Thorbjørn Morstad Innlegg FB 23-09 2024…

Til Leger, Professorer og Forskere (del 1)..etter 32 minutter ut i dette Dokumentet (fra Dr D. Nixon), ser vi Nano-fiber som skapes av Hydrogele og Polymer-celler!!!.

Vi ser for FØRSTE GANG hvordan “ny” gummi-aktig Blodpropp-materie og Svulst-materie blir til!!!. Vi ser på hvilken måte dette Nano-fiberet (Blodproppens membran) tærer, kveler og drenerer Luft-molekyler (oksygen), som på MANGE av mine bilder av Vann-molekyler (fra vann-dråpene av vårt drikke-vann og regn-vann)!!!. Etter 33 minutter og 40 sekunder ut..ser vi hvordan Vann og Luft-molekylene koagulerer / kollapser, frem til spesifikt Nano-fiber som vi ofte finner i naturen etter snø eller regn!!!.

Hydrogele og Polymer-celler har b.l.a en egenskap til å transformere naturlige molekyler, etter at molekylene er totalt drenert for næring / energi. Dr Nixon forteller at Hydrogele og Polymer-masse OGSÅ kan produsere Nano-krystaller (som jeg har skrevet mangfordige sider om)!!!. “Nano-kjemiens Polymer og Hydrogele isolerer Nano-kapsler, og videre skaper Nano-krystaller” ets ets.. Vi ser tydelig de samme syre-baserte “boblene” som i vann-dråpene jeg har avbildet..MEN HER, er Dr Nixon’s prøver og analyse fra Covid-sprøytene og andre produkter med nano-tech i !. Under Dr Nixon’s beskrevet tørketid for prøve-dråpene, kan vi IKKE se Nano-kapslene (ved atomær størrelse) selvensembere!!!. “Nano-kabelen” med kaskade-effekt, vokser seg stor nok, og blir til sterkt nett (membran).

Dråpe-ringen mellom prøvebrettet og selve dråpens materie, danner Nano-kablen av Nano-fiber. Vi observerer også Nano-bots og utviklende Nano-krystaller i bevegelse, i Nano-kabelen’s rør!!!. Vi ser metallene komme sammen, etter at “Hydro-Polymer boblen” er sluttet. Jeg legger til et av mine bilder 👇, slik at folk kan se og sammenligne selv!. Altså, bildet av våre norske regn-dråper!. MMS og C-vitamin-kur redder liv, samt nøytraliserer / oppløser Nano-nettverk i blod og organer!.

Kan være et bilde av vannmasse og tekst

Kopier linken og lim inn i Browser

https://www.bitchute.com/video/98moj7FJDROl

https://janerik.substack.com


Til Leger, Professorer og Forskere (del 2)👇!!!.

37 minutter ut (i Dr Nixons dokument) ser vi den progressive linjen med Polymer-celler og Hydrogele, hvilket jeg også tidligere har beskrevet. Vi ser typisk pulserende (kokende) Polymer-celler som trekker energi fra oksygen, stråling, tungmetall- fragmenter og fuktighet (men energi-drenering..også fra blodceller).

Vi skal ikke glemme at Polymer og Hydrogele-cellenes motorikk, også kommer fra superledende 2-dimensjonale Nano-kapsler og 3-dimensjonale Karbon Nano-tubes (fra Grapheneoksid, Bly-basert)!!!. P & H- massen kaster ut en gass (Nano-kjemikalsk gass), som gjør det mulig for Nano-kapsler å bygge mikro-strukturer. Denne gassen, er også broen mellom ferdig-produsert Nano-fiber..over til ny nett-konstruksjon. IGJEN..alle 2D Nano- kapsler blir laget i en total-isolert kontegner og er ekstremt syre-basert. Videre, blir Nano-kapslene ionisert og positivt ladet (derav..intens N-gass)!!!. Når P & H-cellene ikke blir filmet med Mørkefelts-mikroskop, men sett og filmet på lyse dagen (fra drikkevann), har nevnt celler mørk-grå og sort farge. (37,58 ut) ser vi “Energi-bobler” komme ut P & H-nettveket og boblene er høyest sannsynlig Nano-kjemikalsk gass, som skaper ekspansivt Nano-fiber av Luft og Vann-molekyler!. Vi har sett slikt Nano-fiber total-dekke deler av skoger i !. Slikt Nano-fiber er selvensemblerende (med nano-kapsler som grunnstruktur) og fiberet kan oppløses eksternt via frekvenser / stråling (samt oppnå utrolige + & – grader)!. (39 munutter ut) ser vi bilder av 3 selvensemblerte Nano-krystaller. Krystallene er “Bio-Syntetiske”…hvor varierende Lipide nanopartikler, Nano-bots og “Flytende Krystaller” spiller vesentlig rolle!. Dr Nixon tilsatte Frankincense (olje) til Nano-krystallen, men INGEN forandring på krystallen. Tvert imot, ser det ut som at den tilsatte oljen “konverterte” til krystallen!.

https://www.bitchute.com/video/98moj7FJDROl


Til Leger, Professorer og Forskere (del 3)👇.

Giftig Nano-partikler i Luften (via fly, droner, helikopter og ). Spraying med nano-kjemikalske partikler på filter til ventilasjonsanlegg og lufteanlegg!!!. Giftige partikler i mat og vann, Giftige partikler i blod og organer fra og bedøvelser!!!. Vi vet nå at OGSÅ Hydrogele og Polymer-celler er selvensemblerende og at Lipide nanopartikler (LNP) er mest utviklet og helsefarlige!!!. Det er viktig å begripe, at den Nano-kjemikalske prosessen OGSÅ gjelder for mineraler og biologiske celler (på samme måte som nano-kjemikalske Kapsler fra metaller (derav “oksider” som feks Grapheneoksid)!. Lys fra det nye begrepet “Fotonikk- lys” som feks infrarød lys-kilde eller ultrafiolett lys..LED-lys og stråling..er OGSÅ med på den selv-ensemblerende egenskapen for Nano-kapsler!!!.

Altså, Nano-kapsler organiserer seg ikke bare via magnetiske og para-magnetiske egenskaper (og / eller via elektrisk ladet millivolt)!. 13 minutter ut i postet presentasjon, ser vi den nå velkjente Nano-kabelen (laget av Nano-fiber) med Polymer-celler (som Dr. Ana Mihalcea kaller for “Konstruksjonssoner”..som tillater 2-dimesjonale Kapsler til å bli 3-dimensjonale Krystaller, men kombinert Polymer-celler og Hydrogele-membran (nettverk) utvikler og inneholder også Nano-bots / Microchips og LNP. En av mange egenskaper multi-farget Nano-kabler besitter, går også under begrepet..”optiske kommunikasjonskabler”. Nano-krystaller (som vi finner i naturen, i kroppen på mennesker, i dyr, i planter, i frukt og grønnsaker) har allerede en enorm variasjon og utvikling!. Som så ofte tidligere nevnt, må mikroskop opp til 8-9000X for å kunne se geometriske 2-dimensjonale Nano-kapsler (som er Nano-teknologiens mest fundamentale byggeklosser)!!!.

I forbindelse med produksjon og tilsetningsstoffer for Lipide nanopartikler og flytende krystaller, må jeg be folk om å lese seg selv opp..under : “Mesogen-Jacketed Liquid Crystalline Polymers, Molecular Design and Synthesis”, eller under “Mesogenmantlede flytende krystallinske polymerer, Molekylær design og syntese” da FB som info-medium ikke er tilstrekkelig. Grunnen til sistnevnt VIKTIG informasjon, er fordi Nano-krystaller / Microchips / Nano-bots med 90-graders vinkler ikke dukker opp i menneske-blodet så ofte som Mesogen / Polymer-celler gjør!!!.

Digresjon : Under mitt samarbeid med forskeren Caroline Mansfield (fra UK), viser det seg at hun har langt flere bilder av nano-teknologisk byggverk og strukturer med 90-graders vinkler enn det jeg har funnet i Norge!. I nær fremtid kan det vise seg at Hydrogele, Polymer-celler og Mesogener er en og samme “gelé”!. 19 minutter ut, ser vi Nano-kjemikask gass og nevnt gelé, som tvinger både luft-molekyler og blodceller til energi-drenering og koagulasjon!!!. Sprayet “M-pox gass” eller M-pox vaksiner, vil øke smitte-effekten mellom vaksinerte og ikke-vaksinerte BETRAKTELIG!!!.

RED ALERT: IT’S IN OUR BLOOD! — Dr. Ana Mihalcea

https://rumble.com/v5fr0z7-red-alert-its-in-our-blodd-dr.-ana-mihalcea.html


Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.