Laserioniseringskanal for den overførende antennen til ULF-LF senderen

Denne artikkelen er viet til å lage en overføringsmetode for en mobil senderantenne av ultra-lavfrekvens-lavfrekvensområdet. Ved hjelp av kunstig fotoionisering ved bruk av stråling fra neodym og ultrafiolette , skapes en sterkt ionisert ledende kanal i atmosfæren, og bruken av en forbindelse av fast aerosol Al2O3, som har inerte egenskaper og lav verdi av ioniseringspotensialet, øker den elektriske ledningsevnen til ioniseringskanalen i luften, som er en forlengelse av vibratorsenderantennen, danner sammen med den en mobil senderantenne for den ultra-lavfrekvente radiosenderen.Metoden for å lage en ultra-lavfrekvens-lavfrekvensoverførende antenne består av å bruke to lasere der strålingsbjelkene til disse laserne er kombinert for å danne en ionisert luftkanal som et radiosignal overføres til, karakterisert ved at horisontal komponent av vindhastighet over et sted med gitte geografiske koordinater måles.

Publisert i: 2021 XV International Scientific-Technical Conference on Actual Problems Of Electronic Instrument Engineering (APEIE)

Dato for konferansen: 19. – 21. november 2021

Dato lagt til IEEE Xplore27. desember 2021

ISBN-informasjon:

ISSN-informasjon:

DOI: 10.1109 / APEIE52976.2021.9647683utgiver: IEEE

Konferanselokasjon: Novosibirsk,

JEG. introduksjon

Elektromagnetiske bølger med frekvenser som brukes i tradisjonell radiokommunikasjon blir sterkt dempet når de passerer gjennom et tykt lag ledende materiale, som er salt sjøvann. For å øke dybden av penetrering av radiosignalet til tykkelsen på jorden eller havet, øker bølgelengden til radiosenderen, og derfor den nødvendige lengden på antenneelementene, siden de er direkte avhengige. Derfor brukes ultra-lavfrekvente sendere for å overføre kontrollsignaler til dyphavsobjekter. Ulempene med de kjente ultra-lavfrekvensoverførende antennene er deres stasjonære ytelse og derfor lav overlevelsesevne på grunn av den veldig store størrelsen og den kjente plasseringen.

Logg på for å fortsette lesingen

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.