmerksomhet, beredskap, smerte, belønning, humør, hjernemetabolisme, søvn / våkne syklus og hukommelse. Sykdom: ADD, ADHA og depresjon.

·         dopamin – Diffus Modulatory betydelig Nigra, frivillig bevegelse VTA, Tildel verdi til adaptiv atferd og oppmerksomhetsbelønningssystem. Sykdom:

Schizofreni, Wains katter, nyhetssøking, Parkinson og reflekterende ordnet lidelse.

·         serotonin – Diffus modulasjonshemming Raphe Nuclei, modulere smertelindring, humør, emosjonell atferd, metthetsfølelse, selvtillit, balanse, ting er OK, søvn / våken, søvnstadier, opphisselse. Sykdom: bipolar og synestesi.

·         peptider – opioid; 4-glede, analgesi og pust. Sykdom: Autisme.

·         glutamat – 70% av hjernenevroner, læring og hukommelse. Sykdom: epilepsi og nervecelledød.7

Karboksyhemoglobinverdier og ammoniakknivåer var til stede. Disse materialene er nedbrytningsproduktene av silisium nanorør / kompositter og beleggene som påføres dem som finnes i Acrylin ™ og silisium nanorør.

Det er veldig viktig å merke seg at for store mengder AChE som vist i individets baseline-komparative verdier akkumuleres ved perifere ganglioniske og sentrale nerveender (synapser i effektororganer, forhøyede konsentrasjoner forekommer i plasma og tarmvæske. Beruselseseffektene forbundet med spenningen fra M- og N-kolinreseptorer (til stede på nerveterminalene til effektororganer) er som følger:

·         muskarin eFfect på grunn av postganglioniske kolinergiske nerveimpulser som spennende M-kolinreseptorene i lungene, mage-tarmsystemet, hjerte, nyrer, svettekjertler, elever og muskler.

·         Nikotinisk effekt på reseptorene til ganglioniske synapser og motoriske plater, den medulære delen av kjertel subrenalis og karotiske knuter.

·        Sentral effekt av AChE på grunn av nerveceller eller AChE-akkumulering som direkte påvirker kolinreseptorene, med parallell hemming av andre enzymer av nanopartikler eller spesifikke kolinesterasehemmere (plantevernmidler og polymerer)

Slik som lipase, kolesterolesterase, proteinase, monoaminooxidase og annen ikke-spesifikk esterase.

Varigheten av symptomer avhenger delvis av frekvensen av AChE-reaktivering. Spontan reaktivering avhenger av den kjemiske strukturen festet til enzymet. Reaktiveringen av det hemmet enzymet kan lettes betydelig av spesielle forbindelser (oksym). Flere av disse forbindelsene har blitt viktige motgift i behandlingen av plantevernmiddelforgiftninger.

Inhiberingsenzymet kan også transformeres til en tilstand der det ikke oppstår spontan reaktivering og hvor oksimer ikke lenger er i stand til å aktivere det på nytt. Fenomenet kalles “aldring” og er preget av fjerning av en av alkylgruppene fra fosforylgruppene festet til enzymene. Raskheten av hemmet AChE-aldring avhenger av den kjemiske naturen til fosforylerende materialer. Det må bemerkes at i materialene som tidligere ble funnet av andre pasienter utsatt for fremrykkende nanomikrobiske materialer / nanopartikler, var fosfor til stede i andre utsatte individer.

I løpet av det siste året har personen opplevd følgende klassiske AChE-symptomer med passende virkningssted (målorgansystem):

Handlingssignaler og symptomer

øyne                    Økt lacrimation, svak myose (ekstrautstyr ulik, senere markert, uskarpt syn, øyesmerter når du fokuserer, frontal hodepine, konjunktiv hyperemi.

Åndedrettssystem Rhinoré, hyperemi (lokal eksponering), tetthet i brystet, Langvarig tungpustethet, bronkokonstriksjon, økt sekresjon, dyspné (ikke nok luft), svak brystsmerter, hoste, ødem i lungen.

Mage-tarm-system Økt spytt, anoreksi, oppkast, magekramper, epigastrisk og substern tetthet (kardiospasme) med “halsbrann ” og utbrudd, diaré, tenesumus, ufrivillig avvisning (fekal inkontinens).

Svette kjertler     Økt svette.

Striated muskler    Enkel tretthet, mild svakhet, rykninger, fascikulasjon (mer uttalt ved eksponeringssiden), kramper, generalisert svakhet inkludert luftveiene, dyspné, cyanose.

Giddiness i det sentrale nervesystemet, spenning, angst, skjelving, rastløshet, emosjonell labialitet, overdreven drømming, søvnløshet, mareritt, hodepine, skjelving, apati, abstinens og depresjon, langsom bølge av forhøyet spenning i EEG (spesielt ved hyperventilering), døsighet, konsentrasjonsvansker, langsom tilbakekalling, forvirring, slurvet tale, ataksi, generalisert svakhet, koma med fravær av reflekser, respirasjonssentre

Sirkulasjonssystem Brandykardi, redusert hjerteproduksjon, hjertestans,

lammelse av vasomotorisk senter.

De kliniske symptomene på de forskjellige karakterene av AChE-verdier er basert på reduksjon av AChE ikke-hemming.

Mild (60%) reduksjon av AChE) resulterer i svakhet, hodepine, svimmelhet, redusert syn, spytt, lacrimation, kvalme, oppkast, mangel på matlyst, magesmerter, rastløshet, myose, moderat bronkial spasme, rekonvalesens i flere dager for plantevernmidler og for ukjente nanopartikler.

Moderat (60 til 90% reduksjon av AChE) Brått uttrykt generell svakhet, hodepine, synsforstyrrelse, overflødig spytt, svette, oppkast, diaré, brandykardi, hypertoni, magesmerter, rykninger i ansiktsmusklene, skjelving i hånden, hodet og andre kroppsdeler, økt spenning, forstyrret gang og følelse av , myosis nystagmus, brystsmerter, vanskelig respirasjon, cyan rekonvalesens på 1 til 2 uker for plantevernmidler og for ukjente nanopartikler.

Alvorlig (90 til 100% reduksjon av AChE) Brå skjelving, generaliserte kramper, psykiske forstyrrelser, intensiv cyanose i slimhinnen, ødem i lungen, koma, død av respirasjonshjertesvikt for plantevernmidler og for nanopartikler.8

Hvis CD 57 + / CD3 + / CD + 8-verdier ble utført og de var “høye ”, noe som indikerer spesifikke immunokjemiske reaksjoner som demonstrert ved hemming og reduksjon av AChE på nervesystemet som et resultat av eksponering for nanopartikler, som har vist seg å være mer giftige for cellen enn et vanlig molekyl. Det er viktig å merke seg at anti-myelin antistofftester ikke ble utført, og hvis “positiv ” anitistoff var til stede, ville det bekrefte bindingen av partiklene til nerven som en primær faktor kontra innebygging i nerven som rapportert i virale partikler som legger seg inn i myelinskjeden.

Man må også ta hensyn til belegget av nanopartiklene som bruker antimikrobiske midler, for eksempel Aegis Microbic Shield, som består av silan og spaltes til silikon, karbonmonoksid, karbondioksid og silika ved eksponering for oksygen. Silika fjernes ved eksponering for Dr. Willards vann (CAW). De fleste av alle nanopartikler og andre nanokomposittmaterialer er belagt med et antimikrobielt middel, spesielt hvis det brukes internt som i den nye Nano Medicine og Gene Therapy.9,10,11,12

Konklusjon:

Det kvinnelige individet ble utsatt for avanserte nanomikrobiske materialer som resulterte i produksjon av fibre, nanokompositter og nanopartikler i kroppen hennes som reagerte på organsystemene hennes som tidligere nevnt i denne artikkelen.

REFERANSER:

1.        www.projectearthscope.com og www.usairforce-projectG1.com

2.      www.usc-sencil.com

3.      Morgan, Donald P. Anerkjennelse og styring av pesticidforgiftninger, 4th Utgave. US EPA Agency. EPA-540/9-88-001. US Government Printing Office. Washington, D.C. © 1989

4.      http://ww.darpa.mil/DSO/rd/UPC/site og State of Floridas “Web of Justice ” Innenriks beredskap og masseødeleggelsesvåpen lenker http; //www.co.pinellas.fl.us/bcc/juscoord/eapon.htm

DARPA Ukonvensjonelle Pathogen-mottiltaksprogram, University of Michigan.                Autoimmun endokrin sykdom. Genoverføring ved bruk av en syntetisk polymer.     University of Michigan, News and Information Services, News Release 412 Maynard, Ann Arbor, Michigan, 23. september 1998 “Ny agent dreper influensavirus, forhindrer infeksjon i mus. Hovedetterforsker: James

R. Baker, Jr., M.D.

5. http://www.projectearthscope.com USAs såing av smart støv og smart krystall vestkysten av USA til østkysten av USA for værmodifisering.

6.      http://www.csn-deutschland.de/blog/en/absorption-and-inhibitionav acetylkolinestease.

Wang, Z., Shao, J., Li, F., Gao, D. og B. Xing. “Absorpsjon og hemming av acetylkolinesterase av forskjellige nanopartikler. ”    College of Environmental Science and Engineering.                        Ocean University of China.      Qingdao, . Chemical Sensitivity Network © 19. juni 2009.

7.      Woolf, Clifford J. og Tarek A. Samad. USAs patent: 72566266 Human DRG11-Responsive Axonal Guidance and Outgrowth of Neutrite (Dragon) Proteiner og varianter derav. General Hospital Corporation, Boston, MA. Federalt sponset forskning eller utvikling under Grant No .: 5R01-NS038253 Tildelt av National Institutes of Health. Regjeringen har visse rettigheter i denne oppfinnelsen. Tildelt: 14. august 2007 (trukket “? ” Høst 2008).

9.      Kaloyanova, Fina P. og Mostafa A. El Batawi. CRC Human Toxicology of Pesticides. CRC Press. Boca Raton, FL © 1991

10.  Leeson, C. Roland og Thomas S. Leeson.     Histologi. Kapittel 17: Det endokrine systemet. W. B. Saunders Company. Philadelphia, PA pgs: 364-388

© 1966

12.  Staninger, Hildegarde.    Bruk av Opaline Dry Oxy Capsules og Dr. Willard’s Water (CAW) for å fjerne Silane Coatings på avanserte nanomikrobiske materialer. Morgellons 911: Evaluering, identifikasjon og behandling.                                                           NREP Publishing, Des Plains, IL. © desember 2009.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.